|
|
#6421 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Dzieciaczki lutowo-marcowe 06
Kociulek lekcje??czy wykłądy?? ilu letni uczniowie ??
ch aga ale starszną noc i dzięń mieliście
|
|
|
|
#6422 |
|
Zakorzenienie
|
Prowadzić będę lekcje w liceum,ale tylko przez tydzień
|
|
#6423 |
|
Zakorzenienie
|
Oj Ch_ago
. Kociulku będziemy KRA KRA KRA byś wróciła z dobrym samopoczuciem z tych lekcji .Dario .My wróciliśmy niedawno ze spacerku |
|
|
|
#6424 |
|
Wtajemniczenie
|
Chaga ale Was grypsko wzięło
najważniejsze że bańki pomogły i że miałas pomoc Kociulku uczenie nie jest takie straszne. Ale wiadomo trzeba to lubic i przede wszystkim widziec kto tu rządzi i nie dac się. Ja prowadze tylko indywidulane lekcje i bardzo to lubię. Mam nadzieje że dasz sobie radę i będziesz zadowolona. Daria a karmiłas teraz Zuzke tylko w nocy czy w dzień też? Kombinuj śmiało z kakao, mlekiem smakowym cos Zuzi napewno posmakuje. Powodzenia. Płatku Mati chce siedziec w wózku? Julka ostatnio znowu się buntuje a było tak dobrze.
|
#6425 |
|
Zakorzenienie
|
Joasiu moje dziecko nigdy spokojnie nie siedzi w wózku
no sporadycznie coś Ty po 20-30min. dostaje szału i powrót do domu, a jak się zatrzymam na rynku lub zajdziemy do sklepu to zawsze jest wrzask i złość .
|
|
|
|
#6426 |
|
Zadomowienie
|
Mateuszek spał 3 godziny, chyba odsypiał nockę. Na szczęście jest pełen energii i cały czas mi dokucza
Łazi po mnie, ciąga za kucyka i zawzięcie chce popisać na komputrze ![]() Kociulek -- buziak dla synka Płatku -- zazdroszczę spacerku. Widać, że i u nas ładnie ale jednak wstrzymamy się ze spacerkiem do końca tygodnia. Pozdrawiam |
|
|
|
#6427 |
|
Zakorzenienie
|
2,5 roku temu miałam praktyki u tej samej babeczki,jest całkiem fajna,a atmosfera też ma przeciez duzy wpływ. Jakos to będzie. Wiem Joasiu,że uczenie nie jest straszne,ale jak robi się to już od jakiegoś czasu,a to tak odrazu na głęboką wodę
Mały dopiero mi zasnął. Coś mu sie przestawiło w godzinach zasypiania. Poszedł do babci na kolanka,a że babcia ma je dosyć szerokie więc mały wprost to uwielbia. Choć przyznaję,że czasem przykro mi,że woli kolana babci niż moje Ch_aga,dziękuje w imieniu Adrianka
|
|
#6428 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie!
Jak to dobrze, że nasze chorowitki wracają juz do zdrowia Dla Adrianka duzo zdrówka Natalka tez boi sie odkurzacza, ale znów do suszarki sie śmieje ![]() Mąż nie przeprosił i wiem, że tego nie zrobi......ech.....szkoda gadać. A co do papierosów to nie myslcie sobie, że zaczęłam kurzyć paczke dziennie...o nie, nie...głupia nie jestem...jak sie porządnie zdenerwuję to lubie zakurzyć....powiedzmy średnio 1 papieros tygodniowo...średnio bo częściej bywa rzadziej. Spotkałam sie dziś z jedna mamą z Krakowa, muzę przyznać...bardzo sympatyczna dziewczyna, no i jej synek Tymek też uroczy chłopczyk. Natalka podrywała Go na całego, ale ten sie nie dawał....więc dziewczyny strzeżcie swoich mężczyzn jak sie spotkamy bo Natalka nie bedzie przebierać w środkach A propo, mam nadzieję że dołaczy do naszego watku rybulek ze swoim Tymciem .Zapomniałam, że Juleczka konczy dziś już 13 miesiączek... buziaczki
Edytowane przez kostka.kr Czas edycji: 2007-03-07 o 17:38 |
|
|
|
#6429 |
|
Wtajemniczenie
|
Julka zrobiła prezent na 13 miesięcy i chodzi
Przykra sprawa z Twoim mężem Kostko. Dlaczego jst taki zawzięty? Przecież taka dobra z ciebie mama. Fajnie że spotkanie się udało. W realu zawsze inaczej. Dwa w jednym i Natalka i Ty miałyście towarzystwo. Super. Zapraszamy nową mame na wątek.
|
#6430 |
|
Zakorzenienie
|
Całusek od Adusia
Super
|
|
#6431 |
|
Zadomowienie
|
Brawo !!!
U nas dziś chyba 6 pobudek, wszystkie z płaczem i na cyca. Gorączki wysokiej nie było i kurcze zaczynam być zmęczona tymi nocnymi karmieniami ![]() Pozdrawiam |
|
|
|
#6432 |
|
Zakorzenienie
|
Buziaczki dla chodzącej już Juleczki
Dla Was kochane dużo .U nas kolejna spokojna noc więc jestem wyspana, ale Mati coś mi dzisiaj mocniej kaszle poleciałam wczoraj przed ćwiczeniami na solarium niby tylko 12min. ale mnie przypiekło. Kostko to zaproś rybulka na wątek dobrze że spotkanie się udało |
|
|
|
#6433 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ch aga Kochana my są wąłśnie po nocy bez cyca!! Joasiu a Tobie za zapewnienie mnie ze ,,dziewczyna sie nie zagłodzi,, wysmarowałam sie musztardą i daje cyca zuzie, a zuza -mniam,mniam cholera smakuje jej mówie do łukasza. a on na to to wysmaruj sie wegetą, no i sie posmarowałam i zuza juz nie chciał cycy . ale nie dałam!!!dziekujemy!!! wszystkiego co najlepsze!!babeczki laseczki!! tak Rybulek odezwij sie . ja jeszce chciałam zaprosic jedna dziewczyne sylwie ma synka z kwietnia,oki? ![]() Ch aga zapomniałam, czytałą na forum ze nocne karmienie powoduje próchnice, i jedna mam szukałą pomocy bo jej 3lat synkowi powykruszały sie przednie ząbki i lekarz zalecił uspienie dziecka i wyrwanie znaczy chyba chirurgiczne usunięcie. |
|
|
|
|
#6434 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#6435 |
|
Zadomowienie
|
Ja wiem, że nocne cycanie jest niezdrowe
No ale jeszcze troszkę poczekam aż Muszek na dobre wyzdrowieje i wtedy podejmę jakąś decyzję, narazie nie mam siły ![]() Pozdrawiam |
|
|
|
#6436 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ch aga rozumiem Joasiu czy to znaczy ze teraz nie latasz za Julką na kucaka?? a jak pchacz?? bo ja chce kupic Zuzce??
|
|
|
|
|
#6437 |
|
Zadomowienie
|
Mateuszek ma troszkę gorączki, niedużo
![]() Chrzastna Muszka zamierzam mu kupić pchacza na urodzinki, super Narazie tę rolę spełnia fotelik do karmienia ![]() Pozdrawiam |
|
|
|
#6438 |
|
Rozeznanie
|
cycek mi zaraz eksploduje, Zuza spi zaraz spadamy po laktator. Jak mąz na nową fryzure Joasiu??? Najadłam sie słodyczy i sie zle czuje. Szkoda ze Agika nie ma dostepu do wizazu:9 ciekawe jak jej leci i jak chłopaki?? Tiara była i sie zmyła
|
|
|
|
#6439 |
|
Wtajemniczenie
|
No cud normalnie bo mój chłop zaraz od progu zauważył że inaczej wyglądam
stolica na niego dobrze podziałała Daria odciągaj i macaj się czy nie masz grudek. Jak się porobią to ból kosmiczny więc pilnuj koniecznie. Pchacz u nas się średnio sprawdził prawie wszędzie mamy płytki albo panele i on za szybko jeździ. TŻ coś tam kombinował z kółkami ale za dużo to nie dało.Płatku tak mnie zainspirowały twoje wieczorne wyjścia że chyba też pomysle o czymś dla siebie. Może na jakiś kurs językowy się zapisze. Mati nadal kaszle? Gdzie jest Hania????
|
#6440 |
|
Zakorzenienie
|
Joasiu właśnie, że kaszle
i to taki duszący ma ten kaszel . My dopiero wróciliśmy do domu Mati jest śpiący. Rano nie mógł zasnąć więc wyszliśmy z domu pospał niecałą godzinę pojechałam do koleżanki na ploty była jeszcze jedna z pracy więc miałyśmy o czym gadać było piwko, kawa i ciacho skusiłam się na kawałek . Dzisiaj mój tż zabiera nas na obiad i sam wyskoczył z tą propozycją chyba nie ma kochanki, co .Joasiu wierz mi że dużo dają mi te wyjścia, nie tylko o figurę chodzi ale o chwilę spokoju od Matiego i pogadam sobie zasze z koleżanką Hani pewnie odcieli neta , a o Tiarze też dzisiaj myślałam .Kostko jak mąż przyszedł z przeposinami i kwiatkiem? Dario i jak butki? Ch_ago będziemy trzymali kciuki za Ciebie jak zaczniesz odstawiać Mateuszka od piersi:tak: i dużo zdrówka życzymy |
|
|
|
#6441 |
|
Wtajemniczenie
|
Bylam i sie zmylam bo sie zdenerwowalam. weszlam i przeczytalam co napisalyscie. potem napisalam wielkiego posta i mnie wywalilo z wizazu jak tylko nacisnelam wyslij odpowiedz. zamknelam laptopa i poszlam na spacer i na zakupy.
wczoraj wzielam zasilek wiec poszlam do tesco na zakupy. pierwsze na liscie byly buty dla Wiktorii na wiosne. chcialam kupic adidaski a ja nie jestem wymagajaca. w ccc okazalo sie ze nie sa jeszcze przygotowani na wiosne. szczerze to takich pustek jeszcze tam nie widzialam. normalnie to nie dalo sie wjechac wozkiem a tu wczoraj jeszcze manewrowac moglam. ale buty wszystkie z tamtego roku. jak ladne to brak rozmiaru jak jest rozmiar to jeden wylakniety bo stal na wierzchu. wiec weszlam tylko na tescoo kupic spodnie Wiki i rajstopki. i takie tam higieniczne rzeczy. potem przeszlam sie do reala bo obok jest daichmann. mialam nadzieje ze u nich bedzie lepiej. mieli tylko dwa modele wiosennych butuw. jedne granatowe a drugie bezowe. kupilam bezowe bo z naturalnej skorki. czubki i pietki ze skorki gladkiej ( wiec latwe do czyszczenia) a boki z takiej matowej. postaram sie wkleic linka. wiem z doswiadczenia z zeszlego roku ze piekne zamszowe rozowiotkie butki po pierwszej wizycie na placu zabaw nie daly sie doprac wiec nie inwestuje w to co tylko ladne i drogie stawiam na praktyczniosc. Wiki wczuraj przespala cala nocke. zauwazylam ze jak wszystkie to wszystkie spia a jak nie to wszystkie padluszki jestesmy. dzisiaj wlasnie sama usnela. mam taki materacyk ktory lezy na ziemi. zazwyczaj Wiki ciaga go po calym pokoju. jak jest spiaca to daje jej smoczka i dzisiaj sama polozyla sie i zasnela. nie przeszkadzalo jej nic, nawet grajacy telewizor. moze w ten sposob nauczy sie samodzielnego zasypiania. ogolnie dzisiaj jest laskawsza dla mnie. nawet udalo mi sie usmazyc kopiec nalesnikow. Dario zycze szczescia w nauce chodzenia. ja na zime kozaczki kupilam sobie na ogromnej koturnie. myslalam ze sie zabije po pierwszym wyjsciu ale ratuje mnie fakt ze to koturenka a nie szpilka.
Panie! Daj mi siłę -do akceptowania rzeczy, których nie mogę zmienić, -odwagę do zmiany rzeczy, których nie mogę zaakceptować, -i mądrość, abym ukrył ciała tych, którzy mnie dzisiaj wkurzyli. http://www.suwaczek.pl/cache/2310a7ec99.png |
|
|
|
#6442 |
|
Zadomowienie
|
Joasiu gratuluję Julcii!!! Teraz dopiero będzie zwiedzała kazdy kąt
![]() Płatku, biedny Mati, musi go męczyć ten kaszel... oby szybko przeszedł Wiesz Płatku, mam wrażenie że odkąd zaczęłaś chodzić na ćwiczenia, masz lepszy humor i wiecej optymizmu jest w Twoich postach Dario dbaj teraz szczególnie o piersi, kiedy konczysz karmić, Joasia dobrze Ci poradziła. Badaj je często i sprawdzaj czy nie masz zastojów. Na pewno wszystko bedzie dobrze i jak bedziesz konsekwentna to Zuzia bezboleśnie zapomni o cycusiu ![]() TŻ obdarował mnie dzis różą a Natalkę tulipankiem, mówiąc szczerze zamiast dostać kwiatka wolałabym usłyszeć przepraszam. To tyle na ten temat, nie chcę juz więcej wracać do tego. Tiaro, a propo bucików ja tez stawiam na praktyczność i zdrowie ,póki co, małej stópki
|
|
#6443 |
|
Zakorzenienie
|
Czy to tylko u mnie nie było dzisiaj wizażu
Dziewczyny,a o jakim pchaczu mówicie? Mój mały pod choinkę od dziadków dostał grający roweryk,który na razie my prowadzimy,a jak dorosnie to zbędne rzeczy się odmątuje i będzie sobie sam pedałował Wszyscy chcieli mu kupic chodzik,ale ortopeda stanowczo tego zabronił.Płatku,chodzisz na jakies fitness? Dzisiaj dowiedziałm się,że w szkole gdzie mam praktyki jest cos takiego,ale tylko dla nauczycieli A juz sie napaliłam. Muszę zrobic coś z tym tłuszczykim,bo nic sprzed ciąży na mnie nie wchodzi Kobietki,wszystkiego najpiekniejszego w waszym dniu
|
|
#6444 |
|
Wtajemniczenie
|
dzien kobiet. TZ zrobil mi super prezent. Wiki dostala czekoladke a ja roze w doniczce. na dodatek wrocil do domu pijany ze ledwo stal na nogach i przyznal sie ze w pracy nie byl od 12. a w domu byl na 18. nawet sie nie darlam bo zaraz by wychodzil. jutro mu pokarze co o nim mysle. szlag mnie trafi zaraz. a teraz spi. najgorsze ze Wiki dostala leciutkiego katarku. dostala panadolu i syropku na gardlo a zaraz bedzie dar cie bo bede jej zakrapiac otriwinem nos. tyle ze sama nigdy nie moge jej porzadnie zakropic. ide sie myc i spac.
Panie! Daj mi siłę -do akceptowania rzeczy, których nie mogę zmienić, -odwagę do zmiany rzeczy, których nie mogę zaakceptować, -i mądrość, abym ukrył ciała tych, którzy mnie dzisiaj wkurzyli. http://www.suwaczek.pl/cache/2310a7ec99.png |
|
|
|
#6445 |
|
Zakorzenienie
|
A ja kwiatka nie dostałam, ale tż zabrał nas na pizze i winko do nowej pizzerni jakiegoś Włocha
była pyszna .Kociulku chodzę dwa razy w tygodniu na fittness, a może się tam jednak wkręcisz skoro też pracujesz jako nauczycielka fakt, że to praktyki ale jednak .Kostko masz całkowitą rację Wiecie, że Mati dopiero zasnął wróciliśmy przed 20.00 i szalał do tej pory .Tiaaro niezły prezent Ci zrobił tż .Własnie dziewczyny jak ubieracie na dwor teraz dzieci? Ja już nie zakładam Matiemu spodni od kombinezonu tylko zwykłe i kurtkę. |
|
|
|
#6446 |
|
Wtajemniczenie
|
Tiaara
Julka przed zaśnięciem miała atak duszącego kaszlu darła się w niebogłosy, nie mogłam jej uspokic a poźniej z tego kaszlu i płaczu nie mogła złapac powietrza. Kolejny horror zaliczony. Tylko że ja to przeżywam, tule Julke i chodze po korytarzu a TŻ na zimno siedzi przed kompem. Normalnie Kociulek pchacz to takie coś: http://www.allegro.pl/item170411074_...ikes_new_.html dziecko pcha i idzie za tym ![]() Płatku jak było na obiedzie? Co ty z tą kochanką???? Jaka kochanka??????
|
#6447 |
|
Zakorzenienie
|
Oj Joasiu ja też strasznie boje się takich sytuacji u Matiego
Na obiedzie było miło tylko Mati jak zwykle niespokojny, ale później dostał bułkę i kawałek pizzy(samo ciasto) i ok. Kochanka hmmm a Was czasami nie nachodzą takie myśli? Widzisz tż jest tak rzadko w domu i raczej nie sprawia mi przyjemnosci jakimiś prezentami lub wyjściami chyba że sama nalegam więc jakoś tak mi czasami to przychodzi do głowy ale luzik ufam mu .
|
|
|
|
#6448 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mój TŻ to dusza towarzystwa, dowcipniś a ja raczej mało towarzyska jestem. I też mało jest w domu i w sumie nie wiem tak do końca gdzie przebywa. jedzie do klienta i tyle, zresztą sama wiesz masz to samo. Do tego już dwa razy przyłapałam TŻ na flirtowaniu z koleżanka z pracy niby nic, wymiana maili, takie wygłupy ale zabolało mnie ![]() Julka pcha palce ale nie aż tak głęboko. Na spacer też ubieram ją w kurtke i spodnie.
|
|
#6449 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No widzisz Joasiu ja też słysze nieraz rozmowy jakie prowadzi z koleżankami z pracy, uśmiecha się przy tym i rozmawia tak zalotnie(wiesz o co chodzi ) więc niby mu ufam, ale przez tą pracę jednak są wątpliwości jak zresztą sama wiesz .Kurcze Mati ma duszacy kaszel i teraz go męczy |
|
|
|
|
#6450 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ostatnio,tak zawziecie poznawał odkurzacz,że całkowicie popsuł wyłącznik Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:13.

.
najważniejsze że bańki pomogły i że miałas pomoc
a było tak dobrze.

pospał niecałą godzinę pojechałam do koleżanki na ploty
była jeszcze jedna z pracy więc miałyśmy o czym gadać
.