Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część II - Strona 151 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-20, 11:18   #4501
Lilotron
Zakorzenienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część II

Dziewczyny, a którą serię Ewy polecacie na ujędrnienie nóg? Mniej mi zależy na budowaniu mięśni, kiedyś trenowałam, ale przestałam 3 lata temu i jędrność już nie ta sama
Lilotron jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-20, 11:19   #4502
Phoebee
Zakorzenienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część II

Cytat:
Napisane przez julka910 Pokaż wiadomość
Możesz zdradzić gdzie taki trening z Ewa Chodakowska mozna kupic ? Ja chodzę od 1,5 miesiąca na fitnes 2 x w tygodniu ale ciekawi mnie Ewa bo dużo o niej słyszałam dobrego.
Wcześniejsze płyty są dostępne na All. Nową można już dostać, o tutaj.

Cytat:
Napisane przez katia84 Pokaż wiadomość
Dziewczyny poczytajcie sobie o Ewce na necie, ja dotarłam do bardzo niepochlebnych opinii na temat techniki wykmonywanych przez nią ćwiczeń. Na pierwszy rzut oka wydaje się że ma super ciało, ale bardziej doświadczeni obserwatorzy zauważyli m.in tłuszczyk oraz to, że jeste zdecydowanie za szczupła, czyli być może jej dieta nie jest do końca prawidłowa... Ja była nią i jej figurą zafascynowana jeszcze miesiąc temu, tak teraz kompletnie się z tego uleczyłam.
Nie za bardzo rozumiem w czym rzecz. To oczywiste,że figury ,którą ma Pani Chodawkowska, nie zdobędziemy w dwa tygodnie. W całym tym szale nie chodzi o to,żeby wyglądać jak ona, ale nie przyglądać się biernie. Ja tak to rozumiem. Uważam,ze należy podchodzić do tego z dużą rezerwą. Mnie jedynie zaraziła entuzjazmem. Ćwiczenia pomagają w zdobyciu lepszego samopoczucia i zachęciły do pracy nad sylwetką oraz poszukiwania nowych treningów. Co do techniki, prawda. Niestety ćwiczenia w domu stwarzają zagrożenie.

Edytowane przez Phoebee
Czas edycji: 2013-01-20 o 11:38
Phoebee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-20, 11:20   #4503
Mariah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladymoonn Pokaż wiadomość
ja też należę do kompletnych minimalistek, mam czarną na zimę i malutką na wyjścia, na wiosnę planuję kupić coś jaśniejszego

julka, piszesz długaśne posty!
co do butów to ja w takim wypadku zakładam emu z traperową podeszwą, ogólnie raczej coś co nie będzie się ślizgać
a treningi ewy zamawiałam ze strony shape, jako numery archiwalne, ale nie wiem czy to nadal jest dostępne
ja na początek też byłam zachęcona do ćwiczeń przez to co czytałam, ale po jednym treningu trochę się zawiodłam tym, że tak mało dynamicznie są prowadzone, głos taki spokojny, bardziej jak do jogi
Zapraszam do mojego klubu fitness na zajęcia na rowerkach stacjonarnych Prowadząca to 'babka z powerem', jak przychodzę do klubu na zumbę, która jest zaraz po nich (z tą samą kobitką ) to jej krzyki słyszę już z odległości ok. 20m od klubu - ''lewa, prawa, lewa, prawa!!! Raz, raz, raz, raz!!! Dalej misiek, pompuj ostro, raz, raz, raz, raz!!!"
Stary 2013-01-20, 11:21   #4504
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lilotron Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a którą serię Ewy polecacie na ujędrnienie nóg? Mniej mi zależy na budowaniu mięśni, kiedyś trenowałam, ale przestałam 3 lata temu i jędrność już nie ta sama
Skalpel oczywiście Przyjemne ćwiczenia, raczej się nie spocisz, a poprawę w ujędrnieniu skóry zauważyłam dość szybko
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-20, 11:24   #4505
ladymoonn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mariah Pokaż wiadomość
Zapraszam do mojego klubu fitness na zajęcia na rowerkach stacjonarnych Prowadząca to 'babka z powerem', jak przychodzę do klubu na zumbę, która jest zaraz po nich (z tą samą kobitką ) to jej krzyki słyszę już z odległości ok. 20m od klubu - ''lewa, prawa, lewa, prawa!!! Raz, raz, raz, raz!!! Dalej misiek, pompuj ostro, raz, raz, raz, raz!!!"
nie no choćby taka Jillian już mi bardziej odpowiada, ale to już co kto lubi, dla każdego coś się znajdzie

ladymoonn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-20, 11:31   #4506
Lilotron
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carpaibex Pokaż wiadomość
Skalpel oczywiście Przyjemne ćwiczenia, raczej się nie spocisz, a poprawę w ujędrnieniu skóry zauważyłam dość szybko
Dzięki! Zacznę od lutego, mam nadzieję, że wytrzymam choć tydzień w tym postanowieniu
Stary 2013-01-20, 11:33   #4507
aniser
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hipokryzja Pokaż wiadomość
drogie Wizażanki, znacie jakieś ciekawe strony wnętrzarskie w prostym stylu? Przygotowuję się powolutku do urządzania własnego lokum i szukam inspiracji
oj tez wlasnie szukam adresow sprawdzonych stron z ciekawymi aranzacjami wnetrz, jako inspiracja przed remontem
ze swojej strony moge polecic freshome.com- troche ciekawostek architektonicznych ze swiata,ale tez sporo fotek,ktorych elementy moga fajnie zianspirowac.

A w jakim stylu planujesz urzadzac mieszanie?

Cytat:
d
i niby fajnie, że chce zmienić styl, ale czasem trochę dziwnie wybiera, np. moim zdaniem w świecących lateksowych spodniach nie wygląda zbyt dobrze
Cytat:
Napisane przez PaulinaMigotka Pokaż wiadomość
Mnie też nie podobają się takie spodnie. Zobaczymy co w przyszłości będzie prezentować na swoim blogu.
Mnie sie podobal jej klasyczny, prosty styl i jesli zmiana ma polegac na dodaniu duzej porcji awangardy to obawiam sie,ze przestanie byc to jeden z moich ulubionych blogow
I zgadzam sie,ze lateksowe spodnie to nie byl najlepszy wybor. Tak samo jak nie podoba mi sie komplet- czapka plus szalik z ta flaga brytanii od HL...
Cytat:
Napisane przez LadyI Pokaż wiadomość
Gratuluję
Dziekuje
Cytat:
Napisane przez julka910 Pokaż wiadomość
Dziewczynki kochane może cos wymyslicie... Z hotelu na stok będę jechać ski busem. Więc raczej buty narciarskie w rękę... Więc w jakich butach mam jechać tych busem ? Muszą być lekkie, ciepłe i szybkie w zakładaniu i zdejmowaniu. Macie jakies pomysły?

Gratuluje !
To kiedy zapraszasz na parapetowe?

Co do wnętrz - ja kupuje czasem gazety wnetrzarskie, przeglądam albumy z wnętrzami w empiku np, strony internetowe. Kwestia kolorystyki, stylu, możliwości. My jak urzadzalismy nasze mieszkanie to chciałam brać kogoś do pomocy ale wtedy koszt takiej usługi był dla nas zbyt duży. Wszystkie pieniądze z oszczędności i lokat poszły w mieszkanie.[COLOR="Silver"]

Poszukam zdjęć które sobie znalazłam przy urządzaniu mojego mieszkania. Pod wieczór je wkleje. Tylko pytanie jaki styl i kolorystyka Cię interesuja
Dziekuje Parapetowa jak tylko pieniazki z kredytu wplyna do obecnego wlasciciela, wiec mam nadzieje,ze za poltorej miesiaca bede juz "u siebie"
A potem kolejna juz po remoncie ale to niestety troche potrwa...
Ja rowniez bede mega wdzieczna za zdjecia. Co do kolorystyki i stylu-planuje,ze u mnie bedzie raczej minimalistycznie, bardzo prosto jesli chodzi o ofrome i w stalych elementach bedzie przezwazala biel. Na pewno biala bedzie kuchnia (pewnie plyty mdf na wysoki polysk),tak samo jak meble w pokoju.Troszke dlatego,ze mieszkanko jest male, wiec nie chce jeszcze optycznie go zmniejszac,a torche dlateog,ze od zawsze marzyla mi sie biala kuchnia. Nawet sie smialam,ze tak jak dziewczyny maja wymarzona kiecke slubna, tak ja mam wymarzona kuchnie
Problem mam z aranzacja malusiej sypialni...Lazienka natomiast zostaje jak jest,bo fundusze sa mocno ograniczone i niestety nie bedzie mnie stac na przerobienie jej pod wlasny gust. dodam oczywiscie slupek czy szafke pod umywalke,ale zmiany beda typowo kosmetyczne ze wzgledu na okrojone mocno fundusze...

A co do butow- ja na poczatku stycznia bylam na nartach,tez na stok dojezdzalam autobusem, wiec buty narciarskie w garsc (albo specjalna torbe- polecam,bo o wiele wygodniej sie nosi) a na nogach mialam trekkingi. Jak nie lubie takich butow tak na wyjezdzie sprawdzily sie siwetnie bo moglam w nich tez latac normalnie po dworzu Kolezanka natomiast miala sniegowce i to rowniez bylo nienajgorsze rozwiazanie- dosyc szybko sie je wklada i sa czesto lzejdze niz trekkingi, tyle,ze do chodzenia po osrodku/na spacery nadawaly sie srednio.

Jesli zastanawialabys sie nad trekingami to polecam zajrzec do badury- swoje, z membrana i innymi cudami, kupilam w promocji za okolo 110zl z ponad 300

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-01-20, 11:33   #4508
softgrey
Zadomowienie

Dziewczyny, sorry że się wtrącę bo wątek tylko podczytuję ale jeśli chcecie ćwiczyć Chodakowską to najpierw pooglądajcie filmiki na YT np. jak prawidłowo wykonywać niektóre ćwiczenia. Można się nabawić wielu kontuzji Było o tym wielokrotnie mówione na wizażowym podforum Fitness (które polecam przejrzeć kiedy zaczyna się ćwiczyć) jak i na forum SFD. Ewa w przeciwieństwie do np. Jillian Michaels nie jest trenerką i niektóre ćwiczenia wykonuje niezbyt dokładnie, ponadto nie tłumaczy jak je należy wykonywać. Co do oszałamiających efektów na jej fb to nie są one zbyt miarodajne gdyż dziewczyny wklejające swoje zdjęcia nie piszą co i jak często ćwiczyły (wiele z nich ćwiczy też inne DVD, na siłowni, biega) oraz co jadły. Ja sama ćwiczyłam z Ewą, ćwiczenia szybko mnie znudziły i zaczęłam szukać czegoś innego.

Pozdrawiam
softgrey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-20, 11:35   #4509
aniser
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ZlaZlosliwaZlosnica Pokaż wiadomość
Dziewczyny, co myślicie o tej kurtce? http://www.promod.eu/jackets/leather...270002001.html
Mnie sie ta kurtka podoba zreszta sama chcialam kupic podobna w zeszlym roku
Jest prosta, uniwersalna i ponadczasowa,a taki model swietnie wyglada do sukienke i spodnic
Stary 2013-01-20, 11:39   #4510
201606210931
Konto usunięte

a pro po cellulitu czy korzystałyście kiedyś z zabiegów na te paskudztwo ? zastanawiam się nad zabiegami watermass, ale oprócz opisu na stronie salonu, który go oferuje, nie znalazłam nic o tym w internecie. Seria zabiegów trochę kosztuje i chciałam się najpierw zorientować czy warto, ale nigdzie nic o tym nie znalazłam.
201606210931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-20, 11:45   #4511
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Konto usunięte

Cytat:
Nie i nie zamierzam mieć. Jeśli chodzi o wszelkie aplikacje i związane z tym nowinki to można wręcz powiedzieć, że żyję w średniowieczu Szczerze powiedziawszy zupełnie nie rozumiem fenomenu facebooka czy np. właśnie instagramu. 99% zdjęć publikowanych na instgramie to fotki jedzenia, kawy ze Starbucksa, własnych dłoni z umalowanymi paznokciami czy swojej twarzy z każdej możliwej strony - z przodu, z lewego profilu, z prawego profilu, z dziubkiem i bez dziubka. Interesuję się trochę psychologią i zaczynam zgadzać się z badaczami tego typu zjawisk sugerującymi, że żyjemy w bardzo narcystycznym społeczeństwie, że ludzie korzystają chętnie z tego typu aplikacji, by stać się kimś, by wreszcie zaistnieć i pokazać 'ja też jestem cool' - publicznie lub choćby tylko w gronie znajomych.
Mnie akurat nudzi oglądanie tego typu obrazków, bo co mnie obchodzi, co kto jadł czy pił danego dnia? Na facebooku to samo albo puste frazesy na temat miłości i związków. Do rangi informacji dnia urasta wpis: 'dzisiaj na kolację naleśniki z serem'.
Szkoda mi czasu na takie bzdety.
ja podchodzę do tego troszkę inaczej facebook służy mi głównie do subskrypcji interesujących mnie treści: blogi, ciekawe strony internetowe, osoby itd. dzięki niemu mam to wszystko w jednym miejscu i nowe posty/wpisy są aktualizowane na bieżąco, oprócz tego jest to czasami jedyny kontakt ze starymi znajomymi i z czystej sympatii lubimy wiedzieć co u kogo słychać
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-20, 11:49   #4512
ladymoonn
Zakorzenienie

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;38750738]ja podchodzę do tego troszkę inaczej facebook służy mi głównie do subskrypcji interesujących mnie treści: blogi, ciekawe strony internetowe, osoby itd. dzięki niemu mam to wszystko w jednym miejscu i nowe posty/wpisy są aktualizowane na bieżąco, oprócz tego jest to czasami jedyny kontakt ze starymi znajomymi i z czystej sympatii lubimy wiedzieć co u kogo słychać [/QUOTE]
jeszcze dodałabym, że jak zauważam, że ktoś tyko jakieś pierdoły wrzuca, nic interesującego to po prostu ukrywam od niego posty. Dzięki czemu wchodząc na fb widzę tylko istotne rzeczy i nie muszę bez końca przewijać strony żeby znaleźć coś ważnego

Stary 2013-01-20, 11:50   #4513
Mariah
Zakorzenienie

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;38750738]ja podchodzę do tego troszkę inaczej facebook służy mi głównie do subskrypcji interesujących mnie treści: blogi, ciekawe strony internetowe, osoby itd. dzięki niemu mam to wszystko w jednym miejscu i nowe posty/wpisy są aktualizowane na bieżąco, oprócz tego jest to czasami jedyny kontakt ze starymi znajomymi i z czystej sympatii lubimy wiedzieć co u kogo słychać [/QUOTE]

Zgadzam się, też mam w subskrypcji kilka firm z różnych branż (ale i tak tego na bieżąco nie śledzę, bo czasu nie starcza ). Moja wypowiedź odnosiła się bardziej do ludzi, nie firm, instytucji itp.
Stary 2013-01-20, 11:52   #4514
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
jeszcze dodałabym, że jak zauważam, że ktoś tyko jakieś pierdoły wrzuca, nic interesującego to po prostu ukrywam od niego posty. Dzięki czemu wchodząc na fb widzę tylko istotne rzeczy i nie muszę bez końca przewijać strony żeby znaleźć coś ważnego
Często można zaobserwować to w stronach "do polubienia". Klikam "lubię to", bo utożsamiam się lub podoba mi się po prostu nazwa jakiejś strony typu Puchałke, a tu 9999999999 postów dziennie.
Stary 2013-01-20, 11:59   #4515
lola23
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez LadyI Pokaż wiadomość
U mnie ostatnio jest moda na próg zaliczeniowy 70%. Powariowali

Pierwsza, bez tej ozdoby na brzuchu

Zazdroszczę

Rewelacyjny płaszcz

U mnie nikt w zwolnienia lekarskie nie wierzy, bo zakładają, że każdy ma załatwione i tatę albo mamę lakarza. Wszystko trzeba odrobić, o ile w ogóle się uda znaleźć grupę, w której jest mniej niż 5 osób i wolny unit

Gratuluję . Ja też ćwiczę 8 min abs i pośladki od 1.01

Ostatnio rzadko wpadam na wątek, ale dzisiaj Was nadrobiłam . Niestety ten gorący okres pochłonął mnie doszczętnie Wpadam tylko czasem na zarowy wątek i na ten. Właśnie skończyłam jeść śniadanie, piję drugą kawę i siadam do książek;].

Byłam wczoraj w kinie na filmie 'Sęp' i muszę powiedzieć, że pozytywnie mnie zaskoczył .

U Was też taka tragiczna pogoda?
Lady, jakie ćwiczenia na pośladki polecasz? Chciałabym je ujędrnić i uwypuklić. Wszystkie spodnie mi wiszą na pupie...

Cytat:
Napisane przez zekori Pokaż wiadomość
Sypie od samego rana i jeszcze straszny mróz jest. Cieszę się, że nie muszę z domu wychodzić dzisiaj.
Podobno w Anglii spadło 40 cm śniegu i panuje tam straszny chaos.
A u mnie dziś pogoda bajkowa- sypie śnieg i świeci słońce

targowisko:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=211273
lola23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-20, 12:19   #4516
iwona200
Zakorzenienie

aniser ty chyba pisałaś, że chcesz w kawalerce z kuchni zrobić minisypialnię? Bardzo jestem ciekawa jak Ci to wyjdzie, szczerze powiedziawszy zaintrygowałaś mnie tym, bo sami z TŻ myslimy o zakupie mieszkania na kredyt bo mamy już serdecznie dość wynajmu. Niestety większość dla nas za droga, bo 2 pokoje (a to minimum dla nas, bo jedno może chcieć spać a drugie oglądać TV)) są znacznie droższe niż kawalerki.

Wiąże się to na pewno z remiontemn, bo będzie trzeba poprowadzić instalację hydrauliczną, ale pomysł mnie naprawdę zaciekawił
iwona200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-20, 12:38   #4517
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Kurcze, tak czytam tu o tych ćwiczeniach dziewczyny i chyba też zacznę ćwiczyć. Niestety jestem leniwa i mam słomiany zapał, ale może wytrwam. Nie rozumiem fenomenu tych ćwiczeń z Ewą, bo w sumie ważne żeby ćwiczyć, nie ważne z kim, myślę, że to taka moda na nią, ale sama idea jest istotna.

Instagram http://instagram.com/paulinamigotka
PaulinaMigotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-20, 12:51   #4518
ladymoonn
Zakorzenienie

Cytat:
Kurcze, tak czytam tu o tych ćwiczeniach dziewczyny i chyba też zacznę ćwiczyć. Niestety jestem leniwa i mam słomiany zapał, ale może wytrwam. Nie rozumiem fenomenu tych ćwiczeń z Ewą, bo w sumie ważne żeby ćwiczyć, nie ważne z kim, myślę, że to taka moda na nią, ale sama idea jest istotna.
chyba po prostu brakowało u nas takiej polskiej Jillian, albo Osmina, tak czekam, aż jej jakiś program zaproponują w tv u nas stosunkowo niedawno zaczęła się "moda" na zdrowy tryb życia

Stary 2013-01-20, 12:56   #4519
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Cytat:
chyba po prostu brakowało u nas takiej polskiej Jillian, albo Osmina, tak czekam, aż jej jakiś program zaproponują w tv u nas stosunkowo niedawno zaczęła się "moda" na zdrowy tryb życia
Jestem ciekawa czy ta moda przetrwa Ja lubię życiowe przyjemności i jestem kiepska w odmawianiu sobie czegokolwiek. Nie umiałabym zrezygnować np.: ze słodyczy tylko dlatego, że to jest niezdrowe. Pewnie będę za to płacić wysoką cenę niestety...

Instagram http://instagram.com/paulinamigotka
PaulinaMigotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-20, 13:00   #4520
carpaibex
Zakorzenienie

Migotka ma absolutną rację, też zauważyłam, że ćwiczenie z Ewą Chodakowską i coś "fashion" ostatnio.
Stary 2013-01-20, 13:12   #4521
zekori
Wtajemniczenie

Cytat:
Jestem ciekawa czy ta moda przetrwa Ja lubię życiowe przyjemności i jestem kiepska w odmawianiu sobie czegokolwiek. Nie umiałabym zrezygnować np.: ze słodyczy tylko dlatego, że to jest niezdrowe. Pewnie będę za to płacić wysoką cenę niestety...
A już myślałam, że tylko ja mam z tym problem. O ile nie mam kłopotów z odstawieniem fastfoodów, to słodyczy po prostu nie umiem sobie odmówić. I trochę mi wstyd, że wszyscy wcinają sałatę, a ja opycham się żelkami i czekoladą
zekori jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-20, 13:23   #4522
iwoona
Wtajemniczenie

dzieczyny wybaczcie że Wam się wcinam w rozmowę, chciałam poprosić Was o radę, jak sie ubrać na rozmowę o pracę (bardziej biurową) żeby wyglądać elegancko, modnie i kobieco
macie jakieś sprawdzone zestawy albo zdjęcia z inspiracjami
wiem że ladnie, schludnie itp. ale np nie lubię zakladać klasycznych białych koszul źle się w takich czuję a co gorsze masakrycznie widać na nich najmniejszą plame potu a mam z tym problem, no i są takie sztywne, czy nie lepsza byłaby lżejsza kszula, bardziej mgiełka przegladam all i albo zwykłe sa albo mgiełki z tymi dżetami a to chyba nie bardzo wypada..
zastanwiałam się nad dołem, dobrze czuję się w rozkloszowaych spódnicach pytanie czy taka nie jest zbyt infantylna czy nie lepiej postawić na ołówkową z np ciekawą fakturą

Spełnić marzenia . . .

iwoona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-20, 13:34   #4523
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84

Cytat:
Napisane przez Phoebee Pokaż wiadomość
Wcześniejsze płyty są dostępne na All. Nową można już dostać, o tutaj.

Nie za bardzo rozumiem w czym rzecz. To oczywiste,że figury ,którą ma Pani Chodawkowska, nie zdobędziemy w dwa tygodnie. W całym tym szale nie chodzi o to,żeby wyglądać jak ona, ale nie przyglądać się biernie. Ja tak to rozumiem. Uważam,ze należy podchodzić do tego z dużą rezerwą. Mnie jedynie zaraziła entuzjazmem. Ćwiczenia pomagają w zdobyciu lepszego samopoczucia i zachęciły do pracy nad sylwetką oraz poszukiwania nowych treningów. Co do techniki, prawda. Niestety ćwiczenia w domu stwarzają zagrożenie.
własnie największa zasługa p.Chodakowskiej w tym, że zaraziła innych entuzjazmem do ćwiczeń

Cytat:
nie no choćby taka Jillian już mi bardziej odpowiada, ale to już co kto lubi, dla każdego coś się znajdzie
dokładnie, ja póki co także ćwiczę z Jillian

Cytat:
Napisane przez softgrey Pokaż wiadomość
Dziewczyny, sorry że się wtrącę bo wątek tylko podczytuję ale jeśli chcecie ćwiczyć Chodakowską to najpierw pooglądajcie filmiki na YT np. jak prawidłowo wykonywać niektóre ćwiczenia. Można się nabawić wielu kontuzji Było o tym wielokrotnie mówione na wizażowym podforum Fitness (które polecam przejrzeć kiedy zaczyna się ćwiczyć) jak i na forum SFD. Ewa w przeciwieństwie do np. Jillian Michaels nie jest trenerką i niektóre ćwiczenia wykonuje niezbyt dokładnie, ponadto nie tłumaczy jak je należy wykonywać. Co do oszałamiających efektów na jej fb to nie są one zbyt miarodajne gdyż dziewczyny wklejające swoje zdjęcia nie piszą co i jak często ćwiczyły (wiele z nich ćwiczy też inne DVD, na siłowni, biega) oraz co jadły. Ja sama ćwiczyłam z Ewą, ćwiczenia szybko mnie znudziły i zaczęłam szukać czegoś innego.

Pozdrawiam

Mnie nie dziwią spektakularne efekty osób, które wcześniej nie ćwiczyły, a teraz wzięły się za ruch i dietę.

Jeśli komuś aktywność zaczęła odpowiadać ćwiczenia z Ewą szybko przestaną mu odpowiadać

Cytat:
Napisane przez elizka1987 Pokaż wiadomość
No bez przesady... Niektórzy obserwatorzy to zauważą tłuszczk tam gdzie go nie ma... Zwykła babska zazdrość.
A na blogach dziewczyny które "ćwiczą z Ewa" widuję zdjęcia efektów przed i po i robi to wrażenie.
Z resztą po sobie widziałam, że jak wykonywałam ćwiczenia regularnie to były efekty.
argument na wszystko

Cytat:
Napisane przez mm111111 Pokaż wiadomość
Na temat każdej znanej osoby znajdą się skrajne opinie. Moim zdaniem figurę ma nieziemską. Nogi pięknie wyrzeźbione, bez grama cellulitu. Zaraża entuzjazmem i każda osoba która miała z nią kontakt, twierdzi, że jest niesamowicie dobrą, kochaną osobą. To się chwali w tym całym show biznesie. Ryzyko natomiast jest takie, że wykonując ćwiczenia samemu w domu, możemy wykonywać je źle, a tym samym w jakiś sposób sobie zaszkodzić. Jednak nie słyszałam o tym zbyt często. Wytykanie komuś takiemu tłuszczyku moim zdaniem jest zwykłym czepialstwem.
oczywiście też nie pogardziłabym takim ciałem tylko czy ona je osiągnęła dzięki ćwiczeniu 40 min. dziennie, bądź co drugi dzień? Nie sądzę
katia84 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-01-20, 14:00   #4524
catarina11
Rozeznanie

Cytat:
własnie największa zasługa p.Chodakowskiej w tym, że zaraziła innych entuzjazmem do ćwiczeń

dokładnie, ja póki co także ćwiczę z Jillian

Mnie nie dziwią spektakularne efekty osób, które wcześniej nie ćwiczyły, a teraz wzięły się za ruch i dietę.

Jeśli komuś aktywność zaczęła odpowiadać ćwiczenia z Ewą szybko przestaną mu odpowiadać

argument na wszystko

oczywiście też nie pogardziłabym takim ciałem tylko czy ona je osiągnęła dzięki ćwiczeniu 40 min. dziennie, bądź co drugi dzień? Nie sądzę

Na taką sylwetkę pracowała pół roku! I schudła tylko 3 kilogramy, wyrobiła sobie głównie mięśnie. Chociaż przed nie miała najgorszej sylwetki. I ćwiczy po kilka razy dziennie obecnie. To jej praca. Dla kobiety, która studiuje, pracuje do tego ma swoje życie, czy prowadzi dom, ciężko jest osiągnąć taki efekt i znaleźć tyle czasu na ćwiczenia Można ćwiczyć bardziej dla zdrowia i zarysu mięśni kilka razy w tygodniu.

Edytowane przez catarina11
Czas edycji: 2013-01-20 o 14:01
catarina11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-20, 14:06   #4525
Lilotron
Zakorzenienie

Cytat:

Wlasnie, wazne zeby cwiczyc! Ja szukam cwiczen ktore bardziej ujedrniaja niz buduja miesnie, dlatego tu pytam dziewczyny ktore cwicza niby mam bieznie, ale na niej to sobie biegam bardziej w ramach polepszenia kondycji, a zalezy mi na cwiczeniach typowo rzezbiacych
Stary 2013-01-20, 14:22   #4526
Maqua
Zakorzenienie

Wykrakałam i moje wielkie ombre skończyło się kilkoma pasemkami. Nie wpadłam na to, że może mi zabraknąć rozjaśniacza Na końcach włosów wciąż mam hennę i nic się nie dało z nimi zrobić. Co myślicie? Wybaczcie nieład na głowie, zdjęcie zrobiłam od razu po suszeniu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0687 (Kopiowanie).jpg (119,7 KB, 194 załadowań)
Maqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-20, 14:30   #4527
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
argument na wszystko
Bo taka prawda.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-01-20, 14:34   #4528
Adele Marie
Raczkowanie

Cytat:
Uwielbiałam treningi na rowerkach stacjonarnych! Dawały niesamowitą energię, a endorfiny to aż było czuć w powietrzu . Te, na które chodziłam, prowadził niesamowicie charyzmatyczny i przystojny czarnoskóry Amerykanin .
Niestety, po przeprowadzce już nie znalazłam takich zajęć. Czasem chodzę na Zumbę, ale to już nie to.
Cytat:
Na facebooku to samo albo puste frazesy na temat miłości i związków. Do rangi informacji dnia urasta wpis: 'dzisiaj na kolację naleśniki z serem'.
Szkoda mi czasu na takie bzdety.
Mam podobne odczucia. Zrezygnowałam z subskrybowania większości "znajomych" i z facebooka zrobiłam mini galerię handlową. Polubiłam profile firm, sklepów, w których robię zakupy i mam na bieżąco informacje o nowościach, promocjach i wyprzedażach.
Adele Marie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-20, 15:35   #4529
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:
Zgadzam się ale grunt, że coraz więcej osób zaczęło prowadzić zdrowszy tryb życia ja zaczęłam trochę ćwiczyć jak przeszłam na zdrowszą dietę, ale niestety zapał szybko przeszedł... Ale potrafiłam sobie odmówić słodyczy, teraz, zimą jest mi trudniej... jakoś czekolada smakuje lepiej o tej porze roku
Cytat:
Napisane przez Maqua Pokaż wiadomość
Wykrakałam i moje wielkie ombre skończyło się kilkoma pasemkami. Nie wpadłam na to, że może mi zabraknąć rozjaśniacza Na końcach włosów wciąż mam hennę i nic się nie dało z nimi zrobić. Co myślicie? Wybaczcie nieład na głowie, zdjęcie zrobiłam od razu po suszeniu
Tak apropos ombre, widziałyście te nowe farby loreala do ombre?

Kupiłam dzisiaj podkład MF facefinity, jest teraz w rossmannie za 35,99zł

i odkryłam, że moją kartą mogę jednak płacić w internecie, nie muszę prosić taty o pomoc
swoją drogą, widziałyście na żywo ten żakiet? czekam na niego, ale nawet nie wiem czy warto
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zakidet.jpg (20,1 KB, 64 załadowań)
Olcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-20, 15:56   #4530
kasandrrra
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Olcia Pokaż wiadomość
Zgadzam się ale grunt, że coraz więcej osób zaczęło prowadzić zdrowszy tryb życia ja zaczęłam trochę ćwiczyć jak przeszłam na zdrowszą dietę, ale niestety zapał szybko przeszedł... Ale potrafiłam sobie odmówić słodyczy, teraz, zimą jest mi trudniej... jakoś czekolada smakuje lepiej o tej porze roku

Tak apropos ombre, widziałyście te nowe farby loreala do ombre?

Kupiłam dzisiaj podkład MF facefinity, jest teraz w rossmannie za 35,99zł

i odkryłam, że moją kartą mogę jednak płacić w internecie, nie muszę prosić taty o pomoc
swoją drogą, widziałyście na żywo ten żakiet? czekam na niego, ale nawet nie wiem czy warto
Ja mam ten żakiet, ale chyba go zwrócę. Kupiłam go w dwóch wersjach - gładkiej czarnej (nie było go chyba w sklepie online) i właśnie tej. Czarny jest chyba z lepszego materiału, jest sztywniejszy i lepiej się układa. Oprócz tego w tym trochę drażnią mnie naszyte cekiny. Nie ma ich dużo, z daleka ich nie widać, ale z bliska trochę się świecą, a mają czerwonawy odcień. Ale nie sugeruj się moją opinią, może Tobie akurat będzie w 100% odpowiadał Moja bratowa też go kupiła i jest z niego bardzo zadowolona.
kasandrrra jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości