|
|
#1681 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXI) - część VI
Cytat:
|
|
#1682 |
|
Zakorzenienie
|
dałam ugotowane, przetarte do zupki
|
|
|
|
#1683 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Współczuję bolących sutków ja jeszcze nie podaję ale powinno się dawać pół żółtka co drugi dzień (max chyba 2 całe żółtka w tygodniu), ugotowane i dodane np. do zupki
|
|
|
|
|
#1684 |
|
Zakorzenienie
|
Sama sobie współczuję i żałuję, że nie karmię mm ![]() ---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- Aga pamiętasz to ? https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1328082291
|
|
|
|
#1685 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() oj, obgryzonych sutków nie zazdroszczę ![]() eeee nie będzie, jedzenie psa nigdy nie stoi w misce, a jak już dostanie, to sam zjada w momencie porcję ![]() ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- Cytat:
![]() bodziak już poszedł w świat ![]() a co Ci się tak przypomniało?
|
|
#1686 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znalazłam w 3 części wątku, bo z nudów go przeglądam
|
|
|
|
|
#1687 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1688 |
|
Zakorzenienie
|
ello
|
|
|
|
#1689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1690 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
U nas ciężki dzień- ząbkowanie.... Biedny maluszek bardzo mało je, popłakuje, gryzie wszystko co się da... tak mi go żal Jutro idziemy na teściowej z okazji dnia babci Zamierzam jej co nieco dociąć- delikatnie, ale jednak![]() Poczytałam co u Was, ale nie mam jakoś weny do cytowania... Fabi wszystkiego dobrego Maluszku! Sol bardzo Ci współczuję obgryzionych sutków ![]() Mamcia przytulam Haniu mam nadzieję, że Dorotka nie jest chora Biedna Malusia...
|
#1691 |
|
Zakorzenienie
|
duzo nie popisałyście
Bylismy na dniu babci id ziadka u teściów, dzien zleciał jak szalony, tz sie napił i musiałam prowadzic auto w 10-cio cm szpilkach, super na te sniegi Mamka
|
|
|
|
#1692 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1693 |
|
Zakorzenienie
|
Dubel
Edytowane przez Mandragorrka Czas edycji: 2013-01-20 o 21:30 |
|
|
|
#1694 |
|
Zakorzenienie
|
Agunia, mieliście wyjątkowe szczęście - w ikei w weekendy jest koszmar, przerabiam to raz w miesiącu
![]() Idę spać ! Jutro pobudka o 5, wkuwanie, a potem praca, dzień babci, dom, squash... Ciężki żywot. |
|
|
|
#1695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1696 |
|
Zadomowienie
|
Hej
Wpadłam, żeby się przywitać i spróbuję Was choć trochę nadrobić... gaduły!
|
|
|
|
#1697 |
|
Zadomowienie
|
Hej! Ja dopiero teraz mam czas, żeby coś napisać... Dzień Babci i Dziadka odprawiony
Poza tym kupiłam ten laktator, który polecałyście ![]() Wszystkiego najlepszego z okazji miesięcznic i imienin dla dzieciaczków! ![]() Wszystkim chorusianym życzę szybkiego powrotu do zdrowia a za te, którym wychodzą ząbki trzymam mocno kciuki, żeby szybko i bezboleśnie wyszły... Sama się zastanawiam kto te zęby gorzej przeżywa, dziecko czy jednak mama... ![]() Co do karmienia łyżeczką u nas była łatwa sprawa, bo od dawna dostawał krople na łyżeczce właśnie, więc miał ją jako tako opanowaną... A żółtko ugotowane, mam zamiar dodawać do tej jarzynowej papki ![]() Nie wiem czy czegoś nie pominęłam, to całkiem możliwe... Mama musiała obciąć mi włosy przed ukończeniem roczku Gorzej, bo też małemu ścięliśmy "dreda" z tyłu, więc będzie sklerotyk jak mama :P
|
|
|
|
#1698 | ||
|
Zadomowienie
|
Hello
![]() Właśnie wróciliśmy z filharmonii, byliśmy na koncercie Anny Prohaski. Rewelacyjnie było, bisowała 3 razy ![]() Dzień babci i dziadka też już zaliczony, a ponieważ w rodzinie męża jest to święto, w którym się tylko składa życzenia (żadnych prezentów), to ten drobiażdżek od Zosi niesamowicie dziadków i zaskoczył, i ucieszył ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale poważnie - w rzeczy z traktorami jej nie ubieram ), jakieś dziewczęce płaszczyki czy balerinki na wiosnę Sweterki też na ogół w "damskim" fasonie, tuniczki, legginsy. Tylko faktem jest, że w jej garderobie dominują 4 kolory: brązowy, szary, biały, granatowy. No bo cóż ja poradzę, że róż od zawsze wywoływał we mnie odruch wymiotny, a rzeczy z motylkami/serduszkami/kwiatkami też drugim spojrzeniem w sklepie nie zaszczycę? ![]() a ja zawsze wolałam prowadzić w szpilkach Jakoś wygodniej mi się noga wtedy układa
|
||
|
|
|
#1699 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się
![]() http://www.youtube.com/watch?v=KbUN30GlHaY ---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 06:59 ---------- Aaaaa zrobiłam cały skalpel |
|
|
|
#1700 |
|
Zakorzenienie
|
hejo
|
#1701 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
hej Edytowane przez phdwao Czas edycji: 2013-01-21 o 09:12 |
||
|
|
|
#1702 |
|
Rozeznanie
|
witam się i ja
zaliczyłam już wizytę w lidlu i w domu zorientowalam się że te pajace nie mają rozpięć na nogawkach ... także jakby się ktoś wybierał to informuje
|
|
|
|
#1703 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
właśnie mój mą dzwonił bo taką kupił, i body
|
|
#1704 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Muszę pierwszy raz od bardzo dawna napisać, że miałam noc do Mały od ok. 1 się wiercił, marudził, popłakiwał... włożyłam smoka to przez chwilę było ok i zaraz powtórka z rozrywki. Po 2 zrobiłam mleczko ale nie chciał jeść. Dopiero przed 3 coś tam zjadł ale nie za wiele. Ululałam i odłożyłam do łóżeczka. Poszłam umyć butelkę, wraca i co? to samo co było od 1 - marudzenie, popłakiwanie, wiercenie... W końcu skapitulowałam i wzięłam go do nas do łóżka. Pospaliśmy tak do 6.30. Obudziliśmy się i marudzenie od nowa Zrobiłam mleko - nie chciał. Ok. 7 usnął wtulony we mnie i pospaliśmy jeszcze jakieś 45 minut. Obudził mnie palec w oku i ciągnięcie za włosy. Zjadł coś dopiero przed 9 po posmarowaniu dziąseł dentinoxem. Ale zjadł tylko jakieś 80ml i zaczął się rzucać więc odpuściłam. Teraz znowu śpi. Ja zjadłam śniadanie, zrobiłam sobie herbatę i czuję jaka jestem padnięta...Cytat:
Cytat:
To, że stwierdziłam, że mogę być już żoną nic nie zmienia. Powiem Ci, że jak leżałam w szpitalu przed porodem i przeważały dziewczyny 24-25 lat to ja nadal uważałam, że jestem jeszcze bardzo młoda jak na matkę Nawet mi do głowy nie przyszło, że stara jestem ![]() Co do tych typowo dziewczęcych ubranek to mam takie samo podejście Od różu mi wszystkie plomby z zębów wypadają. Cytat:
Edytowane przez wvictoria Czas edycji: 2013-01-21 o 09:26 |
|||
|
|
|
#1705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1706 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie co
już 2 raz (wczoraj rano i dziś) przy usypianiu małego zauważyłam że dziwnie rączki mu drgają muszę chyba pediatrze teraz powiedzieć jak będziemy na szczepieniu.
|
#1707 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny czy ten oilatum krem tez moze byc na buzke przed wyjsciem na mroz?
|
#1708 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka Dzisiaj jestem u mojej mamy. Wnusia przyjechała do babci
![]() Na śniadanie zjadlam paczka i teraz mogę powizazować
|
|
|
|
#1709 | |
|
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
zjadłabym... ale nie! Trzeba być twardym, nie mientkim ![]() Zostawiłam dziecia samego w salonie - rozłożyłam kocyk, dałam kilka zabawek i zostawił żeby się sam bawił Nie najgorzej mu idzie ale co jakieś 5-7 minut jest marudzenie żeby się mama pokazała
|
|
|
|
|
#1710 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ile może stać mm takie już zrobione?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:14.

Biedny maluszek bardzo mało je, popłakuje, gryzie wszystko co się da... tak mi go żal
Jutro idziemy na teściowej z okazji dnia babci

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Zrobiłam mleko - nie chciał. Ok. 7 usnął wtulony we mnie i pospaliśmy jeszcze jakieś 45 minut. Obudził mnie palec w oku i ciągnięcie za włosy. Zjadł coś dopiero przed 9 po posmarowaniu dziąseł dentinoxem. Ale zjadł tylko jakieś 80ml i zaczął się rzucać więc odpuściłam. Teraz znowu śpi. Ja zjadłam śniadanie, zrobiłam sobie herbatę i czuję jaka jestem padnięta...
zjadłabym... ale nie! Trzeba być twardym, nie mientkim