![]() |
#5401 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Próbować do skutku!!!!!!!
Agatko ale ty sliczniutka kobitka jesteś
![]() ![]()
#5402 |
Wtajemniczenie
|
jukolku, schem, mała majeczka jak u Was stoi testowanko???
#5403 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moj ma 27lat a warunki pracy takie sobie praca siedzaca za kułkiem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5404 |
Zakorzenienie
|
Adatko ładne foto i ty ślicznie wyglądasz.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5405 |
Wtajemniczenie
|
Właśnie pochłaniam banana, mniammmmm
![]() ![]() Mój mąż ma 23 latka, ja mam jeszcze 22 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#5406 |
Zakorzenienie
|
Kindziu juz wczesniej pisalam ze biore silne antybiotyki wiec nici z testowania ale robilam dzis i oczywiscie jedna kreska.
|
![]() ![]() |
![]() |
#5407 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#5408 |
Zakorzenienie
|
Adatko sliczne zdjęcie i te oczy
![]() moj mąż rocznikowo jest o rok starszy ode mnie ale w chwili obecnej oboje mamy 28 latek ![]() a pracuje w firmie cateringowej, jest kierownikiem ![]() ![]() Edytowane przez Yoolia Czas edycji: 2007-03-08 o 13:24 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#5409 |
Zakorzenienie
|
Kindziu oby tak bylo
![]() ![]() A moj Tz w kwietniu skonczy 25 lat i jest przedstwaicielem handlowym-czyli wiekszosc czasu gada i prowadzi autko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5410 |
Zakorzenienie
|
ah dziewczyny gdzie ja sliczna jestem taki wytwor natury poprostu
![]() ![]() chciala bym wygladac jak ta pani w avatarku ![]() jukolek czekam na twoja focioche z grzyweczką ![]() dziewczyny moze odnowimy swoje fociochy co ? ![]() a tak apropos grzywek myslicie ze by mi pasowala wogole ![]() a tak wogole bylam przed chwilka w sklepie i taka ciamajda ze mnie ze zaplacilam za gazete a jej nie wzielam skaplam sie niedaleko domu i spowrotem zapierniczlam do sklepu ![]() ![]()
#5411 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#5412 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#5413 |
Raczkowanie
|
Postanowiłam podzielić się z wami moją historią, bo wiem jak to jest gdy się czeka, czeka, czeka.....
W pierwszą ciąże zaszłam bez problemu. Ciąża przebiegała bez żadnych komplikacji. Urodziłam śliczną, zdrową córeczkę. Rosła pięknie. Po ok. 5 latach postanowiliśmy, że warto by było mieć jeszcze jednego dzidziusia, żeby Misi nie było smutno. No i się zaczęło. Próba pierwsza - nic, druga - nic, trzecia - nic. I tak ok. 1 roku. Wiem, że dla niektórych z was to mało, ale dla mnie to była wieczność. Na ulicach widziałam same wózki, kobiety w ciąży a sklepy to jakby wszystkie zamieniły się w dziecięce. Stres co się stało, że pierwsza ciąża tak szybko a teraz. Faszerowałam męża cynkiem, bo gdzieś przeczytałam, że wzmacnia plemniki, wstrzymywaliśmy współżycie aby były silniejsze. Moja przyjaciółka w tym czasie zaszła w nieplanowaną ciążę i wstyd się przyznać ale pół nocy przepłakałam nad podłym losem. Dlaczego ktoś, kto nie chce może a ja nie. I wiecie na samą myśl tego okresu łzy napływają mi do oczu. I już mieliśmy zrezygnować, bo seks to przypominał tylko małą fabryczkę, zero spontaniczności i tylko myśl: żeby się udało. Liczenie dni płodnych, temperatura i itp. Gdy okres spóźniał mi się choćby o 1 dzień leciałam jak na skrzydłach do apteki po test. Majątek wydałam, bo dla pewności kupowałam nawet po trzy. Dla pewności, bo może wybrakowany, źle przechowywany. Byłam u lekarza a on stwierdził, że jeżeli mamy już jedno dziecko to na razie nie ma co robić dodatkowych badań. Próbować! Ale jak długo? I wtedy postanowiłam, że spróbujemy ostatni raz. Teraz albo trudno. Zrezygnowałam, bo być może tak miało być a mamy już córeczkę. I udało się. Radości nie było końca. Ale doszedł inny problem: czy to aby nie ciąża pozamaciczna? I gdy poszłam do lekarza po 2 tyg. bardzo się zdziwił moim pytaniem. Wszystko było ok. Ciąża przebiegała prawidłowo, choć moje obawy o ciążę nie ustały. Martwiłam się czy aby wszystko w porządku. Nawet gdy lekarz oznajmił mi płeć zdziwił się, że nie widać po mnie radości. Ja tylko chciałam urodzić zdrowe dziecko, nieważne jakiej płci. Urodziłam synka. Pięknego, zdrowego Filipka. I nie wiem do dzisiaj jaka była przyczyna tego ze nie mogłam tak długo zajść w ciążę. Dziewczyny nie poddawajcie się, warto walczyć. W końcu się uda. Wiem, że moja historia ma szczęśliwe zakończenie i życzę Wam z całego serca aby Wasze też tak się zakończyły. Jestem z Wami! |
![]() ![]() |
![]() |
#5414 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Lila cieszę się, że już jest dobrze. A będzie jeszcze lepiej. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#5415 |
Wtajemniczenie
|
gofimi ja się poryczałam i sama mam już dość. Ale teraz mam dużo zajęć więc tak nie myślę. Przyjdzie czas, w którym się uda i będzie dobrze
Dziekujemy za wsparcie i tą historię, bo naprawdę podnosi na duchu
#5416 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a ja na dzień kobiet dotałam zyczenia od tż, a wieczorkiem pewnie z kwiatkiem przyjedzie. aha no i dzisiaj tż idzie oddać wiecie co na badanka, jutro powinny być wyniki. o ile Pani w laboratorium bedzie miała czas dla niego, bo on to wszystko na ostatnią chwilę. mam pytaie do Wa: czy myślicie że owu można mieć zaraz kilka dni po @ bo mnie się wczoraj skończyła i przed chwilą zauważyłam u siebie płodny śluz. w poprzednim cyklu też tak było. no i ochotę na przytulanki mam. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#5417 |
Zakorzenienie
|
Tz wrocil z pracy ... dostalam to co moja mama dostanie,tesciowa,szwagie rka,moja siostra- tulipana wiem liczy sie gest ale czy one to samo robia co ja czyli gotuja,sprzataja spia z Piotrkiem nie rozumie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5418 |
Zakorzenienie
|
wiecie lezki mi stanely w oczach
![]() musi nam sie wkoncu udac -nie ma innej możliwosci ja nie popuszcze tak łatwo ![]() ![]() ![]() kurcze teraz wzielam moj zeszyt w ktorym sobie wszystko zapisuje i tam wychodzi ze to jest moj 26.dc a jak sprawdzam w liczniku to wychodzi 29.d.c ![]() wychodzi ze to jest mniej wiecej 13 d.od owu
#5419 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#5420 |
Zakorzenienie
|
" Kapuściane pole " ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Są dwie kreski: // ![]() ![]()
#5421 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() brzuch boli cały czas -śluz zrobil sie bialawy z domieszką bezbarwnego wczesniej myslalam ze to po luteinie ale juz nie biore wiec- @ na dniach.
![]() |
#5422 |
Zakorzenienie
|
Adatko, czyli to jest dopiero 26 dc???
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5423 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie ukrywam ale nadal mnie mdli ![]() chociaz przed @ tez czasem miewałam mdłości -i wez byc tu mądrym ![]()
![]() |
#5424 |
Raczkowanie
|
dzien dobry wszystkim ![]() Kindzia u mnie niestety testowanka nie bylo, bo @ przyszla podrecznikowo Zdazylam jednak wybrac sie juz do mojego gina ( bylam we wtorek ) i dostalam nowe leki. Tamoxifen ![]() ![]() Ale powiem Wam, ze bardzo ucieszyla mnie postawa mojego gina w czasie mojej pierwszej wizyty u niego. Zaraz na poczatku zaznaczyl,ze najpierw to moj TZ ma zrobic badania,bo czesto meczy sie biedne kobiety , a potem okazuje sie ze to wina po innej stronie lezy. Tak wiec TZ mimo, ze az poczerwienial z oburzenia, to grzecznie po moim wyjsciu od gina podszedl ze mna do rejestracji ina drugi dzien byl juz na badankach ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5425 |
Zakorzenienie
|
majeczko koniecznie daj znac jak wyniki TZ-a -
to dobrze ze trafilas do dobrego lekarza ja teraz jak pojde na wizyte to zapytam ginki gdzie mozemy zrobic takie badanie -jesli sie nie uda teraz w przyszlym cyklu to pomyslimy nad badaniami plemnikow ![]() majeczko czemu masz brac leki na raka piersi ? cos jest nie tak -zmartwilam się ![]() m@gd@len@ to dzialajcie puki co -zwlaszcza jak masz ochotkę ![]() owu moze byc w tych dniach -ostatnio czytalam ze dziewczyna kochala sie tylko w czasie miesiączki bo była pewna ze w te dni nie zaciąży i jakos zaszla- więc ... nic nie mozna przewidzieć
#5426 |
Wtajemniczenie
|
ale tu cichutko...............
Majeczko, właśnie dlaczego na raka piersi? Daj nam znać co jest grane bo się martwimy
#5427 |
Zakorzenienie
|
no cicho
![]() ![]() dziewczyny rozkręcać temacik ![]()
![]() |
#5428 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5429 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#5430 |
Wtajemniczenie
|
ja nie mam pojecia
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:42.