|
|
#1591 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLVII
Cytat:
Ja tylko buźkę widziałam ale przypuszczam że reszta też ładnaCytat:
Ale zaraz zaraz Oni przecież mają tylko ślub cywilny https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post38553807 do cywilnego też się święci obrączki? Cytat:
dlatego nagród nie masz![]() Oj pamiętam<rozmarzona>ale czasy były ech ![]() Nie poznaję Pana, o tej poże? ![]() ale na zewnątrz bym zapaliła![]() Cytat:
jeździłaś Mu jakąś machinkę po łbie?I w ZUS-ie!!!!!!! ![]() Deszcz pada papierochy w płynie nie przyszły, bombka różana z wymianki nie przyszła, zła jestem
Edytowane przez SzatAnka71 Czas edycji: 2013-01-21 o 11:59 |
||||
|
|
|
#1592 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
i bardzo łatwo mozna taki wyprodukować własnoręcznie ![]() Cytat:
tylko widzisz, nie napisałaś tego wszystkiego wcześniej poza tym, pisałaś to po trosze w kontekście większego bezpieczeństwa porodów szpitalnych nad domowymi stąd moje wątpliwości ps: logika nie polega na walce z faktami, tylko na dostrzeganiu nieścisłości i pytaniu skąd one się wzięły
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#1593 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
znaczy inhaluje edyma ![]() ja na silną pretensję P. polazłam jednak, wolę go nie wkurzać, bo troche się boję, po opowieściech Win ![]() Cytat:
![]() ta praca stanowi silne zagrożenie dla Twojego zdrowia psychicznego (też) nie potwierdzili zamówienia dziś tam zadzwonię ![]() Cytat:
ad2. bry
|
|
|
#1594 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1595 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1596 | |
|
Zakorzenienie
|
Nebulizatora nie mom wiec tylko wlaczyłam nawilżacz z olejkiem sosnowym
![]() Oklepywac standardowo oklepuje i dodatkowo nasmarowałam ja "masłem" z olejkiem gozdzikowym, kamforą i terpentyną. Przyłozyłam pergamin i owinąłem w bandaż elastyczny (sposób mojej babci), wczoraj kaszlała jak szalona po takiej kuracji ale w nocy i od rana już jest cisza a jak zakaszle to "bulgocze" i się wszystko ładnie odrywa od oskrzeli. no ja niewiem czy bys była taki wesoły jak to ty byś zgubił "watykański medalik miłości". Cytat:
Reszta jest jeszcze gorsza. Góra drobna brak talii, tłusty tyłek i udka zawodowej hokeistki (tzn. na głowie bym mogła stanąć 20 kg schuść a szpary i tak nie bedzie).To good nie trzeba bielizny obciskajacej by byc o rozmiar szczuplejszą ---------------------- Fitam! Jak zwykle w standardzie z nad kawy i jakiejs strawy (choc to drugie powinnam ograniczyć bo to juz 3 dzisiaj ).
|
|
#1597 | ||||
|
BAN stały
|
No oczywiście
Cytat:
![]() Cytat:
No cooo? Jakoś mi nie pasuje machająca emotka do kawowego ekspresu, postanowiłem więc stosować tylko ten ostatni, jako wystarczająco czytelny przekaz ![]() Ale to waperskie Cytat:
Cytat:
--- Ogarnę się i spadam na pole |
||||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1598 |
|
Zakorzenienie
|
A jakie ciasto marchewkowe robi
no i nie wyrzuca z wyra jak TwójOd dziś będę zazdrosna aż będzie mnie ściskać Ale to tylko w Watykanie
|
#1599 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1600 | ||
|
Zakorzenienie
|
hy hy
![]() nie no jasne - tą razą sie nie boję - ale wypada zjeść zwłaszcza że niektore są z lipca Cytat:
zadzwoniłabym do e-torebki, e-Kobieto Flo Flo jest e-trendi Cytat:
![]() a ja piszę z krainy skutej lodem - nie wiem jak chuop wróci ze raboty ale auta u nas nie hamujo jest straaaaasznie w epoce lodowcowej stapam po ziemi i kra, (no dobra lodowa tafla ) pęka mi pod stopamy chce już koniec dnia - albowiem mam lejdis najt ![]() a teraz wali lodem z nieba Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-01-21 o 13:19 |
||
|
|
|
#1601 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie się zastanawiałam bo u mnie "na pole" znaczy inaczej niż dla reszty PL
|
#1602 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1603 | ||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() W chińskiej ambasadzie Cytat:
Otóż to! Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#1604 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wychodzę na pole czyli na zewnątrz, niektórzy wychodzą na dwór
|
#1605 |
|
BAN stały
|
Też se dziś zamówiłam e-torebkę
![]() bo Flo mnie wystraszyła, że jeszcze nie zdąży dojść do przyszłego tygodnia
|
|
|
|
#1606 | |
|
Zakorzenienie
|
znad zimnej kawy
Cytat:
|
|
#1607 |
|
Zakorzenienie
|
To ja robię jak niektórzy, znaczy wiekszość chyba
![]() Macie kociaste moje sjestujące się
|
|
|
|
#1608 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1609 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1610 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1611 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1612 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jestem bez różnicy, byle futro ![]() Ale ograniczaja nie domownicy... Bym chciała jeszcze przynajmniej jednego psa...zawsze mialam jednego (Maksia, miał 15 lat , od szczeniaczka byl ze mną, przyniosłam nieplanowanie od znajomych..mial być pozbyty się ), a od pażdziernika 2011 miałam dwa, Maksia i Cześka z ulicy...ale Maksi odszedł wiosną zeszłego roku, przez czyjeś gapiostwo No i tak myślę, że może niedlugo wezmę drugiego psa, żeby nie stała pusta buda Maxa... |
|
|
|
|
#1613 |
|
Zakorzenienie
|
Inaczej jak się mieszka w domu i jak się ma czas dla zwierzaków, ja nie bardzo mam miejsce i czas ale to trochę wymówki, nie mieszkam sama(w sensie i nietopsza)i byłby kłopot gdybym miała np psa.Ale jak bedę mieszkać u siebie(kiedyś
)to mieć będę![]() Mamy takich znajomych co mają wilczura Glorię, zanim przywitam się ze znajomymi to leżę chwilę na podłodze powalona przez psa i się witamy ![]() Zresztą na Plantach znam wszystkie(prawie)psy bo nie przejdę obok jak nie pogłaskam
Edytowane przez SzatAnka71 Czas edycji: 2013-01-21 o 14:17 |
|
|
|
#1614 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie,że inaczej jak sie mieszka w domu, wtedy można pozwolić sobie na więcej ...Czesiek i kociaste teraz mają troche ponad 60 arów wybiegu, wiec myślę,że jeszcze conajmniej jeden duzy pies by był szczęśliwy.Albo i dwa. Jak by bylo mniej, to nawet bym nie myślała. ---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- Cytat:
Czesiek próbował tych numerów na początku, ale na szczęście go oduczyłam. Czasem tylko kombinuje, ale jak widzi wyciągniętą dloń, daje se spokój ![]() Ale za to buzi może dawać każedmu z zaskkoczenia ![]()
|
||
|
|
|
#1615 | ||
|
Zakorzenienie
|
mnie nie kusi, a cała paczka analogów
jeszcze leżyCytat:
ad2. łączę się w bólu nienadanżam w piecu palić, zimno mi i obrzydliwie ![]() Cytat:
mniam mniam też kcem pięć sierści
|
|
|
#1616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo mi brakuje psa bo miałam je cały czas dopóki się tu nie przeprowadziłam![]() Ja tak wykombinowałam że jak szłam po pierwszy liquid to wypaliłam ostatniego analoga. Teraz się śmieję że mam w torebce dwie paczki ![]() Myślałam że jak będę mogła w domu/wszędzie palić to bedzie mnie kusić ale nie, palę tak ok 0,6mg
|
|
#1617 |
|
BAN stały
|
Sms od siostry: "Kasia Tusk siedzi z macbookiem w kofihewen!"
|
|
|
|
#1618 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Hello, idę robić
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi tam nie jest glupio ![]() Nawet obcych ze zwierzami czasem zaczepiam i tez nie jest mi głupio. A co tam ![]() Może palisz e fajki za mało Przecież ona chyba nie robi nic innego
|
|
|
|
|
#1620 |
|
Zakorzenienie
|
![]() sensacja roku Flo - odściskuję a będzie gorzej ![]() Red - może i Islandia ale nie da się autem wrócić do dom - boję się o chuopa Stazja - kociaki to wiedzo jak sie dogrzać - one to umio najlepij Gryx - no co elyta bezrobotna bawi sie w poniedziałki
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:31.

ale przypuszczam że reszta też ładna

jeździłaś Mu jakąś machinkę po łbie?
papierochy w płynie nie przyszły, bombka różana z wymianki nie przyszła, zła jestem

- nie wiem jak chuop wróci ze raboty ale auta u nas nie hamujo 

)to mieć będę