|
|
#2611 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rossmann - część XVI
Cytat:
Napisałam o Revlonie, żeby zasugerować w jakim typie i kolorze podkładu szukam. Jak czytam ten wątek to mam wrażenie, że jestem jedyną osobą z problemami skóry
|
|
|
|
|
#2612 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2613 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, piszcie jakie kupujecie podkłady i ile kosztują po obniżce, ja się jeszcze zastanawiam który wziąć i będę sobie sprawdzać na KWC te które polecacie
|
|
|
|
#2614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jednak wróciłam do Revlona, ponieważ True Match był dla mnie za jasny (miałam najjaśniejszy odcień) i teraz wiem, że Revlon to mój nr 1
|
|
#2615 |
|
Raczkowanie
|
ROSSMANN ma oficjalną stronę na https://www.facebook.com/DrogerieRossmann
|
|
|
|
#2616 |
|
Zakorzenienie
|
Nałożyłam właśnie True Match N1 i niestety - różowy
|
|
|
|
#2617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja go mam i jest czystym beżem
|
|
#2618 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2620 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo dumam nad nim.
|
|
|
#2622 |
|
Konto usunięte
|
A mnie zastanawia Ideal Face z ingrid...
![]() Finlora, spróbuj podkłady mineralne Tam na pewno znajdziesz odcień dla siebie |
|
|
|
#2623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2624 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Chyba jako jedyna nie skorzystam z promocji Łał w Rossmannie
|
|
#2625 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2626 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2627 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2628 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dla mnie dermablend za ciężki i za drogi obecnie nie używam podkładu, tylko kremu barwiącego z filtrem LRP (który nie kryje nic a nic) i na razie chyba przy nim pozostanę. Ostatnio w ogóle tak przyzwyczaiłam się do kremów koloryzujących, że źle czułabym się z podkładem na twarzy mimo że mam liczne niedoskonałości. Zastanawiam się nad powrotem do Lirene City Matt. Chyba jedyny podkład, który mi pasował
naturalna pielęgnacja. Edytowane przez sensualitat Czas edycji: 2013-01-21 o 11:20 |
|
|
|
|
#2629 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2630 |
|
Wtajemniczenie
|
Przepraszam, nie zauważyłam Twojego pytania
![]() U mnie nie ciemniał, a większość podkładów utlenia się na mojej twarzy, ten nie. Panstik o którym wspomniała Aarion rzeczywiście nie nadaje się do stosowania na całą twarz, no chyba że w karnawale jako maskę chociaż przyznam, że zdarzyło mi się go nakładać właśnie w ten sposób. Stosowałam go jako korektor a teraz na filtrze przestał się sprawdzac, tłusty filtr + tłusty korektor=korektor spływaIdeal Face Ingrid z kolei ma dośc ciemne kolorki (porównałabym je do Lirene city Mat), choć sam podkład bardzo fajny, zwłaszcza jak za taką cenę. Zaciekawiłyście mnie tym Lorealem... Nigdy nie próbowałam nic z tej firmy
naturalna pielęgnacja. Edytowane przez sensualitat Czas edycji: 2013-01-21 o 11:42 |
|
|
|
#2631 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też przez pewien czas używałam minerałów, kiedy leczyłam cerę, ale nie odpowiada mi forma, zdecydowanie wolę płynne podkłady. Kupiłam dziś Rimmel 010, mam nadzieję, że się sprawdzi. Zapoluję jeszcze na żelka.
|
|
|
|
#2632 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podkresla suche skorki, a teraz przy ogrzewaniu jakos cera bardziej mi sie łuszczy Panstika tez uzywam jako korektoru. Na cala twarz sie nie nadaje. Jest bardzo widoczny, a jak na pojedyncze krostki jest fajny jak dobrze sie go wklepie. Ja juz nie wiem co kupic. Potrzebowalabym jakiegos nowego. Nie musi kryc jak Vichy, ale zeby chociaz przyslonil przebarwienie, ujednolicil cere. ---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- A co myslicie o Max Factor Age Renew? Nadaje sie dla mlodej cery tak 25+ ? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,16524,age-renew.html
|
|
#2633 | |
|
Zadomowienie
|
Ja miałam kiedyś L'oreal true mach i byłam z niego bardzo zadowolona, ma ładne krycie, trochę matuje (choć cudów nie ma jak ktoś ma bardzo świecącą się cerę) i nie robił plam. Niestety po jakimś czasie zaczął mi ciemnieć więc nawet nie dokończyłam butelki, ale teraz z tego co wdziałam wprowadzili kilka jaśniejszych odcieni więc może dam mu jeszcze jedną szansę
![]() ---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- Cytat:
Podobno z max factora dobry jest ten fioletowy Smooth Effect
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2634 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym lorealka chciala przetestowac bo ma opinie dosyc przychylne, jedyna rzecz ktora mnie wstrzymuje to twałość. Na kwc wiele osob pisze ze utrzymuje sie do 4 godzin na twarzy
---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- Cytat:
Patrze w kwc na ten fioletowy i ma bardzo skrajne opinie.
|
|
#2635 |
|
Zadomowienie
|
Ja go przypudrowywałam pudrem sypkim kryolanu, ale utrzymywał mi się około 8godz (nie musiałam robić w pracy żadnych poprawek)
|
|
#2636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jaka jest w ogole teraz jego stala cena? Tak w ogole to ja tez widzialam reklame na tvn z rabatem na podklady
|
|
#2637 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
kolory na pewno...miedzy odcieniem true ivory a soft beige jest moim zdaniem kolosalna roznica. zelek mam ciemniejszy a ten wzielam jasny bo soft wygladal jak brzoskwinia co do konsystencji jest o wiele latwiej rozprowadzalna<zelek bywa "tepy">, slicznie pachnie i bardzo szybko sie wchłania. dopasowuje sie cudnie i nic sie nie odznacza. Krycie ok , choc moim zdaniem żelek lepiej kryje<mam buzke bez konkretnych problemow wiec z takowymi moze sobie radzic slabo> ogolnie mam go na twarzy 6h i wyglada wszystko elegancko<oczywiscie przypudrowane> jestem zadowolona ![]() Cytat:
ten mój<true ivory> żółte
|
|
|
#2638 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny czy mogłybyście polecić jakiś peeling enzymatyczny, który dostane w rossmanie ?
|
#2639 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2640 |
|
Zadomowienie
|
ja tez podczytuje juz dłuższy czas o tych podkładach na promocji -40%
chce też jakiś... ale nie wiem jaki.. używam revlon cs kolor BUFF i chce takiego co sprawi że moja twarz będzie taka promienna i fajna mam cerę bezproblemową w 90% (tzn zdarzą się jakieś niespodzianki przed okresem)nie wiem jaki podklad wybrac i jaki kolor, nie chcę też aby mnie zatkał.. po przygodzie kiedyś z CATRICE nie mogłam się pozbyć syfów przez jakies 4 miesiace ![]() doradźcie ![]() <ładnieprosi> ![]()
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:01.

Tam na pewno znajdziesz odcień dla siebie