Smarowidła czy też żele - z Yves Rocher mamy ich wiele! Promocje, oferty YR- część VI - Strona 65 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-18, 18:18   #1921
Bella_20
Przyczajenie

Dot.: Smarowidła czy też żele - z Yves Rocher mamy ich wiele! Promocje, oferty YR- cz

Cytat:
Napisane przez Vive la France Pokaż wiadomość
Czy ta nowa oferta dla nowych wchodzi tylko przez telefon? bo nie wiem czy to ja coś źle robię, czy będę musiała dzwonić.
Ja zamawiałam przez telefon. Zamówiłam mleczko do skóry bardzo suchej,żel ziarna kawy i kwiat lotosu do zapłaty 48zł. Gratis tusz SP, woda CuE i jeszcze jakiś krem.
Bella_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-18, 18:45   #1922
calineczka99
Rozeznanie

Dot.: Smarowidła czy też żele - z Yves Rocher mamy ich wiele! Promocje, oferty YR- cz

Cytat:
Napisane przez aaaania1989 Pokaż wiadomość
proszę fotkę

Cytat:
Napisane przez Tereskaa Pokaż wiadomość
Poka, poka

Byłam dziś w rossmannie i kupiłam tą szczotę Tą większą, bo w sumie 3 zł różnicy, a ta duża ma dużo więcej włosków Ładnie czesze, chociaż jest dość agresywna dla skóry głowy, albo to ja się przyzwyczaiłam do delikatnego dotyku szczotki drewnianej
Kobietki obiecuje jutro będzie foteczka

Cytat:
Napisane przez Bella_20 Pokaż wiadomość
Ja zamawiałam przez telefon. Zamówiłam mleczko do skóry bardzo suchej,żel ziarna kawy i kwiat lotosu do zapłaty 48zł. Gratis tusz SP, woda CuE i jeszcze jakiś krem.
A tam jest widzę kuferek jako trzeci gratis z tej zamawiałaś tak ?? 3PYC1FR07 czyli mozna go wymienić na co sie chce czy jak że masz trzy własnie takie gratisy ??

Edytowane przez calineczka99
Czas edycji: 2013-01-18 o 18:51
calineczka99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-18, 19:00   #1923
seledine
Zakorzenienie

znacie jakąś inną firmę obok YR która dodaje gratis coś do każdego zakupu?
seledine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-18, 19:01   #1924
calineczka99
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez seledine Pokaż wiadomość
yyy ja nie
Stary 2013-01-18, 19:03   #1925
Bella_20
Przyczajenie

A tam jest widzę kuferek jako trzeci gratis z tej zamawiałaś tak ?? 3PYC1FR07 czyli mozna go wymienić na co sie chce czy jak że masz trzy własnie takie gratisy ?? [/QUOTE]
Tak z tej zamawiałam, a kuferek jest za zamówienie powyżej 59zł
Stary 2013-01-18, 19:05   #1926
calineczka99
Rozeznanie

Cytat:
Tak z tej zamawiałam, a kuferek jest za zamówienie powyżej 59zł
A no tak faktycznie za 59 zł Ale napisałaś że Gratis tusz SP, woda CuE i jeszcze jakiś krem czyli czemu trzy gratisy ?? Bo tusz jest jesli wciagu 10zamówi sie i do wyboru drugi w takim razie ten trzeci to jak ??
Stary 2013-01-18, 19:15   #1927
magdulenka
Zakorzenienie

Cytat:

Dr. Pierre Ricaud Paris

5269
magdulenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-18, 19:18   #1928
joot
Raczkowanie

dziś przybyło moje zamówienie z krok1 ) iskierka radości w dzisiejszym ciężkim dniu, także bardzo się cieszę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00155.jpg (97,3 KB, 111 załadowań)
trochę dobrej, trochę złej..."
/Jacek Janczarski/
joot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-18, 19:24   #1929
Bella_20
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez calineczka99 Pokaż wiadomość
A no tak faktycznie za 59 zł Ale napisałaś że Gratis tusz SP, woda CuE i jeszcze jakiś krem czyli czemu trzy gratisy ?? Bo tusz jest jesli wciagu 10zamówi sie i do wyboru drugi w takim razie ten trzeci to jak ??
No właśnie nie wiem dlaczego, pani przez telefon mi tak powiedziała ale nazwy tego kremu nie pamiętam
Stary 2013-01-18, 19:35   #1930
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anna1987 Pokaż wiadomość
Umbro możesz dodać do 1 postu
Oferta dla nowych klientów

3PYC1FR07 - zamówienie powyżej 29 zł produkt do wyboru, za zamówienie w ciągu 10 dni tusz sexy pulp, za zamówienie powyżej 59 zł kuferek, zamówienie powyżej 70 zł wysyłka gratis
Cytat:
dziękujemy za skany

kusi oferta, bo do wyboru jest gratis plus fajny kuferek, ale nic w tym katalagu nie ma co bym mogła zamówić (może to i dobrze )
Fajna oferta, kuszą mnie te kremy do bardzo suchej skóry i tusz SP w prezencie, bo mój się już kończy No i szampon muszę kupić, to wzięłabym w nowej butelce już Szkoda, że nie wchodzi przez neta.
Stary 2013-01-18, 19:37   #1931
_Koniczynka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdulenka Pokaż wiadomość
Wygooglowałam i dowiedziałam się że firma należy do koncernu Yves Rocher i jest to ich bardziej luksusowe oblicze.
No ciekawe
Tylko czy da sie zamówić do Polski? Tego jeszcze nie odkryłam Magdulenko może wiesz jak z wysyłkami?
Stary 2013-01-18, 19:56   #1932
koniczynka15
Zadomowienie

Cytat:
No właśnie nie wiem dlaczego, pani przez telefon mi tak powiedziała ale nazwy tego kremu nie pamiętam
Za zamówienie w ciągu 10 dni jest tusz, od 29zł wybrany produkt i od 59zł kuferek, więc liczba gratisów się zgadza, tylko rzeczy nie bardzo, bo rozumiem, że CuE jest jako wybrany produkt Czyli jakbyś zamiast kuferka miała krem ;brzydal:

Dziewczyny, który krem do rąk z serii z arniką jest najlepszy? Miałam ten 2w1 i zupełnie mi nie pasował i zastanawiam się czy wszystkie są takie wodniste czy może tylko ten ?

koniczynka15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-18, 20:02   #1933
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez koniczynka15 Pokaż wiadomość
Za zamówienie w ciągu 10 dni jest tusz, od 29zł wybrany produkt i od 59zł kuferek, więc liczba gratisów się zgadza, tylko rzeczy nie bardzo, bo rozumiem, że CuE jest jako wybrany produkt Czyli jakbyś zamiast kuferka miała krem ;brzydal:

Dziewczyny, który krem do rąk z serii z arniką jest najlepszy? Miałam ten 2w1 i zupełnie mi nie pasował i zastanawiam się czy wszystkie są takie wodniste czy może tylko ten ?
Mam balsam ochronny i jest taki średnio dobry. Do bardzo suchych dłoni średni, do normalnych -lekko suchych dobry. Właściwości ochronne jakieś ma, pozostawia warstewkę na dłoniach. Szybko się jednak warstewka wchłania i jakby niedosyt czuję. Po myciu ręce znów suche, więc nietrwale pielęgnuje. Za taką cenę jestem na nie, jakby 10 zł kosztował to ok

Ta oferta z tuszem tylko przez telefon dostępna?
Stary 2013-01-18, 20:10   #1934
calineczka99
Rozeznanie

Cytat:
Nie do końca ,bo Bella_20 zrobila zamowienie z przesyłka za 48 zł ,a kuferek jest za zamówienie od 59zł takze ciekawe o co chodzi z tym trzecim gratisem ??
Stary 2013-01-18, 20:23   #1935
garnet
Raczkowanie

Nie wiem, czy ktoś już tu pisał...w stacjonarce są przeceny na -60% Min. Ming Shu, Iris Noir (długo chodziłam za tym zapachem i grzechem byłoby teraz nie skorzystać;p), błyszczyk/szminka CN, seria Inositol, mleczko+tonik Sebo specific i jakieś produkty z serii Nutri. Do tego szampony -50%.
Stary 2013-01-18, 20:37   #1936
magdulenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Koniczynka_ Pokaż wiadomość
Wygooglowałam i dowiedziałam się że firma należy do koncernu Yves Rocher i jest to ich bardziej luksusowe oblicze.
No ciekawe
Tylko czy da sie zamówić do Polski? Tego jeszcze nie odkryłam Magdulenko może wiesz jak z wysyłkami?

to sie zgadza, jest jeszcze jedna wspolfirma, tez ma ciekawe produkty:
http://www.idparfums.com/fr/

Co do zamowien w PL - nie mam pojecia.
Z niemieckiej strony wysylaja do Niemiec.

A z tej francuskiej ID Parfums to chyba tylko na terenie Francji (jesli jakas francuskojezyczna dusza sie doczyta, ze jest inaczej - prosze o cynk)

Edit.
Perfumy Isabel Derroisne sa super.
Ciekawe kompozycyjnie i jakosciowo tez ok.
Mam takze kilka ich kosmetykow - mimo wyzszych cen (w porownaniu do YR) jakosciowo nie zachwycaja, ale sa przyjemne.

5269

Edytowane przez magdulenka
Czas edycji: 2013-01-18 o 20:41
magdulenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-18, 20:40   #1937
malyszkicownik
Zadomowienie

Cytat:
A ja się właśnie zastanawiam nad zakupem mydła w płynie z wanilią, bo to jedyny produkt, którego nie mam z wanilią z PN A ta wanilia z YR mi akurat odpowiada bardzo To mydło jest w większym opakowaniu niż krem do rąk?
Jak lubisz ten zapach, to polecam, bo jeszcze po umyciu jakiś czas delikatnie czuć zapach na dłoniach, gdy użyjemy więcej Tak, pojemność jest większa, nie pamiętam ile, ale krem do rąk jest mniejszy od mydła

Cytat:
[/COLOR]Małyszkicowniku skusiłam się na tą szczotę z Rossmanna, jest boska, miałaś rację Ale zastanawiam się co z jej czyszczeniem, bo zbiera różne zanieczyszczenia z włosów i teraz jak to usunąć? Można ją wyprać normalnie? Słyszałam o praniu w szamponie z SLS ale czy wtedy się nie rozklei? No i czy rączka się nie sfatyguje przez takie mycie? Kurcze, nie miała baba problemu - kupiła se szczotkę
Jeszcze jej nie prałam, bo używam jej parę dni dopiero. Hmm TT to czyściłam przy pomocy zwykłej wsuwki do włosów, elegancko wyciągała wszystkie włosy. Myślę, że włosy z tej drewnianej tez dałoby się w ten sposób powyciągać w ramach takiej częstszej "pielęgnacji" szczotki, a co jakiś czas można by było ją faktycznie przeprać jakimś szamponem, w miarę z wierzchu. Wydaje mi się, że nie powinna się zniszczyć, ja bym ją tylko osuszyła (głównie drewno, ale włosie też) jakąś chłonną tkaniną typu mikrofibra, żeby nie nasiąkła zbyt mocno. I tyle, nie powinno się nic z nią dziać przy takim czyszczeniu, mam nadzieję
malyszkicownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-18, 20:57   #1938
Tereskaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malyszkicownik Pokaż wiadomość
Jak lubisz ten zapach, to polecam, bo jeszcze po umyciu jakiś czas delikatnie czuć zapach na dłoniach, gdy użyjemy więcej Tak, pojemność jest większa, nie pamiętam ile, ale krem do rąk jest mniejszy od mydła

Jeszcze jej nie prałam, bo używam jej parę dni dopiero. Hmm TT to czyściłam przy pomocy zwykłej wsuwki do włosów, elegancko wyciągała wszystkie włosy. Myślę, że włosy z tej drewnianej tez dałoby się w ten sposób powyciągać w ramach takiej częstszej "pielęgnacji" szczotki, a co jakiś czas można by było ją faktycznie przeprać jakimś szamponem, w miarę z wierzchu. Wydaje mi się, że nie powinna się zniszczyć, ja bym ją tylko osuszyła (głównie drewno, ale włosie też) jakąś chłonną tkaniną typu mikrofibra, żeby nie nasiąkła zbyt mocno. I tyle, nie powinno się nic z nią dziać przy takim czyszczeniu, mam nadzieję
Dziękuję za opinię o mydełku

Co do szczotki to obawiam się, że samo wyciąganie naszych włosków nie wystarczy, te szczotki (według opinii na blogach) bardzo zbierają kurz i wszystkie zanieczyszczenia z włosów, więc tak raz w tygodniu zaleca się je myć. Z tego co ja doczytałam to myje się je szamponem z SLS po czym dobrze jest nałożyć odżywkę do spłukiwania i zostawić ją na szczotce 10 minut, spłukać i zostawić szczotkę w przewiewnym miejscu, ale nie na kaloryferze, bo może popękać. Odżywka ma ponoć zapobiegać elektryzowaniu się włosów. To taki zbiór informacji z wielu miejsc I miałam pewne obawy czy to włosie jest rzeczywiście naturalne, bo wygląda na sztuczne, więc ucięłam jeden odstający włosek i go spaliłam Pachniał tak jak nasze włosy opalone nad ogniem, więc są naturalne i ich wygląd pozwala stwierdzić, że to jest dzik

Cytat:

Ja niedawno o tym pisałam, mam ten krem 2w1 z arniką i jestem ogromnie zawiedziona po tym jak wypróbowałam najpierw krem z tej serii ale ten intensywnie nawilżający (taki w małej 50ml.) tubeczce, ten jest cudowny, bardzo, bardzo polecam, gęsty, świetnie nawilża i na prawdę radzi sobie z suchymi dłońmi nie zostawiając tłustej warstwy, niemniej jakaś warstewka zostaje, ale nie jest ona tłusta.

Jem mniej, bramy raju są wąskie

Tereskaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-18, 22:42   #1939
SilverMist
Rozeznanie

Gdyby ktoś jeszcze był ciekawy, co może być niespodzianką ze styczniowej ulotki do stacjonarnego - dostałam dziś nawilżająco-odżywcze mini mleczko do ciała (migdał).
SilverMist jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-18, 22:52   #1940
Tereskaa
Zakorzenienie

Ja Wam nic nie chcę mówić, ale Cocon się pojawił znów w internetowym Niestety w normalnej cenie

Jem mniej, bramy raju są wąskie

Tereskaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-18, 23:31   #1941
czarnaowca5
Raczkowanie

Czy dostałyście taką ofertę, w której jest 50% procent zniżki na wycofywane produkty? jest w niej prezent niespodzianka o wartości ponad 90 zł. Kos wie co to?

---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ----------

Zauważyłam że jak są dobre ceny i fajne produkty w ofercie to badziewne prezenty i odwrotnie. Teraz potrzebuje kilku rzeczy które w necie są bez promocji a w tych wysyłkowych maja nawet niezłe ceny ale nie chce dostać jakiegoś badziewia w postaci naszyjnika czy cos takiego. wolę kosmetyk - zawsze sie przyda jak nie dla mnie to na prezent

---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ----------

Cytat:
"PYC1RA09 za zam pow 49 komplet zimowy lub dowolny produkt z cennika urody do 65 zł, za zam pow 80 prezent niespodzianka o wart 90 skany skany niesp to krem lifting bio noc"

który to ten krem lifting bio?
A ja ma taki kod 9PYC1RA14, czy to to samo? Też jest szalik za 49/wymian za 65 zł. i niespodzianka o wartości 90zł. I właśnie próbuję sie dowiedzieć co to za gratis?
czarnaowca5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-18, 23:43   #1942
malyszkicownik
Zadomowienie

Cytat:
Dziękuję za opinię o mydełku

Co do szczotki to obawiam się, że samo wyciąganie naszych włosków nie wystarczy, te szczotki (według opinii na blogach) bardzo zbierają kurz i wszystkie zanieczyszczenia z włosów, więc tak raz w tygodniu zaleca się je myć. Z tego co ja doczytałam to myje się je szamponem z SLS po czym dobrze jest nałożyć odżywkę do spłukiwania i zostawić ją na szczotce 10 minut, spłukać i zostawić szczotkę w przewiewnym miejscu, ale nie na kaloryferze, bo może popękać. Odżywka ma ponoć zapobiegać elektryzowaniu się włosów. To taki zbiór informacji z wielu miejsc I miałam pewne obawy czy to włosie jest rzeczywiście naturalne, bo wygląda na sztuczne, więc ucięłam jeden odstający włosek i go spaliłam Pachniał tak jak nasze włosy opalone nad ogniem, więc są naturalne i ich wygląd pozwala stwierdzić, że to jest dzik
Haha niezły eksperyment Ale też się zastanawiałam nad tym włosiem, czytałam gdzieś o dziku, ale jakoś mi sztucznie wyglądało... Identyczne włosie jest w szczotkach w suszarce obrotowej Philipsa, też zostało określone jako naturalne, więc trzeba wierzyć, no i się cieszyć

Hmm ja odżywki nie będę stosować, wystarczy mi szampon. Osuszę dobrze szczotkę tak jak pisałam i będzie git, z tego co piszesz, to myślałam nawet w miarę poprawnie
Stary 2013-01-18, 23:57   #1943
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez czarnaowca5 Pokaż wiadomość
Czy dostałyście taką ofertę, w której jest 50% procent zniżki na wycofywane produkty? jest w niej prezent niespodzianka o wartości ponad 90 zł. Kos wie co to?
ja dzis odebralam paczuszkę z tej oferty i gratisem jest ten krem przeciwzmarszczkowy na noc http://www.yves-rocher.com.pl/krem_p...zczkowy_na_noc
drugi gratis to czapka z szalikiem - wymieniłam na podkład

Edytowane przez 71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Czas edycji: 2013-01-18 o 23:58
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-19, 00:08   #1944
czarnaowca5
Raczkowanie

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;38730181]ja dzis odebralam paczuszkę z tej oferty i gratisem jest ten krem przeciwzmarszczkowy na noc http://www.yves-rocher.com.pl/krem_p...zczkowy_na_noc
drugi gratis to czapka z szalikiem - wymieniłam na podkład[/QUOTE]
Bardzo Ci dziękuję za odpowiedź, to chyba sobie zamowie z tej oferty, szalik tez raczej wymienię. A ten krem próbowałaś już? z tego co czytam to ma takie średnie opinie.
Stary 2013-01-19, 00:14   #1945
czarnaowca5
Raczkowanie

Bardzo Ci dziękuję za odpowiedź, też sobie chyba zamówię, A ten krem jakiś sensowny? bo ma takie średnie opinie
Stary 2013-01-19, 01:27   #1946
trisse
Rozeznanie

czy testowałyście może przyśpieszacz schnięcia lakieru do paznokci? jakiś sensowny jest?
http://www.yves-rocher.com.pl/makija...niecia_lakieru

a zmywacz do paznokci? zastanawiam się jaką ma pojemność i czy różni się czymś od klasycznych zmywaczy po 2zł
trisse jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-19, 08:32   #1947
marleen
Raczkowanie

Wyciągnęłam z zapasów mleczko+tonik z serii rumiankowej. Fajny produkt, żadnego szczypania... no ale mnie wysypało.
Skończyłam u kosmetyczki na kozetce.
Czy Któraś z Was/Nas miała podobne doświadczenia, czy ogólnie produkt jest tolerowany?

Małyszkicowniku: Rossmann powinien Ci, że tak to ujmę, płacić Ci tandemy jakieś, bo ja TOŻE zakupiłam szczotkę (tę mniejszą, za wspomniane 25 pln). Dziękuję za opinię!

Odebrałam już drugie zamówienie "krok1", peeling morelowyx4 plus krem OL i CS
Stary 2013-01-19, 09:22   #1948
malyszkicownik
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez marleen Pokaż wiadomość
Wyciągnęłam z zapasów mleczko+tonik z serii rumiankowej. Fajny produkt, żadnego szczypania... no ale mnie wysypało.
Skończyłam u kosmetyczki na kozetce.
Czy Któraś z Was/Nas miała podobne doświadczenia, czy ogólnie produkt jest tolerowany?

Małyszkicowniku: Rossmann powinien Ci, że tak to ujmę, płacić Ci tandemy jakieś, bo ja TOŻE zakupiłam szczotkę (tę mniejszą, za wspomniane 25 pln). Dziękuję za opinię!

Odebrałam już drugie zamówienie "krok1", peeling morelowyx4 plus krem OL i CS
Cieszę, że Ci się podoba. Jak coś jest dobre, to polecam
Ale się złożyło, bo ja dzisiaj też otworzyłam z moich zapasów ten tonik i mnie niestety zaczął szczypać, może nie jakoś mocno, ale raczej go komuś oddam. Nie będę się męczyć. Szczególnie odczuwalne jest u mnie szczypanie wokół oczu A ja muszę sobie z rana przetrzeć całą buźkę... Mogę się z kimś wymienić.
Stary 2013-01-19, 09:24   #1949
Ayertienna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez trisse Pokaż wiadomość
czy testowałyście może przyśpieszacz schnięcia lakieru do paznokci? jakiś sensowny jest?
http://www.yves-rocher.com.pl/makija...niecia_lakieru

a zmywacz do paznokci? zastanawiam się jaką ma pojemność i czy różni się czymś od klasycznych zmywaczy po 2zł
Dla mnie przyspieszacz jest bublem ze względu na pędzelek - każą nim (na opakowaniu są rysunki) nabierać produkty po kropli. Powodzenia, myślałam że mnie szlag trafi, do tego dozowanie żadne. A jak używasz normalnie, z pędzelkiem, to mi często psuł lakier.
Wolę o 1000x ten z Inglota, właśnie mi się skończył i już mam na liście nastepny - dużo wydajniejszy, z pipetą, więc lepsze dozowanie..
Albo jeśli chcesz mieć z top coatem od razu to Seche Vite jest boski, ale to już droższa i trudniej dostępna zabawa.
Stary 2013-01-19, 10:15   #1950
ankaw192
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ayertienna Pokaż wiadomość
Dla mnie przyspieszacz jest bublem ze względu na pędzelek - każą nim (na opakowaniu są rysunki) nabierać produkty po kropli. Powodzenia, myślałam że mnie szlag trafi, do tego dozowanie żadne. A jak używasz normalnie, z pędzelkiem, to mi często psuł lakier.
Wolę o 1000x ten z Inglota, właśnie mi się skończył i już mam na liście nastepny - dużo wydajniejszy, z pipetą, więc lepsze dozowanie..
Albo jeśli chcesz mieć z top coatem od razu to Seche Vite jest boski, ale to już droższa i trudniej dostępna zabawa.

ten z inglota jest super, używam go od dawna
ankaw192 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości