Filmiki "urodowe" na Youtube cz. IX - Strona 100 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-18, 23:22   #2971
201604250941
Konto usunięte

Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. IX

łot-ewa
201604250941 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-18, 23:26   #2972
xoxo_gg
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez urodzona3maja Pokaż wiadomość
Widzę ze zabolało.
My ze wszystkich możemy żartować ale z polaka nie wolno
Nie zabolało.
Taka jest prawda - anglicy do tych zadbanych nie należą i tyle.
Co do żartów na temat polaków - mało mnie to rusza, od dwóch lat mieszkam w anglii i od polaków stronie - nie po to przyjechałam do innego kraju, żeby się zamykać w polskiej społeczności, która notabene bardzo mnie drażni.
Anglicy są bardzo sympatyczni i dużo bardziej życzliwi - ale brudaski z nich i tyle )

xoxo_gg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-18, 23:32   #2973
201604250941
Konto usunięte

Cool Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. IX

A w sumie to (wiem, ze tu hipokryzja z mojej strony w swietle wczesniejszych postow) czemu nikt z siebie samego nie zartuje tylko w Polsce jest taki obowiazek wrecz. Nie slyszalam Anglika, Wlocha, Niemca, Holendra, Hiszpana ani Francuza mowiacego cokolwiek innego niz to ze ich kraj jest najlepszy, chociaz nie jest. Tylko my musimy miec dystans do siebie, brac to na klate itd itp.
Bardzo bym chciala wciskac ludziom, ze moj kraj jest taki boski ( no bo ogolnie jest moim skromnym zdaniem). Aczkolwiek potem mnie prosza o przyklady, i tu juz schody co mam pokazac, odrost 10 cm, przescieradlo w tle?
Stary 2013-01-18, 23:41   #2974
xoxo_gg
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez candycotton Pokaż wiadomość
A w sumie to (wiem, ze tu hipokryzja z mojej strony w swietle wczesniejszych postow) czemu nikt z siebie samego nie zartuje tylko w Polsce jest taki obowiazek wrecz. Nie slyszalam Anglika, Wlocha, Niemca, Holendra, Hiszpana ani Francuza mowiacego cokolwiek innego niz to ze ich kraj jest najlepszy, chociaz nie jest. Tylko my musimy miec dystans do siebie, brac to na klate itd itp.
Bardzo bym chciala wciskac ludziom, ze moj kraj jest taki boski ( no bo ogolnie jest moim skromnym zdaniem). Aczkolwiek potem mnie prosza o przyklady, i tu juz schody co mam pokazac, odrost 10 cm, przescieradlo w tle?

Co do nowego portalu - ja zostaje tutaj - tu mi dobrze nie interesują mnie alternatywy już przesiąkłam naszym jadem :P

xoxo_gg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-19, 01:24   #2975
monicar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez yunis30 Pokaż wiadomość
z pingera ...
"
filmikiurodowe: Hej!
Przepraszam za zasmiecanie Ci bloga,ale to wazna sprawa. Chcialabym Ciebie i inne pingerowiczki serdecznie zaprosic na nowe forum o filmikach urodowych na yt www.filmikiurodowe.hpu.pl
Chcialam stworzyc przyjazne miejsce,ktore bedzie alternatywa dla WIZAZU! Na wizazu obrazanie jest na porzadku dziennym,chce zeby u mnie bylo inaczej zachecam do rejestrowania sie,narazie jest nas malo, ale forum sie rozkreci. Niestety musze "reklamowac" sie w taki sposob,bo z wizazu juz mnie wyganiaja,pewnie czuja konkurencje
Pozdrawiam serdecznie!!"
Może powinny zgłosić się do zakładów bukmacherskich, cały wątek o tym co urodzi Nieesia...ciekawe jakie kursy
monicar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-19, 11:06   #2976
urodzona3maja
Rozeznanie

Boogiesilver i jej tag.
TAG: CONFESSIONS OF A BEAUTY GURU
http://m.youtube.com/watch?v=0EPpZriHVZg
Śmieszne są takie tagi 300 wyswietlen i wyznania bjuti guru

Czarszka i jej peeling
http://m.youtube.com/watch?v=tI9-uUB2wMU

I fryzura u stylizacje

http://m.youtube.com/watch?v=p_P2TfqsYaQ
Stary 2013-01-19, 11:28   #2977
Gogo Yubari
Rozeznanie

Chciałam wam napisać kilka słów o jednej z youtubowiczek, miałam okazję ją spotkać, bo mieszka w moim mieście. Nie będę podawać tutaj jej imienia, bo nie o to chodzi, po prostu po tym spotkaniu mam kilka przemyśleń co do całej tej działalności na youtube. Dziewczyna wydaje się spoko jak się ją ogląda, wygląda na szczera, ale niestety wydaje mi się, że jest maszynką do robienia pieniędzy. Wiele razy podkreślała, że jest nieśmiała i peszy się przy spotkaniach na żywo, ale potrafię wyłapać różnice między niesmialoscia, a zażenowaniem. Była bardzo niesympatyczna i potraktowała mnie z góry, jak jakiegoś natreta. Chciałam w sumie tylko się przywitać i powiedzieć, że ją oglądam, a ona zachowała się jak księżniczka z krainy wodorostow. Praktycznie teraz każdy jej film to konkurs jakichś mało znanych firm, widać że się dorabia i dzięki niej nie biorę już na 100% wszystkich recenzji kosmetyków, o których mówią dziewczyny... W dodatku już się przejechałam na kilku produktach, które tak zachwalaly. Od kiedy ruszył program partnerski w Polsce, dziewczyny stały się chodzą reklamą i trzeba uważać...

Edytowane przez Gogo Yubari
Czas edycji: 2013-01-19 o 11:31
Gogo Yubari jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-19, 11:42   #2978
dziad kalwaryjski
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez urodzona3maja Pokaż wiadomość
Boogiesilver i jej tag.
TAG: CONFESSIONS OF A BEAUTY GURU
http://m.youtube.com/watch?v=0EPpZriHVZg
Śmieszne są takie tagi 300 wyswietlen i wyznania bjuti guru

Czarszka i jej peeling
http://m.youtube.com/watch?v=tI9-uUB2wMU

I fryzura u stylizacje

http://m.youtube.com/watch?v=p_P2TfqsYaQ
O, bardzo lubie Pauline z kotlet.tv. Jest sliczna i naturalnie urocza! lece ogladać
dziad kalwaryjski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-19, 11:44   #2979
ladymln
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Gogo Yubari Pokaż wiadomość
Chciałam wam napisać kilka słów o jednej z youtubowiczek, miałam okazję ją spotkać, bo mieszka w moim mieście. Nie będę podawać tutaj jej imienia, bo nie o to chodzi, po prostu po tym spotkaniu mam kilka przemyśleń co do całej tej działalności na youtube. Dziewczyna wydaje się spoko jak się ją ogląda, wygląda na szczera, ale niestety wydaje mi się, że jest maszynką do robienia pieniędzy. Wiele razy podkreślała, że jest nieśmiała i peszy się przy spotkaniach na żywo, ale potrafię wyłapać różnice między niesmialoscia, a zażenowaniem. Była bardzo niesympatyczna i potraktowała mnie z góry, jak jakiegoś natreta. Chciałam w sumie tylko się przywitać i powiedzieć, że ją oglądam, a ona zachowała się jak księżniczka z krainy wodorostow. Praktycznie teraz każdy jej film to konkurs jakichś mało znanych firm, widać że się dorabia i dzięki niej nie biorę już na 100% wszystkich recenzji kosmetyków, o których mówią dziewczyny... W dodatku już się przejechałam na kilku produktach, które tak zachwalaly. Od kiedy ruszył program partnerski w Polsce, dziewczyny stały się chodzą reklamą i trzeba uważać...
Nic nowego.

Nie wiem jak Was dziewczyny, ale mnie trochę denerwuje, jak ktoś wpada tu tylko po to, żeby napisać nam, jak to przesadzamy, ale on nas tylko podczytuje, broń boże nie udziela się regularnie i nie należy do nas "hejterek" albo wpada napisać coś nieprzyjemnego o jakiejś użytkowniczce i znika. Nie mówię, że trzeba siedzieć tu codziennie i produkować milion postów dziennie, ale takie wpadanie i wypadanie jest dla mnie dziwne. No to tyle moich przemyśleń :P
I tak, zaraz odezwą się głosy, że "ja odkąd skończyłam 8 miesięcy i nauczyłam się sprawnego chwytania pracuję w chińskiej fabryce tekstyliów, żeby zarobić na swoje zachcianki" - ale nie każdy musi pracować w takim wieku, sorry.
ladymln jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-19, 12:13   #2980
201605170931
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ladymln Pokaż wiadomość
Nic nowego.

Nie wiem jak Was dziewczyny, ale mnie trochę denerwuje, jak ktoś wpada tu tylko po to, żeby napisać nam, jak to przesadzamy, ale on nas tylko podczytuje, broń boże nie udziela się regularnie i nie należy do nas "hejterek" albo wpada napisać coś nieprzyjemnego o jakiejś użytkowniczce i znika. Nie mówię, że trzeba siedzieć tu codziennie i produkować milion postów dziennie, ale takie wpadanie i wypadanie jest dla mnie dziwne. No to tyle moich przemyśleń :P
Mam podobnie
Mnie jeszcze bardziej dziwi taka sytuacja z tego wątku, mianowicie -
toczy się dyskusja o jednej z vlogerek, w pewnym jej momencie jedna z wizażanek wypowiada się na temat owej dziewczyny mniej ceremonialnie, zdarza się, że nagina przy tym zasady kultury. Wtedy oczywiście następuje krytyka owej wizażanki i komentarze typu 'przesadziłaś'. W tym momencie pojawia się osoba, która nie udziela się w wątku, ale go czasami podczytuje i wylewa na wszystkie udzielające się tu wiadro pomyj, jakie to one są chamskie i niewychowane, kompletnie nie zwracając uwagi na to, że niekulturalny komentarz był ewenementem, który został skrytykowany przez pozostałe użytkowniczki. Ja się pytam, gdzie tu sens...
201605170931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-19, 12:21   #2981
ladymln
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sophistgirl Pokaż wiadomość
Mam podobnie
Mnie jeszcze bardziej dziwi taka sytuacja z tego wątku, mianowicie -
toczy się dyskusja o jednej z vlogerek, w pewnym jej momencie jedna z wizażanek wypowiada się na temat owej dziewczyny mniej ceremonialnie, zdarza się, że nagina przy tym zasady kultury. Wtedy oczywiście następuje krytyka owej wizażanki i komentarze typu 'przesadziłaś'. W tym momencie pojawia się osoba, która nie udziela się w wątku, ale go czasami podczytuje i wylewa na wszystkie udzielające się tu wiadro pomyj, jakie to one są chamskie i niewychowane, kompletnie nie zwracając uwagi na to, że niekulturalny komentarz był ewenementem, który został skrytykowany przez pozostałe użytkowniczki. Ja się pytam, gdzie tu sens...
Dokładnie. Tak też często się zdarza.Często te komentarze hamujące niezbyt kulturalne wypowiedz są na tej samej stronie wątku, co żale i uwagi na nasz temat użytkowniczki, która tu TYLKO przyszła nam coś powiedzieć.
I tak, zaraz odezwą się głosy, że "ja odkąd skończyłam 8 miesięcy i nauczyłam się sprawnego chwytania pracuję w chińskiej fabryce tekstyliów, żeby zarobić na swoje zachcianki" - ale nie każdy musi pracować w takim wieku, sorry.
ladymln jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-19, 13:11   #2982
Gogo Yubari
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez 201705291006 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Potrafię również odróżnić stres od zażenowania i niechęci Wyglądała jak gwiazda, która ma ciągle wokół siebie grono paparazzi, a ja jestem jedną z wielu, która zawraca jej dupę. Dodam, że przy drugim spotkaniu nie odzywałam się w sprawie jej działalności na youtube, a nadal zachowywała się tak samo. Po prostu świetnie udaje przed kamerą, kiedyś nawet sama mówiła, że ma aktorskie zdolności i tutaj faktycznie punkt dla niej

ladymln, może i nie jest to nowość, ale ja dopiero przekonałam się o tym na własnej skórze Sądziłam, że są inne, a jednak się myliłam, zwłaszcza co do tej laski, bo w necie naprawdę wygląda na szczerą i nie wierzyłam w to, co wypisują niektórzy w komentarzach pod jej filmami.

Najbardziej chyba mnie wnerwia, jak mówią, że nie zarabiają na swojej działalności.... w takim razie zastanawia mnie, skąd mają kasę na te drogie kosmetyki, skoro najniższa krajowa to u nas 1500 zł, a o pracę nawet najgorszą jest ciężko. Mało tego, sporo youtubowiczek to studentki. Rozumiem, że kilka z nich ma bogatych rodziców lub rzeczywiście dobrze zarabia, ale nie uwierzę, że każda tak oszczędza, żeby kupić dobrą kamerkę, oświetlenie i masę kosmetyków i do tego jakoś jeszcze żyć za pensję w naszym kraju

Edytowane przez Gogo Yubari
Czas edycji: 2013-01-19 o 13:18
Stary 2013-01-19, 13:29   #2983
sylwoha
Zakorzenienie

a mnie ciekawi o kogo chodzi, ze niesmiala, a tak naprawde gwiezda
czty to rejony mazurskie byly?
sylwoha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-19, 13:46   #2984
Qloui
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Annaluka Pokaż wiadomość

Nic dziwnego, że Laura czasami pyskuje w tych komentarzach.
Robiłabym tak samo, gdybym miała najazd takich wścibskich osób.

Skoro nigdy o tym nie mówiła wprost to chyba ich prywatna sprawa co ich łączy?

Nie chcę tu wyjść na jakąś obrończynię RGP, bo ani mnie ona ziębi, ani grzeje, ale chyba czasami przesadzacie w tych surowych ocenach.
Wydaje Ci się że mnie znasz ? Raczej nie więc odbij bo jeśli mi ktoś na siłę wciska jakiegoś faceta z każdej strony to mam prawo wiedzieć co to za jaki i po co jest tak lansowany z każdej strony , oglądam wiele vlogerek i nie nie interesuje ich życie prywatne bo mam swoje jakoś nissiax nigdy nie lansowała nikogo tak uparcie na swoim YT twitterze czy FB a jeśli któraś pokazuje jakiegoś faceta to mówi że to brat, mąż czy coś innego więc jeśli masz jakiś problem to sobie z nim poradź a nie wypisuj w moją stronę postów bo Ciebie o zdanie nie pytałam .

Cytat:
Czyżby to Szusz?
Qloui jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-19, 13:59   #2985
Gogo Yubari
Rozeznanie

Qloui nie chodzi mi o szusz, ona jest chyba najbardziej uczciwa, bo przyznała się, że zarabia na youtube, za to ją cenię.

Nie wypytujcie się w wątku o kogo chodzi, bo nie po to nie pisałam jej pseudo, żeby za chwilę napisać. Ewentualnie na prv mogę powiedzieć.
Stary 2013-01-19, 13:59   #2986
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Qloui Pokaż wiadomość
Wydaje Ci się że mnie znasz ? Raczej nie więc odbij bo jeśli mi ktoś na siłę wciska jakiegoś faceta z każdej strony to mam prawo wiedzieć co to za jaki i po co jest tak lansowany z każdej strony , oglądam wiele vlogerek i nie nie interesuje ich życie prywatne bo mam swoje jakoś nissiax nigdy nie lansowała nikogo tak uparcie na swoim YT twitterze czy FB a jeśli któraś pokazuje jakiegoś faceta to mówi że to brat, mąż czy coś innego więc jeśli masz jakiś problem to sobie z nim poradź a nie wypisuj w moją stronę postów bo Ciebie o zdanie nie pytałam .

Czyżby to Szusz?
haha, ja spotkałam kiedyś Szusz!
W tamtym roku w klubie Kokoo (jak jeszcze koko było dżezi i trendi, bo przecież teraz smietanka chodzi do gossip i do spinki) bezceremonialnie wepchnęła się przede mnie w szatni, mierząc wzrokiem. :P I sobie myślę, skąd ja ją znam tę laskę... Jakaś gwiazda czy co. A potem w domu dopiero do mnie dotarlo: TO SZUSZ BYŁA PRZECIEŻ!
Może miała gorszy dzień. A może po prostu jest taką gwiazdą, że w kolejce z motłochem stać nie będzie.

Drugi raz ją widziałam na Piotrkowskiej na rowerze wiosną.
Ale hm, nie podeszłabym do niej, nie czuję potrzeby. :P
Co bym miała autograf wziąć?

Edytowane przez 201607131106
Czas edycji: 2013-01-19 o 14:01
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-19, 14:10   #2987
Qloui
Rozeznanie

Makijaż u megilounge
http://www.youtube.com/watch?v=VyCxnWlEjCM

Makijażowa rutyna u TheOleskaaa
http://www.youtube.com/watch?v=gd3meD7uYEk

---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ----------

Cytat:
Qloui nie chodzi mi o szusz, ona jest chyba najbardziej uczciwa, bo przyznała się, że zarabia na youtube, za to ją cenię.

Nie wypytujcie się w wątku o kogo chodzi, bo nie po to nie pisałam jej pseudo, żeby za chwilę napisać. Ewentualnie na prv mogę powiedzieć.

Rozumię to że nie chcesz powiedzieć . Jeśli możesz napisz mi na priv nie będę pisała o kogo chodzi tu na forum .

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
W tamtym roku w klubie Kokoo (jak jeszcze koko było dżezi i trendi, bo przecież teraz smietanka chodzi do gossip i do spinki) bezceremonialnie wepchnęła się przede mnie w szatni, mierząc wzrokiem. :P I sobie myślę, skąd ja ją znam tę laskę... Jakaś gwiazda czy co. A potem w domu dopiero do mnie dotarlo: TO SZUSZ BYŁA PRZECIEŻ!
Może miała gorszy dzień. A może po prostu jest taką gwiazdą, że w kolejce z motłochem stać nie będzie.

Hahaha no autograf i zdjęcie powinnaś sobie cyknąć na ścianę , trzeba było korzystać z okazji
Stary 2013-01-19, 14:12   #2988
patisia123
Zakorzenienie

Dziś o 16 live na kanale Stylizacje
Karolina z Szusz
patisia123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-19, 14:16   #2989
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Makijaż u megilounge
http://www.youtube.com/watch?v=VyCxnWlEjCM

Makijażowa rutyna u TheOleskaaa
http://www.youtube.com/watch?v=gd3meD7uYEk

---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ----------

Rozumię to że nie chcesz powiedzieć . Jeśli możesz napisz mi na priv nie będę pisała o kogo chodzi tu na forum .

Hahaha no autograf i zdjęcie powinnaś sobie cyknąć na ścianę , trzeba było korzystać z okazji
O ja głupia... No ale nie wiedziałam od razu skąd ją znam.

Ciekawe czy dziewczyny często ktoś zaczepia na ulicy, rozpoznaje.
Karolina z theduedonne ostatnio gdzies mówiła, że myślała, że jak pójdzie na studia to ludzie będą ja kojarzyć, albo np oglądać cichcem, a się nie przyznawać, ale nikt o niej nie słyszął nigdy. I dopiero potem, stopniowo ludziom mówiła, np jak pytali po co jej statyw w pokoju.

Gogo Yubari, ja też jestem ciekawa...
Stary 2013-01-19, 14:20   #2990
Qloui
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Gofrzyca Pokaż wiadomość
te jej paznokcie wyglądają jak jajka wielkanocne
Strasznie takie wypukłe te paznokcie , no i faktycznie jajka wielkanocne .

Cytat:
Napisane przez patisia123 Pokaż wiadomość
Dziś o 16 live na kanale Stylizacje
Karolina z Szusz
O! Będzie ciekawie

Zmalowana z makijażem
http://www.youtube.com/watch?v=sc0bg4o00CA
Stary 2013-01-19, 14:23   #2991
Annaluka
Zakorzenienie

Cytat:
Wydaje Ci się że mnie znasz ? Raczej nie więc odbij bo jeśli mi ktoś na siłę wciska jakiegoś faceta z każdej strony to mam prawo wiedzieć co to za jaki i po co jest tak lansowany z każdej strony , oglądam wiele vlogerek i nie nie interesuje ich życie prywatne bo mam swoje jakoś nissiax nigdy nie lansowała nikogo tak uparcie na swoim YT twitterze czy FB a jeśli któraś pokazuje jakiegoś faceta to mówi że to brat, mąż czy coś innego więc jeśli masz jakiś problem to sobie z nim poradź a nie wypisuj w moją stronę postów bo Ciebie o zdanie nie pytałam
Po pierwsze, zadbaj o interpunkcję, bo trudno się czyta te wywody pisane ciągiem.
Po drugie chyba Ty masz problem, skoro dociekasz, czy RGP rozbiła komuś rodzinę
Naprawdę nie widzisz swojej bezczelności i tego, że jesteś wścibska?

Poza tym - co do pogrubionego - no chyba wyraźnie wszystkim oznajmiła, że to jej przyjaciel. Ale dla Ciebie to za mało informacji.

A pisać mogę co zechcę i do kogo chcę, bo taka jest idea forum.
Stary 2013-01-19, 14:27   #2992
Qloui
Rozeznanie

Cytat:
O ja głupia... No ale nie wiedziałam od razu skąd ją znam.

Ciekawe czy dziewczyny często ktoś zaczepia na ulicy, rozpoznaje.
Karolina z theduedonne ostatnio gdzies mówiła, że myślała, że jak pójdzie na studia to ludzie będą ja kojarzyć, albo np oglądać cichcem, a się nie przyznawać, ale nikt o niej nie słyszął nigdy. I dopiero potem, stopniowo ludziom mówiła, np jak pytali po co jej statyw w pokoju.

Gogo Yubari, ja też jestem ciekawa...

One myślą że jak nagrywają te vlogi to są już sławne i rozpoznawalne na cały kraj hahah celebrytki

Ja miałam okazję też poznać jedną vlogerkę z Polskiego YT ale dla mnie to była parodia laska też się miała za gwiazdę, panoszyła się ach no szok taki szpan odwalała a też się robi na YT za miłą ale jest beznadziejna w realu .

Przekonałam się że grają żeby mieć jak najwięcej widzów a tak są przemądrzałe i robią z siebie gwiazdy dlatego nie mam dla nich litości
Stary 2013-01-19, 14:28   #2993
Gogo Yubari
Rozeznanie

Cytat:

Nie chcę jej bronić, ale ona ogólnie ma taką naturę, to widać nawet w jej filmikach. Charakter to jedno, a udawanie przed 20-ma tysiącami, że się się nie trzepie kasy na reklamowaniu różnych firm to drugie. To właśnie robi spotkana przeze mnie milejdi....
Stary 2013-01-19, 14:37   #2994
Qloui
Rozeznanie

Cytat:
Po pierwsze, zadbaj o interpunkcję, bo trudno się czyta te wywody pisane ciągiem.
Po drugie chyba Ty masz problem, skoro dociekasz, czy RGP rozbiła komuś rodzinę
Naprawdę nie widzisz swojej bezczelności i tego, że jesteś wścibska?

Poza tym - co do pogrubionego - no chyba wyraźnie wszystkim oznajmiła, że to jej przyjaciel. Ale dla Ciebie to za mało informacji.

Będę pisała jak będę chciała ,nie będziesz mi mówić co mam robić , zawsze możesz nie czytać .
Nie wiem co oznajmiała i nie interesowało nie to , laska zapytała to jej odpisałam ,co było na FB princessy . nie pisałam do Ciebie więc odbij.
A po ostatnie czytaj ze zrozumieniem bo ja nie dociekam co ona z kim robi bo mnie to nie obchodzi jakbym dociekała to bym wypytywała o to każdego , znajdź sobie robotę bo nie mam zamiaru z Tobą dyskutować i jeszcze na temat jakieś vlogerki której nie znam .[COLOR="Silver"]

---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ----------

Gogo Yubari O kurde ! to mnie zaskoczyłaś , powiem szczerze że jestem zdziwiona że chodzi o tą ale też z drugiej strony jeśli chodzi o kasę to ludzie potrafią udawać .

Bardzo fajny makijaż u Zmalowanej , szkoda że jakość tych filmików ostatnio się pogorszyła ale pewnie to przez zimę i brak światła naturalnego .
http://www.youtube.com/watch?v=sc0bg4o00CA

Edytowane przez Qloui
Czas edycji: 2013-01-19 o 14:42
Stary 2013-01-19, 14:44   #2995
Annaluka
Zakorzenienie

Cytat:
Będę pisała jak będę chciała ,nie będziesz mi mówić co mam robić , zawsze możesz nie czytać .
Nie wiem co oznajmiała i nie interesowało nie to , laska zapytała to jej odpisałam ,co było na FB princessy . nie pisałam do Ciebie więc odbij.
A po ostatnie czytaj ze zrozumieniem bo ja nie dociekam co ona z kim robi bo mnie to nie obchodzi jakbym dociekała to bym wypytywała o to każdego , znajdź sobie robotę bo nie mam zamiaru z Tobą dyskutować i jeszcze na temat jakieś vlogerki której nie znam .[COLOR="Silver"]
Nie znasz, ale nie przeszkadza Ci to w stawianiu swoich światłych teorii.
Trzeba mieć tupet.

''Odbij'' - kwintesencja Twojej wypowiedzi. Dno i 10 kg mułu.
Stary 2013-01-19, 14:53   #2996
Qloui
Rozeznanie

Vlog u Radzki
http://www.youtube.com/watch?v=lOXayloWjx8

---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ----------

Cytat:
Nie znasz, ale nie przeszkadza Ci to w stawianiu swoich światłych teorii.
Trzeba mieć tupet.

''Odbij'' - kwintesencja Twojej wypowiedzi. Dno i 10 kg mułu.
No i widzimy po Twoim poście kto co reprezentuje swoją wypowiedzią , lubisz prześladować ludzi ? To jest choroba , oceniasz kogoś nie znając w ogóle , o czują tu frustrowaną kobietę
Stary 2013-01-19, 15:02   #2997
201604250941
Konto usunięte

Cytat:
Michelle Phan kiedys mowila to samo o amerykanskich, spotkala ich tam pare z top ten beuaty gurus i tez podobne wrazenia odniosla. Pisala, ze ktorejs tylko o pieniadze chodzi i ze w szoku byla ze ona nie liczy ile zarobi przed nakreceniem kazdego filmiku. Ja zrozumialam z tego, ze chodzi o Elle. To bylo jakis czas temu wiec zrodla obawiam sie ze nie znajde.

Cytat:

Wiesz coo (winna) ja tez sie wpycham nieraz bo inaczej sie nie da wyjsc z klubu XD to nie jest wcale objaw celebryctwa.
Stary 2013-01-19, 15:10   #2998
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez candycotton Pokaż wiadomość
Wiesz coo (winna) ja tez sie wpycham nieraz bo inaczej sie nie da wyjsc z klubu XD to nie jest wcale objaw celebryctwa.
Hm, no ja wiem, że nikt grzecznie w kolejce nie stoi, tylko jest masa ludzi często przy tym biednym szatniarzu i małym blaciku. No ale hm, każdy stoi, jakoś się całość posuwa, a jedna gwiazda rozpycha wszystkich łokciami i idzie z samego końca obrażona, że takie warunki ją spotkały. Musiało coś by,ć na rzeczy skoro ja zapamiętalam spośród tlumu. :P

Edytowane przez 201607131106
Czas edycji: 2013-01-19 o 15:12
Stary 2013-01-19, 15:13   #2999
201604250941
Konto usunięte

moze im sie serio marzy taka karierea na pudelku jak ta szafiarka jedna
Stary 2013-01-19, 15:21   #3000
urodzona3maja
Rozeznanie

Cytat:
I ta idea nie tyczy się tylko Ciebie
Więc może miała ochotę napisać o co chodzi z tym Markiem itd. Może pisać co zechce i do kogo chce bo taka jest idea forum

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości