|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#6181 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
|
|
|
|
#6182 |
|
Zakorzenienie
|
Trzeba było się zalogować do Klubu Avonu!
|
#6183 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#6184 |
|
Zakorzenienie
|
Bo pewnie byłaś w strefie konsultantki, a trzeba było wejść jak zwykła śmiertelniczka, bez logowania się do strefy
|
#6185 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#6186 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny. Spotkała mnie dziś niezła niespodzianka. Otóż dostałam nowy katalog06 w papierowej wersji (na którego przedwczoraj tak czekałyśmy) W COKu dawali jak sie zlozylo zamowienie
![]() moje wrażenia: TRUE GLOW jak dla mnie pachnie jak PASSION DANCE!!!!!!!!!!!!!!!1 TROPIKALNY zel senses za to pachnie jak Ajaks do mycia podłóg. Jak dla mnie jets to bardzo chemiczny zapach ale wiadomo-inaczej to pachnie na kartce a inaczej w rzeczywistości. Bardzo ładnie pachnie za to seria letnia Advanced Techniques (jak chyba wsyztskie rzeczy z AT ) no
|
|
|
|
#6187 |
|
Zakorzenienie
|
Ale Ci dobrze mrowkomrowko
|
#6188 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#6189 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#6190 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
Ale nie da rady ich donieść, więc opiszę je później słownie. Nie sądzę, żeby mieli True Glow, ale wszystko wyniucham co będzie nowego
|
|
|
|
|
#6191 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a tak ładnie sie zapowiadała buteleczka True Glow ![]() od wtorku testuję nowe kremy solutions i musze przyznać, że są w miarę dobre (dużo lepsze niż poprzednia ich wersja) błyszczyk z oferty internetowej - Iced Pink - tak jak piszą Avonki jest delikatny różowy - takie kolory właśnie lubię wzięłam też sobie błyszczyk Pink to Perfection z Arabian Glow w tubce - piękny zapach (chyba ze 4 lata temu też były błyszczyki z tej serii z kulkami o podobnym zapachu) - taki czekoladowo-kakaowy
|
|
|
|
|
#6192 |
|
Zakorzenienie
|
Uwielbiam Passion Dance, jedyny avonowski zapach, któremu jestem wierna
![]() Każdy facet, z którym byłam też go uwielbial
|
#6193 |
|
Zakorzenienie
|
Przez kilkanaście minut nie mogłam się dostać na forum. Pisało, że limit jest przekroczony.
Mam już wystawioną fakturę - nie przyjdzie mi krem Milk comfort z oferty internetowej. A szkoda. I alternatywny mam błyszczyk Glistening Peach. Tak więc jestem zadowolona ![]() Z oferty internetowej zamawiałam jeszcze: - 2 wody Magnolie - przyjdą - 2 sztyfty przeciwtrądzikowe - przyjdą.
|
#6194 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ale to w sumie dobrze Cytat:
![]() również życzę wszystkim wszystkiego najlepszego z okazji naszego święta
|
|
#6195 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Coś słabo działa to forum...
W każdym razie wróciłam już z COKu. We Wrocławiu niestety katalogów 06 nie ma i nikt nic takiego nie rozdaje. Bałam się tam wejść, bo dudniło całe biuro i cały rynek - puścili ten zespół "numa numa jej..." - bleeee... Ale pokonałam wstyd i weszłam. Dostałam za to próbki szamponu i naklejanego lakieru oraz przetestowałam wszystko co wpadło mi w oko. Niestety nie było lakieru i szminki Glass do testów Nie było też wody True Glow i babki dziwiły się, że w ogóle o nią pytam - bo przecież jest z 06.A więc tak: Złociste cienie połyskujące - testowałam już wcześniej, ale było mało kolorów, a teraz większość Bronze jest zbyt złoty dla mnie, a Chocolate za ciemny, ale po roztarciu pewnie ok. Ogólnie bardzo podobają mi się te cienie, tylko kolorystyka mniej.Supertrwała szminka o intensywnym połysku - to jest dopiero trwałość!!! Nałożyłam szminkę na dłoń i nie mogłam jej zetrzeć, umyłam w domu ręce i dalej siedzi na mojej dłoni! Mistrz trwałości. Niestety kolory zbyt ciemne i intensywne. Testowałam najładniejszy, czyli Always Mocha. Jest totalnie inny niż w katalogu, daje odcień ładnego jasnego brązu. Bardzo ciekawy. Szminka pachnie dość dziwnie, ale nie nieprzyjemnie. Błyszczyki Promienne (nowość katalogu 05) - jak ktoś już wcześniej mówił, kolor Pink Pleasures jest identyczny jak przedstawiony w katalogu Honeysuckle (zmieszanie brzoskwinki z truskawką, ale jasne). Naturally Nude jest bardziej brązowy niż w katalogu, ale bardzo ładny. Frosty Shimmer jest totalnie bezbarwny, opakowanie białe. Violent Vibrance jest najbardziej podobny do zdjęcia w katalogu, mocny róż. Berry Bliss też wydaje mi się podobny do katalogowego. Najbardziej spodobał mi się Honeysuckle. Ma delikatny kolorek, jaśniejszy od tego w katalogu i w ogóle trochę inny. Jest prześliczny! Bardzo delikatny beżyk z brzoskwinią. Biorę na 1000%. Myślę jeszcze nad Pink Pleasures, bo też jest śliczny. W ogóle kolory im się udały. Błyszczyki mają masę drobinek i poprostu pięknie błyszczą. Tubki są mniejsze niż mi się wydawało. Prześliczne te błyszczyki i ładnie pachną, tak smakowicie ![]() Wąchałam również szampon z bananem i kokosem Naturals. Nie pachnie w ogóle tak jak w katalogu. Tam zapach był dla mnie paskudny, a na żywo mi się spodobał. Ładny, delikatny zapach banana. Smakowity. Jak ktoś lubi szampony Naturals to polecam. Dwufazowy żel do ciała SSS (różowy) śmierdzi niesamowicie chemią. Paskudztwo! W ogóle ma jakieś gigantyczne opakowanie, jestem na NIE. Pomyliłam regenerujący żel pod prysznic z peelingiem (sake i ryż, Planet Spa) z tropikalnym scrubem do ciała (tym wycofanym). Wyglądają identycznie i ten żel ma również masę drapiących drobinek, tak jak scrub. Następny kosmetyk, który mnie skusił... Ma bardzo delikatny zapach. Zobaczymy ![]() Galaretki Naturals. Myślałam, że żadna mi się nie spodoba z zapachu, ale się myliłam. Czereśnia jest bossssska!!! Pachnie tak smacznie... Cudeńko, polecam wszystkim! Jak guma Hubba Bubba Galaretka cytrynowo-miodowa cuchnie najbardziej, jak tabletki na gardło, jest obrzydliwa dla mnie (nienawidzę miodu). Mango i passiflora pachnie całkiem przyjemnie, bardzo delikatnie, ale czereśnia przebija wszystko! Konsystencja jest dość zbita, taki gęsty galaretkowy żel. Chyba się skuszę. Ten zapach...Nowa seria Pro Wild dla mężczyzn - nic szczególnego, zapach taki "papierowy", w ogóle nie interesujący. Totalny banał, równie dobrze mogę wąchać papier toaletowy i wywoła to u mnie identyczny entuzjazm. Chciałam powąchać szampon z jabłkiem, ale niestety nie było. Za to dorwałam się do zapachu Far Away, który znam, ale musiałam - mmmmm.... Seksi Testowałam też mus brązujący do twarzy Island Glow. Wydaje się być wydajny, super ekstra konsystencja, taka milutka. Testowałam na dłoni - ładnie przyciemnił skórę, zawiera masę rozświetlających drobinek. Całkiem ciekawy efekt, ale ja niestety nie lubię drobinek na twarzy. Trwały tusz do rzęs Perfect Wear - jest jakiś taki wielki, gigantyczne opakowanie, wielka szczoteczka... Ale kształt ma normalny, taki jak w każdym przeciętnym tuszu. Wizualnie jest paskudny. Paletka cieni w kremie Color Trend - cudeńko Zaintrygowały mnie złoto-brązowe. Paletka jest bardzo ładna, elegancka, taka półokrągła. Cienie w środku są kremowe, ciekawe, ale dla mnie zbyt złote. Każdy ma coś ze złotego, oprócz perłowego of kors Ogólnie dla zwolenników złota będzie super. Na dłoni nie próbowałam.Były te nowe podkłady Anew z pompką. Nie testowałam, więc mogę powiedzieć tylko, że mają estetyczne opakowanie Całkiem ładne. Podobnie jak szminki Anew. Opakowanie białe perłowe, na początku myślałam, że to jakieś lakiery do paznokci Ale nie. Kolory chyba takie same jak wygładzających Beyond Colour.Fajne atomizerki mają perfumetki 9ml - te cztery nowe. Bardzo ładne opakowania. Można się pokusić nawet dla atomizerka ![]() Był cynamonowo-jabłkowy płyn do kapieli, ale bałam się wąchać - cynamon bleeee!!! Szkoda, że nie było jeżynowego i lawendy, bo te mnie interesują. Mam nadzieję, że pomogłam
|
|
|
|
#6196 |
|
Zadomowienie
|
mam do Was prośbę: polećcie mi jakąś beżową - jasno brązową/złotawą szminkę. tylko bez brokatu. w grę wchodzi shine supreme (mam i lubię), glass reflections, my lip miracle, perfect wear. shine supreme lubię, bo jest taka lekka, trochę jak błyszczyk (moje uzależnienie, niestety) ale trwała.
|
|
|
|
#6197 |
|
Zakorzenienie
|
Fenris dzięki wielkie za opis
bo oba nie bardzo
|
#6198 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#6199 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
Jeśli zastanawiasz się nad bezbarwnym a tym drugim, polecam drugi Bardzo delikatny, jestem pewna, że się spodoba
|
|
|
|
|
#6200 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Fenris za szczegółowe opisy
![]() Pewnie się skuszę na któryś promienny błyszczyk w K05
Edytowane przez pAtiŚ Czas edycji: 2007-03-08 o 18:50 |
|
|
|
#6201 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a ten bezbarwny ma jakies drobinki czy jak to ? FENRIS ?
|
|
|
|
|
#6202 | ||
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
Kolory są takie jak lubię, bardzo delikatne i bardzo "promienne". Mogłam nie wąchać galaretek i żelu sake z peelingiem - chyba zbankrutuję. Ale dzisiaj dostałam pracę, więc będę mogła poszaleć w katalogu 5 i 6 PS. Pytałam tej babki z Allegro (co sprzedaje kosmetyki Avon z USA) o balsamy do ust. Ma wszystkie (mrożona kawa, cytrynowo-miodowa herbata, czekoladowo-kawowy i miętowa herbata) za 5,90zł i może je wystawić na życzenie. Cytat:
|
||
|
|
|
#6203 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ale kusisz kobieto to ja pewnie jakis zamowie ... moze bezbarwny albo jakis nadajacy delikatny kolorek moze ktos wrzuci fotki jak juz bedziecie miec to mi pomoze oj jak kusisz ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#6204 |
|
Zakorzenienie
|
Fenris, przez Ciebie mam na liście 05 galaretke czereśniową
![]() ![]() Taaaak, Fenris kusisz ![]() A macie może konturówkę do powiek CT kolorek silver? Jak tak to powiedźcie mi, czy go chociaż widać...
|
#6205 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bo mi sie zapach zelu pod prysznic za bardzo nie podoba to sie rozni ? a tobie zapach serii czeresniowej sie podoba czy moze nie a galaretka ladnie pachnie ?
|
|
|
|
|
#6206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#6207 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
tych kosmetykow to juz na bank biore te blyszczki![]() Co do kosmetykow z USA czesc z nich widzialm bedac w USA u kolezanek niektore sa cudne
|
|
#6208 |
|
Wtajemniczenie
|
a mi nie chyba
no wiec pytanie do FENRIS bo moze jak tylko zapach galaretki jej sie podoba to ze mna tez tak bedzie ?
|
|
|
|
#6209 |
|
Wtajemniczenie
|
TRUTKA 23 !!!
zdjecia cieni oczywiscie juz byly ale ok.. wklejam fotke PINKY PEACH i ICY ![]() co do balsamu EXOTIC BEACHES no to spoko jest jesli komus odpowiada zapach rozswietl, ma zlote drobinki a zapach mi przypomina troche proszek do prania ale ładny nawet
|
|
|
|
#6210 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
Że mi się ogólnie zapach Naturalsów nie podoba (wyjątek cukier&orzech, brzoskwinia&mleczko migdałowe i ten szampon bananowy może być, ale nie zapach z katalogu!). Dla mnie te wszystkie wanilie i kokosy są strasznie sztuczne i chemiczne. Niestety nie wiem jak pachnie mgiełka czereśniowa, ale podejrzewam, że by mi się nie spodobała. Galaretka nie pachnie chemią i jest bardzo smakowita, tak jak napisałam coś w stylu gumy owocowej Hubba Bubba. Też myślałam, że mi się nie spodoba, powąchałam z ciekawości. I zdarzył się cud ![]() Co do Exotic Beaches to śmierdzi przepaskudnie dla mnie Zapach oleju zmieszanego z papierem
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:53.

a tak w ogole to polegalo tylko n atym zeby sie zalogowac normalnie tak jak przy skladaniu zamowienia???login, haslo i okreg?