|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1951 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Smarowidła czy też żele - z Yves Rocher mamy ich wiele! Promocje, oferty YR- cz
oferta dla nowych z Proszynskiego wrzucona, dzięki za skany.
zmywacz YR jest beznadziejny, głównie przez opakowanie- dużo się marnuje przy aplikacji na płatek kosmetyczny. za 5 zł ok, ale nie więcej. ![]() oddaję kody na 3 w cenie 2 z newslettera Twój unikalny kod promocyjny to: 44DK2JMC Twój unikalny kod promocyjny to: 44CWF7NC Twój unikalny kod promocyjny to: 44W6P9CC |
|
|
|
#1952 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Smarowidła czy też żele - z Yves Rocher mamy ich wiele! Promocje, oferty YR- cz
No to wstawiam fotke mojego skromnego zamowienia
|
|
|
|
#1953 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny oferta na KROK1 kończy się już? Czy będzie jeszcze w lutym - zakochałam się w kremie CS i zastanawiam się czy nie zrobić drugiego zamówienia z krok1??
|
|
|
|
#1954 |
|
Rozeznanie
|
Ja dostałam dopiero dziś mail z ofertą KROK1, oferta ważna przez miesiąc więc w lutym jeszcze powinna wchodzić.
|
|
|
|
#1955 |
|
Raczkowanie
|
A czy wiadomo co jest prezentem niespodzianką dla niej i dla niego?
|
|
|
|
#1956 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1957 |
|
Raczkowanie
|
Mam suchą cerę - krem CS jest dla nie stworzony. Zakochałam się w nim tak bardzo, że chcę złożyć trzecie zamówienie w tym miesiącu specjalnie dla tego kremu
Co do tego drugiego Oval Lifting ... większość wybierała go zamiast mleczka opóźniającego odrastanie włosków po depilacji, ja wybrałam mleczko i ..... także genialne. Może nie opóźnia odrastania o tydzień ale świetnie nawilża i co dla mnie najważniejsze likwiduje zaczerwienienia i drażliwość skóry po depilacji. |
|
|
|
#1958 |
|
Raczkowanie
|
Moja mama używa OL na noc i bardzo sobie chwali - ostatnio kupiła sobie 2 kolejne na zapas (były 2 w cenie 1 na szczęście, bo kupiła 3 dni przed początkiem promocji w e-sklepie, czy jakoś tak
)
|
#1959 | |
|
Zadomowienie
|
Bardzo fajne
![]() Cudna ta promocja ![]() ---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Mam jeszcze pytanie: czy któraś z Was używała tego serum: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...marszczki.html Chodzi mi o efekt przeciwzmarszczkowy - trzeba zaatakować bruzdy na czole i te małe paskudztwa wokół oczu
|
|
|
|
|
#1960 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ładnie pachnie i bardzo dobrze nawilża. Na pewno je przetestuję po depilacji - jestem fanką wosku i depilatorów mechanicznych, więc będzie miało pole do popisu w kategorii kojenia podrażnień.Cytat:
Brak mi asertywności na zakupy w stacjonarnym. Założyłam sobie kartę głownie dla tuszu SP (ale też mam nadzieję, że rozkręcą się z ciekawymi mailingami). I przy kasie ze 4 razy musiałam powtarzać "nie, dziękuję" kiedy miła pani konsultantka namawiała mnie na ciekawe promocje. Aż mi było głupio, że wydałam tylko kilkanaście złotych .Wąchałam ambre noir- nie lubię takich ciężkich zapachów dla mężczyzn, na pewno nikomu ich nie kupię. Poza tym strasznie banalne mi się wydają, wąchałam setki podobnych. |
||
|
|
|
#1961 |
|
Rozeznanie
|
Mam pytanie do dziewczyny która znaja sie na składzie szamponów . Chodzi mi o szampon do włosów przetluszczajacych ,bo teraz pojawił sie nowy w wiekszej pojemnosci 300 ml ,czy on ma inny skład od tego poprzedniego ?? Wczesniej kupowałam do przetluszczajacych ale jak dla mnie mało sie pienił przez to był mało wydajny
Czy ten nowy będzie lepszy pod tym wzgledem ?? Zamowiłam na próbę jeden i czekam na przesyłkę . Ale jestem ciekawa waszych opinii na jego temat
Edytowane przez calineczka99 Czas edycji: 2013-01-19 o 12:09 |
|
|
|
#1962 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() muszę podzielić się z Wami moją opinią na temat szamponu przeciw wypadaniu włosów. Cóż, po jednym użyciu nie zauważyłam mniejszego wypadania włosów (nawet się tego nie spodziewałam ), ale za to włosy były super błyszczące i miękkie
|
|
|
#1963 |
|
🦄
|
Ja się chyba zabiję- jak to jest z tym tuszem SP? Bo wczoraj zakładałam kartę, of corz tuszu nie wzięłam, a coś kojarzę, ze był do 1. zakupów tak?
|
#1964 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ale promocję można wykorzystać od razu.Pewnie dostałaś taką okrągłą ulotkę, gdzie są zniżki 30 i 40% i darmowy Sp przy następnych zakupach? Jeśli nie to zajdź do sklepu przy najbliższej okazji i się upomnij
|
|
|
|
|
#1965 |
|
🦄
|
Oczywiście, że nie dostałam. Ale ogólnie jestem strasznie wkurzona po tych zakupach. Z YR coś tam zawsze kupowałam czy dostawałam, miałam kiedyś kartę i niepotrzebnie o tym sypnęłam sprzedawczyni, bo raz że nie dostałam tej gratisowej torby na zakupy ("bo już kiedyś pani miała kartę...") to ogólnie jestem b. niezadowolona z obsługi. Zaczęłam wczoraj myśleć, że chyba sobie sama otworzę sklep u siebie w mieście z YR, bo jest na razie jeden, może to ma jakiś potencjał.
|
#1966 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A żadnej okrągłej ulotki nie mam.
|
|
#1967 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dziewczyny pisały, że jedne z nich mogły od razu zrobić drugie zakupy , a innym razem sprzedawczynie się buntowały i nie pozwalały zrealizować kuponu od ręki. Jak chyba zawsze, zależy od sklepu ![]() A tę okrągła ulotkę dostaje się przy pierwszych zakupach, razem z kartą, torbą zieloną i zestawem próbek Edytowane przez 201604131205 Czas edycji: 2013-01-19 o 13:19 |
||
|
|
|
#1968 |
|
Przyczajenie
|
Okrągłą ulotkę dostajesz przy zakładaniu karty,musisz zrobić zakupy za min.6,90 aby dostać tusz. Robisz dwa zakupy pod rząd tylko nabijane są na osobnych paragonach.
|
|
|
|
#1969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W takim razie jakby coś panie sapały, że nie można to przejdziemy się i wrócimy po 10 minutach - wtedy już będzie musiała zaliczyć jako drugie zakupy I będę miała tusz, który chciałam już kupić, bo mój się kończy, no bajka A i tak muszę kupić szampon, pompkę, coś się dorzuci jeszcze i uzbiera 13,80. Zieloną torbą tym bardziej nie pogardzimy, bo TŻ-towa już była wiekowa i się rozdarła przy rączkach.
|
|
#1970 |
|
🦄
|
Aaa daruję sobie ten tusz, ale i tak uważam, że mój sklep YR jest krótko mówiąc- do pupy. Jak już tu jestem to jeszcze podpytam- jak zbiorę już pełną rubrykę pieczątek etapu I to potem na to mi naklejają kolejną i tak sobie dalej zbieram, tak?
|
#1971 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Moim zdaniem najbardziej opłacalny jest prezent za poziom II - można wziąć coś z linii PN, balsam w słoiku lub piling, na które nie ma promocji
|
|
|
|
|
#1972 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Z drugiej strony- z tego co wyczytałam na wątku- te pieczątki można też dostać właśnie np za polecenie kogoś, ale za samą wizytę w sklepie, albo za zakup konkretnych promowanych produktów. Więc tak pi razy drzwi, można np przyjąć, że polowa pieczątek jest faktycznie za zakupy, a reszta tak promocyjnie "gratis"? Zresztą, nie wierzę, że wydam tam tyle kasy by móc się załapać choćby na prezent za 15zł, chyba że mnie zwabią gruponami albo jakimiś bardzo atrakcyjnymi prezentami. Kupuję sobie internetowo od 3 lat i traktuję YR cenowo na równi z rossmanem, a tu proszę, zaszłam do stacjonarnego i poczułam się jak w świecie luksusowych kosmetyków nagle wszystko takie drogiebtw, przeglądam sobie księgę urody 2013 1) okazuje się, że pure light jest w pl dostępny w 6 odcieniach- tyle jest kodów, chociaż jest zdjęcie z 8 odcieniami. Więc jest też np porcelanowy beż (100) którego nie ma w e-sklepie 2)str 28, pod linią sebo specyfik "NIE, Nie wysuszaj skóry produktami zawierającymi alkohol etylowy. Zareaguje ona jeszcze intensywniejszą produkcją sebum" a na stronie obok prezentacja linii Pure system do cery trądzikowej, w której każdy produkt zawiera ten alkohol w mega dawce Oni sobie powinni przeczytać co piszą
Edytowane przez 201604131205 Czas edycji: 2013-01-19 o 14:15 |
|
|
|
|
#1973 | |
|
🦄
|
Cytat:
W stacjonarnych jest też fajna promo- peelig do ciała detox za 19 zł Myślałam nad nim, bo pięknie pachnie, pewnie dobrze też drapie po cellulicie
|
|
#1974 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1975 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Poza tym w stacjonarnych są czasami bardzo dobre ceny wyprzedażowe - latem obkupiłam się w moje ukochane kremy z wycofywanej serii Culture Bio za mniej niż 50% albo końcówki kolorówki w niższych cenach
|
|
|
|
|
#1976 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a czy nową ofertę może wykorzstać osoba mieszkająca pod jednym adresem z osobą która już jest klientem wysyłkowej? w sensie imie tylko się różni, bo nawet nazwisko jest takie samo
|
#1977 |
|
Rozeznanie
|
Tak, właśnie dziś tak zamawiałam na współlokatorkę i przeszło bez problemów
|
#1978 |
|
Rozeznanie
|
ja czekam do wakacji, az beda czeki i (daj Boze) groupon do stacjonarki i wtedy sobie uzupelnie karte i wezme wode kolonska werbene na 3ci poziom
|
|
|
|
#1979 |
|
Rozeznanie
|
Śpieszę z informacjami ze stacjonarki - jest już sporo rzeczy przecenionych o -60% !!!
Kremy wypełniacze inositol są po 24 zł ![]() Dezodoranty perfumowane Ambre, Vanille i Iris za 23,90 zł Mleczko do demakijażu z herbatą 14,90 zł A tak btw, czy któraś z Was myła rączki w płynie do rąk świątecznym Wanilia i Cytryna? Bo Pani ze stacjonarki wielce zachwalała, że wspaniale nawilża - a one są teraz za 7,90 zł przy kasie Tylko nie wiem, czy nie kłamie Wy jesteście bardziej prawdomówne
|
#1980 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. To jest ta oferta-broszurka dołączona do książek z Prószyńskiego: siostrzyca wzięła nowy krem Nutritive Vegatal do skóry suchej (24,9 zł) i nowy żel do mycia twarzy Nutritive Vegetal (21,9 zł) plus jako gratis mleczko shea do ciała w tubie (według własnego wyboru, bo zam. powyżej 29 zł) plus tusz SP za zamówienie w ciągu 10 dni (od czego te 10 dni liczą, to nie wiem - chyba każdy ten tusz dostaje). Siorka utrzymuje, że pani wspomniała coś o jakimś jeszcze jednym gratisie, miniaturce kremu czy perfum, że niby dziś dodają dodatkowo - ale nie zapamiętała nazwy Ogólnie zamówienie fajne, bo pomagałam jej wybrać (jedna rzecz dla mnie) - chociaż zapłaci za koszty przesyłki (bo zam. poniżej 70 zł), to i tak się opłaca, bo wszystkie trzy produkty (krem, żel, mleczko) wychodzą 50% taniej od ceny regularnej i jeszcze dochodzi tusz i ta miniaturka (??? jeśli faktycznie będzie).
Edytowane przez poziomkalol Czas edycji: 2013-01-19 o 16:39 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:36.

)

.
Czy ten nowy będzie lepszy pod tym wzgledem ?? Zamowiłam na próbę jeden i czekam na przesyłkę . Ale jestem ciekawa waszych opinii na jego temat