|
|
#1231 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar XLVII
Cytat:
czy wy tez widzicie shreka na tej focie?
|
|
|
#1232 |
|
Zakorzenienie
|
A może obie?
![]() Spadam się szykować i wybywam, miłego wieczoru
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#1233 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#1234 |
|
BAN stały
|
Shreka, Kermita i Pinkę Świgi
Perwera ![]() --- Ja spadam chleb piec, odkurzać, no i obmyć się z grubsza (i chudsza) ---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ---------- No właśnie nad tym poćwiczyć muszę, nie wychodzi mi
|
|
|
|
#1235 | |||||
|
Zakorzenienie
|
co tak skromnie?zakneblowali Cię
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
A e-fajka to dzie? Cytat:
![]() Nooo powinni bo bardzo jej brakuje ![]() Nie zapomnij poka zrobić ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tofu nigdy nie jadłam Zdałam rzeczy ze sklepu, oddałam klucze, pospisywałam oświadczenia itp i jezdem bez pracy ![]() Teraz będzie walka o zaległą kasę i okres wypowiedzenia
|
|
#1236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o ja musztardaaaaaa fajny kolor - faktycznie fabrycznie nie ma - ino mieszadłopoka pamela ![]() daj ty mię pokój z wycofywaniem - nawet się tu nie żaliłam bo by mię fisasz sjepał - ale wycofli nam tyle rzeczy dość kluczowych że do dziś nie odchorowałam tego, too long story daruję Wam fisaszystom męki, dla innych wydające sie irracjonalne
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-01-19 o 17:59 |
|
|
|
|
#1237 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Taaaaaaa, wyrobiła się i odpaszteciała? Klik
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1239 |
|
BAN stały
|
A widziałyście kiedyś posta (posty?) Kamy nt. wystroju wnętrz
i jej jadłospis? ![]() ---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ---------- o, mam! ![]() high fashion
|
|
|
|
#1240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jest zryta i oszpeca się sama - ale mozna by z niej fajną laskę zrobić Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-01-19 o 18:11 |
|
|
|
|
#1241 | |
|
Nindżopesz
|
Ale nogi ma fajne ![]() Cytat:
Walnij se moro.2. Dosc dlugie jak na chlopa ale w cm nie mierzylam
|
|
|
|
|
#1242 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#1243 | |
|
Zakorzenienie
|
Prawie. Nastroj do dupy dziś mam ...
Cytat:
Mnie kiedys ubawił jej post, w ktorym tłumacxzyła dlaczego wszystkie jej ubrania sa zawsze pomięte. Nie znjade teraz, ale generalnie chodziło o to że nie prasuje ich bo i tak wiec pogniota , więc po co
|
|
|
|
|
#1244 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Oł jeeeeeeeeee, patrzta co znalazłam
![]() Idę oglądać, tylko najpierw se drinka zrobię
|
|
|
#1245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No się zastanawiałam kto to
|
|
#1246 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() śmiesznie zaciąga
|
|||
|
|
|
#1247 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
|
|
|
#1248 |
|
Nindżopesz
|
Och, moja droga, ja to jestem od tylu duzo piekniejsza i szczuplejsza
|
|
|
|
#1249 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Co najlepsze nie zajarzyłam, że to Kamila, dopiero dzisiaj doczytałam
|
|
|
|
#1250 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jaki ma nick? Miało być "idolka"
|
|
#1251 | ||||||
|
BAN stały
|
Ty mnie za sufka nie łap
![]() Cytat:
ta pasuje chyba najbardziej ---> Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
"Glassware & Drinkware", ooo Jeeeeezuuuuu!!! ![]() I żeby nie było, ja się nie śmieję z dizajnu, ani z wystroju (sam pamiętam te klimaty sprzed dobrych 20 lat), ja się śmieję z tego szalonego konceptu autorki ![]() Cytat:
A włosy dokąd? ![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#1252 |
|
Zakorzenienie
|
włosię mam 59
Szatą Mursz wyczochraj ode mnie "pijaną" Szarość ![]() bry wieczór
|
|
#1253 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Biedna kiciula Dzieki ![]() Cytat:
Przeleciałam Was pobieznie i ad. poruszanych tematów: 1 Zmierzyłam włosie od czubka mam 42 cm, najdłuzsze mierzone indywidualnie 36. 2. RED: sódnica nie powinna sie w pasie wciac ale biodra poszezry, i wydaje mi sie krótka (zmierzyłam sie od pasa i mi by sięgała do połowy łydko kostek) 3. RED te czecie buty wygladaja "zabawnie" podobią sie mła ![]() 4. Zmierzyłam wlosie didki: w rozproscie 40 bez rozprostu 23. P. ma włosy krótkie jak sie zapusci to max 10 cm. 5. Dziś na obiad była dyniowa z feta i grillowanym cycem kurzym. 6. "Idolki" nie ogarniam drinkware i glaseware - rzuciło mnie o glebę, podobnież jak odziedziczony sypialniany "fornir"
|
|
#1254 |
|
Zakorzenienie
|
taka zeźlona wskoczyłam w wełniane różowe skarpety i zaszyłam sie w kącie odmawiając wyjścia na świat zewnętrzny - a prezent dla babci nie kupiony ![]() wychodzimy wieczorami jak mroźno an spacery ale dziś również mam ochotę odłupać chuopu łeb przy samych kostkach - to akurat zupełnie bez powodu tzn powód był ale juz go nie pamiętam - jest źle jest baaaardzo źle - przeczekuję bo real problemy nie znikną ale moja siła radzenia sobie z tym dziś równa sie 0 i stąd jestem w rowie mariańskim nic nie idzie tak jak powinno pocieszyłąm?
|
|
|
|
#1255 |
|
Zakorzenienie
|
a propos czochrania klik
wczoraj w teleekspresie pokazywali i właściciel krów stwierdził, że "...krowa wyczochrana jest szczęśliwsza..."
|
|
#1256 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Odbija mi Cytat:
Niech Ci się nastrój poprawi, ino hyżo!
|
||
|
|
|
#1257 |
|
Nindżopesz
|
1. damnat quod non intelligunt
![]() 2. Wow! To takie mini afro ma? |
|
|
|
#1259 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Boję zapytać za co mam łapać ![]() ![]() Tylko że to w dobrej wierze było napisane
|
|
#1260 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dawno nie miałam tak szeroko otfartej paszczy i tak wielkich oczu - ze takie rzeczy sie dziejo ---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ---------- Cytat:
![]() cudne i wierzę w poprawę jak se z chuopinem robimy trzepaczko dobrze, na musku of kors to jestem odleciana - jest mi błogo i mogłabym nigdy nie robić nic innego we życiu - neverending rozkosz orgazmy do lamusa
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:21.

, więc może i dłuższe ma 
Właśnie dietę mam baaardzo zrównoważoną, jem wszystko, jak leci 

fajny kolor - faktycznie fabrycznie nie ma - ino mieszadło

ta pasuje chyba najbardziej --->