![]() |
#2281 |
Rozeznanie
|
Dot.: MY STYLE DIARY po polsku II
|
![]() ![]() |
![]() |
#2282 |
Zakorzenienie
|
To mój dzisiejszy strój w szkole
![]()
![]() |
#2283 |
Raczkowanie
|
synesthesia- miałam dzisiaj na sobie niemal identyczny topik na ramiączkach, tylko w bardziej turkusowym odcieniu
![]()
#2284 |
Zakorzenienie
|
fason babydoll pogrubia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2285 |
Wtajemniczenie
|
Synesthesio przy twojej figurze (jabluszko/gruszka) tego typu bluzeczki (sukienki) odpadaja. Zwracaja uwage na brzuszek, mimo ze wydaje sie byc zasloniety.Powinnas eksponowac szczuple nogi, nosic spodnice, buty na obcasie ktore w miare mozliwosci wydluza sylwetke i wtedy gore latwiej jest dobrac, ze calosc wyglada fajnie.
A_K przepraszam za dosadnosc swoich uwag, masz ladna figure i szkoda ja tak zakrywac ![]() ![]()
#2286 |
Zakorzenienie
|
![]()
A_K - podobaja mi sie dwa pierwsze zestawy, z naciskiem na pierwszy (tak jak wiekszosci)
![]() ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2287 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dziekuje za komentarz ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2288 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Coraz lepiej wychodzi Ci komponowanie strojow ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2289 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2290 |
Rozeznanie
|
yassue, ta sukienka to moje marzenie (chcialam licytowac na all, ale ceny dochodza do 100zl
![]() ![]() justa, drugi zestaw z muchomorem odpowiada mi bardziej ze wzgledu na kolorystyke, nie przepadam za brazami (a piewrszy jest brazowy o ile sie nie myle). prosze pokaz fotki sukieneczki, a ja z kolei w najblizszym czasie wrzuce swoje. vide manii muchomorow, dzis w hm ogladalam chyba z 5 - pojawily sie nowe (niektore sliczne azurkowe, szare, etc), ale musze wdrazac plan oszczedniosciowy i nic nie kupilam, zreszta juz 4 mam. choc przyznam, ze marzy mi sie teraz grzyb w kolorze ecru z czarnymi guzikami, jesli tylko takiego dorwe... super-karo, wszytskie zestawy baaardzo mi sie podobaja, czarna bluzeczka z kokardką i satynowa sa super CzarnyElfie, dziekuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2291 |
Wtajemniczenie
|
A to moj dzisiejszy zestawik
![]() edit: dodaje jeszcze jedno zdjecie, troszke wiecej na nim widac..
Just like heaven... Edytowane przez n_o_b_o_d_y Czas edycji: 2007-03-09 o 13:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#2292 |
Raczkowanie
|
Kociolek, no no, a ja sie tak wahalam kupujac ja.. teraz zaluje ze nie wzielam pozostalych i nie wystawilam na allegro
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2293 |
Raczkowanie
|
miss_seepy nie obraziłam sie, krytykę przyjmuje chętnie
![]() ![]() Swoją droga musze chyba w statyw zainwestować bo moje zdjecia sa robione od dolu i niekorzystnie to wyglada tak mi sie wydaje... ![]() super_karo najbardziej mi się podoba zestaw z siwym sweterkiem i czerwonym paskiem.W zestawie z chabrową tuniką i granatowym paskiem zabardzo sie zlewają ze sobą pasek i bluzka ![]() ![]() ![]() n_o_b_o_d_y ładnie podoba mi się, ale ja bym jakimś czerwonym dodatkiem ożywiła ten strój. Może czerwona torebka, albo buty? ![]() Dziekuje wszystkim dziewczynom za komentarze! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2294 |
Wtajemniczenie
|
yassue ten ostatni z sukienką jest przepiękny! mój faworyt
![]() ![]() Justa1980 jeszcze raz powiem bardzo udany zakup. Mam nadzieję że wkrótce uda mi się cos wkleić. Dzisiaj poczyniłam zakupy, tzn tylko jedną rzecz ale jestem bardzo zadowolona: żółtą tunikę Wallis ![]() ![]() ![]() Pyra bardzo fajny i widać że wygodny zestawik ![]() ![]() A_K mój faworyt to nr 1, chociaż założyłabym inny naszyjnik. super_karo tymi niebieskimi zestawami bardzo trafilaś w mój gust ![]() synesthesia dla mnie to Twój najlepszy zestaw ![]() ![]() nobody szkoda że nie widać butów. Bardzo ładny. A gdzie torebka? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2295 |
Zakorzenienie
|
n_o_b_o_d_y bardzo ładny zestaw, chcoiaż zdjęcie niezbyt wyraźne
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2296 |
Raczkowanie
|
Ja wklejam mój dzisiejszy i wczorajszy strój
![]() 1. Dzisiejszy: dżinsy, czarna koszula, czerwone korale, czarne czółenka ![]() 2. wczorajszy: czarna spódnica, koszula na koszule czarna bluzka w rzeczywistości wygląda lepiej... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2297 |
Rozeznanie
|
n_o_b_o_d_y, swietnie wygladasz
A_K, zestaw ze spodnica jest bardzo fajny Pyra, dodaj pasek i bedzie bardzo ladnie VanillaCafe, poluje na taka tunike, ale czarna, wklejaj szybko swoje zdjecia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2298 |
Zakorzenienie
|
ostatnio coś jestem przemęczona kompletnie powrotem na uczelnię, więc nie miałam czasu nic napisać. Przejrzałam kilka ostatnich stron i oto moje uwagi
![]() różowiutka: nie wiem czy butki na pierwszym zdjęciu są w pepitkę czy w szachownicę, ale są fantastyczne. Chętnie bym w takich pochodziła ![]() Podsumowując myślę, że mamy podobny styl i gust ![]() yassue: piękna torba. Nie chce tej z allegro, bo mam wątpliwości, ale już znalazłam sklep z nimi w Gliwicach, tylko mają na razie same białe. Twoja jest z allegro?? Ładne modne zestawy. Jak ja kocham rurki i pantofelki. Wczoraj jak świeciło słoneczko założyłam swoje najbardziej obcisłe rurki i pantofelki i śmigałam taka szczęśliwa jak nigdy ![]() ta sukienka też bardzo w moim stylu. Właśnie zastanawiam się nad taką identyczną z H&M tylko one mają takie dekolty, że trzeba pod nie zakładać jakąś koszulkę albo golfik. A_K: piękny tez zestaw czarne balerinki, czerwone korale, biała bluzka i czarna sukieneczka. Bardzo elegancki. super_karo: znowu ta torba! mhhmmm...nie wytrzymam ![]() synthesia: nie noś takich koszulek, bo tak jak pisały wizażanki to cię niepotrzebnie pogrubia. Zresztą te koszulki nadają się tylko dla chudzielców, a i te wyglądają jak ciężarne ![]() VanillaCafe: boska tunika. Też chcę taką ![]() nobody: bardzo fajny zestaw, tylko szkoda że takie niewyraźne zdjęcie. |
![]() ![]() |
![]() |
#2299 |
Wtajemniczenie
|
A_K teraz twoje zestawy sa bardzo fajne
![]() ![]() ostatnio staralam sobie wyobrazic co by bylo gdyby wszystkie dziewczyny ubieraly sie w rurki, peeptoey i te same plaszczyki, wielkie torby, ciemna tonacja, wizerunek seksownej ieleganckiej, niedostepnej kobiety (: ) nie wiem jak jest u was, ale w warszawie ten styl jest juz masowy ;pciekawe coz lato przyniesie (; zawsze mi imponowali swoim ubiorem ludzie z tzw. artystycznych srodowisk, bawia sie kolorami, stylami, ich ubrania zyja, sa nie tylko ladne ale pasuja do wlasciciela...(troche tak jak streetfashion w japoni (:
#2300 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2301 |
Zakorzenienie
|
A_K zestaw ze spodniczka bardoz ladny, ja bym pewnie kosuzle zmienila na biala
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2302 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2303 | |
Zakorzenienie
|
Dziękuję.
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2304 |
Zadomowienie
|
Witam ponownie
![]() Moje cztery zestawy, czesc z tego tygodnia ![]() ![]() 1. dzisiejszy, zdecydowanie bardzo prosty - sweterek NEXT, spodnie House 2. wczorajszy - czarne rurki, zielony kaczor donald ![]() 3. spodnica Reporter, sweterek, zakiet 4. spodnica R&B, czarny sweterek, szary sweter Calliope Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2305 |
Zadomowienie
|
Dziś kupiłam sobie nowego longa
![]() Wymodziłam z nim takie zestawy: 1. kierując się zasadą że w modzie czasem jak coś niby nie pasuje do niczego to wygląda fajnie, włożyłam do longa spódnice House krój ma fajny ale sportową liczbe po boku, a do tego peep toe niebieskie. nawet mi zapasowało ![]()
#2306 |
Zadomowienie
|
2. inne życie longa czyli bolerko na wierzch, w tej roli brązowe w grochy, nie wiem czy sie "gubi się" na tle szarym ale fajnie wygląda - moim zdaniem
3. i znów bolerko z lumpka na long, tym razem niebieskie i do tego nieb. torba Przepraszam że ciągle widzicie mnie w tych jeansach ale to są moje ulubione. nie są to tak modne teraz rurki,ale mają proste nogawki i myślę że nie wyglądam w nich na "bakier" z modą ![]()
don't make a photograph - just take it ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=229365 Edytowane przez czarownicagosia Czas edycji: 2007-03-12 o 16:07 Powód: post pod postem, prosze uzywac Edycji |
![]() ![]() |
![]() |
#2307 |
Zakorzenienie
|
iszsza świetny long
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2308 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() [quote=miss_seepy;3880443] A_K teraz twoje zestawy sa bardzo fajne ![]() ![]() ostatnio staralam sobie wyobrazic co by bylo gdyby wszystkie dziewczyny ubieraly sie w rurki, peeptoey i te same plaszczyki, wielkie torby, ciemna tonacja, wizerunek seksownej ieleganckiej, niedostepnej kobiety (: ) nie wiem jak jest u was, ale w warszawie ten styl jest juz masowy ;pciekawe coz lato przyniesie (; zawsze mi imponowali swoim ubiorem ludzie z tzw. artystycznych srodowisk, bawia sie kolorami, stylami, ich ubrania zyja, sa nie tylko ladne ale pasuja do wlasciciela...(troche tak jak streetfashion w japoni (: [/quote] Ja w zasadze lubie bardzo ciemne kolory i zle sie czuje w niektórych jasnych.. wiekszosc rzeczy w mojej szafie jest czarna ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() mooooonia podoba mi sie zestaw numer 3, choć jak dla mnie za brązowo, wynika to z tego, ze nie przepadam za tym kolorem ![]() ![]() iszsza Zestaw z brązowym bolerkiem w groszki: nie pasuje mi ono na tego longa jakoś ![]() ![]() pozdrawiam ![]() Edytowane przez A_K Czas edycji: 2007-03-10 o 08:04 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2309 |
Zakorzenienie
|
Co się stało z wizażem? Nie ma grafiki, zdjęć nie mogę powiększać. Chciałam dodać komentarze do Waszych zestawów, buuu. Mam nadzieję, że jutro wróci wszystko do normy, bo zaległości coraz większe.
Tymczasem mój dzisiejszy: Black and white ![]() EDIT właściwie wczorajszy, dzisiejszym póki co jest piżama ![]()
#2310 |
Wtajemniczenie
|
eh a myslalam, ze tylko mnie wizaz swiruje
![]() nobody is perfekt ;D
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:59.