Mamusie majowo-czerwcowe 2013 cz.7 - Strona 90 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 8 części naszego wątku ??
Brzuszki rosną, dzieci też a nasz wątek jest the best! Mamy V-VI 2013 cz.8 7 16,67%
Rosną brzuchy, w nich maluchy; mamy się cieszą, milczeniem nie grzeszą. V-VI 2013 c.8 2 4,76%
Szalone mamuśki plotkują, a maluszki płeć prezentują. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.8 0 0%
Swą płeć dzieci objawiają i brykanie zaczynają. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.8 1 2,38%
Pokaż kotku co masz w środku, mamusie V-VI 2013 odkrywają płeć dzieci - cz.8 1 2,38%
Zimę już mamy, na wizyty biegamy i dzieciątka podziwiamy. Mamy V-VI 2013 cz.8 0 0%
Niektóre mamy ruchy dzieci już czują, inne pilnie ich wyczekują - Mamy V-VI 2013 cz.8 1 2,38%
Trzęsą się brzuszki, wychodzą pępuszki, niedługo ujrzymy maluszki. V-VI 2013 cz.8 7 16,67%
My tu sobie gadu, gadu, a Maleństwa dają czadu - Mamy V-VI 2013 cz.8 13 30,95%
Kolejne wizyty za nami, snujemy macierzyńskie plany - Mamy V-VI 2013 cz.8 2 4,76%
Robią się z nas grubasy, ale w głowie nam bobasy. Mamy V-VI 2013 cz.8 3 7,14%
Ciężko nam się ruszać, więc spędzamy czas na pogaduchach. Mamy V-VI 2013 cz.8 0 0%
Tyjemy i płaczemy, za chwilę się śmiejemy - przez hormony szalejemy. V-VI 2013 cz.8 0 0%
Bejbik mnie kopie a ja colę żłopię? Mamy V-VI 2013 cz.8 1 2,38%
Fasolencja w brzuszek ciśnie, zaraz z tyłka mi wypryśnie. Mamy V-VI 2013 cz.8 1 2,38%
Mam żylaki, mam rozstępy no i brzuch mocno wydęty. Mamy V-VI 2013 cz.8 2 4,76%
Rozstępują się nam brzuszki, jednak rosną też cycuszki. Mamy V-VI 2013 cz.8 1 2,38%
Głosujący: 42. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-19, 09:23   #2671
banka26
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2013 cz.7

a moze to ten heheh http://allegro.pl/graco-ultima-z-osl...948317983.html
banka26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-19, 09:31   #2672
lonely_lady
Zakorzenienie

Tz poszedł pobiegać, wiec wpadłam sie przywitać

Edytowane przez lonely_lady
Czas edycji: 2013-01-19 o 11:01
lonely_lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-19, 09:41   #2673
banka26
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lonely_lady Pokaż wiadomość
Tz poszedł pobierać, wiec wpadłam sie przywitać
heeeloo
Stary 2013-01-19, 09:44   #2674
maarchewka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sharpnowaja Pokaż wiadomość
mi nigdy nie chce się wyciągać maszynki i normalnie tłuczkiem tłukę
ja chyba mam za malo werwy na tłuczek, grudy mi zostają.. Jak robię ziemniaki to najpierw tłukę ja a potem wołam TZta, żeby dobił do konca

Wojtek
maarchewka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-19, 09:46   #2675
szprotka_mada
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ashyshqa Pokaż wiadomość
Ale mam dziś dzień... :/ cały w łóżku przez ten brzuch. Mam trochę jak Szprotka, że jak leżę to jest ok, nic mnie nie boli a jak wstanę to mnie tak ciągnie dziwnie z prawej strony brzucha... Zaczeło się wczoraj wieczorem jak wstawałam od stołu. Teraz już mniej boli jak się ruszam, ale nie przeszło zupełnie... Sama nie wiem co o tym myśleć. Ale mała kica cały dzień, więc raczej z nią wszystko w porządku...

Jak dzisiaj się czujesz?!? U mnie lepiej, ale do ideału daleko

Cytat:
Napisane przez pawie_oczko Pokaż wiadomość
ja chyba ostatnio wyglądam okropnie, byłam wczoraj na chwilkę w pracy, więc odwaliłam się jak stróż w boże ciało, make up, a szczególnie pod oczy, bo ostatnio mam takie straszne cienie i myślałam, że wszystko zamaskuję. Nagle wpada znajoma, która nie wiedziała o ciąży, i mówi, słuchaj dziwnie wyglądasz tak jakoś inaczej. Zmęczona jesteś bardzo, czy co? Na co ja się śmieje, że jeszcze przez najbliższe miesiące będę wyglądać na taka zmęczoną. Dopiero wtedy zczaiła się ocb i patrzy na brzuch, jak jej powiedziałam, że 6ty miesiąc to wywaliła oczy i stwierdziła, że dałaby mi 3ci co najwyżej 4ty chociaż tyle
Ja mam dni takie, że Mąż się zachwyca jak to nie pięknie wyglądam, a są takie, że przychodzi z pracy, ja pomalowana etc, a On z tekstem, że mizernie dzisiaj wyglądam

Cytat:
Napisane przez nuna2 Pokaż wiadomość
Dziewczyny dziewczyny dzidzia mnie zaszczyciła 3 ruchami to na bank ona bo poczułam ją z 4 cm pod pępkiem z lewej strony tam gdzie mi robi Usg Teraz jestem pewna, że to to Moja rybcia
Super!
Ja na wyraźne sygnały od dzidzi nadal czekam...

Cytat:
Napisane przez cloche Pokaż wiadomość
a ja muszę się pochwalić, znaczy się dzidziolka pochwalić, że naruszał się tak, że tatuś poczuł
wcześniej niby coś czuł, ale nie był pewny, i się pytał: teraz? to było to?
a teraz sobie po pracy odpoczywałam i mówię, żeby przyszedł, bo takie wyraźniejsze ruchy są. oczywiście na początku cisza była znowu, ale potem kilka razy pod rząd się działo i mój małż miał taką minę, zatkało go i już nie pytał nic, bo od razu wiedział
Tatuś pewnie zadowolony na 102!

Cytat:
Napisane przez katrinka23 Pokaż wiadomość
Witajcie Dziewczęta dołączam do Was. Jestem w 18-19 tygodniu, termin mam na 16 czerwca. I nie mogę spac bo się wyspałam w dzień witam się ze wszystkimi
Witaj!

---------------------------

Cześć dziewczynki.

Trochę lepiej się już czuję, więc postanowiłam, że pojadę za miasto na kulig i ognisko. Oczywiście w trakcie kuligu schowam się z książką do ciepłej chatki pod kocyk, ale z ognicha na śniegu zamierzam skorzystać.
Ogarniam zaraz ciuchy, zaaplikuję sobie leki i śmigam

Aaś- mega za wizytę!

Kubuś

ex-aparatka
góra- 30.06.10- 17.11.11
dół- 01.09.10- 26.08.11

koszt leczenia- 6225 zł

Edytowane przez szprotka_mada
Czas edycji: 2013-01-19 o 09:47
szprotka_mada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-19, 09:50   #2676
maarchewka
Zakorzenienie

W ogóle to dzisiaj przeszłam sama siebie.. Spałam 12 godzin...

Widziałam, że była dyskusja na temat staników do karmienia..Ja się właśnie zastanawiać czy w ogóle kupować.. Bo jak tak siedze w tej mojej ciażowej piżamie do karmienia.. To odpijam guzik wywalam cyca ze stanika i jest.. Nie wiem czy jeszcze to odpinanie w staniku mi coś da, ale może się myle?? tylko ze caly cyc na wierzchu jest.. może w tamtych do karmienia da się tylko część wywalić??

Wojtek
Stary 2013-01-19, 09:52   #2677
banka26
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maarchewka Pokaż wiadomość
ja chyba mam za malo werwy na tłuczek, grudy mi zostają.. Jak robię ziemniaki to najpierw tłukę ja a potem wołam TZta, żeby dobił do konca
ja to samo ziemniaki ugniatam z tuupe ware jakos tak sie pisze i sa idealne :P
Stary 2013-01-19, 09:53   #2678
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
może opijają bystrzanka Mój dziś na 5 nocke poszedl a jutro na popoludnie
Mój w tym tygodniu chodził co drugi dzięn popoludnie, a co drugi rano. Męczące to dla niego strasznie. Zasypiał o 21 po rannej zmienie.

za ruchy

A ja wczoraj wstałam o 8, żeby zasnąć jakoś normalnie wieczorem. Położyliśmy się o 22 bo mi się oczy zamykały i Tż też śpiący. Efekty był taki, że o północy jeszcze nie spałam i myślałam, że się wścieknę.

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-19, 09:56   #2679
maarchewka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vujka Pokaż wiadomość
Jak się potwierdzi, że chłopak to Paweł ale gin. nie jest pewny, mały strasznie się chowa. Na ostatnim usg podkulił nogi i nie chciał pokazać co ma pomiędzy
Paweł Paweł!!najpiękni ejsze imię na swiecie.. Takie jakie ma mężuś. Wszystkie Pawły sa fajne Gdyby nie to, że mężuś już tak ma to też bym takie imię dała.. chociaż ostatnio wyskoczył, ze moze by go nazwać Paweł Junior..

Wojtek
Stary 2013-01-19, 09:57   #2680
deb
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szprotka_mada Pokaż wiadomość

Ja mam dni takie, że Mąż się zachwyca jak to nie pięknie wyglądam, a są takie, że przychodzi z pracy, ja pomalowana etc, a On z tekstem, że mizernie dzisiaj wyglądam

Mój mi codziennie mówi że ślicznie wyglądam

A w ogóle to kupiłam ten 'wasz' stanik bezszwowy. Tak go zachwalałyście że myślałam że nie wiadomo jakie to cudo, ogólnie chyba myślałam że cuda zdziała i mi się cycki zmniejszą, a tu dupa są jakie były
deb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-19, 09:57   #2681
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:

Widziałam, że była dyskusja na temat staników do karmienia..Ja się właśnie zastanawiać czy w ogóle kupować.. Bo jak tak siedze w tej mojej ciażowej piżamie do karmienia.. To odpijam guzik wywalam cyca ze stanika i jest.. Nie wiem czy jeszcze to odpinanie w staniku mi coś da, ale może się myle?? tylko ze caly cyc na wierzchu jest.. może w tamtych do karmienia da się tylko część wywalić??
Moja koleżanka ma 2 misięcznego synka wiec ja zazwyczaj u niej zasięgęgam opini i bardzo chwali ten stanik. Mówi, że duża wygoda. Przecież w piżamie nie siedzisz cały dzień. Kuzynka Tz z tego co widziałam też używa.
A i jeszcze mówiła mi,żeby lepiej kupić smoczek kauczukowy bo mały zwykłego nie chciał. Pewnie zalezy od dziecka ale ja raczej stosuję jej rady. Wczoraj wysłała mi listę rzeczy które były jej niezbędne jak wróciła ze szpitala. Jeszcze muszę ją poprosić o listę rzeczy, które zabrała do szpitala.

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-19, 09:58   #2682
happy blue
Zadomowienie

cześć na wczorajszej wizycie (kontynuacja połówkowego) wszystko elegancko a nawet lepiej- nie spodziewałam się np, że trafimy na sprzęt z 3 D i podejrzeliśmy malucha, myślałam, że się rozpłynę, a dr jeszcze do mnie: ma pani pendrive? niee... to nagram na płytkę
Stary 2013-01-19, 09:58   #2683
nuna2
Zakorzenienie

wróciłam z zakupów zjadłąm pączka, żeby uzupełnić siły witalne i biorę się za sprzątanie pomagac mamie bo mają dziś gości... a miałam jechać z mężem do bratowej to mu prace dowalili... ale dobrze, że jest tylko szkoda mi go, bo prześpi się 4-5 h i trzeba wstawać...

co do magnezu biorę 2 tabletki jedną rano jedną wieczorem z witaminą B6... myślicie, że mogę jeszcze jedna?? boje się przedawkować

szprotka ognisko na śniegu

marchewka no masz spanie nie ma co Ale śpij śpij urodzisz to się będzie nocki zarywało Wtedy pewnie będziemy w nocy siedzieć na wizaz

ok lece sprzatać a tak mi się chce....:P
Stary 2013-01-19, 09:59   #2684
deb
Zakorzenienie

Cytat:

Ja chyba sobie jeden kupię..ale to już później bo nie wiadomo ile mi jeszcze co urośnie chyba wygodniej w takim odpinanym, ja nosze push upy więc dosyć twarde są miseczki i niewygodnie chyba tak cycka wyciągać
Stary 2013-01-19, 10:00   #2685
maarchewka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sharpnowaja Pokaż wiadomość
bardziej chodziło mi o to że co szpital to zwyczaj. W niektórych trzeba mieć wszytsko dla dziecka: ciuchy, pieluchy, rożek. U mnie nawet trzeba mieć swoją lewatywę. A w niektórych Ci dają wszystko nawet koszule do porodu.
Co to jest swoja lewatywa???

Wojtek
Stary 2013-01-19, 10:01   #2686
deb
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez happy blue Pokaż wiadomość
cześć na wczorajszej wizycie (kontynuacja połówkowego) wszystko elegancko a nawet lepiej- nie spodziewałam się np, że trafimy na sprzęt z 3 D i podejrzeliśmy malucha, myślałam, że się rozpłynę, a dr jeszcze do mnie: ma pani pendrive? niee... to nagram na płytkę
Ale supcio też bym chciała płytkę, mam nadzieję że na III badaniu mi się uda iść tam gdzie nagrywają
Stary 2013-01-19, 10:02   #2687
maarchewka
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny dziewczyny dzidzia mnie zaszczyciła 3 ruchami to na bank ona bo poczułam ją z 4 cm pod pępkiem z lewej strony tam gdzie mi robi Usg Teraz jestem pewna, że to to Moja rybcia

---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ----------

szkoda, że mieszkam w takim miejscu, że nie bardzo coś znajdę na tablicy A nowy dla mnie za drogi
gratulacje!!

Wojtek
Stary 2013-01-19, 10:03   #2688
deb
Zakorzenienie

Cytat:
co do magnezu biorę 2 tabletki jedną rano jedną wieczorem z witaminą B6... myślicie, że mogę jeszcze jedna?? boje się przedawkować
A bierzesz też jakieś witaminy?
JA biorę pregne plus i tam jest 100% witaminy b6 i dlatego biorę sam magnez bo nie wiem czy nie można czasem przedawkować tej witaminy
Ale z tego co czytałam magnezu nie można przedawkować bo nadmiar jest wydalany z moczem

---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ----------

Cytat:
Co to jest swoja lewatywa???
jak czytałam listy wyprawkowe to też spotkałam się z jednorazową lewatywą do szpitala
Stary 2013-01-19, 10:12   #2689
maarchewka
Zakorzenienie

o nie, to ja się po miesiącu wybieram na jakiś sport dla cieżarnych a mi tu wrzucili maraton zumby i odwołali zajęcia.. No foch!!

Wojtek
Stary 2013-01-19, 10:16   #2690
colorblue
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ----------

szkoda, że mieszkam w takim miejscu, że nie bardzo coś znajdę na tablicy A nowy dla mnie za drogi
Brawo!!!!

Cytat:
Napisane przez cloche Pokaż wiadomość
a ja muszę się pochwalić, znaczy się dzidziolka pochwalić, że naruszał się tak, że tatuś poczuł
wcześniej niby coś czuł, ale nie był pewny, i się pytał: teraz? to było to?
a teraz sobie po pracy odpoczywałam i mówię, żeby przyszedł, bo takie wyraźniejsze ruchy są. oczywiście na początku cisza była znowu, ale potem kilka razy pod rząd się działo i mój małż miał taką minę, zatkało go i już nie pytał nic, bo od razu wiedział
Kolejny tatuś szczęśliwy

Cytat:
Napisane przez diabli Pokaż wiadomość
ja tez juz mowie dobranoc dzisiaj planuje polozyc sie "wczesniej". kolorowych!

witamy sie w 23 tygodniu!!!

Cytat:
Witajcie Dziewczęta dołączam do Was. Jestem w 18-19 tygodniu, termin mam na 16 czerwca. I nie mogę spac bo się wyspałam w dzień witam się ze wszystkimi

Cytat:
Tak wrr, własnie wstałam i strasznie boli mnie gardło i leci z nosa a tak się cieszyłam, że nic mnie nie łapie. Zapowiada się weekend w łóżku.
Zdrówka życzę

Witam się przy późnym śniadaniu. Nadrobiłam i idę ogarniać mieszkanie.
Mąż pojechał i zostałam z dziećmi sama prawdopodobnie do świąt Wielkanocnych..
No to idę.. zajrzę później do Was gaduły

min sierpnień 520/1000
Minuty lipiec 610/1000
Minuty CZERWIEC : 1205 /1000
Minuty MAJ: 1005 min/1000
colorblue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-19, 10:28   #2691
maarchewka
Zakorzenienie

Dobra w ramach sportu pojade sobie do TK Maxxa, może coś w koncu dla Maluszka kupię.

Wojtek
Stary 2013-01-19, 10:43   #2692
banka26
Zakorzenienie

Cytat:
Dobra w ramach sportu pojade sobie do TK Maxxa, może coś w koncu dla Maluszka kupię.
ale fajnie masz u nas tylko dla dorosłych sa ciuchy w tk maxie
Stary 2013-01-19, 10:47   #2693
lonely_lady
Zakorzenienie

Cytat:
witamy nową koleżankę i zapraszamy do aktywnego uczestnictwa w naszym szlonym gaduleniu

Cytat:
Napisane przez Ashyshqa Pokaż wiadomość
Dzien dobry, mala mnie obudzila kopniaczkami a.mialam chytry plan pospac do 10 z mezem, ktory.3 nocki , rzedu wracal ok 3 w nocy z pracy. No ale na takie slodkie pobudki nie narzekam.
Wlasnie zastanawia mnie, ze bie mam bolesnych kopniakow. Czy to mala nir kopie za mocno,czy amortyzacja (wody plodowe + tluszczyk) tak dziala po pecherzu tez mi nie skacze. Ale moze jeszcze wszystko przede mna
Ja też nie mam bolesnych kopniaczków, to raczej taki masażyk/łaskotanie ale nie narzekam, tak już może zostać. Choć pewnie za jakiś czas będziemy czuły te kopy coraz mocniej

Cytat:
Napisane przez szprotka_mada Pokaż wiadomość
Trochę lepiej się już czuję, więc postanowiłam, że pojadę za miasto na kulig i ognisko. Oczywiście w trakcie kuligu schowam się z książką do ciepłej chatki pod kocyk, ale z ognicha na śniegu zamierzam skorzystać.
Ogarniam zaraz ciuchy, zaaplikuję sobie leki i śmigam
ale fajnie kulig z ogniskiem kocham takie klimaty
tylko Ty oczywiście masz zakaz wsiadania na sanki !!! :nonono:
Proszę się ciepło ubrać i uważać na siebie .

Cytat:
ja też właśnie myślę nad tymi stanikami.. czy w ogóle je kupować..
jak już to może jeden wezmę na próbę

Cytat:
Napisane przez happy blue Pokaż wiadomość
super

Cytat:
Napisane przez colorblue Pokaż wiadomość
aż do wielkanocy jak Ty wytrzymasz... dobrze, że masz swoich obrońców
Oby mu tam wszystko jak najlepiej się układało

Stary 2013-01-19, 10:58   #2694
banka26
Zakorzenienie

Cytat:
Brawo!!!!

Kolejny tatuś szczęśliwy

Zdrówka życzę

łojej to dobre 2 miesiace , to trzymam kciuki zeby sie wszystko udalo
Stary 2013-01-19, 11:00   #2695
colorblue
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lonely_lady Pokaż wiadomość
witamy nową koleżankę i zapraszamy do aktywnego uczestnictwa w naszym szlonym gaduleniu

Ja też nie mam bolesnych kopniaczków, to raczej taki masażyk/łaskotanie ale nie narzekam, tak już może zostać. Choć pewnie za jakiś czas będziemy czuły te kopy coraz mocniej

ale fajnie kulig z ogniskiem kocham takie klimaty
tylko Ty oczywiście masz zakaz wsiadania na sanki !!! :nonono:
Proszę się ciepło ubrać i uważać na siebie .

ja też właśnie myślę nad tymi stanikami.. czy w ogóle je kupować..
jak już to może jeden wezmę na próbę

super

aż do wielkanocy jak Ty wytrzymasz... dobrze, że masz swoich obrońców
Oby mu tam wszystko jak najlepiej się układało
No Wielkanoc końcem marca jest w tym roku... a jemu prędzej niż na koniec marca urlopu nikt nie da.. a nawet jakby dali na kilka dni to się nie opłaca bo tam robiąc cały miesiac zarobi nie wiele ( jak na prace za granicą), a co dopiero jakby miało mu kilka dni wolnego dojść
Tak więc zobaczymy się raczej za ponad 2 miesiące ehh.
Dzieciaki już o tate pytają, a ja muszę się przestawić na inny tryb życia.. Do tej pory mąż pomagał dużo i w sprzątaniu i przy dzieciach i w piecu napalił i tak dalej..Teraz muszę przywyknać do "wszystko sama", łącznie z paleniem w piecu,...
No ale dam radę. Bo muszę!

min sierpnień 520/1000
Minuty lipiec 610/1000
Minuty CZERWIEC : 1205 /1000
Minuty MAJ: 1005 min/1000
colorblue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-19, 11:02   #2696
ada32
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez banka26 Pokaż wiadomość
bo przestal rosnac 2 lata prawie nic niw urosl i znaczaco odbiegal od kolegow

---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ----------

diabli teraz na tel. jestem wiec raczej nie poszukam ale wklad osobno sie kupuje a przy mirage na graco jest napisane np. od 0 do 3lat wozek od noworodka
mój starszy syn też miał etap między 4 a 6 rokiem życia że nic nie rósł..dosłownie przez dwa lata 3cm..tylko...ale w życiu bym nie pomyślała że coś jest na rzeczy....
nikt w ogóle mnie nie informował o czymś takim jak niskorosłośc ..
teraz mój syn w maju skończy 16 lat i ma 190cm

mam nadzieje ze i u Twojego synka jest to chwilowy zastój w rosłości ..a potem jak śmignie to "przerośnie mamę.. tatę.. i brzozę"
trzymam za Was kciuki....

Cytat:
Hej, mogę się dołączyć? podczytuje was już od jakiegoś czasu,ale stwierdziłam, że głupio was tak podglądaćJestem w 21tc. i prawdopodobnie będzie chłopak tp. 29.05
witam

Cytat:
witam
mamy podobny termin

Cytat:

Ja przyznam szczerze że raz kupiłam stanik odpinany taki dla matek karmiących..tylko kilka razy go założyłam ..nie mogłam na to patrzec..nie czułam się komfortowo..w ogóle tak nie sexi
..zawsze chodziłam w normalnych sexownych podnoszących czy koronkowych czasami bez...
i nigdy nie miałam problemu z wyciągnięciem cysia i karmieniem dzieci...
pierś wyciągałam sobie jedną ręką i już malec ssał...nawet wtedy kiedy był noworodkiem i nie w jednym sklepie czy na ławeczce w parku musiałam karmic...czasami tylko odpinałam sobie ramiączko...ale tylko przy sztywniejszych modelach...

i jeszcze jedno....te mamy które planują kupic już staniki na zaś..(na po ciąży)...odradzam....:ehe m:
piersi znacząco się powiększą i obwód pod nimi też..
mi powiekszyły się o 3 rozmiary...
były olbrzymie..pełne..i bardzo mi się to podobało

a tak w ogóle to witam się sobotnio

biorę się za robotę...pranie.. obiad..i jakieś ciasto upiekę chyba dziś

W

G
ada32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-19, 11:04   #2697
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez banka26 Pokaż wiadomość
oo to pocwicz za mnie:P
poćwiczone

Cytat:
Hej, mogę się dołączyć? podczytuje was już od jakiegoś czasu,ale stwierdziłam, że głupio was tak podglądaćJestem w 21tc. i prawdopodobnie będzie chłopak tp. 29.05
witamy i zapraszamy

Cytat:
Napisane przez Ashyshqa
O, jaki zdolny mąż , no i dla Ciebie, że sobie tak z infekcją poradziłaś
I jak było na pilatesie?
dzięki na pilatesie było super - wczoraj była wersja z takimi jajowatymi małymi piłkami przypominającymi balony, porozciągałam się trochę i od razu poczułam się znacznie lepiej

Cytat:
Napisane przez nuna2
dziewczyny dziewczyny dzidzia mnie zaszczyciła 3 ruchami to na bank ona bo poczułam ją z 4 cm pod pępkiem z lewej strony tam gdzie mi robi Usg Teraz jestem pewna, że to to Moja rybcia
super, a ja dalej czekam na przebudzenie Ignasia ze snu zimowego

Cytat:
Napisane przez diabli
dzisiaj podczas filmu leze i nagle "auć nie po pecherzu", a tz na to "wez sie moze odwroc, bo ona ci ten pecherz przebije

i za 23t

Cytat:
Napisane przez katrinka23
hej

Cytat:
Napisane przez happy blue
za wizytę

dzień dobry i miłego dnia wszystkim
my znów idziemy dziś na obiad do moich rodziców (tata stwierdził że będzie luzował indyka, i zrobi go z jakimś nadzieniem), a potem do mojej babci i dziadka
humpback jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-19, 11:06   #2698
lonely_lady
Zakorzenienie

Cytat:
No Wielkanoc końcem marca jest w tym roku... a jemu prędzej niż na koniec marca urlopu nikt nie da.. a nawet jakby dali na kilka dni to się nie opłaca bo tam robiąc cały miesiac zarobi nie wiele ( jak na prace za granicą), a co dopiero jakby miało mu kilka dni wolnego dojść
Dzieciaki już o tate pytają, a ja muszę się przestawić na inny tryb życia.. Do tej pory mąż pomagał dużo i w sprzątaniu i przy dzieciach i w piecu napalił i tak dalej..Teraz muszę przywyknać do "wszystko sama", łącznie z paleniem w piecu,...
no tak, teraz spadną na Ciebie wszystkie obowiązki
najgorzej z tym paleniem w piecu.. (wiem coś o tym) mam nadzieję, że opał masz blisko pieca i nie musisz go dźwigać..
2 miesiące to sporo, ale faktycznie w tej sytuacji nie ma innej opcji. Oby mu się tam wszystko poszczęściło. Szybko zleci, dasz radę

Stary 2013-01-19, 11:07   #2699
ada32
Wtajemniczenie

color...trzymam za Was kciuki...
zobaczysz szybko to zleci
a tak swoją drogą to taki odpoczynek od siebie też umacnia ..
a jak się tęskni za sobą ..to już nie wspomnę

W

G
ada32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-19, 11:07   #2700
banka26
Zakorzenienie

Cytat:
dasz rade :P
Cytat:
Napisane przez ada32 Pokaż wiadomość
mój starszy syn też miał etap między 4 a 6 rokiem życia że nic nie rósł..dosłownie przez dwa lata 3cm..tylko...ale w życiu bym nie pomyślała że coś jest na rzeczy....
nikt w ogóle mnie nie informował o czymś takim jak niskorosłośc ..
teraz mój syn w maju skończy 16 lat i ma 190cm

mam nadzieje ze i u Twojego synka jest to chwilowy zastój w rosłości ..a potem jak śmignie to "przerośnie mamę.. tatę.. i brzozę"
trzymam za Was kciuki....

witam

witam
mamy podobny termin

Ja przyznam szczerze że raz kupiłam stanik odpinany taki dla matek karmiących..tylko kilka razy go założyłam ..nie mogłam na to patrzec..nie czułam się komfortowo..w ogóle tak nie sexi
..zawsze chodziłam w normalnych sexownych podnoszących czy koronkowych czasami bez...
i nigdy nie miałam problemu z wyciągnięciem cysia i karmieniem dzieci...
pierś wyciągałam sobie jedną ręką i już malec ssał...nawet wtedy kiedy był noworodkiem i nie w jednym sklepie czy na ławeczce w parku musiałam karmic...czasami tylko odpinałam sobie ramiączko...ale tylko przy sztywniejszych modelach...

i jeszcze jedno....te mamy które planują kupic już staniki na zaś..(na po ciąży)...odradzam....:ehe m:
piersi znacząco się powiększą i obwód pod nimi też..
mi powiekszyły się o 3 rozmiary...
były olbrzymie..pełne..i bardzo mi się to podobało

a tak w ogóle to witam się sobotnio

biorę się za robotę...pranie.. obiad..i jakieś ciasto upiekę chyba dziś
tez mam nadzieje , dlatego po MR upewnie sie ze nie ma guza itp. uspokoi to nas , a Twoj mogl byc wysoki w wieku 4 lat i nie zaszkodzil mu postuj , a moze masz ile cm mial na bilansie 4 latka i 6 latka??? w kasiaxeczce powinny byc pomiary
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości