|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3091 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. IX
a dzis patrze a na wyborczej jest artykuł o zarabianiu na yt - szusz - i jest cytat
"Weronika: - Ja już nigdzie nie pracuję. Utrzymuję się tylko z YouTube." |
|
|
|
#3092 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A ja nie rozumiem jak można się utrzymywać z YouTuba kto jej płaci i za co? rozumiem sponsorowane filmiki gdzie w zamian otrzymują kosmetyki....ale kasa i to taka która jej pozwala na utrzymanie się.....może mnie ktoś oświecić?![]() tekila możesz podesłać linka? Edytowane przez Enaffi Czas edycji: 2013-01-20 o 18:28 |
|
|
|
|
#3093 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
1. Program partnerski. 2. Płatne recenzje ("1500 zł za recenzję, 1000 zł za konkurs" itd, ktos tu już kiedys wrzucal cennik Szusz). ---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ---------- Cytat:
Co za oszczerstwa! WYBORCZA KŁAMIE! Przecież Szusz nic nie zarabia, nic a nic, z reklam 2,70 miesięcznie i tyle... Recenzji płatnych nie robi, nie ma tez różnicy czy kręci jeden film w tyogdniu czy trzy, takie to małe pieniądze...
|
||
|
|
|
#3094 |
|
Zadomowienie
|
a propo Szusz. założyła sobie skrytkę pocztową coby nikt jej adresu nie poznał bo kwestia bezpieczeństwa itp. aleee przeciez jak ma firmę to wystarczy wpisać w google jej imię i nazwisko i wszystkie dane można znaleźć. Nie wiem czy ona w ogóle jest tego świadoma, czy nie pomyślała :/
żałosne jest to, że nagrywa filmik, że hejt, że coś tam, że nie będzie 3 filmików bo nikt tego nie chce oglądać, a na live wczoraj zapewniała, że nie zrezygnuje z nagrywania to teraz nie dziwne, skoro rzuciła pracę i tylko z YT i tego miernego sklepu się utrzymuje.. Pomyśleć, że na samym początku aż chciało się oglądać jej filmiki, a teraz taka zmanierowana, że aż żal...
|
#3095 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ostatni filmik jaki widze z recenzją to ten z podkładem Cashmere i co dostała za pomalowanie się przed kamerą te 1500 zł? dobrze rozumiem?w takim razie niezły interes.... MrOlimpia18 to niezłą kasę robiEdytowane przez Enaffi Czas edycji: 2013-01-20 o 19:08 |
|
|
|
|
#3096 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie każda płatna recenzja jest otwarcie nazwana recenzją.
Edytowane przez 201607131106 Czas edycji: 2013-01-20 o 18:46 |
|
|
|
|
#3097 |
|
Rozeznanie
|
To proste. teraz jest moda na tzw. lokowanie produktu. I nie ma różnicy, czy to Mostowiakowie będą pić Jacobsa, czy Szusz będzie wyciągać z torebki sprzęt Sony czy tam innej firmy.
|
|
|
|
#3098 |
|
Konto usunięte
|
Roznica jest taka, ze zaczynasz ogladac bjuti góru, czegos tam sie uczysz albo przynajmniej ciekawie spedzasz czas. A potem bjuti góru sie przeradza w lokatora produktora, nudzi niemilosiernie, zaufac opinii nie mozna, nic ciekawego nie mowi, niczego sie nie nauczysz. A jak juz czasem cos wrzuci bjuti to na odwal sie bez polotu, takie o, moj codzienny zwyklak, moja rutyna poranna, jak wstaje, jak sie czesze jak maluje paznokcie jak tancze na lodzie ze sponsorami.
Wywalisz taka z subow- zle, sa pretensje. Nie ogladasz jej- zle, sa pretensje bo hejtujesz. Zwrocisz takiej uwage- zbrodnia i straszenie sadem. Ogladasz i komentujesz- nie znasz dnia ani godziny jak cie aresztuja. I tak zle i tak niedobrze. |
|
|
|
#3099 |
|
Konto usunięte
|
Postuluję o koszulki dla vlogerek:
AUDYCJA ZAWIERA LOKOWANIE PRODUKTU! "Haters gonna hate, vloggers gonna vlog" już było, więc teraz czas na takie, bardziej na czasie. |
|
|
|
#3100 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#3101 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3102 |
|
Raczkowanie
|
Makijaz w minute Stylizacje:http://www.youtube.com/watch?v=ouOrK2T_2uQ
|
|
|
|
#3103 |
|
Przyczajenie
|
popieram !!
|
|
|
|
#3104 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3105 |
|
Konto usunięte
|
Wybaczcie moja ciekawosc, az tak naszego rynku yt nie ogarniam. Ale po prostu nie rozumiem skad tyle artykulow akurat o szusz. Jakby Katosu nie istniala, czy Shilpa, czy Maxi, Nissiax, czy nawet niech bedzie cookie (tfu tfu zeby nie wywolac wilka z lasu). Gdybym ja miala robic obiektywna liste osob, ktore sa najbardziej reprezentacyjne i uzdolnione to wiekszosci z tych, o ktorych sie pisze by tam nie bylo. Jestem zadziwiona, bo wszystkie prawa rynku i promocji jakie dotad poznalam zostaly po prostu zlamane. W wiekszosci to jednak ani bialych rownych zebow, ani ladnych wlosow, ani figury, ani nic ciekawego do powiedzenia, ani ladnego tla, ani przyjemnego glosu nie maja. Ladnie specjalnie ubrane tez niekoniecznie chodza. Moze i sie czepiam, ale jak ogladam te swoje z subow to moge im zarzucic, ze sa nudne, ze reklamuja, albo ze maja glos jak Blair, ale nic innego z powyzszych. Wszystko dopiete na wszystkie guziki, krecenie filmiku zajmuje caly dzien bo sie trzeba ogarnac, bo sie trzeba ubrac, bo trzeba pokoj posprzatac, bo trzeba scenariusz wymyslec, wyedytowac to wszystko. A tu mam wrazenie sobie po prostu taka siadzie w dresie, ogarnie sie dopiero w trakcie filmiku albo w ogole, yy ee co tu wam jeszcze powiedziec, no to tego, fajnie, czesc. A ja zobacze tylko glowe.
I chociaz to juz tyle lat trwa to nie robia postepow, nie biora przykladu. btw jakies takie ladne dziecko chociaz nie wiem ile ma lat, ale wyglada dosc przyjemnie https://www.youtube.com/user/charleniexo?feature=watch |
|
|
|
#3106 |
|
Zakorzenienie
|
Szusz jest jedną z pierwszych, która zaczęła nagrywać. Podobnie z blogerkami modowymi- w rankingach tylko np.: Fashionelka.
|
|
|
|
#3107 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
Ubawiłam się, Karolina jest świetna . Ciekawa jestem czy "makijażystki" podejmą wyzwanie
|
|
#3108 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3109 |
|
Zakorzenienie
|
Xbebe i Oleska mówią o jakiejś aferze na snobce na swoim live'ie, wiecie może, o co chodzi
?
|
|
|
|
#3110 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3111 |
|
Konto usunięte
|
18? hehe to pozniej zmarszczek dostanie, dobrze ze tak mlodo wyglada ;p
gdybym demonizowala to by wielu postow w tym watku nie bylo, chyba jednak cos jest na rzeczy, moze tej 'zwyklosci' jest az troche za duzo bentkuff- czesc no na snobce to w ogole jad zazwyczaj sie toczy wiec nic dziwnego Edytowane przez 201604250941 Czas edycji: 2013-01-20 o 22:47 |
|
|
|
#3112 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo mi się podobało to, co powiedziała xbebe o szusz, (chociaż uwazam, ze pytania typu: "co sadzisz o..." to szukanie jakiejs taniej sensacji przez widzów), z wypowiedzią utozsamiam się w 100%.
to chodzi o tą snobkę, na ktorej makijaze wstawia maxi? O_O nie wiedzialam, ze tam sie dzieje cos takiego |
|
|
|
#3113 |
|
Zakorzenienie
|
ej, podoba mi sie live z xbebe i oleska
![]() ---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- a co ona powiedziala? bo ja nie bylam akurat |
|
|
|
#3114 |
|
Raczkowanie
|
Lubię xbebe. Szkoda, że nie wiedziałam o live.
Polecicie mi jakis fajny, kryjący(lekko) i rozświetlajacy korektor pod oczy? Wiem, ze kwc, ale mam totalny mętlik. rzucice jakas nazwą, błagam!
|
#3115 |
|
Zakorzenienie
|
lubie loreal touch magic, a maybelline tez niezly i to jest tanszy odpowienik
|
|
|
|
#3116 |
|
Wtajemniczenie
|
Wspomniana wyżej blogerka udzieliła snobce wywiadu i poleciało wiele niemiłych słów w komentarzach...w większości oczywiście absurdalnych. => myślę, że o to chodziło, bo live nie oglądałam.
|
#3117 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a tak z krycia to dobry jest dior ale to juz drozyzna |
|
|
|
|
#3118 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam maybelline Lumi touch w kolorze ivory 01 i dla mnie jest za ciemny/ nieco ciemnieje. Wolałabym coś jaśniejszego.
|
|
|
|
#3119 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3120 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:04.

kto jej płaci i za co? rozumiem sponsorowane filmiki gdzie w zamian otrzymują kosmetyki....ale kasa i to taka która jej pozwala na utrzymanie się.....może mnie ktoś oświecić?
Ostatni filmik jaki widze z recenzją to ten z podkładem Cashmere i co dostała za pomalowanie się przed kamerą te 1500 zł? dobrze rozumiem?w takim razie niezły interes.... MrOlimpia18 to niezłą kasę robi

?