|
|
#1741 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Scent Bar XLVII
|
|
|
|
#1742 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1743 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1744 | |
|
BAN stały
|
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;38782829]Mnie opuścisz
[/quote]Wrócę, jak zarobię miliony ojro i stanę się obrzydliwie bogaty Czyli raczej nigdy Cytat:
|
|
|
|
|
#1745 |
|
Zakorzenienie
|
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#1746 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1748 | |
|
BAN stały
|
Nie tym tonem, ziom
![]() [1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;38782900]Kiedy mi Twoje ojro nie są potrzebne Eeee... a co Ci jest potrzebne, że tak zapytam niewinnie? ![]() Cytat:
--- Jestem rozdarty pomiędzy Alpami a plażami północy, cóż za klęska obfitości Szkoda tylko, że większość ogłoszeń dla miejscowych jest
|
|
|
|
|
#1749 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1750 |
|
BAN stały
|
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;38783094]To już bym tylko na PW mógł napisać
[/QUOTE]Mrrr, dajesz! |
|
|
|
#1751 |
|
Zakorzenienie
|
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#1752 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1753 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1754 |
|
BAN stały
|
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;38783195]Jajów se ze mnie nie rób
[/QUOTE]No i gdzie ten ekscytujący, intymny i wstrząsający do głębi priw? ![]() ![]() --- Spać idę, w oczach mi się ![]() Dobranoc |
|
|
|
#1755 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- tak było pięknie - wszystkie modrzewie i sosenki i świerki zamrożone no ale nadrobiłyśmy tyle tematów że nie czuję się na siłach te resztę stron nadrobić w tri miga ![]() niemniej w taką pogodę wracać będą musieli wszyscy pracowi i inni wyjazdowi i serio stresuję się równie mocno co Marchew wolę być za kółkiem niż myśleć jak byle chuop prowadzi ![]() ---------- Dopisano o 03:51 ---------- Poprzedni post napisano o 03:15 ---------- o to kongratulacje - bardzo pono opłacalna rabota - gebelsy se kwalo - ja zazdraszczam Cytat:
Cytat:
to je urban legend z tym siemien na włosy musicie mieć zdrowe włosy mimo siemienia - serio, zaprzestajcie Wy na jakiś czas jakich kolwiek zabiegów i zmierzecie se rozmiary tej akcji - na bak będzie tak dobrze jak z dotychczasowymi "zabiegami" tzn inaczej to siemię, jeśli czujecie że ono działa, to tylko po temu bo jest źródłem takich a nie innych aminokwasów, ktorych nie ma w organiźmie z jakichś przyczyn - jak by były to siemię nie działa, jak jest niedobór to działa - i stąd rozbieżności w siemienia działalności plus wit B6 i to chodzi o to co siemię zawiera - jak ktoś ma dietę bogatą aminokwasy i wit B6 to może nie zauważyć różnicy
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-01-22 o 03:59 |
|||
|
|
|
#1756 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
Jakoś mi się spać chce... Dzień dobry Barze
|
|
#1757 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() na szczęście mój jednak wrócił w jednym kawałku ![]() a ja się zastanawiam czy dziś jest tak samo, bo muszę skoczyć do biura i nie wiem czy ryzykować ślizganie się pieszo po chodnikach czy autem po drodze ![]() ![]()
|
||
|
|
|
#1758 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
można któryś usunąć, np. czochranie czubka na bank już kiedyś było ![]() Cytat:
![]() Cytat:
jak zazwyczaj ludzi nie komentuję to teraz muszę, to??? jest fajne?---------- Dopisano o 07:50 ---------- Poprzedni post napisano o 07:38 ---------- Cytat:
plus łatwo sugerować że inni czytają po łebkach (podkreślone) nie pierwszy raz zresztą, ale ok, taki styl widocznie
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
|
|
|
#1759 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
![]() Nałożyłam se tą Londę na włosy, ciekawe co wyjdzie, trochę mnie skóra szczypie
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1760 | ||||||
|
Panaroja
|
znad
, i pragnienia wpełznięcia pod kordłę Cytat:
2.masz do mnie jakies implikacje ![]() o , to w Sopocie kapkisz wyglonda inaczej niz w Wawie , a może to po prostu gwiazdorski kapkisz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() jak nic to samo co glut ![]() a Wanda dla Cię sie w nurty rzuciła , Ty niewdzięczny , a Ty za arbajtem chcesz do miemców ![]() Cytat:
Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2013-01-22 o 09:44 |
||||||
|
|
|
#1761 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Może za duzo siemienia zjadła
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1762 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Ale jesli tylko na Stazje podzialalo to szkoda zachodu totez pytam jak u innych Teoretycznie dla samych witamin na diecie moznaby jesc...
|
|
|
|
|
#1763 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#1764 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Blada ![]() Cytat:
Ma nawilżać od wewnątrz i wogle dobrze dzialąć na cały organizm. Niektorzy twierdzą, że rosną po nim też nowe piękne włosy na łbie. Patrz...zapomniałam o tym. Masz rację, to teżmoglo dużo zrobić, tymbardziej że w tym samym czasie i siemie i e-fajka. Cytat:
Cytat:
Znaczy glut ![]() Mam dziwne wrażenie,ż enabijasz sie teraz ze mnie ![]() ![]() Nie...nie odnotowano. Waga zaliczana dwa razy dziennie nie pokazuje przyrostu wagi ![]() Cytat:
Spróbuj, co Ci zależy. Kuzynkę i jej matkę wkręciłąm w żarcie. Spożywają od tygodnia. Cytat:
![]() Pewnie to też bardzo dużo dalo. No ale to napięcie/nawilżenie to chyba barzdiej zasluga siemienia...tak myślę. |
|||||
|
|
|
#1765 |
|
Wtajemniczenie
|
Tylko machnę
Gluta z siemienia nie lubię i nie jem
|
|
#1766 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dawno nie nadawałam paczki- czy jak się wypełni ten druczek nieb. żółty to na kopercie już adresu nie wpisuję?
|
|
|
#1767 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1768 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Nałozyłam tę farbę, jestem ruda, a bym chciała coś bardziej śliwkowego, bądź ciemny mahoń
|
|
|
#1769 |
|
Wtajemniczenie
|
macham znad herbatki pomarańczowej
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:19.

Szkoda tylko, że większość ogłoszeń dla miejscowych jest 

ja nie wychodziłam dziś nigdzie (pracuję w domu, takie prawie jak L4) więc nie wiem, ale chuop pojechał na narty
wolę być za kółkiem niż myśleć jak byle chuop prowadzi

jak zazwyczaj ludzi nie komentuję to teraz muszę, to??? jest fajne?

i pragnienia wpełznięcia pod kordłę