|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
olał mnie ? napisać ponownie czy olać ?
Cześć Wam kochani
mam takie pytanko , otóż, z jakiś miesiac temu spotkałam sie z facetem . Po spotkaniu mi napisał, że jestem fajna i ogólnie. Mówił, że nie ma nikogo , ale narazie nie chce się wiązać . Mieliśmy sie spotkać jakiś czas temu, wówczas mi nie pasowało . Napisałam do niego ostatnio kiedy będzie okazja sie zobaczyć, napisał, że jak tylko będe miała ochote i czas to sie spotkamy.. no okej, wszystko ładnie pięknie, napisałam mu kiedy bym chciała i czy mu pasuje .. niestety.. nie odpisal mi .. czy dać sobie spokój czy po 2 dniach moge coś do niego napisać ? może przez to milczenie chce mnie spławić ? jak myślicie ? dodam, że sms doszedł na 100% . Dzięki z góry za odpowiedzi. Trzymajcie sie cieplutko , papa |
|
|
|
|
#2 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: olał mnie ? napisać ponownie czy olać ?
Cytat:
2. Jaka dzieli Was odległość? 3. Co macie ze sobą wspólnego? Gdzie się poznaliście? 4. Czemu po prostu do niego nie zadzwonisz? |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
2. Nie duża , godzinka jazdy, czasami jest u mnie w mieście 3.Co mamy wspolnego ? ciągnie mnie do niego w uj ! 4 nie zadzwonie, bo nie bede sie narzucała, napisałam mu , czy mu pasuje w ten i ten dzien to nawet nie potrafi odpisać , to ma zależeć mi i jemu, a nie tylko jednej stronie |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Facet po prostu Ci pokazuje, że ma spory dystans do tej znajomości - to, że jesteś "fajna" to za mało. Poza tym odpowiedź na pytanie 3. - niewiele widać Was łączy. Daj sobie spokój. Liczysz na to, że mu się odmieni?
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Konto usunięte
|
Facet już na początku Ci mówi, że nie, związku z tego nie będzie. Nie naprawdę w tym przypadku znaczy nie i nie ma co do tego dorabiać zbędnej historii o jakimś "pociąganiu" (atrakcyjność, pociąg erotyczny, a związek - dwie różne sprawy). Nie licz na to, że mówi nieprawdę, czy że mu się odmieni, bo się rozczarujesz. Kolegi nie szukasz, taka prawa (o potencjalnym koledze się wątku nie zakłada), więc nie wiem po jakiego grzyba Ci to spotkanie. Żebyś potem nie miała pretensji, że facet wykorzystał.
Edytowane przez 201803290936 Czas edycji: 2013-01-18 o 23:49 |
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
tylko, że Ty mogłaś i miałaś ochotę, no i widać efekty jego słów. Tak jak Doris wyżej napisała, myślę, że chciał być miły i gdybyś na prawdę mu się spodobała to nie skwitował by tego 'fajna' ani od razu by nie zarzucił usprawiedliwieniem, że się 'przejadły mu związki'
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
moze interesowala go relacja innego typu. nie związek lecz tylko seks. zauwazyl ze może ty inaczej na to patrzysz. ja bym olała. facet też musi się postarać a nie.
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
On widocznie nie chce związku z Tobą....nie daj się nabrać na te głupie wymówki. Ktoś zainteresowany DZIAŁA on najwidoczniej nie chce. Znajdź kogoś godnego zainteresowana a jego olej i wyjdź z twarzą
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Zdecydowanie odpuściłabym tego pana.
Pewnie uznał, że nie chce zrobić Ci krzywdy bo zauważył, że najchętniej weszlabyś w inną relację niż on ma do zaproponowania. A raczej nie ma o czym Ciebie poinformował uczciwie trzeba mu oddać. Edytowane przez laisla Czas edycji: 2013-01-19 o 00:39 |
|
|
|
|
#11 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
DAMAYANTI TROLLING INC.
|
Cytat:
![]() a zresztą, i tak odpuść, facet, który mówi, że nie chce związku nie jest po prostu zainteresowany i tyle. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
Ale wiesz, mogło być gorzej zawsze, zabawiłby się Twoim kosztem prawiąc słodkie słówka (a prawdopodobnie czuje, że miałby do tego odpowiednie podłoże) a później odszedł w siną dal obwieszczając, że właściwie to nie jest gotowy do żadnego związku. Bolałoby bardziej.
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zadomowienie
|
mogłabyś być trochę łagodniejsza. Autorka chyba takich słów już nie potrzebuje
|
|
|
|
|
#15 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Po tylu odpowiedziach świadczącym o tym,że chłopak nie jest dla niej kolejna taka...już chyba nie była tak bardzo potrzebna. Mam jakieś dziwne wrażenie,że mnie źle odbierzesz |
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 03:23 ---------- Poprzedni post napisano o 03:21 ---------- Kurcze, muszę się zastanowić więc nad stylem wypowiedzi..bo serio nie wpadłabym na to, że to co napisałam mogłoby autorkę urazić czy zmartwić. Miało być odwrotnie. |
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
nie czytam tutaj watkow , i nie odpowiadam, gdyz sama nie potrafie sobie pomoc, wiec nie wiem czy to plaga czy nie . Facet na spotkaniu wydawał sie być inny.. dodam jeszcze, że napisałam mu smsa, że widze, że ma mnie w d... i że cześć , bo nawet nie potrafi odpisać ... na drugi dzien dostalam wiadomość, że on tak często nie używa telefonu i , że mu do szczescia nie jest potrzebny.. potem dodał to o tym spotkaniu, co napisalam Wam wczesniej
|
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Buc
|
autorko, powtórzę się za dziewczynami. olej. no chyba, że zależy Ci na związku bez zobowiązań - to pisz śmiało.
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
ansolutnie nie pisać, zrobiłaś już swoje
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:29.

Facet po prostu Ci pokazuje, że ma spory dystans do tej znajomości - to, że jesteś "fajna" to za mało. Poza tym odpowiedź na pytanie 3. - niewiele widać Was łączy. Daj sobie spokój. Liczysz na to, że mu się odmieni?
... dobra dzieki za odpowiedzi, nie bede pisała nic do niego, skoro uwazacie, że ma wyy☠☠☠ane i mnie w tym przekonujecie