|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3061 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. IX
Cytat:
Tam skąd ja pochodzę ludzie są bezpośredni i otwarci temat zarobków jest tematem codziennym nikt się z tym nie kryje i otwarcie ludzie między sobą o tym mówią ,wymieniają się informacjami gdzie się jak zarabia , polecają sobie prace dobrze płatne itd itp Nie wiem czemu tu się tak spina doope na ten temat ,śmiechu warte temat tabu się z tego robi ,co za ograniczenia. |
|
|
|
|
#3062 |
|
summer vibes;)
|
Szusz już naprawdę odbija palma, chociaż wydaje mi się bardziej szczera niż Karolina...
Edytowane przez Atenya Czas edycji: 2013-01-19 o 19:09 |
|
|
|
#3063 |
|
Rozeznanie
|
Za chwilę kolejny live z cremedelacreme28
http://www.youtube.com/watch?v=IbqLqUFqJQk |
|
|
|
#3064 | |
|
Wiecznie niezdecydowana
|
Kto zaczął w ogóle tą erę lajfów?
|
|
|
|
#3065 | ||
|
now or never
|
Cytat:
Cytat:
jak się okazuje, że zarabiam więcej to źle, bo dlaczego zarabiam więcej, i za co mi tyle płacą jak się okazuje, że zarabiam mniej to źle, bo zarabiam za mało, jak firma może mnie tak traktować ... jak moge dac się tak traktować ja wole nie mówić takich rzeczy
|
|
#3066 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3067 |
|
Rozeznanie
|
z resztą w umowie jest zapis, przynajmniej ja tak miałam w miejscach gdzie mnie zatrudniono że moje wynagrodzenie jest tajemnica firmową i nie mam prawa rozmawiać o nim z innymi pracownikami. W obecnej firmie mieliśmy z☠☠☠kę niedawno bo doszło do szefostwa że rozmawialiśmy o naszych wynagrodzeniach, porównywaliśmy je
|
#3068 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3069 |
|
Rozeznanie
|
Kajmanowa w nowym filmiku bardzo mi przypomina anne bosak z wygladu jak dla mnie dwie krople wody. Tez macie takie wrażenie ?
![]() http://m.youtube.com/watch?v=QwUk2fYkeAo
Edytowane przez urodzona3maja Czas edycji: 2013-01-19 o 21:44 |
|
|
|
#3070 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=T8OMMb6eZyI&sns=tw (z czerwca)
wiem, że stare, ale: weź się dziecko natłuść ! aaa... jak się fajnie zgina... ![]() mój poprawiacz humoru |
|
|
|
#3071 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Przynajmniej nie w tej branzy, duzo zarabiaja pewnie ludzie pokroju Barbary Kwarc, matura to bzdura, piosenkarze na teledyskach, tego typu ludzie. Z reszta, skoro my mamy wylaczyc i nie komentowac jak nam sie cos podoba to po co one ten watek czytaja, No serio nie ogarniam, jest nas z 10-15 osob, napewno maja wiecej negatywnych komentarzy pod samymi filmikami. Co ich tak wszystkich boli ten watek. My tu wiecej siebie hejtujemy nawzajem. |
|
|
|
|
#3072 | ||
|
Wiecznie niezdecydowana
|
Cytat:
![]() oemdżioemdżioemdżi
||
|
|
|
#3073 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A ja dodatkowo współczuję, że ktoś podczytuje, na bieżąco śledzi i nie może/nie chce się tu wypowiadać. Serio, my sobie pocytujemy, podocinamy, pogadamy, a one tylko czytają. :P
|
|
|
|
|
#3074 |
|
Raczkowanie
|
na blogu RGP w poscie o sylwestrze poznikały zdjęcia - np. to gdzie było widać całe jej ramiona
|
|
#3075 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Prywatność to nie jest układ "wszystko albo nic". Sklepy nie deklarują swoich marży, gwiazdy nie ujawniają ile dostały za wystąpienie na tej, czy tamtej gali, radio i telewizja nie ujawniają ile ta czy inna firma zapłaciła za emisję konkretnej reklamy i jakoś nikt się tym nie ekscytuje. Ale jak przychodzi okazja, żeby pozaglądać vloggerom to portfela, to na raz cała masa chętnych |
|
|
|
|
#3076 |
|
Rozeznanie
|
Cały ten live był strasznie nudny, do momentu o wizazu już nie dotrwał, bardziej interesujące mi się wydało mycie garow. Czemu te live są tak beznadziejne i wszystkie opierają się na odpowiadaniu na pytania widzów? Nie lepiej jakby zrobiły coś tematycznego?
|
|
|
|
#3077 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Vlogerkom bardziej ufamy niż jakiejś reklamie w telewizji. I wiele z nas zastanawia się teraz czy one robią to tylko dla pieniędzy czy faktycznie coś polecają od serca. Z YT zaczyna robić się telewizja i pewnie to nas boli w większości. Poza tym to zwykła ciekawość, bo może któraś z nas też chciałaby założyć taki kanał i z niego żyć, a nie wie czy się opłaca (taki żarcik )Polecam kanał shoguna https://www.youtube.com/watch?v=VpfdmkDKB74 od 3:12 Moim zdaniem ma ciekawy punkt widzenia i inicjatywa, choć wiadomo, że prawdopodobnie każdy vloger ma inne zarobki. |
|
|
|
|
#3078 |
|
Klientka w krawacie
|
http://www.youtube.com/watch?v=3uUDxzLagcI
xbebe bardzo pasują tak podkreślone oczy
|
#3079 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#3080 |
|
Zakorzenienie
|
Nieesia25 Zabiegi, kosmetyki i ich składniki, których powinny uniakać kobiety w ciąży część 1
http://www.youtube.com/watch?v=5IaiX...em-uploademail kto ma ochotę ogląda,kto nie to nie |
|
|
|
#3081 |
|
Zadomowienie
|
Nie wiem czy już widziałyście: Ingrid i test na żywo podkładu Revlon Nearly Naked. Fajnie, że pokazuje jak podkład zachowuje się przez cały dzień, brakuje mi czegoś takiego w polskich testach.
http://www.youtube.com/watch?v=TiD-1IRpxio Sam podkład też wydaje się być interesujący, ciekawe czy będzie w PL
|
|
|
|
#3082 |
|
Przyczajenie
|
witam,
prosze na wstepie o wyrozumialosc..moj pierwszy post ;] zazwyczaj czytam i ogladam filmy . oststnio bylo glosno o szusz a dzis znalazlam informacje na wyborczej biz gdzie udzielila wywiadu i na końcu artykułu jest "Weronika: - Ja już nigdzie nie pracuję. Utrzymuję się tylko z YouTube." czyli to zarobkowa sprawa, troche w to nie wierzylam ;/ artykul pod linkiem http://wyborcza.biz/biznes/1,100896,...a_w_swoim.html pozdrawiam |
|
|
|
#3083 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ludzie szczerzy i chętni do pomocy zawsze polecą jakąś prace. U mnie zarobki w firmie nie są tematem tabu. |
|
|
|
|
#3084 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny a znacie jakąś stronę, gdzie zdalnie mogę dobrać kolor podkładu revlon colorstay na podstawie koloru innego podkładu- w moim przypadku maybelline affinitone?
|
|
|
|
#3085 |
|
Konto usunięte
|
warod dzisiejszej dawki hałli, co mi sie wala po torbie i wszystkiego byle przypadkiem czegos urodowego nie wrzucic na kanale urodowym wyłuskałam to
http://www.youtube.com/watch?v=lvy2VNGl2Hg ja ozdobic torebke nawet ciekawe co do zarobkow w firmach to jest dobra metoda robienia pracownikow w butelke, istnieje cos takiego jak statystyczna pensja na danym stanowisku i taka pracownik powinien miec zaproponowana odgornie, a nie siada przed komisja i ile chce pani zarabiac, no eee yy eer tyle no i tak w naszym kraju na tym samym stanowisku przy tym samym wyksztalceniu kobiety zarabiaja o tysiac mniej miesiecznie, na zachodzie chyba wcale o wiele lepiej nie jest z tego co pamietam (poza sektorem na minimalnej krajowej) aczkolwiek daje to mozliwosc pracodawcy ustalic pensje pracownikowi na podstawie tego jak pracuje a nie tego jakie ma kwalifikacje no i przestanie marzyc o podwyzce bo nie bedzie mial pojecia ile moze zarabiac w danym miejscu pracy, do tego nie bedzie zdemotywowany tym, ze pracuje ciezej a kolega leń nic nie robi a zarabia wiecej wredne ale sprytne z punktu widzenia pracodawcy |
|
|
|
#3086 | |
|
Podróżniczka
|
Cytat:
nie jest to złe,ale nie do konca uwazam żeby było sprawiedliwe...własnie z takich powodów jak wspominasz, jeden sie przyklada, inny nie a kazdy ma tyle samo. |
|
|
|
|
#3087 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3088 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3089 |
|
Zadomowienie
|
niech mi ktoś wytłumaczy, po co kręcić włosy na termoloki a potem prostować prostownicą?? że co od nasady miały się unieść czy jak?? bo już o makijażu to się nawet nie wypowiadam
http://www.youtube.com/watch?v=RvqJfKdDbuA może i jest pocieszna jak ktoś napisał, ale to chyba nie o to chodzi...
|
#3090 |
|
Raczkowanie
|
też tego nie rozumiem
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:37.

A ja dodatkowo współczuję, że ktoś podczytuje, na bieżąco śledzi i nie może/nie chce się tu wypowiadać. Serio, my sobie pocytujemy, podocinamy, pogadamy, a one tylko czytają. :P