Łognisty jeździec,kinder bueno szklanka,chodź mężu miły,jam Twoja wybranka!PM2014cz7 - Strona 54 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-21, 12:58   #1591
Waniliova
Zakorzenienie

Dot.: Łognisty jeździec,kinder bueno szklanka,chodź mężu miły,jam Twoja wybranka!PM20

Cytat:
Napisane przez tasiulek Pokaż wiadomość
Elo melo nie nadrobie Was bo nie mam nawet jak. Korzystam "z życia" przed jutrzejszą operacją bo później będę uziemiona.
Gratuluje egzaminów i wybranych sukni

Cytat:
Napisane przez Tycikata Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, ja dziś tylko na chwilkę, i z pytaniem: co myślicie o tej sali? -> KLIK <-

albo jeszcze ta -> KLIK <- ale tam nie ma za bardzo zdjęć.
W Zaciuszu wesele miała siostra kolegi i podobno jedzenie było straszne goście się zatruli... ale ładnie tam jest i w malcie tak samo z wyglądu bardziej podoba mi się malta

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
ja też mam doła. mój tż sprawił mi dzis przykrość. babcia coś mówi że nie wiadomo kiedy ślub, ja mówię że wiadomo kiedy a on że on nic nie wie. zabolało
też nienawidzę takich żartów...

Cytat:
Napisane przez Shiruvii Pokaż wiadomość
Po wyjeździe i weekendzie w domu nie mam siły ani czasu Was nadrabiać
Z góry przepraszam za brak rozeznania w temacie

Jutro pierwszy raz idę do nowej pracy, mam już badania wstępne, mam nadzieję, że będzie dobrze

Dobrej nocy
Powodzenia!

Cytat:
Napisane przez kulbensikowa Pokaż wiadomość
super fotki

a to dlatego ,ze moich niestety tez sie nie da...:/ takie wlosy..

---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ----------

tak troszkę Was podczytuję i staram się być na bierząco... Dziś byłam na obiedzie u tż no i tak jakoś wyszło, że oglądaliśmy tv, pogadaliśmy z tż babcią itd, no i zasiedziałam się.. przyszła wieczorem ciocia tż... a moja przyszła teściowa do mnie:" a po Ciebie to z domu już nie dzwonią?" a ja odpowiedziałam w żartach " no nie, chyba mnie tam nie chcą" a ona " no to zobacz, może dzwonili, a masz wyciszony telefon i nie słyszysz"....nosz kurde....zrobiło mi się troszkę tak niezręcznie... jakbym była tam za długo , albo miała by mnie po prostu dosyć...i chciała się pozbyć.. eh..:/
Omg... nie wiem jak bym zareagowała przykra sytuacja a Twój TŻ co na to?

Cytat:
Napisane przez Nati_kk Pokaż wiadomość
Pierwsza b.fajna

Dziewczyny - trzymać za mnie kciuki, mam kolosa dużego, a nic się na niego przez weekend nie pouczyłam, bo nie miałam czasu. Wczoraj oczywiście z tego powodu się pokłóciłam z TŻ, więc już w ogóle do dupy;/ Dzisiaj siedzę od 5 i to ogarniam....nie mam już sił do tych studiów
kochana!

Cytat:
Napisane przez Piankka Pokaż wiadomość
Jutro idę po wyniki kolposkopii
!

Cytat:
Napisane przez Angel_21_ Pokaż wiadomość
hej dziewczyny ja się wczoraj pokłóciłam z mama już nie mam siły ... mam ochotę się spakować wyjechać i nigdy więcej się już nie pokazać ...
widzę ze o napojach pisałyście to u mnie soki są w dzbankach a napoje typu pepsi, 7up i mirinda w szklanych butelkach
widzę też ze mowa była o projekcie domu ... ja pokaże wam jaki my będziemy mieć http://www.domfort.eu/popup/lustro.php?p=1153 teraz TŻ jest na etapie zakupu okien
Eh... też się często z mamą kłócę. Nie mogę się już doczekać kiedy będziemy sami mieszkać z TŻ, ale to jeszcze trochę potrwa... z tym klepaniem po pleach masakra
Stary 2013-01-21, 12:59   #1592
Piankka
Zadomowienie

Dot.: Łognisty jeździec,kinder bueno szklanka,chodź mężu miły,jam Twoja wybranka!PM20

Cytat:

Z tego co wiem, to lokale liczą szklane jak normalnie w barach, czyli gdzieś 2,50-3zł za sztukę, litrowe chyba koło 6-8, więc wychodzi dużo taniej wziąć litrowe.
lokale, bary naliczają już swoją marżę, a z tego co mi się wydaje to nie chodzi tu o zakup od lokalu na wesele, bo to by się w ogóle nie opłacało...
tylko zamiast zakupu na wesele dużych napojów to małe szklane
Piankka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-21, 12:59   #1593
velika
Winter is coming

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość
tylko tak rzuciłam, nie wiedziałam na jakiej zasadzie to działa, a jakby byli już małżeństwem to darowizna nie jest bezpodatkowa? Jak głupie pytanie to przepraszam ale jestem totalnym laikiem z tej strony
Po ślubie już jest bez podatku
No cóż, trzeba po bankach pochodzić i popytać, ale faktycznie mogą patrzeć krzywo - przynajmniej ja na oczy nie widziałam umowy kredytowej na budowę czegokolwiek na nieruchomości, której się nie jest właścicielem... Zwłaszcza teraz, jak warunki przyznawania kredytów są zaostrzone. Ale nie mówię, że to niemożliwe, bo co bank to inaczej

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-21, 13:10   #1594
mala_czarna_21
Zakorzenienie

Cytat:
Haha - oczywiście, że ... nie w tym roku robiłam na skrzyniach biegów, jakieś kabelki wkręcałam:P praca nudna, ale dobrze płatna jak na nasze polskie warunki, no i z TŻtem

A małopolskie nie były wczoraj?

---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ----------

Z tego co wiem, to lokale liczą szklane jak normalnie w barach, czyli gdzieś 2,50-3zł za sztukę, litrowe chyba koło 6-8, więc wychodzi dużo taniej wziąć litrowe.
małopolskie były 20 i są 27

a trudno wam się było do tej roboty wkręcić?
Cytat:
Napisane przez misiadelko Pokaż wiadomość
Już nie jojczę, miałam gorszą chwilę, bo dzisiaj jest BLUE MONDAY Także ten, na swoje usprawiedliwienie zarzuciłam linkiem i idę wysprzątać mamie dom, a potem wskakuję na orbitreka, dziś pierwszy dzień po chorobie (tzn. dalej jestem chora ale już nie wytrzymuję bez ćwiczeń!).
A w przyszłym tygodniu pogadam z TŻtem o tym kredycie, niech no tylko znajdzie dla mnie 5 minut (i ja dla niego, ostatnimi czasy mijamy się ciągle).
Pójdę dzisiaj spać max. o 22 tak jak za starych dobrych czasów i od razu zasnę!
Taki mam plan!

EDIT: Ja kiedyś liczyłam, nie opłaca się tych malutkich brać :/
dzisiaj jest najbardziej depresyjny dzień w roku

Cytat:
lokale, bary naliczają już swoją marżę, a z tego co mi się wydaje to nie chodzi tu o zakup od lokalu na wesele, bo to by się w ogóle nie opłacało...
tylko zamiast zakupu na wesele dużych napojów to małe szklane
ja mam napoje od sali więc rybka mi to w jakich butelkach to dadzą

2015 - 38
mala_czarna_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-21, 13:15   #1595
Piankka
Zadomowienie

velika a właścicielami działki mogą być niespokrewnione prawnie dwie osoby? (np ja i tż) bo będzie przypisywana zaraz po podziale i tak się zastanawiam czy tak można?

---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ----------

Cytat:
ja mam napoje od sali więc rybka mi to w jakich butelkach to dadzą
Jeśli dadzą mi soki tej firmy co ja chcę to ok, inaczej zakupię sama
Stary 2013-01-21, 13:18   #1596
klaudia1534
Raczkowanie

Ja już w domu Kolokwium chyba dobrze poszło, wyniki mają przyjść niedługo na maila

Wy piszecie, że się kłócicie z mamą, ja to ostatnio z tata nie wytrzymuje.. Nie wiem o co mu chodzi, bo praktycznie dzień w dzień jest jakiś przytyk skierowany do mnie. Typu "zobacz jaka Ty gruba jesteś, te ćwiczenia niepotrzebnie robisz bo i tak nic Ci nie dają", albo "znowu będziesz jadła? dopiero 18 a przecież o 14 obiad jadłaś,". A innym razem, np. wyjście przed Sylwestrem czy też Andrzejkami skierowane do mojej mamy i mówione z dumą w głosie "ta nasza córka to laska jak nie wiem co". No i weź tutaj go zrozum..

klaudia1534 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-21, 13:23   #1597
Kishlaczkowa
Zadomowienie

Witajcie Piękności! Nadrobiłam Was z łóżka, bo jestem na L4. Niestety noc minęła mi w toalecie na wymiotach... U siostry w szpitalu musiałam złapać jelitówkę, bo wszystko zaczęło się wczoraj, gdy z TŻ'em od niej wróciliśmy. Już dawno tak mocno nie przechodziłam grypy jelitowej, ostatni raz tak to chyba z 7 lat temu...

Cytat:

zdrowia dla siostry, to straszne co się teraz dzieje z młodymi ludźmi.... takie choroby w tak młodym wieku
trzymam kciuki żeby szybko wróciła do zdrowia
Cytat:
Napisane przez little_zosh Pokaż wiadomość
Kishlaczkowa mam nadzieję, że szybko się wyjaśni, co jest z Twoją siostrą
Dziękuję dam znać gdy będzie wiadomo, co i jak

Cytat:
Witam się z gorączką
Trzymaj się Kochana, łączę się w bólu! Ja od wczoraj mam dreszcze

Angel_21 dom z zewnątrz wygląda na oryginalny, a w środku jest bardzo funkcjonalny! Mnie się podoba!
Kishlaczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-21, 13:23   #1598
velika
Winter is coming

Cytat:
velika a właścicielami działki mogą być niespokrewnione prawnie dwie osoby? (np ja i tż) bo będzie przypisywana zaraz po podziale i tak się zastanawiam czy tak można?
Jasne. Wtedy będziecie współwłaścicielami w udziałach, powiedzmy po 1/2 części.

Stary 2013-01-21, 13:27   #1599
wenedka
Zakorzenienie

Hej dziewczyny

Dzisiaj późno wstałam (w nocy trańcują- w dzień śpia, jak to mój dziadek mawiał ), a tyle mam do zrobienia

Co do kłótni z rodzicami, moja mama jest mistrzynią w kłótniach o nic. Jakiś czas temu zrobiła mi wypominki w domu, bo poprosiłam o dokładkę pierogów
Ale to chyba przez menopauzę,,,, Straszna była wtedy.
- Może pan także wziąć ze sobą skrzypce.
- Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie
piją!

PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
wenedka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-21, 13:30   #1600
Tycikata
Wtajemniczenie

a ja dzisiaj w dobrym nastroju kto też chce, to rozdaję
Humor mam głównie przez to, że popisałam wreszcie trochę pracy mgr co prawda, głównie dlatego pisałam, bo do dzisiaj jestem na L4 więc miałam na to czas no ale zawsze to już krok do przodu....

Cytat:
Napisane przez Waniliova Pokaż wiadomość
W Zaciuszu wesele miała siostra kolegi i podobno jedzenie było straszne goście się zatruli... ale ładnie tam jest i w malcie tak samo z wyglądu bardziej podoba mi się malta
uuuuu to niedobra wiadomość, ale zatrucia zdarzały się też w innych lokalach, i było o tym głośno, więc myślę, że można przymknąć na to oko... zresztą zobaczymy czy nam się spodoba na żywo

Dzisiaj po pracy TŻa jedziemy zobaczyć te dwie sale, fotograf też prawie wybrany, w końcu coś ruszamy do przodu....

- Loesje
Tycikata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-21, 13:41   #1601
niulka_1985
Zadomowienie

Cytat:
Nie wiem... Odkąd notariuszka mi powiedziała, że bank może nie dać TŻtowi kredytu na budowę na obcym gruncie, moja radość lekko przygasła. Wiem, że to głupie, ufam TŻtowi, ale naprawdę chciałam, żeby działka była tylko na mnie...
Tak jest niestety........ wierz mi, bo pracuję w banku przy kredytach hipotecznych między innymi
niulka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-21, 13:46   #1602
misiadelko
BAN stały

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
Po ślubie już jest bez podatku
No cóż, trzeba po bankach pochodzić i popytać, ale faktycznie mogą patrzeć krzywo - przynajmniej ja na oczy nie widziałam umowy kredytowej na budowę czegokolwiek na nieruchomości, której się nie jest właścicielem... Zwłaszcza teraz, jak warunki przyznawania kredytów są zaostrzone. Ale nie mówię, że to niemożliwe, bo co bank to inaczej
powalczę, w mordę przecież nie dostanę

A coś babka mówiła, że tylko do końca tego roku
misiadelko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-21, 13:48   #1603
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tycikata Pokaż wiadomość
a ja dzisiaj w dobrym nastroju kto też chce, to rozdaję
Humor mam głównie przez to, że popisałam wreszcie trochę pracy mgr co prawda, głównie dlatego pisałam, bo do dzisiaj jestem na L4 więc miałam na to czas no ale zawsze to już krok do przodu....

uuuuu to niedobra wiadomość, ale zatrucia zdarzały się też w innych lokalach, i było o tym głośno, więc myślę, że można przymknąć na to oko... zresztą zobaczymy czy nam się spodoba na żywo

Dzisiaj po pracy TŻa jedziemy zobaczyć te dwie sale, fotograf też prawie wybrany, w końcu coś ruszamy do przodu....
My też z TŻ wyruszamy po jego pracy ok. 16 obejrzeć 3 sale i wreszcie mamy zamiar w tym tygodniu zdecydować się na jakieś miejsce i podpisać wstępną umowę

2014

magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-21, 13:48   #1604
Piankka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez klaudia1534 Pokaż wiadomość
Ja już w domu Kolokwium chyba dobrze poszło, wyniki mają przyjść niedługo na maila

Wy piszecie, że się kłócicie z mamą, ja to ostatnio z tata nie wytrzymuje.. Nie wiem o co mu chodzi, bo praktycznie dzień w dzień jest jakiś przytyk skierowany do mnie. Typu "zobacz jaka Ty gruba jesteś, te ćwiczenia niepotrzebnie robisz bo i tak nic Ci nie dają", albo "znowu będziesz jadła? dopiero 18 a przecież o 14 obiad jadłaś,". A innym razem, np. wyjście przed Sylwestrem czy też Andrzejkami skierowane do mojej mamy i mówione z dumą w głosie "ta nasza córka to laska jak nie wiem co". No i weź tutaj go zrozum..
No wiesz co...
Stary 2013-01-21, 13:48   #1605
velika
Winter is coming

Na razie przepisy ustawy się nie zmieniły, więc ciągle w tzw. grupie zerowej wszystkie darowizny są bezpodatkowe Chodzą plotki, że to się może zmienić, ale póki co mężowi, dzieciom rodzicom i rodzeństwu można darować wszystko bez podatku, pod warunkiem zgłoszenia w ciągu 6 m-cy do US.

Stary 2013-01-21, 13:49   #1606
Piankka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
Jasne. Wtedy będziecie współwłaścicielami w udziałach, powiedzmy po 1/2 części.
Supcio
Stary 2013-01-21, 13:55   #1607
niulka_1985
Zadomowienie

Dostałam maila zwrotnego o firmy dekorującej. Myślę, że całkiem ok. To są wartości minimalne. Na dekoracje kościoła chcę przeznaczyć max 900-1000 zł. Oto część oferty:

"Dekoracja kościoła zaczyna się od 450zł (za tę cenę jest jedna
kompozycja pod ołtarz + dekor 4 krzeseł + klęcznika + ławki udekorowane tiulem), dekoracja auta żywymi kwiatami od 120zł, bukiet ślubny + bukiecik dla druhny (lub bransoletka) + 2 x butonierka dla Młodego i Świadka + możne być jeszcze kwiat we włosy dla P. Młodej koszt takiego kompletu od 150zł."

Zaliczka za rezerwację terminu 200 zł (można już teraz to zrobić). Umowa do podpisania i omówienie szczegółów 4 m-ce przed imprezą. Umówłam się na spotkanie i zobaczymy....
Stary 2013-01-21, 14:07   #1608
Bacardi_
Wtajemniczenie

Cześć dziewczyny, czytam Was już od jakiegoś czasu, w końcu piszę!
Tak więc coś o nas
Jestem z moim Tżtem od kwietnia 2007r, zaręczyliśmy się rok temu w marcu. W święta Bożego Narodzenia podjęliśmy decyzje o tym, że ślub weźmiemy w 2014 r. wahamy się między czerwcem a wrześniem. Myślę, że to ustalimy gdy Tż przyjedzie w marcu na święta ( obecnie przebywa w Niemczech, chcemy sami zapłacić sobie za ślub i wesele ) Lista gości zrobiona, sala wstępnie upatrzona, resztę dopracujemy na tygodniach

Dzięki waszym podpowiedzią weselnym w pierwszym poście założyłam sobie segregator i spisałam sobie wszystko, chyba będzie łatwiej w organizacji

Pozdrawiam!
Bacardi_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-21, 14:08   #1609
misiadelko
BAN stały

Velika Ty to łeb masz Normalnie dobrze mieć takie znajomości

Niulka no nie pocieszyłaś mnie...

Ja na dekorację kościoła chcę wydać 0 złociszy
Stary 2013-01-21, 14:16   #1610
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bacardi_ Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny, czytam Was już od jakiegoś czasu, w końcu piszę!
Tak więc coś o nas
Jestem z moim Tżtem od kwietnia 2007r, zaręczyliśmy się rok temu w marcu. W święta Bożego Narodzenia podjęliśmy decyzje o tym, że ślub weźmiemy w 2014 r. wahamy się między czerwcem a wrześniem. Myślę, że to ustalimy gdy Tż przyjedzie w marcu na święta ( obecnie przebywa w Niemczech, chcemy sami zapłacić sobie za ślub i wesele ) Lista gości zrobiona, sala wstępnie upatrzona, resztę dopracujemy na tygodniach

Dzięki waszym podpowiedzią weselnym w pierwszym poście założyłam sobie segregator i spisałam sobie wszystko, chyba będzie łatwiej w organizacji

Pozdrawiam!
Witamy
To dobrze, że możecie sobie tak przebierać w terminach. My od początku stycznia szukamy miejsca na wesele w 2014 roku. Też interesuje nas czerwiec i wrzesień, ale niestety chyba w 10 miejscach nie ma już żadnego terminu czerwcowego i wrześniowego. Znaleźliśmy jedno miejsce, gdzie jest jedyny termin czerwcowy i jedno, gdzie jest termin wrześniowy. Do końca tygodnia mamy zamiar się zdecydować i podpisać umowę.

Ja też prowadzę swój wedding planner

2014

Edytowane przez magdalenka_w_86
Czas edycji: 2013-01-21 o 14:21
Stary 2013-01-21, 14:20   #1611
klaudia1534
Raczkowanie

Bacardi_ witaj

klaudia1534 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-21, 14:24   #1612
misiadelko
BAN stały

Kuuuuuuurcze ekstra połączenie kolorów

http://www.blovedweddings.com/blog/w...ASFHbWmIy.webp
Stary 2013-01-21, 14:24   #1613
kulbensikowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Pierwsza b.fajna

Dziewczyny - trzymać za mnie kciuki, mam kolosa dużego, a nic się na niego przez weekend nie pouczyłam, bo nie miałam czasu. Wczoraj oczywiście z tego powodu się pokłóciłam z TŻ, więc już w ogóle do dupy;/ Dzisiaj siedzę od 5 i to ogarniam....nie mam już sił do tych studiów
trzymam bardzo mocno!!!

POBIERAMY SIĘ !! 08.08.2015

Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją.
kulbensikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-21, 14:25   #1614
niulka_1985
Zadomowienie

Cytat:
Velika Ty to łeb masz Normalnie dobrze mieć takie znajomości

Niulka no nie pocieszyłaś mnie...

Ja na dekorację kościoła chcę wydać 0 złociszy
Ale ja nie mówię, że tak jest wszędzie.... U mnie sątakie reguły. Jak chcesz, to mogę Ci podać nazwy 2 banków, które kiedyś dawały kredyty hipoteczne na takie skomplikowane sprawy Ale to w wiad. pryw. Możecie tam podejść i zapytać, chociaż blado to widzę..... ale zapytać nie zaszkodzi.
Stary 2013-01-21, 14:26   #1615
kulbensikowa
Wtajemniczenie

Cytat:
milutko

ciekawe czy po prostu się martwiła czy chciała spławić
Ona właśnie jest dziwna... jednego dnia milutka i ok a np. innego dnia dowali jakimś hasłem ni go w oko ni w

Wczoraj zaczełam się zastanawiać czy ja nie przesadzam z rodzicami w rozpieszczaniu mojego tż u mnie... skoro ja u niego już nie raz miałam takie akcje...

---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ----------

Cytat:

Ale niefajna sytuacja, Nie dziwię się, mi też by się zrobiło dziwnie... A TŻ to zauważył?
No i mnie się zrobiło dziwnie..:| a tż oczywiście nie zauważył, poza tym jakby on mógł na swojej kochanej mamuśce coś powiedzieć...

---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ----------

Cytat:
Napisane przez Waniliova Pokaż wiadomość

Omg... nie wiem jak bym zareagowała przykra sytuacja a Twój TŻ co na to?
oczywiście , że nic..

POBIERAMY SIĘ !! 08.08.2015

Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją.
kulbensikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-21, 14:28   #1616
misiadelko
BAN stały

Pogadam z TŻ i odezwę się do Ciebie

A jak nie to trzeba będzie się przebujać w tym mieszkanku jeszcze trochę... inni mają dużo gorzej i sobie radzą, to też dam radę

Kulbensik, masz za dobre serce...

Edytowane przez misiadelko
Czas edycji: 2013-01-21 o 14:29
Stary 2013-01-21, 14:28   #1617
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Cytat:

Przyznam, że dobrze to wygląda, ale nie cierpię czerwieni i zieleni tffu

2014

Stary 2013-01-21, 14:36   #1618
nina90
Zadomowienie

Hej

Was się nie da nadrobić

Chyba musze się wcinać w rozmowy z ostatnich 2 stron, bo nie dam rady inaczej

charmsy
trollbeads

<----
nina90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-21, 14:40   #1619
Piankka
Zadomowienie

Bacardi_ witaj
Stary 2013-01-21, 14:41   #1620
Bacardi_
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez magdalenka_w_86 Pokaż wiadomość
Witamy
To dobrze, że możecie sobie tak przebierać w terminach. My od początku stycznia szukamy miejsca na wesele w 2014 roku. Też interesuje nas czerwiec i wrzesień, ale niestety chyba w 10 miejscach nie ma już żadnego terminu czerwcowego i wrześniowego. Znaleźliśmy jedno miejsce, gdzie jest jedyny termin czerwcowy i jedno, gdzie jest termin wrześniowy. Do końca tygodnia mamy zamiar się zdecydować i podpisać umowę.

Ja też prowadzę swój wedding planner
Tak się właśnie zastanawiałam, czy nie jesteśmy zbyt pewni, że akurat na czerwiec bądź wrzesień będą miejsca, a w pobliżu tylko TA jedna sama wchodzi w gre, wesele będzie duże bo na ok 200 os.

Cytat:
Napisane przez klaudia1534 Pokaż wiadomość
Bacardi_ witaj
Hejka

Cytat:

Mi się jakoś zielenie nie za bardzo podobają, narazie obstaje za fioletem

Cytat:
Bacardi_ witaj
Hejka

Edytowane przez Bacardi_
Czas edycji: 2013-01-21 o 14:43
Bacardi_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości