|
|
#1531 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Dot.: Scent Bar XLVII
Cytat:
Nie chciało mi się rozplatać zaraz po tym jak zaplotłam więc zmierzyłam tak ![]() Ja znam tylko jednego chuopa z warkoczem
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#1532 |
|
BAN stały
|
omg na kokai FdB za 147 zł, niech mnie ktoś trzyma
|
|
|
|
#1533 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jakby dawali wersję Shiseido to bym wzięła
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1534 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Się podzielę Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1535 |
|
BAN stały
|
No już bez przesady z tymi wymaganiami
![]() Miała być torebka, chyba będzie flaszka... I to i tak już na poczet przyszłego miesiąca... Ale kurde, jedną torebkę i tak muszę sobie kupić do outfitu urodzinowego, żeby mi do paska pasowała ech życie, życie
|
|
|
|
#1536 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ale ilu ludzi było tam wczoraj aby upewnic sie ze kupią to co chcą? i ja wim ze trzeba sie nagimnastykowac-tylko ze ja wszystko znajduje a jak jade juz z kasą i transportem to kokufa nie ma, ja sie nie wsciekam ze czegos nie ma-tylko ze było i znikło ![]() ---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- zalofciałam sie w tym zydrandolu ![]() http://d.webgenerator24.pl/k/r//cg/x...8ggsoo.600.jpg TZ twierdzi ze jestem nienormalna
|
|
|
#1537 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli może nie będzie tak źle Cytat:
![]() nie widzę powodów do zatrzymywania kupuj ![]() to chyba jeszcze taniej niż ja kupowałam ![]() ---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#1538 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1539 | |||||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
fontpieu
Cytat:
![]() Cytat:
Albo, że wyglądam na uduchowioną Mam kumpelę, która pisze ikony, ostatnio narzekała, ze jej nie idzie, może się zgłoszę na modelkę? ![]() Ołgad! Cytat:
Cytat:
![]() Zaiste Cytat:
Cytat:
A tej pracy po prostu się nie da zostawić w pracy Cytat:
Mam nadzieję, że ją to zainspiruje
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||||||
|
|
|
#1541 | |||
|
Panaroja
|
Znad herbatki
Cytat:
Cytat:
![]() 2. 8 łyżek mleka 4 łyżki kakao pół kostki masła półtorej szklanki cukru (plus dodaję cukier waniliowy) roztopić na masę we garze i zabulgotać wlać w toto dwie łyżki rumu i wsypać 3 szklanki płatków owsianych plus opcjonalnie bakalie , skórkę cytrynową startą , co tam się chce , olejki do ciasta można itepe wymiąchać starannie układać ciasteczka na papierze na tacy łyżką i poczekać aż zastygną i poodlepiać kuniec ![]() Cytat:
2.50% rodzących w szpitalach - a w szpitalach rodziło niewiele , więc pozostawało całkiem dużo innych rodzących , więc rodziły wielokrotnie . Natura nie wyewoluowała w kierunku 50% śmiertelności - 50% rodzących w szpitalach umierało z powodu gorączki połogowej będącej zakażeniem przeniesionym przez położników . Dlatego kobiety bały się rodzić w szpitalach i wolały w domu . A śmiertelne powikłania naturalne były swoją drogą , w ilości prawdopodobnie takiej samej jakby były dziś bez rozwiniętej pomocy medycznej .
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#1542 | |
|
Zakorzenienie
|
znad talerza po spaghetti z szynką parmeńską, suszonym pomidorem, oliwkami czarnymi, serem szafir, oliwą i świeżą bazylią
![]() Cytat:
jest dłuższy od cyklu życia produktu ot a myślałaś żeby kiedyś od razu iść z kasą, zdecydować na miejscu i dokonać zakupu?
|
|
#1543 | |||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
Medalik milosci sie znalazl! ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Cytat:
2. |
|||
|
|
|
#1544 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1545 | |||
|
Panaroja
|
przeciwko faktom nawet logika nie poradzi , a zwłaszcza przeciwko faktom
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ale sporadycznie ![]() ideu bo mnie gonią , nie przelecę Was do końca
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#1546 |
|
BAN stały
|
No i już po FdB
|
|
|
|
#1547 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
zwariowałas? jak mozna produkty do wystroju wnętrz wybierac i od razu nabywac w sklepie? nigdy tego nie pojme..tzn wiem ze ludzie tak robią, ale efekt nie jest pozytywny ![]() chodzi o to ze trzeba cos wybrac a potem skomponowac-sciane z podłogą z meblami itd..a to nie jest łatwe i nie szybkie ![]() co do pierwszego to własnie tak jest-tylko ja nie wiedzialam ze w dzisiejszych czasach produkty zyjo tak krótko śpieszmy sie nabywac produkty, tak szybko odchodzą
|
|
|
#1548 |
|
Zakorzenienie
|
wzruszające
![]() ale osobiście liczyłam na kilka sezonów tej telenoweli, bogate portrety psychologiczne, psychoanalizy na poziomie Freuda, hejtowanie, wyciąganie brudów z innych wątków, blogów, wbijanie szpili w białych rękawiczkach, ostrzeżenia, bany, zamykanie i otwieranie wątku....
|
#1549 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
swoją drogą ciekawe ze laska bez ślubu kościelnego a obrączka w watykanie świecona ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- ide na sushi
|
|
|
#1550 |
|
Nindżopesz
|
Tia...
Czy na sali jest specjalista od hmmm, kolorow na monitorze? Na niektorych stronach internetowych mam dziwna kolorystyke, np. czarny jest brazowy a calosc zoltawa. Czym to jest spowodowane? Po zapisaniu fotki na kompie otwiera sie juz w normalnej, ladnej kolorystyce. |
|
|
|
#1551 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ach-a propos dentystów-jakby ktos miał potrzebe iścia do dentysty Czesława co śpiewa to wiem który to i gdzie przyjmuje
![]()
|
|
#1552 | ||||
|
Zakorzenienie
|
mogę zjeść na zimno nawet![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() A jak to się stało
|
||||
|
|
|
#1553 |
|
Zakorzenienie
|
ideu na serial
|
|
|
|
#1554 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1555 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
![]() Tak, aż uznałąm za stosowne poinformowac o tym wszystkich znajomych smsowo...
|
|
#1556 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Przybliz temat gdzie mozna to wlaczyc? |
|
|
|
|
#1557 |
|
Wtajemniczenie
|
Tylko pomacham
Pachnącego wieczorku wszystkim
|
|
#1558 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
ja już się cieszę
|
|
#1559 |
|
Wtajemniczenie
|
I
dla Szarości.
|
|
#1560 |
|
BAN stały
|
A najgorzej wśród ludzi jest, trudno jest uspokoić się na zawołanie ![]() Nie będę taki, odsmażę Ci --- Bloku bym sobie zjadł (pamiętacie?)
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:09.

Nie chciało mi się rozplatać zaraz po tym jak zaplotłam więc zmierzyłam tak 

Albo, że wyglądam na uduchowioną