|
Notka |
|
Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#991 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 007
|
Dot.: W³osy na blond farbujemy i o ¿yciu dyskutujemy. Czê¶æ XXII
Edit. powtorzylam sie
![]() Edytowane przez guacamole Czas edycji: 2013-01-21 o 19:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#992 | |||
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 586
|
no a¿ nie do wiary sama sie dziwie ja to ogl±dam ja w³osy moga sie zmieniæ pod wp³ywem pielegnacji i zmiany "fryzjera"
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() jest zmiana dlatego warto walczyæ, czasoch³onne ale efekty ![]() KICI KICI ![]() ![]() ![]()
![]() |
#993 | ||
Marcelover ♥♥♥
Wiadomo¶ci: 19 577
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#994 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Olej... natluszcza i nieco odzywia. Bardziej natluszcza i poprawia przez to kondycje wlosow. Dziala podobnie jak wszelki jedwab, tyle, zenie okleja wlosow. Trzeba ostroznie dozowac, by soebi oklapu nie zrobic, ale raz na jakis czas mozesz sobie puscic kompres olejowy na wloski. Wlosy przetluszczone zawsze wygladaja na ciemniejsze, wiec jesli natluscisz mocno wlosy, moze byc tylko efekt optyczny, a naprawde kolor sie nie zmieni. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#995 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#996 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 18 974
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#997 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja kupilam Vitapil, bo ma zatrzesienie CP, drozdze i kilka innych skarbow, i wszystkich innych skladnikow kilka razy wiecej. jednak brakuje mu skrzypu i pokrzywy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#998 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 011
|
Czoko mi bardziej siê ten poziom 9 podoba, pewnie dlatego ¿e sama taki mam
![]() ![]() Exclusive, niestety maskê dopiero co zamówi³am ![]() ![]()
"Adoptuj±c jednego psa nie zmienisz ca³ego ¶wiata, ale zmienisz ¶wiat tego psa" Zapuszczam w³osy: by³o (styczeñ '13)-40cm ![]() jest (pa¼dziernik'13)-50cm ![]() bêdzie-55cm ![]() Farbujê: wella koleston 12/89 |
![]() ![]() |
![]() |
#999 |
Zakorzenienie
|
kochana 2 lata sie na to staram ka¿dego dnia, zeby tak wyglada³y
no ja w³asnie tez potrzebuje do br±zera i widzia³am na filmikach ze stosuj± te ¶ciête wiec planuje taki¿ to zakupiæ , a ty mówisz ze do ró¿u? ja widzia³am w³¶nie ze takim jak teraz kupi³a¶ daj± ró¿u ???hmm
#1000 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Co innego, gdybys brala tabletki pokrzywowe - one czesto sa wzbogacane o cynk i witaminy. Wtedy ostroznie trzeba dobierac tabsy, by nie przedobrzyc. Choc, ja uzywam Vitapil, ktory wszystkiego ma ponad 200 proc normy, jak nie wiecej i jest ok. Tyle, ze to tylko okresowa kuracja na 3 miesiace ![]() ---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- Mi tez, taki wyrazniejszy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1001 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 867
|
Dziewczyny, to co mam kupiæ w sklepie?? chcia³abym jutro zaopatrzyc siê w farby.
Bunny napisa³a ze mam k³a¶æ wellaton 12 z 10 lub 9 , ale i tak nie wyjdzie mi wy¿szy poziom ni¿ 7 ale to i tak bardzo jasny z tego br±zu któy mam na górze. CHyba ze ja co¶ zle zrozumia³am .... Pomó¿cie proszê, bo chcialabym jutro kupiæ farbe Edytowane przez Emilia1 Czas edycji: 2013-01-21 o 19:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#1002 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1003 |
Wtajemniczenie
|
Hexe ja wyczyta³am na blogu Bunny ¿e na zieleñ trzeba k³a¶æ farbê z czerwonym barwnikiem ale ja nie wiem jaka to...
![]() ja bym polo¿y³a jak±¶ naturê...
"Adoptuj±c jednego psa nie zmienisz ca³ego ¶wiata, ale zmienisz ¶wiat tego psa" Zapuszczam w³osy: by³o (styczeñ '13)-40cm ![]() jest (pa¼dziernik'13)-50cm ![]() bêdzie-55cm ![]() Farbujê: wella koleston 12/89 |
![]() ![]() |
![]() |
#1004 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1005 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 27 236
|
Cytat:
![]() Tak my¶le ¿eby na odrost tac 9.16 kolestonu bo wiem ze ta mieszanka barwnikow z welli da mi to czego oczekuje- odrost bedzie git, ale na dlugosc sie boje tez ze za zimno... to moze bym da³a na d³ugosc 9.38. Ale to jest z³oto-per³owy i boje sie ze bedzie sie od góry mi odznacza³ za mocno. Ale akurat mi sie wydaje najsensowniejsza ta opcja bo dlugosc nie wyjdzie szara, ale nie powinno chyba byc zolto jak per³a bedzie? a odrost bedzie na pewno ok. Tylko nie wiem zupe³nie jakbym mia³a to zrobic, jednoczesnie odrost i d³ugosc? Czy zrobic odrost, zmyc, zrobic dlugosc, czy moze na odwrot ![]() Albo miec gdzies szarego mopa i zrobic normalnie 9.16 z kolestonu albo 9.21 z alfy na ca³osc i liczyc na to ze sie wymyje tak jak powinno ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1006 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
12.16 to kolor rozjasniajacy popielato-fioletowy - najlepszy przy wyjsciowym naturalnym kolorze 6. Jak uzyjesz do niego wody 12proc bedziesz miec odcien najbardziej jasny i bez uzycia rozjasniacza. Stosunek farba woda to 1:1,5. Jednak, ja nigdy wody 12 nie uzywalam, najwyzej 9 i tez mi fajnie wychodzi. Mala roznica, ja nie daze do najjasniejszej niemal bieli. To, czy kolor wyjdzie, czy nie zalezy od ilosci mieszanki i stanu wlosow (naturalki lub farbowane na jasne blondy - najlepiej, inne kolory trzeba niestety zdjac przed farbowaniem). |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1007 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1008 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a spinek nie widzê, ale akurat w tym sezonie wyjatkowo kokardy w modzie s± ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1009 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Musia³abys to podja¶niæ kapiel± rozjasniajaca czy czymkolwiek zeby dosz³o do chociaz takiego koloru jak masz na dole, i na to mozesz wtedy klasc 12 z 10 lub 9 pomieszane. Jakos nie widze zeby same farby mia³y to ruszyc... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1010 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1011 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale juz mam ma³y odrost i nie wiem jak to sie sprawdzi ![]() Musia³abym jak najszybciej robiæ ¿eby nie by³o takiej ró¿nicy. I sie troche góra co mam ciemniejsza mi mocniej z³apie kolor jak po³o¿e z 3 %, chyba ze bym po³o¿y³a z ta oryginalna 6 z opakowania. Ale obawiam sie ze wtedy mi tych jasnych nawet nie tknie. Tylko odcien delikatnie zmieni, tak jak by³o po N&E Kurcze jak Bunny odradza³a to w takim razie nie wiem :| Edytowane przez czekoladowoo Czas edycji: 2013-01-21 o 20:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1012 |
Zakorzenienie
|
no w³a¶nie w³a¶nie, bo odrost mo¿e wyj¶æ ró¿nie, bo ma tylko 6%
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1013 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Patrze na fote i wydaje mi sie, ze masz farbowane na calosci. Takich wlosow farba nie chwyci, najwyzej wyplowieje je. No chyba, ze farba rozjasniajaca - wtedy ruszy nieco ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1014 |
Zakorzenienie
|
Pytanie czy na 6 % mi wogóle tknie te jasniutkie w³osy, bo jak robi³am satynowym ciemnym blondem z N&E to sie tylko taki brudny kolor zrobi³
![]() ![]() A znowu z 3% sie troche boje ze ta góra ciemniejsza mi ciemniej z³apie, a syoss to poziom 7 przeciez ![]() Nie ukrywam, po moich doswiadczeniach z przyciemnianiem cykam sie cos robic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1015 |
Zakorzenienie
|
Exclusive co¶ dla Ciebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1016 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Kotka super zmiana jest, mam nadziejê ¿e u mnie te¿ tak bêdzie ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1017 |
Wtajemniczenie
|
Fajne wasiska
![]() ![]() Ja tu sobie pisze, a w miedzyczasie pofarbowalam wlosy ![]() No i zadowolona jestem z efektu. Nawet mokre nie mialy cienia rudosci, a kolorek wyszedl taki miedzy 8-9 ![]() Pomieszalam Koleston: 1/2 tubki 12.11 (najbardziej popielowy rozjasniajacy) + 1/4 tubki 10.96 (rozowo-fioletowy blond) + po 1/8 tubki 9.8 (perla) i 9.7 (bezowy blond). Wyszedl chlodny jasny bezowy blond z lekkim fioletowawym refleksem. Ta odrobina brazowego koloru po to, by platynowe pasemka nie zrobily sie bardziej sine ![]() Babki, tez lubicie mieszac? ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1018 |
Zakorzenienie
|
ja nie lubiê mieszaæ, wolê jedn± farbê i tyle, umieram ze stresu, jak muszê zrobiæ co¶ innego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1019 | ||
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 942
|
Cytat:
![]() ![]() kurcze ¼le wrzuci³am ![]() ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- Cytat:
![]() wrzuæ kolorek jak wysz³o ![]() ja mieszam nieraz ,ale nie wiêcej ni¿ dwa rodzaje ![]()
blonding ![]() ![]() by³o - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podciêciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm ![]() aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening ca³ego cia³a |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1020 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:08.