Rozłąka z ukochanym - 2012 - Strona 107 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-01-21, 00:17   #3181
201610170910
Konto usunięte

Dot.: Rozłąka z ukochanym - 2012

Jakoś się trzymam, ale czuję jak to wszystko we mnie siedzi i się kumuluje. Ehh, chyba zwariuję przez to. Ale mogę mieć pretensje tylko do siebie.

Edytowane przez 201610170910
Czas edycji: 2013-01-21 o 00:50
201610170910 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-21, 01:29   #3182
alekziz
Zakorzenienie

To i ja dołączę.

Żyję w związku na odległość, z tym że to ja mieszkam za granicą, a mój chłopak w Polsce. Ostatni raz widzieliśmy się 7 stycznia, niby niedawno, ale ja czuję jakbym go przynajmniej z miesiąc nie widziała. Znowu zobaczymy się pod koniec lutego, później w marcu na Święta i następnie w czerwcu przez całe wakacje. Jesteśmy ze sobą w sumie od niedawna, poznałam Go w Polsce jak byłam kilka miesięcy temu i postanowiliśmy zaryzykować, więdząc co Nas czeka. Wszystko się układa. Nawet nie spodziewałabym się tego, że aż tak dobrze będzie. Codziennie ze sobą rozmawiamy, po kilka razy. Najczęściej rozmawiamy na fejsie i nawet jak mnie nie ma, on potrafi do mi coś miłego napisać. Wiele razy zrezygnował dla mnie, z wypadu z kumplami na piwo, tylko żeby ze mną porozmawiać. Ciągle pisze jak to mnie kocha, jak to tęskni, że chcę już mnie zobaczyć i te inne. Wiadomo. Nawet będąc w pracy wchodzi na fejsa, żeby ze mną porozmawiać. Czego chcieć więcej? Oboje się bardzo zaangażowaliśmy i Nam zależy. Nawet on planuje we wrześniu do mnie przyjechać i już tu zostać. Nie mogę nawet w to uwierzyć, żę Jemu aż tak zależy...
Jak przyjadę teraz w lutym, to chcę sobie wolne wziąć, aby ten czas spędzić ze mną, ale nie o tym... Napisałam Wam to wszystko, bo chciałam przekazać, że mimo tego iż jest idealnie, dzisiaj się posprzeczaliśmy i to z mojej winy. Ja już wariuje z tęsknoty... Nie śpie po nocach od dłuższego czasu, a jak już uda mi się zasnąć to o 5-6. Wydawać by się to mogło dziwne, ale z tego wszystkiego jem. Cały czas jem i jeeem. Ciągle chodzę głodna. Nigdy wcześniej tak nie miałam. Z tej całej tęsknoty, dzisiaj przyczepiłam się do Niego o coś głupiego. Wszystko mnie denerwuje, nie potrafię się skupić. Jest tak dobrze, a ja to psuje... Pewnie każdy jak tęskni, to właśnie jest miły, a mnie po prostu wszystko denerwuje i się czepiam. Nie wiem dlaczego tak mam. Ja po prostu chciałabym Go już przytulić, a nie mogę.
alekziz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-21, 01:47   #3183
booombelek
BAN stały

Cytat:
Napisane przez alekziz Pokaż wiadomość
To i ja dołączę.

Żyję w związku na odległość, z tym że to ja mieszkam za granicą, a mój chłopak w Polsce. Ostatni raz widzieliśmy się 7 stycznia, niby niedawno, ale ja czuję jakbym go przynajmniej z miesiąc nie widziała. Znowu zobaczymy się pod koniec lutego, później w marcu na Święta i następnie w czerwcu przez całe wakacje. Jesteśmy ze sobą w sumie od niedawna, poznałam Go w Polsce jak byłam kilka miesięcy temu i postanowiliśmy zaryzykować, więdząc co Nas czeka. Wszystko się układa. Nawet nie spodziewałabym się tego, że aż tak dobrze będzie. Codziennie ze sobą rozmawiamy, po kilka razy. Najczęściej rozmawiamy na fejsie i nawet jak mnie nie ma, on potrafi do mi coś miłego napisać. Wiele razy zrezygnował dla mnie, z wypadu z kumplami na piwo, tylko żeby ze mną porozmawiać. Ciągle pisze jak to mnie kocha, jak to tęskni, że chcę już mnie zobaczyć i te inne. Wiadomo. Nawet będąc w pracy wchodzi na fejsa, żeby ze mną porozmawiać. Czego chcieć więcej? Oboje się bardzo zaangażowaliśmy i Nam zależy. Nawet on planuje we wrześniu do mnie przyjechać i już tu zostać. Nie mogę nawet w to uwierzyć, żę Jemu aż tak zależy...
Jak przyjadę teraz w lutym, to chcę sobie wolne wziąć, aby ten czas spędzić ze mną, ale nie o tym... Napisałam Wam to wszystko, bo chciałam przekazać, że mimo tego iż jest idealnie, dzisiaj się posprzeczaliśmy i to z mojej winy. Ja już wariuje z tęsknoty... Nie śpie po nocach od dłuższego czasu, a jak już uda mi się zasnąć to o 5-6. Wydawać by się to mogło dziwne, ale z tego wszystkiego jem. Cały czas jem i jeeem. Ciągle chodzę głodna. Nigdy wcześniej tak nie miałam. Z tej całej tęsknoty, dzisiaj przyczepiłam się do Niego o coś głupiego. Wszystko mnie denerwuje, nie potrafię się skupić. Jest tak dobrze, a ja to psuje... Pewnie każdy jak tęskni, to właśnie jest miły, a mnie po prostu wszystko denerwuje i się czepiam. Nie wiem dlaczego tak mam. Ja po prostu chciałabym Go już przytulić, a nie mogę.
ehhh jakbym czytała moją historię, ciągle tylko zabiega i zabiega, i pisze, i dzwoni, i pisze i tak na okrągło... życzę wam oby się wam tak udało i obyście wytrwali do września i żeby wszystko się ułożyło.
Jeśli chodzi o tęsknotę, tęsknić będziecie do tego września, dopóki nie będziecie tak blisko siebie, żeby nie tęsknić. Tęsknota jest normalna, tęsknote przechodzi każdy inaczej, każdy sobie inaczej z nią radzi, jedni płaczą w poduszki po nocach, inni przechodzą na wysiłek fizyczny, a inni robią awantury wszystkim dookoła.. Jednak trzeba sobie z tym poradzić, trzeba i musisz sobie z tym poradzić, bo nie można urządzać sobie zbędnych awantur i kłótni skoro się wam tak układa. Znajdź sobie coś do roboty, znajdź sobie jakieś zajecie. A będzie lepiej. Pamiętaj, że początki które wy przeżywacie są najtrudniejsze. No i tym jedzeniem się nie przejmuj, każdego czasami dopada nieznośny głód którego nie można zwalczyć
Gdzie obecnie mieszkasz?
booombelek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-21, 02:37   #3184
alekziz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez booombelek Pokaż wiadomość
ehhh jakbym czytała moją historię, ciągle tylko zabiega i zabiega, i pisze, i dzwoni, i pisze i tak na okrągło... życzę wam oby się wam tak udało i obyście wytrwali do września i żeby wszystko się ułożyło.
Jeśli chodzi o tęsknotę, tęsknić będziecie do tego września, dopóki nie będziecie tak blisko siebie, żeby nie tęsknić. Tęsknota jest normalna, tęsknote przechodzi każdy inaczej, każdy sobie inaczej z nią radzi, jedni płaczą w poduszki po nocach, inni przechodzą na wysiłek fizyczny, a inni robią awantury wszystkim dookoła.. Jednak trzeba sobie z tym poradzić, trzeba i musisz sobie z tym poradzić, bo nie można urządzać sobie zbędnych awantur i kłótni skoro się wam tak układa. Znajdź sobie coś do roboty, znajdź sobie jakieś zajecie. A będzie lepiej. Pamiętaj, że początki które wy przeżywacie są najtrudniejsze. No i tym jedzeniem się nie przejmuj, każdego czasami dopada nieznośny głód którego nie można zwalczyć
Gdzie obecnie mieszkasz?
Dziękuje bardzo. Mam taką nadzieje, że wszystko pójdzie po Naszej myśli. A mieszkam w Norwegii.

Jak się tak posprzeczaliśmy, to on napisał mi żebym odezwała się jak ochłonę i poszedł. Po czasie napisałam do Niego, że nie chcę się kłócić, że przepraszam itd. I właśnie jestem po rozmowie z Nim, bo wszedł na fejsa (w pracy jest, ma nocną zmianę). Już wszystko dobrze jest. On powiedział, że mnie rozumie, bo tak samo tęskni i wgl, ale że musimy się wspierać i że mnie kocha. Aż mi się lepiej zrobiło! I następnym razem jak będę znowu chciała się do czegoś przyczepić, to wykręcę sobie palce, żeby takich głupot nie pisać! Chociaż nie, bo wtedy nie będę mogła z nim rozmawiać, ale wymyśli się coś ogólnie powiedziałam Mu, że już grzeczna będę i jest jak dawniej. Nie chcę tego zepsuć.
I ja właśnie próbuje robić cokolwiek, aby tak nie myśleć i skupić się na czymś, a nie tylko tęsknocie. Pomaga
A co do tego głodu, to ile można! Przecież jak chłopak mnie zobaczy to nie pozna.

Edytowane przez alekziz
Czas edycji: 2013-01-21 o 02:39
Stary 2013-01-21, 06:47   #3185
booombelek
BAN stały

Cytat:
Dziękuje bardzo. Mam taką nadzieje, że wszystko pójdzie po Naszej myśli. A mieszkam w Norwegii.

Jak się tak posprzeczaliśmy, to on napisał mi żebym odezwała się jak ochłonę i poszedł. Po czasie napisałam do Niego, że nie chcę się kłócić, że przepraszam itd. I właśnie jestem po rozmowie z Nim, bo wszedł na fejsa (w pracy jest, ma nocną zmianę). Już wszystko dobrze jest. On powiedział, że mnie rozumie, bo tak samo tęskni i wgl, ale że musimy się wspierać i że mnie kocha. Aż mi się lepiej zrobiło! I następnym razem jak będę znowu chciała się do czegoś przyczepić, to wykręcę sobie palce, żeby takich głupot nie pisać! Chociaż nie, bo wtedy nie będę mogła z nim rozmawiać, ale wymyśli się coś ogólnie powiedziałam Mu, że już grzeczna będę i jest jak dawniej. Nie chcę tego zepsuć.
I ja właśnie próbuje robić cokolwiek, aby tak nie myśleć i skupić się na czymś, a nie tylko tęsknocie. Pomaga
A co do tego głodu, to ile można! Przecież jak chłopak mnie zobaczy to nie pozna.
cieszę się, że to już za wami! dobrze jest czytać, że wam się tak układa, aż człowiekowi milej od rana
i spokojnie, pozna Cię, pozna! swojej ukochanej by nie poznał?
Stary 2013-01-21, 09:41   #3186
201610170910
Konto usunięte

alekziz pokazuje jak mu zależy, więc możesz być spokojna Czas szybko mija, niedługo będzie luty i znów go zobaczysz Na pewno wszystko będzie dobrze
Stary 2013-01-21, 09:53   #3187
Sylwusia238907
Zakorzenienie

GG do Sylwusia238907

Czesc co tam u was dziewczyny??
Sylwusia238907 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-01-21, 10:14   #3188
201610170910
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Sylwusia238907 Pokaż wiadomość
Czesc co tam u was dziewczyny??
Chyba musisz nadrobić trochę postów żeby się dowiedzieć
Lepiej napisz co u Ciebie

---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ----------

Zmieniłam tapetę na pulpicie... Do tej pory było tam nasze zdjęcie , ale już nie mogę na nie patrzeć, za każdym razem ściska mnie w środku i chce mi się płakać. To samo zdjęcie mam jeszcze na wyświetlaczu mojego telefonu, ale chyba też je zmienię... Przestaję się już łudzić, że on się odezwie.
Stary 2013-01-21, 11:25   #3189
nerla
Zadomowienie

Cytat:
Tęsknota jest normalna, tęsknote przechodzi każdy inaczej, każdy sobie inaczej z nią radzi, jedni płaczą w poduszki po nocach, inni przechodzą na wysiłek fizyczny, a inni robią awantury wszystkim dookoła..
Dobrze prawisz U mnie najlepiej skutkuje wysiłek fizyczny, może Tobie alekziz też pomoże w rozładowaniu napięcia

Cytat:
Już wszystko dobrze jest. On powiedział, że mnie rozumie, bo tak samo tęskni i wgl, ale że musimy się wspierać i że mnie kocha. Aż mi się lepiej zrobiło! I następnym razem jak będę znowu chciała się do czegoś przyczepić, to wykręcę sobie palce, żeby takich głupot nie pisać! Chociaż nie, bo wtedy nie będę mogła z nim rozmawiać, ale wymyśli się coś ogólnie powiedziałam Mu, że już grzeczna będę i jest jak dawniej. Nie chcę tego zepsuć.
Z tego co piszesz to faceta masz złoto musisz zagryźć zęby bo możesz zepsuć wasze relacje Poza tym jak na rozłąkowych to widujecie się dosyć często więc głowa do góry, jeszcze trochę i będziecie razem

Cytat:
Napisane przez Frumoasa Domnisoara Pokaż wiadomość

Zmieniłam tapetę na pulpicie... Do tej pory było tam nasze zdjęcie , ale już nie mogę na nie patrzeć, za każdym razem ściska mnie w środku i chce mi się płakać. To samo zdjęcie mam jeszcze na wyświetlaczu mojego telefonu, ale chyba też je zmienię... Przestaję się już łudzić, że on się odezwie.
Najlepiej wszystko pochowaj co przywołuje Ci go na myśl, będzie Ci łatwiej...
Stary 2013-01-21, 11:44   #3190
201610170910
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez nerla Pokaż wiadomość
Najlepiej wszystko pochowaj co przywołuje Ci go na myśl, będzie Ci łatwiej...
Tak zrobiłam
Usunęłam te zdjęcia i nie wiem dlaczego, ale czuję się winna teraz
Stary 2013-01-21, 11:49   #3191
biedronka91
Zakorzenienie

Kurcze.. ja naprawdę nie rozumiem jak on może się nie odezwać. Byłby niesamowitym chamem.. :/

Ja też się pokłóciłam z TŻtem, o pierdołę. Jest chory i zły na wszystko dookoła, kazał mi pójść się uczyć i z nim nie rozmawiać, powiedziałam mu, że uczyłam się cały dzień i naprawdę mam już dosyć, muszę odpocząć. Przyznał mi rację i powiedział, żebym się nie przemęczała. Po czym gadamy, gadamy a ten do mnie: no idź się uczyć! Powiedziałam nie, że nic nie rozumie. On stwierdził: to ja jestem chory czy Ty? Dobrze się czujesz? Ale mnie wkurzył. Stwierdziłam, że czuję się świetnie. A on na to, że nie będzie się kłócił o pierdoły i wyłączył kamerkę.

Niech sobie przemyśli i da znać jak to do niego dotrze, bo ja pierwsza ręki nie wyciągnę.
Stary 2013-01-21, 11:54   #3192
201610170910
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez biedronka91 Pokaż wiadomość
Kurcze.. ja naprawdę nie rozumiem jak on może się nie odezwać. Byłby niesamowitym chamem.. :/

Ja też się pokłóciłam z TŻtem, o pierdołę. Jest chory i zły na wszystko dookoła, kazał mi pójść się uczyć i z nim nie rozmawiać, powiedziałam mu, że uczyłam się cały dzień i naprawdę mam już dosyć, muszę odpocząć. Przyznał mi rację i powiedział, żebym się nie przemęczała. Po czym gadamy, gadamy a ten do mnie: no idź się uczyć! Powiedziałam nie, że nic nie rozumie. On stwierdził: to ja jestem chory czy Ty? Dobrze się czujesz? Ale mnie wkurzył. Stwierdziłam, że czuję się świetnie. A on na to, że nie będzie się kłócił o pierdoły i wyłączył kamerkę.

Niech sobie przemyśli i da znać jak to do niego dotrze, bo ja pierwsza ręki nie wyciągnę.
Jeszcze dzisiaj mu przejdzie i odezwie się do Ciebie
Stary 2013-01-21, 12:32   #3193
Sylwusia238907
Zakorzenienie

GG do Sylwusia238907

Cytat:
Chyba musisz nadrobić trochę postów żeby się dowiedzieć
Lepiej napisz co u Ciebie

---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ----------

Ja trochę czytałam ale zgubiłam się strescicie mi troszke?

U mnie dobrze chociaż mialam iść na kurs komputerowy od dziś a mnie odrzucili

I 2 tygodnie będę miała siedzenia w domu w tym czasie zajmie się sprawami dotyczącymi zdrowia itp

Z tż ok, tylko w sobote trochę się pocieliśmy, ale wczoraj juz normalnie pisaliśmy

---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ----------

Cytat:

Fakt pierdoła
Stary 2013-01-21, 12:44   #3194
biedronka91
Zakorzenienie

Frumoasa Domnisoara Ciekawe, ale znając jego podejście to raczej tak.

Sylwusia238907 Noo..
Stary 2013-01-21, 14:49   #3195
alekziz
Zakorzenienie

Cytat:
cieszę się, że to już za wami! dobrze jest czytać, że wam się tak układa, aż człowiekowi milej od rana
i spokojnie, pozna Cię, pozna! swojej ukochanej by nie poznał?
Mimo całej tęsknoty i rozłąki, to świadomość, że komuś tak zależy, aż motywuje. Cały czas radosna chodzę i aż chcę się żyć wiedząc, że ktoś czeka i tęskni. Mówisz, że pozna? Ale to będzie miał ukochaną w większych rozmiarach

Cytat:
alekziz pokazuje jak mu zależy, więc możesz być spokojna Czas szybko mija, niedługo będzie luty i znów go zobaczysz Na pewno wszystko będzie dobrze
Dziękuje. Też staram się w to wierzyć, ale jednak zawsze jakieś obawy są, ale chcę się skupić na tym, co dobre.

Cytat:
Napisane przez nerla Pokaż wiadomość
Dobrze prawisz U mnie najlepiej skutkuje wysiłek fizyczny, może Tobie alekziz też pomoże w rozładowaniu napięcia

Z tego co piszesz to faceta masz złoto musisz zagryźć zęby bo możesz zepsuć wasze relacje Poza tym jak na rozłąkowych to widujecie się dosyć często więc głowa do góry, jeszcze trochę i będziecie razem
Ja wiem, musze się czymś bardziej zająć. Mi to nawet zakupy pomogą, wystarczy nowa para butów czy coś innego i już mi lepiej
No na takie złoto natrafiłam! Chciałabym aby tak było zawsze...
Często się widujemy, ale ten czaaaaas tak się ciągnie... widziałam Go dwa tygodnie temu, a czuję się jakby to miesiąc był. Dlaczego ten czas tak się ciągnie?! Jak na złość!

---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ----------

Cytat:

Okres ma? Hehe Czasem mi się wydaje, że gdy facet jest chory, to gorzej jak z kobietą podczas okresu.
Ale ochłonie i się na pewno odezwie.

Edytowane przez alekziz
Czas edycji: 2013-01-21 o 14:50
Stary 2013-01-21, 14:52   #3196
201610170910
Konto usunięte

Zrobiłam porządki w szafach, wyrzuciłam sterte ubrań, a w głowie cały czas mam jedno. Nie wiem już czym się zająć
Zaczęłam nawet mówić coś do Boga, a nie chodzę do kościoła, nie modlę się ani nic, a w takiej jestem już desperacji, że mówię do kogoś w kogo w sumie nie wierzę
Stary 2013-01-21, 15:14   #3197
Pia Gizela
Zadomowienie

a ja znowu rozłąkowa i na dodatek przed okresem (chyba), i popłakałam się. a dopiero wyjechał w sobotę. 10 tygodni, niecałe 10 tygodni. eh

Pia Gizela jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-21, 15:19   #3198
QueenBlair
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Pia Gizela Pokaż wiadomość
a ja znowu rozłąkowa i na dodatek przed okresem (chyba), i popłakałam się. a dopiero wyjechał w sobotę. 10 tygodni, niecałe 10 tygodni. eh
Współczuję Słońce.

Ja też przed okresem i milion masakrycznych myśli w głowie mam:/
Stary 2013-01-21, 15:19   #3199
201610170910
Konto usunięte

Cytat:
Wiem, że to oklepane, ale 10 tygodni szybko minie A na poprawę humoru może zjedz czekoladę? Mi nie pomaga, ale wielu osobom tak

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-01-21, 15:21   #3200
booombelek
BAN stały

Cytat:
Zrobiłam porządki w szafach, wyrzuciłam sterte ubrań, a w głowie cały czas mam jedno. Nie wiem już czym się zająć
Zaczęłam nawet mówić coś do Boga, a nie chodzę do kościoła, nie modlę się ani nic, a w takiej jestem już desperacji, że mówię do kogoś w kogo w sumie nie wierzę
ehhh kochana, wiem, że to głupie wytłumaczenie, ale... to minie. Później już będzie tylko z górki, ja trzymam kciuki

---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ----------

Cytat:
Napisane przez QueenBlair Pokaż wiadomość
Współczuję Słońce.

Ja też przed okresem i milion masakrycznych myśli w głowie mam:/
a ja miałam dostać dzisiaj i co? i nic... cholera nerwy mnie już zaczynają brać, i proszę tylko żeby to nie był żaden znak, bo mnie szlak trafi.
Stary 2013-01-21, 15:23   #3201
201610170910
Konto usunięte

Cytat:
ehhh kochana, wiem, że to głupie wytłumaczenie, ale... to minie. Później już będzie tylko z górki, ja trzymam kciuki
Dziękuję Pewnie minie, ale sama już nie wiem co robić żeby jakoś znieść ten najgorszy czas.

A o okres się nie martw, to pewnie przez stres. Mi się często spóźnia jeśli mam dużo zmartwień

Edytowane przez 201610170910
Czas edycji: 2013-01-21 o 15:24
Stary 2013-01-21, 15:24   #3202
Pia Gizela
Zadomowienie

Popłakałam się bo jest po 16 i teraz byśmy razem obiad jedli I zostawił mi kartkę na tablicy korkowej jak mnie mocno kocha Wiem, że dramat żaden ale emocjonalna jestem przed @. No i od nowa przyzwyczaić się, że przez jakiś czas go nie będzie i muszę sama sobie organizować życie, dla siebie tylko i wyłącznie. Nie mam pomysłu co porobić

Stary 2013-01-21, 15:32   #3203
booombelek
BAN stały

Cytat:
Popłakałam się bo jest po 16 i teraz byśmy razem obiad jedli I zostawił mi kartkę na tablicy korkowej jak mnie mocno kocha Wiem, że dramat żaden ale emocjonalna jestem przed @. No i od nowa przyzwyczaić się, że przez jakiś czas go nie będzie i muszę sama sobie organizować życie, dla siebie tylko i wyłącznie. Nie mam pomysłu co porobić
może wybierz się na basen? siłownię? masz jakieś hobby?
to szyyyybko minie

---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ----------

Cytat:
A o okres się nie martw, to pewnie przez stres. Mi się często spóźnia jeśli mam dużo zmartwień
też tak to sobie tłumaczę, ale przychodzą mi też najgorsze myśli.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-01-21, 15:33   #3204
Pia Gizela
Zadomowienie

kocham gotować i czytać książki, rozwiązywać sudoku i grać w scrabble ale nie mogę się skupić. Wiem, że na pewno poćwiczę i posiedzę nad pracą dyplomową. Z koleżanką umówiłam się w piątek na zakupy

Stary 2013-01-21, 15:39   #3205
booombelek
BAN stały

Cytat:
kocham gotować i czytać książki, rozwiązywać sudoku i grać w scrabble ale nie mogę się skupić. Wiem, że na pewno poćwiczę i posiedzę nad pracą dyplomową. Z koleżanką umówiłam się w piątek na zakupy
eee no to jak zorganizujesz sobie czas to napewno dasz sobie radę i szybko poleci, nie pooglądasz się a już znów będziecie razem.
Stary 2013-01-21, 15:48   #3206
Sylwusia238907
Zakorzenienie

GG do Sylwusia238907

Wróciłam od psychologa

Streścicie mi co się uwas przydarzył?
Stary 2013-01-21, 15:48   #3207
201610170910
Konto usunięte

booombelek z doświadczenia wiem, że im więcej będziesz myślała o tym, że spóźnia Ci się okres tym bardziej będzie się on spóźniał Ja tak zawsze mam, ile razy się stresuję, że mi się spóźnia to on sobie czeka jeszcze kilka dni

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-01-21, 15:50   #3208
Pia Gizela
Zadomowienie

Cytat:
eee no to jak zorganizujesz sobie czas to napewno dasz sobie radę i szybko poleci, nie pooglądasz się a już znów będziecie razem.
Dziękuję wiem, że tak będzie, że zleci tym bardziej, że dni się wydłużają muszę się przyzwyczaić. i odwiedzę go za jakiś czas - knuję i planuję niespodziankę na walentynki

Stary 2013-01-21, 15:56   #3209
201610170910
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Sylwusia238907 Pokaż wiadomość
Wróciłam od psychologa

Streścicie mi co się uwas przydarzył?
U mnie nic nowego się nie wydarzyło. Właśnie wydaję kupę kasy na allegro, a tak poza tym nic nowego, mój (?) TŻ mnie olał

A dlaczego byłaś u psychologa?
Stary 2013-01-21, 16:04   #3210
biedronka91
Zakorzenienie

alekziz Chętnie bym się zapytała czy ma okres, ale się nie odzywam. Ale co prawda to prawda, jak facet jest chory to jakby umierał..

Pia Gizela Minie szybciutko!

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości