![]() |
#721 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXV
Cytat:
Cytat:
Laseczki zamieściłam mój obraz w K. ![]()
![]() |
#722 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Rosi - normalnie to ja wracam z pustymi rękami ![]() ![]() Może też swój wpływ miało to, że poszłam w mój wolny piątek, sklepy prawie puste, nie było kolejek do przymierzalni i mogłam swobodnie "pogrzebać" ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#723 |
Zakorzenienie
|
ja muszę w końcu tego Greya dokończyć
![]()
#724 |
Zakorzenienie
|
Gold super, że wszystko dobrze.
Ja dziś byłam z mężem na randce w teatrze ![]() A teraz mnie czeka pisanie sprawozdania semestralnego bo w poniedziałek mam radę ped. |
![]() ![]() |
![]() |
#725 |
Zadomowienie
|
Cześć, nie mam czasu Was czytać, bo jestem w stresie
![]() Katunia, no jakoś chyba to było. Dzieci zadowolone i żyją a i przedszkole stoi nadal. Jak przyszłam to były te dwie nowe mamy (aż z Pyrzowic) i JAś i Hania K., także z nami była 5dzieci. Omówiłam nowym mamom całą zasadę funkcjonowania grupy zabawowej i inne organizacyjne rzeczy. I myslałam, że posiedzimy i pogadamy, dzieciaki się bawiły. A tu jakoś tak rozmowa ustała, a też żadna z mam nie wykazywała jakiejkolwiek inwencji twórczej, no to puściłam muzyczne-zabawianki z płyty i chciałam się bawić w jedzie pociąg z daleka (bo tak się z Łusią bawię, jak chce ją zająć, jedziemy do różnych miast i śpiewamy o nich piosenki np. Krakowiaczek jeden mmiał koników....jak pociąg dojedzie do Krakau. No i nawet udało mi się połączyć pociąg (mama, dziecko, mama, dziecko), ale dziewczyny jakoś nie czuły blusa a dzieci się rozłazły, więc skapitulowałam, albo nie miałam siły przebicia - nie wiem. No to ułożyłam dzieciakom pociąg z tych puf z lokomotywą i siedziały zadowolone. A potem zrobiłam tor przeszkód, więc mamy szalały z dzieciakami i zrobiła się 17:30. No to zarządziłam podwieczorek, pani mi zrobiła herbatki. Tylko jak to zwykle bywa, że ostatnio było za dużo jedzenia, tak teraz było za mało, bo tylko dwie z nas coś miały. No ale była herbatka i 3 rózne produkty żywnościowe, więc chyba git. Chwilę przed 18 wykopałam wszystkich i tyle. Jakby co to polecam się na przyszłość i choć magisterki z pedagogiki bym nie dostała, to najważniejsze, ze przedszkole całe i dzieci też ![]() A propo grupy zabawowej to jedna z mam zauważyła, że ostatnie zdjęcia są z 6grudnia. Znów coś nie widzimy? czy po prostu tak jest? Kolejne pytanie od mamy, która zazdrości nam grupy, ale nie wyrobi się w tych godzinach. I jak się dowiedziała o balu, to też by chciała przyjść, tylko czy może z 2latkiem i za opłatą oczywiście? Mam dane tych dziewczyn, przesłać Ci na maila? Dziewczyny tragedia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
23.11 2006 r. 03.10.2009 r. 08.03.2011 r. Edytowane przez SSR Czas edycji: 2013-01-19 o 20:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#726 |
Zakorzenienie
|
SSR o matko, współczuję bardzo. Dobrze, że jakaś gorsza tragedia się nie stała. Kochana mam nadzieję, ze wszystko jej szybko zejdzie i nie będzie śladu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#727 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A z grupą zabawową na pewno świetnie sobie poradziłaś ![]() India szkoda, że nie pokażesz tutaj obrazu bo chciałam też go zobaczyć ale może kiedyś ![]() Madzia miłej randki z mężem. Na co idziecie? Gold który u Ciebie już tydzień? Super, że z maluchem wszystko w porządku. A l4 jak najbardziej jeśli już Ci ciężko, ja bardzo miło wspominam ten okres kiedy byłam na zwolnieniu w pierwszej ciąży. Z drugim dzieckiem już nie jest tak sielankowo ![]() Ja dzisiaj miałam zalatany dzień. Upiekłam dwa torty, jeden chrześnicy na urodziny a drugi do domu z nieudanego biszkoptu, potem zakupy, ćwiczenia, kąpanie maluchów i dopiero siadłam.
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#728 |
Zakorzenienie
|
SSR - dzielna kobieta jestes! dalas rade! super dzieki. Na bal jak najbardziej moze ktos przyjsc, tylko podasz mi potem dane i zapisze na liste. A Ty za pomoc w czwartek masz bal gratis, bez oplat
![]() Oj biedna Łusia! dobrze ze skonczylo sie bez wiekszych kłopotów! Bylismy dzis w Fashion House Outlet Center w Sosnowcu Maz wyjechal z nowymi jeansami i koszulkami a ja: ![]() sukienka w reserved: ta po lewej - super lezy! http://www.papilot.pl/ciuchy/15687/6...tnie-leza.html Zaliczylismy jeszcze silesie i mam kurteczke ![]() http://www.stradivarius.com/webapp/w...%2Bi%2Bpaskiem Edytowane przez Katunia:) Czas edycji: 2013-01-19 o 20:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#729 |
Zakorzenienie
|
Katunia czyli zakupy udane
![]() Niu na tym byliśmy: http://www.ock-ostroleka.pl/imprezy/wariatka ale dziś miałąm rozrywkowy dzień ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#730 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
bojac sie takiego wlasnie czegos calą chemie mamyw szafce zamykanej na klucz.. mam schize na tym punkcie.. Madzialenka super ze wyjscie do teatru udane, uwielbiam teatr... a mnie wszytsko boli a jednoczesnie jestem mega mega rozluźniona... nie wiem czy wam mowilam ale moj mąż zachęcony przez moje dziewczyny zapisal nas na dzien jogi i relaksacji.. i wczoraj z dziewczynami i naszymi mężczyznami poszliśmy na joge.. od 10 do 15.30 - najpierw joga (chwila rozmowy wprowadzenia i 2h ćwiczen) potem przerwa lekkie jedzenie i relaksacja - najpierw wprowadzenie potem relaksacja oddechem osho (mega dziwne przezycie z jednej strony od razu chce się więcej ale wiem że bym odleciala więc tylko pol godziny) relaksacja gongami (czaddddd!! 1.5 godziny zmyslowego uderzania wibracji hinduskich dzwonkow fujarek gongow) i masaż misami.... odlot!! no z jednej strony mega mega rozciaganie i cwiczenia z jogi i wszytsko mnie boli.. a z drugiej... taki blogie odprzeżenie... chyba sie zaprzyjaźnie z nimi na dlużej;D ![]() a do czwartku musze zrobić papierologie - mimo ze do feriii mega daleko tu musze zrobić 6 sprawozdan (cudownie być na 2 grupach..) jeszcze wychowawczy i srodowisko ujdzie ale roczny brrrr i wszystko po dwa razy..
![]() ![]() |
![]() |
#731 |
Zakorzenienie
|
Marta
![]() Kiedy zaczynacie ferie? My za tydzień. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#732 |
Zakorzenienie
|
ssr o maj gad na zawal bym padla. trzymam kciuki.
U nas chemia stoi w szafce w kuchni pod zlewem, i zuzka umie ta szafke otworzyc [ma lamane drzwi i przez dlugi czas nie umiala] ale chemii na szczescie nie wyciaga. Noo a jak juz to wlasnie psikadlo do luster i listra probuje psikac - bo zawsze razem sptrzatamy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#733 | ||
Zakorzenienie
|
SRR ale mieliście przezycia, faktycznie nieiwle trzeba, żeby doszło do tragedii. Mam nadzieję, że malutkiej nic poważnego nie będzie.
Cytat:
Cytat:
![]() |
#734 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() my ferie od 11 lutego jestesmy ostatni Cytat:
![]() ![]() moj tz na joge mniej chetnie na relaksacje bardzo... ale stwierdził z dziewczynami (zgadali sie telefonicznie) ze moja psycha szwankuje i musza cos z tym zrobic.. wiec taki plan - bylo mi bardzo milo ze sie włączyli także faceci.. ![]() i chce sie zapisac na joge ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#735 |
Zakorzenienie
|
Mnie też joga kręci, kiedyś sobie sama ćwiczyła, ale wiesz jak to jest samemu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#736 |
Zakorzenienie
|
India ekstra efekt, bardzo mi się podoba
![]() SRR biedna Łucja, na szczęście nie skończyło się to bardzo źle. martucha joga brzmi ciekawie, te masaże to musiały super wyglądać A ja już w drugiej połowie ferii jestem, ale nie czuje tego zupełnie, bo co dzień do pracy, niestety nie mam wolnego |
![]() ![]() |
![]() |
#737 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja raz byłam na jodze w grocie solnej, na drugi dzień miałam zakwasy przy żebrach ![]() Cytat:
Cytat:
ja też wczoraj poszalałam, bo w pracy bony dostaliśmy ![]()
![]() |
#738 |
Wtajemniczenie
|
cześć
jeszcze raz dziękuje za życzenia dla Dominika ![]() srr matko mało zawału nie dostałam jak to przeczytałam, dobrze że nie połknęła tego bo by dopiero było , mam nadzieje że szybko jej zejdzie to z brody india śliczny ten obraz , masz talent kobieto , ciekawa jestem kolejnych efektów marta fajny dzień ja się własnie zastanawiałam nad tym bo tak dostałam w gratisie 50 zł do wykorzystania w jednej siłowni , i mogę iść na każde zajęcia które chcę, a poniewaz nie mam problemów z nadwagą więc wszytsko mi jedno , ale tak koleżanka mówiła mi o zumbie , można się mega wyżyć, ale joga znowu uspokaja i rozciąga tez jest to rodzaj ćwiczeń, mogę iść na siłownię, i wogóle mają bardzooo duzy wybór tych zajęć, i nie wiem czego wypróbowac bo ogólnie chciałabym się na coś zapisać bo czuje taką potrzebę ale sama nie wiem na co
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
![]() ![]() |
![]() |
#739 |
Zakorzenienie
|
Scio fajnie Agatka gada
![]() SSR dałaś radę w przedszkolu ![]() Śliweńko nie wiem czy warto czytać Greya do końca. Ostatnie 20 stron jest tak beznadziejnych, że szkoda słów, widać, że chodziło o zapchanie stron treścią, niekoniecznie z sensem i ładem. Katuniu fajne zakupy ![]() Marta wow, ale super dzień! Zazdraszczam ![]() Dzień dobry! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#740 |
Zakorzenienie
|
Dziękuje w imieniu Agatki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#741 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#742 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cześć laski
![]() U mnie za oknem sypie śnieg, więc znowu sparaliżuje kraj ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#743 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ciesze sie ze u Was wszystko w porzadku i malenstwo rosnie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Agatek piekny ten tort Ci wyszedl ![]() Iwka co do tych szalikow to mozesz jeszcze zamowic na stronce H&M - byly jakis czas temu bodajze po 10 euro... ---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ---------- u nas wczoraj byli znajomi w odwiedzinach... przyjechali kolo 14 a pojechali po 19... w sumie super milo spedzony dzien, ale wiadomo ze rano jeszcze na szybko sprzatalismy, cos tam przygotowywalismy wiec wszystko w biegu, potem posiedzielismy a jak wyszli to bylam taka zmeczona i jeszcze do tego migrena mnie zlapala.... mezus wszystko posprzatal a ja juz o 20 bylam w lozku i spalam dzis do 9 ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#744 |
Zadomowienie
|
India obraz Ci wyszedł rewelacyjnie. Jestem pełna podziwu!!!
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
![]() ![]() |
![]() |
#745 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w ogóle już się mnie pytali czy będę w zerówce (bo niektórzy rodzice też byli...) kurde miłe to takie ![]() Iwka, Madzia dziękuję ![]() India masz talent kobieto! ![]() SSR biedna... dobrze że nic gorszego się nie stało... Dzisiaj wolne ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#746 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#747 |
Zakorzenienie
|
Odnośnie obrazu jeszcze raz Wam bardzo dziękuję
![]() ![]() Oczywiście mam ochotę wydać troszkę kasy ![]() I tak wpadła mi w oko taka umywalka do górnej łazienki http://allegro.pl/umywalka-blatowa-s...960069995.html ogólnie w przyszłości marzą mi się tam meble, ale to pewnie nie wcześniej niż w 2014 roku, więc póki co umywalka byłaby przymocowana do ściany ![]() wanne już mam taką http://www.aquaform.com.pl/index.php...o-160x105-lewa, więc chyba powinno pasować
"W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca." Paulo Coelho Edytowane przez india83 Czas edycji: 2013-01-20 o 17:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#748 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#749 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() My już po imprezie- jestem skonana... Wyszło fajnie wszystko ![]() Samba, do tortu nie trzeba przepisu ![]() ![]() Wyszedł pyszny ![]() ![]() obłożyłam ramówkę płatkami migdałów. Dodałam jeszcze jedno foto załączyłam. SRR ale się najadłaś strachu... ![]() ![]() India sama robiłaś ten obraz?!!! ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez *Agatek* Czas edycji: 2013-06-01 o 09:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#750 |
Zakorzenienie
|
agatek dobrze wiedzieć bo mnie roczek czeka i tort
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:42.