|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3301 | |||
|
leśny stwór
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XVI + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
od listopada... to zgroza tyle czasu ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3302 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XVI + przeogromna dawka plotek!
Grzecznie przypominam, że dziś o 20:00 Dwie wieże na tefałenie
|
|
|
|
#3303 |
|
leśny stwór
|
tak tak, zasiadamy dziś przed telewizorkiem
|
|
|
|
#3304 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Właśnie
![]() Cytat:
Cytat:
A ja nie zasiądę, bo jutro pobudka o 6
|
|
#3305 |
|
Zakorzenienie
|
W końcuuuu!!!!
Znowu wracam do oglądania meczów na hali Brakowało mi tego. Środa- Łódź- Atlas Arena Przybywam! Kocham naszą organizację. W przeciągu 3 minut się z dziewczynami na mecz umówiłyśmy |
|
|
|
#3306 | ||||
|
Zakorzenienie
|
napisałam koło i odpowiedziałam na 4 zostało mi jeszcze organiczną poprawić na 4, i dwa koła z fizycznej i sesja i koniec ! ![]() ---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ---------- ja moim c'est la vie maluję od ponad roku i jest w miarę nadal ![]() dziękuję ![]() Cytat:
![]() hej Cytat:
ja dwa cienie kobo dzisiaj upolowałam ![]() Cytat:
super, ja też dzisiaj dobry dzien na uczelni miałam. w końcu! ![]() Cytat:
![]() dziękuję a ze skórkami raczej staram się nic nie robić. nawilżać
|
||||
|
|
|
#3307 | ||
|
Zakorzenienie
|
dzieki
Cytat:
malowałam inm dzisiaj, tak się błyszczą pazurki, nic sie im nie stało mimo że po 30 minutach leciałam na autobus.... zakochałam się Cytat:
a nabytki super
|
||
|
|
|
#3308 | |||||
|
szef wszystkich szefów
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale wiem, jak to jest Znam to![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3309 | ||||
|
szef wszystkich szefów
|
Cytat:
Chcę taki![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Te drobinki przypominają mi Ruby Slippers. Fuuuu Musieliby mi dopłacić, bym to obejrzałaCytat:
Trochę krótko. No nie wiem, może jednak się skuszę ![]() Zawsze przekroczę magiczne 10 postów...
|
|
#3310 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Preziu, ale ile mniej zabawy przy zmywaniu ![]() ---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ---------- jak zalicze w pon termodynamike lece do inglota po korektor, jak nie to bede sie za kare meczyc dalej!
|
|
|
|
#3311 | |
|
szef wszystkich szefów
|
Cytat:
) brokatowca, który miał upierdliwe przyklejające się do skóry drobinki. Nie stosuję metody foliowej, zmywam normalnie Ale lakier jest tak piękny, że mogłabym go i dwie godziny zmywać![]() Pokusiłam się o mały eksperyment... Serdeczny - czarny + Ruby Slippers Maluszek - czarny + Sensique Frozen Berries Szkoda, że drobinki wyszły pomarańczowe
|
|
#3312 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a dawno go kupowałas?a matko ![]() Cytat:
![]() haha co on ma z tymi łapami Cytat:
![]() Cytat:
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3871389 8] Puk puk. Kto tam? Zaległe mani. ![]() To znaczy już je widziałyście ale wrzuciłam na bloga i dorzuciłam trochę zdjęć. Anula to i tak nie jest prawdziwa barwa wibosia, co nie? To pojedyncze zdjęcie z kciukiem. Kurde siedziałam nad programem graficznym i ni huhu nie dało rady wykrzesać z tych fotek prawdziwy odcień. Już nie wspomnę o tym, że wychodzi jak granatowy najczęściej... W gratisie moje żale wylane na avonowskie badziewie i coś jeszcze ![]() KLIK[/QUOTE] piękne to mani No nie do końca, ale myślę że to nierealane możnaby go zazielenić nie wiem jak, ale to nie będzie ten odcień. Tak samo mam z wszelkimi morskimi i teal. Nawet jak zmieniam kolor w programie to ni da się zrobić tej "czystkości" i intenstwności koloru A to zdjęcie z kciukiem super
|
||||
|
|
|
#3313 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ajjj... ![]() Cytat:
ja mam mani nowe, ale nie miałam czasu na foty, a teraz weny na wybieranie i wycinanie Cytat:
a skąd masz chinkę? ![]() kocham Maru ![]() Cytat:
Cytat:
![]() z tym że ja o ruby pumps pomyślałam ten glitter milani co pokazywałam byłby świetny, ale on jest zbyt kryjący, trzeba by go było rozrzedzać w bezbarwnej bazie.
|
|||||
|
|
|
#3314 |
|
Zakorzenienie
|
Żyję
nie umarłam i na dzień dobry się witam pazurami ![]() i chwalę się dwoma nabytkami, byłam w tk maxx ale żadnych lakierów nie mieli nie wiem co się stało, chyba pochowali bo wiedzieli że wpadnę do nich
|
#3315 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ale na ostatnim zdjęciu to serdeczny wygląda na taka łopatę, że głowa mała ![]() Trelle cudne mani Karola zboczuchu meeow ładne nabytki, ten drugi mi sie podoba, ja u siebie takich nie widziałam, musiałabym we Wro szukać Cytat:
śliczny jest kot wymiata ooo i dokopałam się do Twojego mani podoba mi się ![]() smoo delikatne mani, podoba mi się [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3871389 8] Puk puk. Kto tam? Zaległe mani. ![]() To znaczy już je widziałyście ale wrzuciłam na bloga i dorzuciłam trochę zdjęć. [/QUOTE] śliczne
|
|
#3316 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Co tu tak cicho dzisiaj? ---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- Właśnie robię eksperyment z włosami i mlekiem w proszku w roli głównej. Zobaczymy jak się sprawdzą mleczne proteiny
|
|
#3317 | ||
|
leśny stwór
|
łoj biedna
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ładne pazury fajne maziaje czarne a nabytki urocze
|
||
|
|
|
#3318 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
? czemu kwadratowo zmyłaś? ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3319 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dzięki ![]() Cytat:
Właśnie! Zapomniałam, że go mam. ![]() A mojego nie chcesz? ![]() Dzięki ![]() Dzięki ![]() Wycofali SSN już dawno temu. ![]() Dziękuję
|
|
|
#3320 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Z limitki.. ![]() Masz podobne do moich. ![]() Da się załatwić. ![]() Cytat:
Dzięki. ![]() Mam u siebie w mieście dystrybutora. ![]() Cytat:
Dzięki
|
|
|
#3321 | ||
|
Zakorzenienie
|
dobry "wieczór"
Uwielbiam pędzle z EcoTools !!!! Cytat:
!Cytat:
Koniecznie zdradź coś więcej - jakie przemyślenia/pierwsze wrażenia po zastosowaniu ?
|
||
|
|
|
#3322 | |||||
|
szef wszystkich szefów
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ten czarny wzorek troszkę do mnie nie przemawia ![]() Albo chwilę wcześniej przeżyli zmasowany atak innych pazurkomaniaczek ![]() Cytat:
Gorzej, nie dość, ze łopata to jeszcze jakby rósł do góry Cytat:
O mleku w proszku jeszcze nie słyszałam.Cytat:
![]() Co zmyłam kwadratowo? Wybaczcie, ale już prawie północ... Troszkę nie w formie jestem Co dziwne, bo rzadko chodzę spać o 12.Chyba, że o malowanie chodzi. Jak tak, to było tak na odczepnego. Żeby tylko sprawdzić jak to wyjdzie. Serio, chyba już powinnam iść spać Lakieroholizm, poziom hard ![]() Wytłumacz mojemu portfelowi jak bardzo potrzebuję do życia tej granatowej ślicznotki Pozwolę sobie przekopiować z Essencowego kliku
"Nie należy oszukiwać brzydkich dziewcząt." Prezio paczy. Widzi. Kontroluje. Edytowane przez Prezes Kuli Ziemskiej Czas edycji: 2013-01-19 o 00:11 |
|||||
|
|
|
#3323 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
E, Portfel mamy do pogadania. Jest sprawa. Na horyzoncie pojawiła się taka jedna ślicznotka. Wiesz - długie nogi, granatowa sukienka. Ma bardzo ładną bizuterię - meeega się błyszczy. 14 ml - o, przepraszam! 14 cm obcasy i ten błysk w oku.. Dasz się skusić? Ja wiem, że dasz.
|
|
|
#3324 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kto ma konto na wizażu ten będzie spłukany." ![]() Porzućcie nadzieję Ci, którzy tu wchodzicie. Edytowane przez Trelle Czas edycji: 2013-01-19 o 00:20 |
|
|
|
|
#3325 |
|
Spaceroholiczka
|
Jakie piękne paznokcie wrzucacie! Aż wstyd swoje pokazywać
Na razie zmyłam lakier i znów wracam do maści. "Pochwalę się" - mam nadzieję - kwadratami za jakiś czas. |
|
|
|
#3326 |
|
Zadomowienie
|
Pochwalę się także swoimi
Nie są idealne, ale bardzo długo robiłam sobie tipsy, później tzw. żelki i paznokcie bardzo bardzo się osłabiły wreszcie udało mi się je jakoś zapuścić i zregenerować pracuję jeszcze nad pielęgnacją ich
Edytowane przez fferra Czas edycji: 2013-01-19 o 00:50 |
|
|
|
#3327 |
|
Konto usunięte
|
No i dopadła mnie przed sesja, a potem sesja.
Także jak się pojawię to wyganiać. Czasem tylko was podczytuję. Uznałam że nawet jak tego przedmiotu co mi nie podchodzi nie zdam, a resztę tak, to najwyżej warunek i będę matmę kontynuować. Tej pani co go prowadzi ciągle nie ma, wpadnie, zrobi jakiś sprawdzian, a potem znowu na zwolnienie. Zaliczenie tylko z niego jest ale na 5 esc cośtam. Kiedy ten śnieg zniknie i cieplej się zrobi. |
|
|
|
#3328 | |
|
Zakorzenienie
|
Oooo, dobreee
Hmmm. Z tymi fioletowymi, to tylko na kciuku i serdecznym bym zrobiła cieniowanie. Resztę bym zostawiła jednokolorową, ale i tak mi się podoba. Drugie- co to za niebieściak? A maziajki wyglądają jak kijanki Dziś już chcę. Wczoraj by było za dużo Cytat:
![]() Teraz już prosta droga do wykurowania Piękna czerwień. Dzień dobry |
|
|
|
|
#3329 | |
|
Zakorzenienie
|
Chaberek
Kolor idealny!Cieniowanie też fajne - stonowane ![]() Cytat:
Ja bym je jeszcze ciut zapuściła i wszystkie wyrównała względem długości i kształtu No i pomalowane skórki... ale dojdziesz o wprawy ![]() Wcześniejszych postów już nie cytuję, bo znowu za długo tu zabawię Ale i tak widziałam wasze piękne mani![]() A tymczasem lecę pisać pracę - ostatnią
|
|
#3330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skórki są śliczne A ja dzisiaj mam zakuwania sporo bo jutro jadę do Katowic na finały IEM
"Now You all know The bards and their songs When hours have gone by I'll close my eyes In a world far away We may meet again..." Edytowane przez ameljja Czas edycji: 2013-01-19 o 10:42 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:34.

a poza tym i tak musiałabym kupić lakier do mani studniówkowego, a ostatnio kupowałam lakiery w.. listopadzie 

Już nie wspomnę o tym, że wychodzi jak granatowy najczęściej...