|
|
#1411 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLVII
|
|
|
|
#1412 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1413 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1414 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
Mieszkaniec otwiera, odruchowo zaczyna tupać po ognisku, a tam...
|
|
#1415 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gorzej jak nie usłyszy dzwonka i drzwi zaczną się palić ![]() Już wiem jak temu zaradzić - wtedy idziesz i sikasz - na drzwi. Z jednej strony gasisz pożar (jako troskliwa sąsiadka), z drugiej masz dziką satysfakcję (urynacja drzwi), a z trzeciej załatwiasz potrzebę! Edytowane przez Pin up girl Czas edycji: 2013-01-20 o 00:21 |
|
|
|
|
#1416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie pytać skąt wizonć miękko kupeu - radzis se - raaaaaadziiiiić
|
|
|
|
|
#1417 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak, jak kupa bogusiowi tak boguś kupie ![]() wlazłam se na str. kumpeli, projektantki wnętrz ![]() lepiej projektuję ![]() ale firmy nie założę
|
|
|
#1419 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój Riesling Cytat:
Edytowane przez edytapa68 Czas edycji: 2013-01-20 o 00:54 |
||
|
|
|
#1420 |
|
Zakorzenienie
|
Edyto obie wiemy że tu nie chodzi o to kto jakie rzeczy widział,
to, że zawsze może być gorzej nie jest pocieszeniem zapewne dla żadnej z nas tak szczerze a jeśli słyszysz na własne sote - przez lat kilka non stop kolor - chora jesteś? to litości ale to powinno wystarczyć - na zdjęcia się pewnie zdobędę tylko że na szczęście na co dzień o tym zapominam - i już nie zwracam uwagi na to jak wyglądam ale każdowrazowe "chora jesteś" mnie ściąga głęboko na ziemię
|
|
|
|
#1421 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I wiem co pisze. Nie mam brwi, rzęs, za to mam ślady po pryszczach i rozszerzone pory ![]() A takie teksty...no ja bym olala, bvo chyba każdy Ci tak nie mówi. Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2013-01-20 o 01:11 |
|
|
|
|
#1422 |
|
Zakorzenienie
|
znaczy dobrze piszesz. Edytowane przez edytapa68 Czas edycji: 2013-01-20 o 12:14 |
|
|
|
#1423 |
|
|
O hesusie, zaktualizowałam opisy fotek... Spać...
|
#1424 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1425 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bedziesz czecia obdarowana standard u mię - ale nie o to cho - chodzi o to co pisała Polly - rysy - szysko psują rysy - geny - jak słyszysz tydzień w tydzień - w makijażu - "o widziałam Cię wczoraj jak szłaś tam i tam ale musiałaś być coś zła" mijałem Cię wczoraj autem - zła byłaś na coś? i tak w kóóóóóóóóółko - takie rysy ![]() ![]() i nie wmawiajcie mi że jest inaczej skoro nie wiecie ok?na co dzięń olewam nie jestem wariatką żeby tym żyć - ale jednak cokolwiek nie da się nie zauważyć Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-01-20 o 01:34 |
|
|
|
|
#1426 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1427 |
|
|
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;38747221]Praktykujesz?
[/QUOTE]Czasem mam ochotę...
|
#1428 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A, teraz łapię o co cho. To Cię pocieszę, chyba ![]() Też mam paskudne rysy ( czy tam geny) . Sie musialąm brązer/ róż nauczyć obsługiwać żeby wyglądać normalnie. Bez makijarzu jest maaarnie bardzo. Ale jestem zbyt wredna żeby mi to ktoś powiedział w nos. Ale zaraz...Ciebie widziałąm na jakiejś fotce zlotowej i Ty masz ladne rysy. Znaczy łądna byłaś na tym zdjęciu bardzo. A wogle mam kuzynkę, ktora jest autentycznie koszmarnie brzydka. Zeby Ci poprawić nastrój moge Ci jej zdjecie podeslać. No niej nawet makijarzem nie da sie nic wyczarować i koniec .. Kolega mi sie kiedyś przyznał, że nie lubi rozmawiać z S, bo zaczyna sie gapić, a jak sie gapi to jej chyba jest przykro że sie gapi, bo pewnie wie dlaczego. Sama sie czasem lapię na tym, że jak z nią rozmawiam to sie gapie Jest strasznie sympatyczna, ale nawet ta sympatyczność niknie przy brzydocie,,,,
Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2013-01-20 o 01:56 |
|
|
|
|
#1429 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1430 |
|
|
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;38747286]Możesz się Radirexem wspomóc
![]() Boszszsz chcę umieć włoski Po co? Mam koty, wystarczy trochę mleka ![]() Każdy chce umieć włoski...
|
#1431 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1432 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a to praktykuję od jakiejś godziny. Co prawda nie death, tylko black, ale za to głośno Cytat:
![]() Cytat:
znaczy mam po pięć włosów na krzyż, w dodatku sztywnych, jasnych i rosnących każdy w inną stronę. Nie idzie ich nijak opanować. Jakakolwiek próba domalowania powoduje,że wyglądam jak wściekły Breżniew ![]() Cytat:
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;38747326] włoski i francuski i rosyjski i hiszpański to się naucz ![]() ---------- Dopisano o 07:37 ---------- Poprzedni post napisano o 07:28 ---------- Cytat:
![]() bo tak właśnie wygląda. Takie rysy+te karykaturalnie przerysowane brwi. Podoba mi się za to sam pomysł na sesję i ładnie skadrowane zdjęcia. to dajesz Cytat:
|
|
#1433 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Hello
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1434 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1435 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Tylko kawa
Jem i piję po cichu, żeby M. nie wkurzyć Ale dobry pasztet nie jest zły ![]() Idę z didem do Kościoła, dziś mi się chce, pomodlę się za Wasze dusze i gusta modowo- kulinarne
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1436 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
będziemy się licytować?
Cytat:
Cytat:
Cytat:
o, z takim czymś się jeszcze nie spotkałam, zazwyczaj na wygląd zwraca się (czy raczej ja zwracam, bo pisze o swoich odczuciach) uwagę dopóki nie poznam danej osoby i nie przyzwyczaję się do pakietu wygląd+osobowość, wtedy wygląd schodzi mi na drugi plan i staje się czymś normalnym w kontekście tej osoby... chociaż może to w większości przypadków, nie wiem, może jakby ktoś był nadzwyczaj ładny czy nadzwyczaj brzydki to rzeczywiście powierzchowność by wyłaziła na pierwszy plan...?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
|
|
|
#1437 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a może też założę bloga szafiarskiego? Ze stylizacjami dla wielorybków? tego jeszcze nie robiłam ![]() ty mnie tu xiondzem nie strasz Na dole w bloku wisi kartka z tęczowym napisem KOLĘDA. Ale doszłam do wniosku,że moja dusza jest dostatecznie wypasiona, więc jak co roku podziękuję
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2013-01-20 o 10:46 |
|
|
|
|
#1438 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
od małego - pamiętam, jak woźna w szatni w zerówce mnie pytała, czemu jestem smutna. a teraz często gęsto obcy ludzie na ulicy wyskakują do mnie z tekstem, że uśmiechać się trzeba. albo jedna wykładowczyni tydzień w tydzień "bo pani A. to zawsze tak poważnie patrzy", "niech się pani nie smuci".... No przepraszam, taką mam twarz
|
|
|
|
|
#1439 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
No ale jak idę sama ulicą to nie będę się przecież głupkowato uśmiechać
|
|
|
|
#1440 |
|
Nindżopesz
|
Ad sinupret min to ja sobie wkrecilam, ze kamienna twarz pozwala mi walczyc z bruzdami nosowo-wargowymi wiec staram sie utrzymywac beznamietna facjate. Ludzie nie wpadaja na slupy gapiac sie na mnie wiec chyba jest ok. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:20.

Jem i piję po cichu, żeby M. nie wkurzyć
Na dole w bloku wisi kartka z tęczowym napisem KOLĘDA. Ale doszłam do wniosku,że moja dusza jest dostatecznie wypasiona, więc jak co roku podziękuję