|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4411 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część II
Cytat:
![]() Mnie też strasznie śmieszy to podejście ludzi, jak tylko pojawi się hasło "wyprzedaż". Nie ważne ile, ważne, że jest ten napis ![]() Cytat:
Do wtorku pewnie się sytuacja jeszcze zmieni, ale przynajmniej będę wiedziała mniej więcej co i jak Mam nadzieję, że ten wyjazd mi wypali, bo już się ybieram i wybieram, i jakoś wybrać się nie mogę
|
|
#4412 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część II
Cytat:
wczoraj robiłam porządki w szafie i znow znalazłam kilka rzeczy nowych z metkami, które biegłam jak szalona żeby kupic a teraz leżą... Chyba macierzyństwo nauczyło mnie nieco rozsądku Potrzebuje kupic tylko kurtkę na narty, kask i dobre buty zimowe ![]() ---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- Cytat:
Zauważyłam tez ze przestałam wydawać na "hity jednego sezonu " tak dużo jak kiedyś tylko inwestuje w rzeczy, które będę nosic dłużej. ---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- Cytat:
I widzę torbę MK. Czy dobrze widzę ze jest to miękka wersja ? Tzn nie trzyma sztywno kształtu? Czy Twoim zdaniem ciężka jest? ![]() Planuje sobie ja sprawić na urodziny ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- Ja zmieniałam uczelnie. Nie jest to proste, nie wiem jak na studiach dziennych ale na zaocznych jest to dosc kosztowne. Czesne za jeden semestr + opłata za przeniesienie + różnice programowe + opłata rekrutacyjna = 8 tys zł. No i zmiana środowiska, wejście do nowej zzytej ze sobą grupy tez nie jest proste. ---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#4413 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dokladnie ta http://www.polyvore.com/michael_kors...ng?id=59712168 nie jest ciezka, no i nie tczyma ksztaltow, ale mi sie to wlasnie podoba, lubie czuc skore. ![]() jestem z niej bardzo zadowolona, ale wiem ze na wizazu jest szal na saffiano. (mi sie wlasnie saffiano w wersji hamilton jednak nie podobaja, zato jet set travel - owszem) ja teraz choruje na Phillip Lim Paschli Satchel w wersji zelionej, i juz odkladam kase http://www.polyvore.com/phillip_lim_...ng?id=67474514 Edytowane przez ParashuteEffect Czas edycji: 2013-01-18 o 11:26 |
|
|
|
|
#4414 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ludzie ....
|
|
|
|
|
#4415 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam 2,5 letnia córkę i powoli zaczynam nosic większe torby ale jednak najczęściej wybieram małe na pasku żeby w razie co mieć wolne ręce ![]() http://www.forzieri.com/usa/product_...112%2D019%2D01 Twoja wersja tez mi sie chyba podoba. Mam nadzieje ze jak pójdę kupować już to w sklepie znajdę cos dla siebie. Ewentualnie latem lecimy do Miami więc torebkę kupię tam w lepszej cenie. Ta jest tez fajna : http://www.forzieri.com/usa/product_...113%2D005%2D00 I ta ![]() http://www.forzieri.com/usa/product_...112%2D041%2D01 Edytowane przez julka910 Czas edycji: 2013-01-18 o 11:42 |
|
|
|
|
#4416 | |
|
AGA :)
|
Cytat:
Czyli te przeceny jeszcze takie marne???:/ W zeszłym roku o tej porze kupiłam botki w Zarze przecenione ze 179 zł na 49 zł, i w stradim też sandałki ze 169 zł na 49 zł. Dokładnie 22 stycznia. Także myślałam, że jak jutro pojadę to też już będą fajne okazje... Zastanawiam się w takim razie czy jechać jutro czy za 2 tygodnie.
|
|
|
#4417 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4418 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, poszukuję balerinek, ale bez kokardek, wstążeczek i żadnych dodatków- po prostu gladkie. Czarnych albo camelowych. Rzuciło Wam się coś takiego w oczy w sklepach stacjonarnych?
|
|
|
|
#4419 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tydzień temu jak byłam w Zarze już nie sprawdzałam postępu przecen, bo było za dużo ludzi w sklepie i nie chciało mi się przepychać. Sprawdziłam jedynie marynarkę przy wejściu i cena była obniżona z 329 zł na 169 zł. Myślę, że teraz ceny już zeszły do 50%. |
|
|
|
|
#4420 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja to go jednak potrafię zaskoczyć Też bym musiała zajrzeć do mojej szafy. Chciałam się tym zająć przed świętami, ale tak mnie pochłonęły inne rzeczy, że na szafę nie było już czasu Przypuszczam, że mogłabym znaleźć takie "perełki" z metkami, jakie Ty u siebie znalazłaś ![]() Ja też biała jak mąka jestem Kiedyś strasznie mi to przeszkadzało, ale teraz się przyzwyczaiłam i nawet lubię moją karnację Choć jeśli chodzi o dzieci, to wolałabym też, żeby miały karnację po małżonie Zawsze jak na wakacje jeździmy, to on dwa dni i już jest czarny, a ja po tygodniu jeszcze jestem blada Zawsze jak wracamy z wakacji wyglądamy, jakby małżon był za granicą, a ja nad Bałtykiem i akurat mi się ładna w miarę pogoda trafiła A solarium na wygrzanie jest idealne Cytat:
![]() Wiesz, 40 zł, to naprawdę "wielka" obiżka
|
|
#4421 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tylko jakoś nie mogę się do tego zabrać. Nie wiedzieć czemu ![]() Również jestem bladziochem. Na Filipinach wzbudzałam ogólne zdziwienie u Japonek. One okryte od rana, z parasolkami przy 30 stopniowym upale, a ja od rana w bikini na plaży. Biała jak ściana, nasmarowana kremami, pod parasolem Kiedy przechodziły obok czułam się jak zwierzę w zoo Te obniżki 40 złotowe i reakcja ludzi - bezcenne ! Edytowane przez fashionismypassion Czas edycji: 2013-01-18 o 12:48 |
|
|
|
|
#4422 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Filipiny
|
|
#4423 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jak przechowujecie torebki ? Pudełka? Polka ? Karton?
![]() Szukam jakiegoś sposobu na nie bo leżą ściągnięte na dnie szafy. I musi być to cos co nie zajmuje w miarę mało miejsca. |
|
|
|
#4424 |
|
Zakorzenienie
|
Ja swoje trzymam w kartoni w szafie. Niestety troszkę miejsca to zajmuje.
|
#4425 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
jedną noszę codziennie, więc jej jakoś szczególnie nie chowam, a druga malutka wisi w szafie nie przepadam za torebkami, zdecydowanie wolę buty jednak faktem jest, że muszę kupić jakąś wiosenną jasną ![]() EDIT: moje kupowanie torebek wygląda tak, że pozbywam się jednej i na jej miejsce wskakuje nowa, nigdy nie przekroczyłam 3 sztuk
Edytowane przez 6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef Czas edycji: 2013-01-18 o 14:00 |
|
|
|
|
#4426 |
|
Zakorzenienie
|
jak można mieć tylko dwie torebki
Moje, ze względu na brak miejsca, leżą wciśnięte na dnie szafy Czasami znajduję taką, o której zapomniałam, że "mam"
|
#4427 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4428 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja na razie uprzątnęłam szafy w korytarzu Filipiny są fantastyczne, Indie również polecam. Marzenia są po to by jest spełniać Cytat:
O tak. Niestety brak miejsca to kolejny problem. |
||
|
|
|
#4429 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;38718039]lubię minimalizm
i nienawidzę przepakowywania rzeczy A ja jak nie kupię sobie co kilka miesięcy nowej to jestem chora
|
#4430 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;38717865]ja mam 2 torebki
jedną noszę codziennie, więc jej jakoś szczególnie nie chowam, a druga malutka wisi w szafie nie przepadam za torebkami, zdecydowanie wolę buty jednak faktem jest, że muszę kupić jakąś wiosenną jasną ![]() EDIT: moje kupowanie torebek wygląda tak, że pozbywam się jednej i na jej miejsce wskakuje nowa, nigdy nie przekroczyłam 3 sztuk [/QUOTE]Podziwiam Cię Chyba bym nie dała rady z dwoma, choć z drugiej strony jak już powkładam wszystkie rzeczy do jednej, to szlag mnie trafia, jak mam się przepakowywać i ostatecznie ciąglę chodzę z jedną Też uwielbiam buty A propos butów właśnie zadzwonił do mnie kurier i zostawił moje buty u sąsiada Fajnie mi się ten weekend zaczyna Oby jeszcze dobre były ![]() A sam kurier nieźle zakręcony Na końcu rozmowy powiedział mi: "to papa" ---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- Cytat:
Jesteś więc lepsza ode mnie, bo ja się jeszcze nie zabrałam za nic Masz rację, marzenia trzeba spełniać Także może kiedyś się tam wybiorę ![]() Jak na razie mam w plaach odkładać na trzy rzeczy: wakacje we wrześniu, samocód i prezent do małżona, bo w tym roku stukną mu lata Chrystusowe, także musi dostać cosik specjalnego Wymyśliałm, że będzie to skok ze spadochronem Plus do tego płyta ze skokiem i zdjęcia Przybij piątaka U mnie też z miejscem kiepsko, ale ciągle dokupuję cosik nowego
|
|
#4431 |
|
Zakorzenienie
|
A skoro o torebkach mowa to sobie przypomniałam, że jeszcze jasnej nie mam
|
#4432 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mogę się pochwalić?
Dziś zostałam zwolniona z kolokwium końcowego z biofizyki Poszłabym sobie coś kupić z tej okazji, ale szaleństwo na początku miesiąca skutecznie mnie spłukało
|
|
|
|
#4433 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nagroda się zdecydowanie za to należy- chociażby miało to być tylko ciacho
|
|
#4434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4435 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;38717865]ja mam 2 torebki
jedną noszę codziennie, więc jej jakoś szczególnie nie chowam, a druga malutka wisi w szafie nie przepadam za torebkami, zdecydowanie wolę buty jednak faktem jest, że muszę kupić jakąś wiosenną jasną ![]() EDIT: moje kupowanie torebek wygląda tak, że pozbywam się jednej i na jej miejsce wskakuje nowa, nigdy nie przekroczyłam 3 sztuk [/QUOTE]Ja też preferuję minimalizm. Torebki lubię. Podobnie jak buty, jednakże brak miejsca to nieustanny problem.
|
|
|
|
#4436 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4437 |
|
Zakorzenienie
|
Musiałabym wziąć z Ciebie przykład i też się za siebie zabrać
Bo czuję, że mi się przytyło Muszę przede wszystkim wrócić do regularnych ćwiczeń, ale to dopiero po sesji Czyli jeszcze miesiąc beztroskiego życia, a później żegnajcie czekoladki i pizzo
|
#4438 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na moim Uniwersytecie jest sesja ciągła. Nie mam teraz żadnej dużej spiny z zaliczeniami, zostało mi kolokwium z matematyki i jeden egzamin pod koniec stycznia. I z głowy.
|
|
|
|
|
#4439 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4440 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to zacznij przed zajmuje chwilę a ułatwia życie ![]() Cytat:
![]() ja swoje łupy dość regularnie tu pokazywałam, większość cen moich zakupów to spokojnie -50% wczoraj kupiłam jeszcze szal kobaltowy w h&m za 5zł i czerwoną bluzkę z koronkowym dekoltem za 10zł ![]() ale rozmiary są już powoli przebrane... Cytat:
jeśli ma się konkretny powód to ok - ale w związku z niehonorowaniem zwolnień lekarskich? kiedyś też uwielbiałam wygrzewać się zimą w solarium Cytat:
zazwyczaj udaje mi się trafić w porę, kiedy nie ma zbyt dużych tłumów. Cytat:
|
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:52.

... i obawiałam się, że sklepowe półki będę wysprzątane ... ale towar jest i teraz można upolować fajne okazje. Ja najlepsze rzeczy kupuję właśnie pod koniec wyprzedaży.
podejrzewam, że o mały rozmiar już ciężko. Jeśli jutro pojadę to sprawdzę i zdam Ci relację
Do wtorku pewnie się sytuacja jeszcze zmieni, ale przynajmniej będę wiedziała mniej więcej co i jak 

Tylko jakoś nie mogę się do tego zabrać. Nie wiedzieć czemu 

Poszłabym sobie coś kupić z tej okazji, ale szaleństwo na początku miesiąca skutecznie mnie spłukało
Ale zrobię sobie dziś serialowy maraton