Smarowidła czy też żele - z Yves Rocher mamy ich wiele! Promocje, oferty YR- część VI - Strona 68 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-19, 22:49   #2011
Tereskaa
Zakorzenienie

Dot.: Smarowidła czy też żele - z Yves Rocher mamy ich wiele! Promocje, oferty YR- cz

[1=cda1cf8dd8475ebf9b3fe10 d4f48bf009600b9f5_61807fa 4c74e6;38744171]dziewczyny mam pytankowytłumaczcie mi prosze o co chodzi z tymi krokami,krok 1,krok2,krok3?jak to zrobic,bo nie ogarniamprobowa łam a tu nic,z tego co piszecie to jest korzystne i jest wiecej gratisów,,bardzo prosze o szczegolową odpowiedz[/QUOTE]

W miejsce kodu w koszyku wpisujesz krok1 i od 39 zł wskakuje prezent na powitanie i darmowa przesyłka. Z innymi krokami to nie wie, bo nie korzystałam

Jem mniej, bramy raju są wąskie

Tereskaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-19, 22:58   #2012
thugmisses
Rozeznanie

Dot.: Smarowidła czy też żele - z Yves Rocher mamy ich wiele! Promocje, oferty YR- cz

Cytat:
Napisane przez joot Pokaż wiadomość
ja polecam bardzo delikatny, zdecydowanie lżejszy niż podkład - nie kryje mocno, ale ujednolica koloryt skóry. nadaje twarzy rozświetlony, naturalny wygląd. wydajny. z wad: niestety rolował mi się gdy nakładałam go na krem, ale gdy używam go tylko na umytą skórę jest świetny uzupełniam jego działanie korektorem i jest super na pewno kupię go po raz kolejny.
Ja tak samo, dla mnie najlepszy BB cream!
Stary 2013-01-19, 23:02   #2013
seledine
Zakorzenienie

a jak to jest z odcieniami BB? porównywalne na przykład do podkładu niebrudzącego? i nie wiecie czy w stacjonarce jest promocja na nie?
seledine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-19, 23:10   #2014
aaaania1989
Zakorzenienie

ktore mleczka polecacie? jezyna ładnie pachnie?

---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ----------

kusi mnie jeszcze jeden KROK1 .Dziś sprzedałam na allegro nieużywane kosmetyki za 40zł..myślę o 2 mleczkach i gratis CS i OL.. :-D
Stary 2013-01-19, 23:40   #2015
Awus16
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pannawiosna Pokaż wiadomość
kochane, powiedzcie mi czy BAMBUS jest w jakiejś promocji w stacjonarnym sklepie ??? Skoro mają go wycofać i skoro takie wyprzedaże, to może i na wody kolońskie jest -50% ??
Byłem dziś w galerii krakowskiej i bambus jest chyba za 28zł. Na pewno mniej niż 30. Ja kupiłem 2 żele pod prysznic z serii Culture Bio z malwą. Były po 4,90zł
Awus16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-19, 23:52   #2016
201703061208
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez poziomkalol Pokaż wiadomość
Ciekawostka i mania porównywania : prezenty dla Rosjanek w sklepie internetowym YR - zestaw SPA rządzi :
http://www.yves-rocher.ru/control/dy.../~page=january
kosmetyczkę ze zdjęciem La Gacilly jak na tym kalendarzu kupiłam z pół roku temu z zestawem miniatur w stacjonarce i bardzo mi się podoba
co do L'Occitane też mam u nich konto stałego klienta, ale nie kupuję zbyt często bo średnio się opłaca (i akurat nawilżającą serię z arcydzięglem bardzo lubię), poza tym jeśli chodzi o to co mnie interesuje najbardziej czyli zapachy-nie powalają.
Bambus YR jest w promo za około 28 zł potwierdzam

Edytowane przez 201703061208
Czas edycji: 2013-01-19 o 23:53
201703061208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-19, 23:53   #2017
thugmisses
Rozeznanie

Ten jasny jest baaardzo jasny a ten średni po prostu jasny (BB cream). Poszło kolejne zamówienie na VN z KROK1
Stary 2013-01-20, 00:30   #2018
królewna z drewna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aaaania1989 Pokaż wiadomość
ładnie pachnie, ale jeśli chodzi o mleczka YR to dla mnie numerem jeden jest kokos
Stary 2013-01-20, 01:34   #2019
pannawiosna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Awus16 Pokaż wiadomość
Byłem dziś w galerii krakowskiej i bambus jest chyba za 28zł. Na pewno mniej niż 30. Ja kupiłem 2 żele pod prysznic z serii Culture Bio z malwą. Były po 4,90zł

Dziękuję za dobre wiadomości jutro zatem( dzisiaj własciwie) czas na zakupy... bambusa i bambusa i może jeszcze bambusa
pannawiosna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-20, 08:28   #2020
Rixa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez seledine Pokaż wiadomość
a jak to jest z odcieniami BB? porównywalne na przykład do podkładu niebrudzącego? i nie wiecie czy w stacjonarce jest promocja na nie?
Cytat:
Napisane przez thugmisses Pokaż wiadomość
Ten jasny jest baaardzo jasny a ten średni po prostu jasny (BB cream). Poszło kolejne zamówienie na VN z KROK1
Potwierdzam. Ja używam niebrudzącego w kolorze jasny róż, ale ten kolor jest o wiele ciemniejszy od jasnego bb, który jest trupio blady.
Rixa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-20, 08:48   #2021
Tereskaa
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ----------

kusi mnie jeszcze jeden KROK1 .Dziś sprzedałam na allegro nieużywane kosmetyki za 40zł..myślę o 2 mleczkach i gratis CS i OL.. :-D
Jeżynka pachnie ślicznie Dla mnie to mleczko prawdziwie letnim zapaszkiem jest, przyjemne bardzo

Cytat:
Napisane przez pannawiosna Pokaż wiadomość
Dziękuję za dobre wiadomości jutro zatem( dzisiaj własciwie) czas na zakupy... bambusa i bambusa i może jeszcze bambusa
Ten drugi bambus, który wymieniłaś pachnie najładniej

Stary 2013-01-20, 09:47   #2022
basia296
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez poziomkalol Pokaż wiadomość
Basiu, a czy kremik Nutri Specific i szamponik z winoroślą, które kupiłaś, były przecenione o 50%? Jeśli tak, to miałabym powód, żeby się wreszcie wybrać do sklepu YR w poniedz.
Za krem zapłaciłam 14, 00 zł - jest na wyprzedaży bo zmieniają podobno szatę graficzną. Szkoda tylko ze u nas juz nie było kremu na noc z tej serii. Za szampon rewitalizujący zapłaciłam chyba cos ok. 11,00 zł za ten drugi dodający objętości- 6,00 zł

---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ----------

Cytat:
Napisane przez seledine Pokaż wiadomość
ten prezent niespodzianka to chusteczka zapachowa?
Prezentem z mailingu styczniowego jest mleczko nawilżająco -odżywcze do suchej skóry- mini wersja. Chusteczka zapachowa była przyczepiona do ulotki z promocją nowego męskiego zapachu-na wabia.Niestety nie wiem co bedzie prezentem za zakup z tej nowej ulotki. Co zaś tyczy się męskiego Ambre Noir to mnie mają. Wczoraj dałam męskim domownikom do testowania no i też bingo. Zapach urzekający i facetów i babki
basia296 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-20, 10:41   #2023
thugmisses
Rozeznanie

Moje ulubione mleczko to malina
Stary 2013-01-20, 11:10   #2024
201604131205
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez martyna3275 Pokaż wiadomość
a ja jestem mega zawiedziona wydajnoscia balsamu z karite jakas porazka po 1,5 tygodnia uzywania ( i to nie codziennie ) sie skonczył ---> stosunek wydajnosci nie adekwatny do ceny chociaz nawilza fajnie
Zgadzam się- balsam b. fajny ale opakowanie wystarcza na parę dni używania. Przez to, że jest tak gęsty trzeba go sporo nakładać i znika migiem. Regularne używanie to opcja dla majętnych i rozrzutnych
201604131205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-20, 11:35   #2025
Ayertienna
Raczkowanie

Ja w temacie BB dodam, że ten jasny dla mnie jest właśnie w sam raz. Dla porównania: Estee Lauder 17 (Bone) za ciemna, Revlon CS ten 1. kolor jest dobry (110?), YR nawet porcelanowy potrafił mi się odciąć.
Z tym, że to nie jest typowe BB, tylko raczej krem tonujący (moim zdaniem) - mam duże próbki kilku oryginalnych azjatyckich BBków i one są dużo treściwsze..
Stary 2013-01-20, 12:00   #2026
czarnaowca5
Raczkowanie

Dziewczyny obczytałam się przez weekend forum i czuję się mądrzejsza.
Oczywiście ja tez jestem dziecko promocji i nic nie lubię kupować bez zniżki/gratisu/wyprzedaży.
Do e-sklepu yves rocher zapisałam sie w lipcu ... no i się zaczęł0. Kolejne ulotki, oferty, śledzenie comiesięcznych prezentów i promocji, newsletter i prezenty itp. Przez pół roku poznałam i kupiłam sporo kosmetyków. W dużej mierze opieram się na Waszych opiniach z KWC, chyba ze coś dostane gratis to próbuje sama.
więc korzystałam ze zniżek -50% (już chyba dwukrotnie, bo to niewatpliwie najlepsza opcja), produktu za 1 zł. i innych ale dopiero dzięki Wam dziś skorzystam z KROK1. To chyba lepsza opcja niż trzeci produkt za 1 zł. Oddalam się zamawiać
czarnaowca5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-20, 12:17   #2027
aaaania1989
Zakorzenienie

Dziewczyny czy do tych miniaturek zapachow YR nie da sie dosztukowac jakiegos psikadla? Oplaca sie chyba zestaw 3 miniatur za 19,90? Ostatnio wzielam so elixir MdB i Naturelle a teraz mnie kusi VN i Iris z SO elixir...tylko kurcze niewygodnie mi tak bez psikadla...a moze VN jest gratis w jakiejs ofercie? Podpowiedzcie prosze bo juz sie pogubilam w tych promocjach...sorki za bledy ale pisze z telefonu

---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ----------

mam oferte dla przyjaciolki gdzie moge sobie wybrac dowolny produkt gratis i wezme MdB..ale moze Vanilie Noir jest gdzies w gratisie zebym mogla zrobic drugie zamowienie za 20 zl i go dostac?
Stary 2013-01-20, 12:34   #2028
Tereskaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarnaowca5 Pokaż wiadomość
Dziewczyny obczytałam się przez weekend forum i czuję się mądrzejsza.
Oczywiście ja tez jestem dziecko promocji i nic nie lubię kupować bez zniżki/gratisu/wyprzedaży.
Do e-sklepu yves rocher zapisałam sie w lipcu ... no i się zaczęł0. Kolejne ulotki, oferty, śledzenie comiesięcznych prezentów i promocji, newsletter i prezenty itp. Przez pół roku poznałam i kupiłam sporo kosmetyków. W dużej mierze opieram się na Waszych opiniach z KWC, chyba ze coś dostane gratis to próbuje sama.
więc korzystałam ze zniżek -50% (już chyba dwukrotnie, bo to niewatpliwie najlepsza opcja), produktu za 1 zł. i innych ale dopiero dzięki Wam dziś skorzystam z KROK1. To chyba lepsza opcja niż trzeci produkt za 1 zł. Oddalam się zamawiać
Jak fajnie, kolejna yveso-maniaczka Zamawiaj, zamawiaj i chwal się coś zamówiła

Cytat:
Dziewczyny czy do tych miniaturek zapachow YR nie da sie dosztukowac jakiegos psikadla? Oplaca sie chyba zestaw 3 miniatur za 19,90? Ostatnio wzielam so elixir MdB i Naturelle a teraz mnie kusi VN i Iris z SO elixir...tylko kurcze niewygodnie mi tak bez psikadla...a moze VN jest gratis w jakiejs ofercie? Podpowiedzcie prosze bo juz sie pogubilam w tych promocjach...sorki za bledy ale pisze z telefonu

---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ----------

mam oferte dla przyjaciolki gdzie moge sobie wybrac dowolny produkt gratis i wezme MdB..ale moze Vanilie Noir jest gdzies w gratisie zebym mogla zrobic drugie zamowienie za 20 zl i go dostac?
Obawiam się, że VN jest (póki co) zbyt luksusowym zapachem żeby ją dawali gratis Sama bym się rzuciła na taką ofertę

Stary 2013-01-20, 12:45   #2029
koniczynka15
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez joot Pokaż wiadomość
ja polecam bardzo delikatny, zdecydowanie lżejszy niż podkład - nie kryje mocno, ale ujednolica koloryt skóry. nadaje twarzy rozświetlony, naturalny wygląd. wydajny. z wad: niestety rolował mi się gdy nakładałam go na krem, ale gdy używam go tylko na umytą skórę jest świetny uzupełniam jego działanie korektorem i jest super na pewno kupię go po raz kolejny.
A nie zapchał cię ?

koniczynka15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-20, 12:46   #2030
czarnaowca5
Raczkowanie

Jasne że się pochwalę!
Mam właśnie dylemat, chyba złożę dziś dwa zamówienia: jedno na takie drobiazgi typu peeling morelowy, intensywnie nawilżający krem do rąk, żel cedr może coś tam jeszcze z kodem KROK1
i drugie z kodem trzeci za 1 zł. na drogie produkty - np. kremy pod oczy. Tylko które zamówić? mam 33 (prawie) lata i nawet niezłą cerę jak na ten wiek. Ale w kremy pod oczka inwestuję! może kuracja usuwająca oznaki zmęczenia CS za 65 i przywracający blask SV3 za 53,90 i to tego za 1 zł maseczka CS? Żadnego z tych produktów jeszcze nie miałam. Co myslisz?
A i jeszcze napisze do bok o te próbki!

Maseczki nie ma (produkt niedostępny)

Edytowane przez czarnaowca5
Czas edycji: 2013-01-20 o 12:52
czarnaowca5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-20, 12:48   #2031
joot
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez koniczynka15 Pokaż wiadomość
A nie zapchał cię ?
na pewno nie bardziej niż zwykle z resztą o zapychanie mojej twarzy obwiniam moje ciągłe macanie się po niej
trochę dobrej, trochę złej..."
/Jacek Janczarski/
joot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-20, 13:30   #2032
martyna3275
Zakorzenienie

dziewczyny ktoś dostał juz paczke z zamowieneimn z oferty urodzinowej???
jakie sa gratisy ?? warte uwagi ? bo mysle nad zamówieniem
martyna3275 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-20, 14:07   #2033
ALEKSANDRAS01
Przyczajenie

Witam
Dostałam niedawno ofertę urodzinową - urodziny miałam w styczniu.
Dziwię się tylko, że nie mogę złozyć zamówienia przez internet. Pewnie dlatego, że jestem nowym klientem i dopiero raz zamawiałam przez internet.
Powiedzcie mi czego mozna się spodziewac jako prezent niespodzianka do zamówienia 2 lub 4 lub 6 produktów?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg perfumy 1 z trzech do wyboru.jpg (96,9 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 30 znaczkow.jpg (211,4 KB, 8 załadowań)
ALEKSANDRAS01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-20, 14:44   #2034
Swistaczekk
Raczkowanie

W niemieckim yvesie nawet niezle gratisy
http://www.yves-rocher.de/control/geschenk-gratis/
Swistaczekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-20, 15:06   #2035
królewna z drewna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tereskaa Pokaż wiadomość
Obawiam się, że VN jest (póki co) zbyt luksusowym zapachem żeby ją dawali gratis Sama bym się rzuciła na taką ofertę
Oj, ja też bym się rzuciła Muszę kupić więcej VN - mam 30tkę i szkoda mi używać
Stary 2013-01-20, 15:20   #2036
2016070150903
Konto usunięte

dzięki za odpowiedź w sprawie aktywatora. chyba się skuszę... sama nie wiem, czy liczyć na naprawdę dobrą promo na walentynki w esklepie.
2016070150903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-20, 15:36   #2037
megi.3
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez królewna z drewna Pokaż wiadomość

Już z rok temu dostałam ofertę z ulubionym produktem gratis i była to własnie VN 50 ml.
Tyle, ze wtedy nie skorzystałam, bo dopiero co je wykończyłam i polowałam na coś innego.
A teraz może bym i skorzystała, bo VN jest ładne, no ale pewnie z kolei takiej oferty znów nie dostanę
megi.3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-20, 15:39   #2038
Tereskaa
Zakorzenienie

Cytat:
Jasne że się pochwalę!
Mam właśnie dylemat, chyba złożę dziś dwa zamówienia: jedno na takie drobiazgi typu peeling morelowy, intensywnie nawilżający krem do rąk, żel cedr może coś tam jeszcze z kodem KROK1
i drugie z kodem trzeci za 1 zł. na drogie produkty - np. kremy pod oczy. Tylko które zamówić? mam 33 (prawie) lata i nawet niezłą cerę jak na ten wiek. Ale w kremy pod oczka inwestuję! może kuracja usuwająca oznaki zmęczenia CS za 65 i przywracający blask SV3 za 53,90 i to tego za 1 zł maseczka CS? Żadnego z tych produktów jeszcze nie miałam. Co myslisz?

Ja mam doświadczenie tylko z jednym kremem pod oczy - tym co w grudniu dawali w gratisie, czyli ten http://www.yves-rocher.com.pl/twarz/..._krem_pod_oczy i jestem zadowolona, ja mam 32 lata i też specjalnie problemów ze skórą wokół oczu nie mam, ale ładnie nawilża i rozświetla No i co istotne, można go kupić na prawdę za grosze na All a w YR nawet w promocji kosztuje dużo

Cytat:
Napisane przez królewna z drewna Pokaż wiadomość
Hehehe, mam to samo Mam VN 30 ml. i szkoda mi jej używać A jak już używam to strasznie oszczędnie

Stary 2013-01-20, 16:30   #2039
stenka30
Zadomowienie

Cytat:
Jasne że się pochwalę!

Miałam oba kremy, mają podobne działanie ale dla mnie troszkę lepszy jest CS -ma zielony kolor i chyba dzięki temu bardziej rozjaśnia cienie i też lekko połyskuje.
stenka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-20, 17:09   #2040
ALEKSANDRAS01
Przyczajenie

Witaj

Ja też się zastanawiam co za niespodzianki są do zakupu 2,4,6 produktu z oferty urodzinowej. W załączeniu moja oferta.
Powyżej 70zł jest dostawa gratis, a żeby otrzymać wybrany perfum muszę zamówić za minimum 49zł
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (159,8 KB, 77 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (202,4 KB, 58 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (217,5 KB, 48 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4.jpg (225,3 KB, 49 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5.jpg (205,7 KB, 49 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 6.jpg (186,0 KB, 41 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 7.jpg (196,9 KB, 39 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 30 znaczkow.jpg (218,6 KB, 56 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg perfumy 1 z trzech do wyboru.jpg (101,7 KB, 68 załadowań)

Edytowane przez ALEKSANDRAS01
Czas edycji: 2013-01-20 o 17:10
ALEKSANDRAS01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości