Łognisty jeździec,kinder bueno szklanka,chodź mężu miły,jam Twoja wybranka!PM2014cz7 - Strona 59 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-21, 21:45   #1741
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987
Dot.: Łognisty jeździec,kinder bueno szklanka,chodź mężu miły,jam Twoja wybranka!PM20

Ja miałam kiedyś takie cv ale to nic nie dawało teraz ma bardzo proste, ale perfekcyjnie dopracowane i też nic wysłałam ostatnio chyba ze 100 cv, musza się skądś odezwać bo mam urlop do 5 lutego i moim największym marzeniem jest już nie wracać do tej pracy

ale nie wiem czy będa mnie gdzieś chcieli bo wysyłam cv albo do zupełnie innej branży, albo na niższe stanowisko (nigdy już nie chce byc kierownikiem w żadnej sieciówce ), więc wtedy też na to dziwnie patrzą może myślą, że zarabiam krocie i podejrzane jest dla nich, że chce zmienić na prace mniej płatną a ja zarabiam tyle ile w niektórych sklepach zwykli sprzedawcy i najzwyczajniej w świecie chce mieć święty spokój

ah, ciężko to widzę

będę mamą

kierowca od 7.02.2012

Edytowane przez pysia1987
Czas edycji: 2013-01-21 o 21:47
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-21, 22:03   #1742
little_zosh
Rozeznanie

Dot.: Łognisty jeździec,kinder bueno szklanka,chodź mężu miły,jam Twoja wybranka!PM20

Cytat:
Napisane przez kulbensikowa Pokaż wiadomość
no pogadam pogadam, bo tak być nie bedzie !!

umyślałam sobie żeby stworzyć cos takiego wymyślnego, i jest podobno do tego jakiś program, ale chyba dam sobie spokoj i napisze tak po prostu w wordzie
W wordzie też można stworzyć wypasione, jest sporo fajnych opcji i wystarczy pokombinować

pysia a nie lepiej chociaż część osobiście poroznosić? e-mailem, to pewnie mnóstwo takich CV dostają

Razem od 05.03.2010
Narzeczeni od 02.05.2012
Ślub 24.05.2014
little_zosh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-21, 22:15   #1743
Angel_21_
Rozeznanie

MoTyleKsw aaaaaa GRATULUJE śliczna córcia dużo zdrówka wam życzę i samych pogodnych chwil jak się czujesz w ciąży ?

---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ----------

kulbensikowa w Wordzie spokojnie dasz rade uzyskać taki efekt jak był już tu zamieszczony a jak chcesz coś bardziej wymyślnego i zaszaleć to polecam CorelDRAW
Stary 2013-01-21, 22:39   #1744
AnULka248
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kulbensikowa Pokaż wiadomość
No wlasnie o takie cos mi sie rozchodzi musze tez cos pokminic...
Posłać Ci moje? Pozmieniasz tylko dane, wkleisz zdjęcie, tu skopiujesz tabelkę, tam dołożysz... Ja tak robiłam co się będzie męczyć...
AnULka248 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-21, 23:10   #1745
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Napisane przez little_zosh Pokaż wiadomość
W wordzie też można stworzyć wypasione, jest sporo fajnych opcji i wystarczy pokombinować

pysia a nie lepiej chociaż część osobiście poroznosić? e-mailem, to pewnie mnóstwo takich CV dostają
Chyba tak zrobie, jak już będę w Tychach, czyli pod koniec tego tygodnia, bo nie ukrywam, że wolałabym tam znaleźć pracę wystarczy, że TŻ dojeżdza do pracy do Krakowa nie wyrobimy na tą benzynę i bilety miesięczne choć wiadomo, że większa szansa na znalezienie pracy jest w Katowicach
choć zdaniem mojego TŻ roznoszenie cv własnoręcznie to przeżytek

na dziś koniec pakowania, spakowałam 5 kartonów: dokumenty, książki, bibeloty i część kosmetyków. Jutro zostaje najgorsze: pozostałe kosmetyki, ubrania, buty, torebki, szale itp, a jest tego nie mało

będę mamą

kierowca od 7.02.2012

Edytowane przez pysia1987
Czas edycji: 2013-01-21 o 23:28
Stary 2013-01-22, 04:49   #1746
Nati_kk
Zakorzenienie

Dzień dobry

Ja już od godziny na nogach, wyszykuję się i spadam na uczelnię na egzamin praktyczny ---> się przydadzą

Wymienię

Razem od 08.07.2009
Zaręczeni 17.09.2011
Ślubujemy 06.09.2014

Nati_kk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-22, 07:12   #1747
MoTyleKsw
Zakorzenienie

Dziękuję dziewczęta za gratulacje

Czuję się dobrze
Rosnę w masę
Słodycze i owoce cytrusowe ziemniaki i makarony w kazdej postaci choć wczesniej mogły nie istnieć...
Tylko od ogórkow mnie odrzuca.

Trzymam dalej kciuki za załatwianie i gratuluję już załatwionych spraw. My ruszymy dopiero na wiosnę, bo póki co to dla mnie za zimno

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpre6ydpfblirzx.png

Jestem W Niebie.

Kocham Was

MoTyleKsw jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-01-22, 07:22   #1748
AnULka248
Zakorzenienie

Zasypie nas wczoraj marznący deszcz i ślizgawica, dziś śnieg zasypuje ten lód. Nie wyjdę na dwór
AnULka248 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-22, 07:47   #1749
niulka_1985
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MoTyleKsw Pokaż wiadomość
Chciałam się Wam pochwalić

Będzie Córcia siusiak odpadł
Matylda
Waży 475 gram i jest śliczna
Gratulacje

---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ----------

Cytat:
Napisane przez AnULka248 Pokaż wiadomość
Zasypie nas wczoraj marznący deszcz i ślizgawica, dziś śnieg zasypuje ten lód. Nie wyjdę na dwór
U nas śnieżyca, wszędzie zaspy...... Nawet dróg nie poodśnieżali. Ledwie do pracy dojechałyśmy

---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ----------

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
Ja miałam kiedyś takie cv ale to nic nie dawało teraz ma bardzo proste, ale perfekcyjnie dopracowane i też nic wysłałam ostatnio chyba ze 100 cv, musza się skądś odezwać bo mam urlop do 5 lutego i moim największym marzeniem jest już nie wracać do tej pracy

ale nie wiem czy będa mnie gdzieś chcieli bo wysyłam cv albo do zupełnie innej branży, albo na niższe stanowisko (nigdy już nie chce byc kierownikiem w żadnej sieciówce ), więc wtedy też na to dziwnie patrzą może myślą, że zarabiam krocie i podejrzane jest dla nich, że chce zmienić na prace mniej płatną a ja zarabiam tyle ile w niektórych sklepach zwykli sprzedawcy i najzwyczajniej w świecie chce mieć święty spokój

ah, ciężko to widzę
Kiedyś wysyłałam mailem - żadnego odzewu nie było..... Poszłam osobiście - i mnie zatrudnili Zdaję sobie sprawę, że nie do wszystkich firm można dotrzeć osobiście, ale czasmi warto spróbować Powodzenia!!!!!

Edytowane przez niulka_1985
Czas edycji: 2013-01-22 o 07:48
niulka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-22, 07:56   #1750
Angel_21_
Rozeznanie

hej ja własnie mykam po TŻa na dworzec i kupuje nam bilety na pociąg po za parę dni jedziemy na 3 dniową wycieczkę nie mogę się doczekać ...widząc co się dzieje za oknem trochę mnie przygnębia ale co poradzić ... może coś ustalimy dzisiaj z D przy okazji zapytam się was co sądzicie o tych świecznikach http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/60236043/ i jakbyście mogły mi doradzić czy będą pasować w ogóle do mojej sali myślałam bardziej o tej części z barem na stoliki położyć przy kanapach i owiązać je różową albo fioletową kokardką a oto sala http://www.restauracja-szafrantu.pl/spacer
Stary 2013-01-22, 08:01   #1751
cikulada
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Nati_kk Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Ja już od godziny na nogach, wyszykuję się i spadam na uczelnię na egzamin praktyczny ---> się przydadzą

Cytat:
U mnie jest identyczna pogoda Ja chcę już wiosnę!

cikulada jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-01-22, 08:25   #1752
niulka_1985
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Shiruvii Pokaż wiadomość
Waniliova, w bankowości. Zobaczymy jak będzie jutro
Widzę, że "koleżanka po fachu" Jeżeli pracujesz na stanowisku doradcy klienta, to nie będzie tak różowo.... Teraz jesteś na starcie, więc jeszcze kierownictwo, dyrektorstwo, menedżerstwo regionalne i te inne dają Ci spokój, ale wierz mi niedługo się zacznie (chyba, że pracujesz w BS - to nie, tam są inne reguły gry). Ja już 6 lat pracuję w pewnym banku i wiem co mówię...... Nie mogę się doczekać tego 2014 r, kiedy się wyprowadzę i rzucę ten syf, ale póki co trzeba zaciskać zęby i jakoś to przetrzymać. Nigdy więcej pracy w banku!!!!!!
niulka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-22, 08:28   #1753
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Napisane przez niulka_1985 Pokaż wiadomość
Gratulacje

---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ----------

U nas śnieżyca, wszędzie zaspy...... Nawet dróg nie poodśnieżali. Ledwie do pracy dojechałyśmy

---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ----------

Kiedyś wysyłałam mailem - żadnego odzewu nie było..... Poszłam osobiście - i mnie zatrudnili Zdaję sobie sprawę, że nie do wszystkich firm można dotrzeć osobiście, ale czasmi warto spróbować Powodzenia!!!!!
nie dziękuje na razie martwi mnie obecna praca bo wiedziałam, że mój urlop jest zbyt piękny, żeby był prawdziwy dzwonili mi o 9, że znów księżniczka poszła na L4 (ta co zwykle ). No i jesteśmy w kropce, bo ja na urlopie, ta poszła na L4 i zostają dwie dziewczyny tylko, które też kiedyś musza mieć wolne (a co dziennie muszą być przynajmniej 2 dziewczyny, teraz szykuje się nowa kampania, więc powinny być w 3 ).
Będę musiała zwolnić tą laskę bo czy faktycznie jest chora (w co wątpimy wszystkie), czy udaje, to taki pracownik niestety nie jest mi potrzebny pracujemy w takiej firmie a nie innej i L4 jednej dziewczyny (trzecie w ciągu 1,5 miesiąca) dezorganizuje mi pracę całego sklepu i kompletnie demotywuje dwie pozostaje dziewczyny, które są naprawdę cudownymi osobami.
Wiedziałam, po prostu wiedziałam, że mój urlop nie będzie należał do spokojnych

Cytat:
Napisane przez Angel_21_ Pokaż wiadomość
hej ja własnie mykam po TŻa na dworzec i kupuje nam bilety na pociąg po za parę dni jedziemy na 3 dniową wycieczkę nie mogę się doczekać ...widząc co się dzieje za oknem trochę mnie przygnębia ale co poradzić ... może coś ustalimy dzisiaj z D przy okazji zapytam się was co sądzicie o tych świecznikach http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/60236043/ i jakbyście mogły mi doradzić czy będą pasować w ogóle do mojej sali myślałam bardziej o tej części z barem na stoliki położyć przy kanapach i owiązać je różową albo fioletową kokardką a oto sala http://www.restauracja-szafrantu.pl/spacer
moim zdaniem troche nie ten styl, ale ja się nie znam

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
Stary 2013-01-22, 08:34   #1754
velika
Winter is coming

Pysia, no faktycznie ta laska to jakaś niepoważna Widocznie jej nie zależy na tej pracy, skoro ciągle lata na L4... Ja pracuję w małej firmie i wiem, jak to jest, jak choćby jednej osoby nie ma...
U mnie też dziś koszmarna pogoda, spać mi się chce. W dodatku nasz kochany minister sprawiedliwości zmienił mi rozporządzenie co do organizacji aplikacji i właśnie siedzę i tworzę protest weksla Ciekawe, czy sam by taki napisał

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-22, 08:40   #1755
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Jakby ktoś z Waszych znajomych szukał prac na pół etatu żeby sobie dorobić to dajcie znać z Katowic i okolic....

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
Stary 2013-01-22, 08:42   #1756
adziia13
Rozeznanie

Cześć dziewczyny !!
Nie mam czasu nadrabiać ostatnio jestem zabiegana, teraz też tylko na chwilę, bo zaraz będę uciekać do krawcowej (szyję sukienkę na wesele kumpeli)
adziia13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-22, 08:44   #1757
alloffkowa
Zakorzenienie

cześć !! mam chwilę czasu więc ponadrabiam, bo wczoraj oczywiście nie mogłam zalogować się na wizaż !!
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-22, 08:50   #1758
rom4ntyczk4
Rozeznanie

Hej dziewczęta
U mnie dziś bardzo sennie Zasiedzieliśmy się wczoraj z Tżtem i teraz oczy mi się zamykają ze zmęczenia
Przed 11 wybieram się z Tżtem do biblioteki Uwielbiam ją i że od świąt nie bylam to sie stesknilam

Poza tym mam już taki mętlik odnośnie sukien, bukietow, kolorow przewodnich że MASAKRA!

Powiedzcie mi, jak to się robi z suknią, że najpierw można mieć buty na obcasie, a później wszystko pasuje dalej nawet jak założy się balerinki?

Motylek! Gratuluję maleństwa! Śliczne imię, Matysia Zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka

Śnieżynkowe buziaki!!

26.04.2007

12.09.2012

26.07.2014

rom4ntyczk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-22, 09:17   #1759
klaudia1534
Raczkowanie

Dzień dobry
U mnie śnieg narazie nie pada. Ale wczoraj sypał cały dzień i chyba przez część nocy dzisiaj od samego rana słyszę tylko jak sąsiedzi łopatami odśnieżają chodniki i bramy wjazdowe

klaudia1534 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-01-22, 09:29   #1760
Piankka
Zadomowienie

Cytat:

Matylda
Bożee Motylku ale zadraszczam bardzo !!
Piankka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-22, 09:34   #1761
lupinka
Zadomowienie

taaa, ja też jestem niewyspana, ale z bardzo złych powodów, pół nocy nie spałam, potem wymioty przez drugie pół nocy, a biedny TŻ dzisiaj dwa egzaminy i zaliczenia na uczelni od rana, także znowu siedzę sama

Cytat:
Napisane przez rom4ntyczk4 Pokaż wiadomość
Powiedzcie mi, jak to się robi z suknią, że najpierw można mieć buty na obcasie, a później wszystko pasuje dalej nawet jak założy się balerinki?
oooo no też mnie to zastanawia i chętnie się dowiem, bo kuzynka TŻa teraz kilka m-cy temu na swoim weselu zdjęła wysokie szpilki i powłóczyła suknię (a była bez trenu ) no i do tańców (na boso!!! ) podwijała ją tak do połowy na przedramieniu, więc nie wiem czy zawsze tak pasuje, trzeba chyba wypośrodkować długość
lupinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-22, 09:49   #1762
Piankka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez rom4ntyczk4 Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez lupinka Pokaż wiadomość
oooo no też mnie to zastanawia i chętnie się dowiem, bo kuzynka TŻa teraz kilka m-cy temu na swoim weselu zdjęła wysokie szpilki i powłóczyła suknię (a była bez trenu ) no i do tańców (na boso!!! ) podwijała ją tak do połowy na przedramieniu, więc nie wiem czy zawsze tak pasuje, trzeba chyba wypośrodkować długość
Trzeba wypośrodkować długość sukienki do obcasów i balerinek
Ja balerinek zakładać nie będę, bo moje butki będą miały 8,5cm tylko więc takie w sam raz
Stary 2013-01-22, 09:55   #1763
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misiadelko Pokaż wiadomość
Mój właśnie ubóstwia biały, a ja nienawidzę, więc na noc poślubną poświęcę się i kupię coś "niewinnego"

A do zdjęć kupię sobie biały satynowy szlafroczek, wczoraj oglądałam zdjęcia z przygotowań i o wiele lepiej wyglądały (choć ja zdjęć z makijażu i od fryca nie chcę, ale już z ubierania si si ) od podkoszulki
Ja tam mam nadzieję, że moja suknia nie będzie wymagała biustonosza

Nati no ja właśnie też nie chce zdechłego fioletu
ja gorset pewnie wyszczuplający. eh, niech mnie weźmie coś lub ktoś i zmotywuje do diety !!
Cytat:
Napisane przez Piankka Pokaż wiadomość
Ja też płaczę... najbardziej przepłakałam film "Mój przyjaciel Hachiko" polecam, cudowny

---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ----------

zobaczymy, co powie jak mniej będziesz ich odwiedzać
dokładnie !!
Cytat:
Napisane przez Blondi2989 Pokaż wiadomość
Siema

A gdzie te stoki? Bo my z TŻ chcieliśmy się wybrać na Wieżycę, ale podobno tam drożyzna (40zł za 15 zjazdów), a my jeszcze nie mamy swojego sprzętu więc lipa

A tak w ogóle to chciałam się Wam pochwalić cudowną wiadomością
W sobotę zadzwoniła do mnie moja mama i bardzo poważnych głosem oznajmiła mi, że chce mi coś powiedzieć. Przestraszyłam się z początku, bo nie wiedziałam czy to dobra czy zła wiadomość... W końcu mama powiedziała mi, że z racji moich zaręczyn z TŻ i kończenia przeze mnie studiów, rodzice chcą w czerwcu kupić mi mieszkanie
Byłam tak w ciężkim szoku, że na chwilę odebrało mi mowę
Moi rodzice nigdy nic mi nie obiecywali, a nawet jeśli myślałam o tym, że wesprą mnie finansowo w kwestii mieszkania to dopiero po ślubie, a tu taka niespodzianka
Mama powiedziała, żebym zaczęła się już powoli rozglądać, żeby w połowie roku kupić
Wczoraj powiedziałam TŻ, był jeszcze w większym szoku niż ja

Dlatego już tak mocno nie mogę się doczekać końca zaliczeń, aby móc z TŻ zacząć organizować sprawy ślubne + szukanie mieszkania
Mama powiedziała mi to dokładnie w miesiąc po zaręczynach - dobrze się zaczyna ten rok
ale cudownie !! zaazdroszczę i gratuluję !!
Cytat:
Napisane przez tajik girl Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, siedzę w pracy i staram się was nadrobić, ale marnie mi idzie..

Rozmawialiśmy wczoraj z tż ze znajomym księdzem i zgodził się na ślub 15sierpnia 2014, teraz jeszcze musimy pójść porozmawiać w parafii, w której chcielibyśmy, żeby udzielił nam ślubu
Trzymajcie kciuki, bo to piątek, ale z drugiej strony święto kościelne.

Właśnie, czy któraś z was wie może, czy 15sierpnia obowiązuje post? Bo w internecie są sprzeczne informacje.
no co Ty nie obowiązuje
Cytat:

Matylda
Gratulacje !!!
Cytat:
Chyba tak zrobie, jak już będę w Tychach, czyli pod koniec tego tygodnia, bo nie ukrywam, że wolałabym tam znaleźć pracę wystarczy, że TŻ dojeżdza do pracy do Krakowa nie wyrobimy na tą benzynę i bilety miesięczne choć wiadomo, że większa szansa na znalezienie pracy jest w Katowicach
choć zdaniem mojego TŻ roznoszenie cv własnoręcznie to przeżytek

na dziś koniec pakowania, spakowałam 5 kartonów: dokumenty, książki, bibeloty i część kosmetyków. Jutro zostaje najgorsze: pozostałe kosmetyki, ubrania, buty, torebki, szale itp, a jest tego nie mało
myślę że to sama przyjemność !!
Cytat:
Dzień dobry

Trzymam kciuki
Cytat:
u mnie nie ma śniegu słoneczko świeci
Cytat:
nie dziękuje na razie martwi mnie obecna praca bo wiedziałam, że mój urlop jest zbyt piękny, żeby był prawdziwy dzwonili mi o 9, że znów księżniczka poszła na L4 (ta co zwykle ). No i jesteśmy w kropce, bo ja na urlopie, ta poszła na L4 i zostają dwie dziewczyny tylko, które też kiedyś musza mieć wolne (a co dziennie muszą być przynajmniej 2 dziewczyny, teraz szykuje się nowa kampania, więc powinny być w 3
Będę musiała zwolnić tą laskę bo czy faktycznie jest chora (w co wątpimy wszystkie), czy udaje, to taki pracownik niestety nie jest mi potrzebny pracujemy w takiej firmie a nie innej i L4 jednej dziewczyny (trzecie w ciągu 1,5 miesiąca) dezorganizuje mi pracę całego sklepu i kompletnie demotywuje dwie pozostaje dziewczyny, które są naprawdę cudownymi osobami.
Wiedziałam, po prostu wiedziałam, że mój urlop nie będzie należał do spokojnych

moim zdaniem troche nie ten styl, ale ja się nie znam
masakra, ludzie są niepoważni
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-01-22, 10:05   #1764
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość

masakra, ludzie są niepoważni
są są pracuje tu dopiero 8 miesięcy, a już miałam takich 3 nie poważnych pracowników a mówi się, że bezrobocie jest ok, kokosów się nie zarabia bo najniższą krajową, ale lepszy chyba to niż nic

mi już pare osób powiedziało, że jestem za dobra jak na kierownika, to teraz mam

najgorsze, że na pewno regionalna zadzwoni, albo napisze (w najblizszych godzinach, tylko czekam na telefon ), że ja mam przyjść do praca, a nie ma takiej opcji bo mam na jutro samochód do wyprowadzki załatwiony i po prostu nie ma takiej opcji, żebym przerwała swój urlop ona znów tego nie zrozumie, powie, że jestem kierownikiem, bla bla bla, i zaś się pokłócimy

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
Stary 2013-01-22, 10:10   #1765
velika
Winter is coming

Jak zadzwoni, to jej powiedz, że jesteś na nartach w Alpach
Co to ma być, żeby przerywać komuś urlop, bo jakaś dziumdzia sobie idzie na L4 jak chcą, żebyś była dostępna na każdy telefon, to niech ci odpowiednio zapłacą Ja wiem, że mamy rynek pracodawcy, no ale bez przesady...

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-22, 10:15   #1766
Piankka
Zadomowienie

Cytat:
są są pracuje tu dopiero 8 miesięcy, a już miałam takich 3 nie poważnych pracowników a mówi się, że bezrobocie jest ok, kokosów się nie zarabia bo najniższą krajową, ale lepszy chyba to niż nic

mi już pare osób powiedziało, że jestem za dobra jak na kierownika, to teraz mam

najgorsze, że na pewno regionalna zadzwoni, albo napisze (w najblizszych godzinach, tylko czekam na telefon ), że ja mam przyjść do praca, a nie ma takiej opcji bo mam na jutro samochód do wyprowadzki załatwiony i po prostu nie ma takiej opcji, żebym przerwała swój urlop ona znów tego nie zrozumie, powie, że jestem kierownikiem, bla bla bla, i zaś się pokłócimy
No to jesteś tam sama? nie ma drugiego kierownika? przecież chyba logiczne, że nie będziesz 100% obecności w pracy, każdy chce wolne mieć...

Edytowane przez Piankka
Czas edycji: 2013-01-22 o 10:17
Stary 2013-01-22, 10:17   #1767
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
Jak zadzwoni, to jej powiedz, że jesteś na nartach w Alpach
Co to ma być, żeby przerywać komuś urlop, bo jakaś dziumdzia sobie idzie na L4 jak chcą, żebyś była dostępna na każdy telefon, to niech ci odpowiednio zapłacą Ja wiem, że mamy rynek pracodawcy, no ale bez przesady...
nasza regionalna twierdzi inaczej, napisałam jej jaka jest sytuacja. Ona wiem, ze ja sie przeprowadzam i napisalam jej to wprost. Odpisała mi tylko na maila "mam zebranie". I ch*j i co ja mam teraz zrobić? Biedna dziewczyna tam siedzi od 8.30 rano i będzie musiala zostać do 21 bez zadnej przerwy itd oczywiście powiedziałam jej, że jak chce do wc to ma zamknąć rolete i się nie przejmować niczym chora firma, chory kraj...niech dzwonią do mnie z jakieś innej pracy i się stąd wynoszę to nie moja wina, że firma zatrudnia za mało pracowników i jak coś się przydarzy to jesteśmy w czarnej dupie

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
Stary 2013-01-22, 10:19   #1768
mala_czarna_21
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry

Cytat:
w Krakowie to samo wczoraj na samochodzie leżał śnieg a na śniegu 2 cm lodu nie było opcji zdrapać
nie mówię już o chodnikach bo to samo zło
Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
cześć !! mam chwilę czasu więc ponadrabiam, bo wczoraj oczywiście nie mogłam zalogować się na wizaż !!
no coś wczoraj szwankowało

Cytat:
Trzeba wypośrodkować długość sukienki do obcasów i balerinek
Ja balerinek zakładać nie będę, bo moje butki będą miały 8,5cm tylko więc takie w sam raz
ja też taką wysokość planuję zamierzam kupić porządne buty, nie będę oszczędzać żeby nie musieć zmieniać

2015 - 38
mala_czarna_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-22, 10:20   #1769
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
No to jesteś tam sama? nie ma drugiego kierownika? przecież chyba logiczne, że nie będziesz 100% obecności w pracy, każdy chce wolne mieć...
właśnie nie ma zastepcy kierownika dziewczyna, która mnie teoretycznie zastępuje (oczywiście tylko słownie) ma umowe na sprzedawce na 1600 zł brutto i ona biedna musi dziś siedzieć i pewnie następne dni też

nie mówiąc o tym, że to ona powinna być na L4 bo ma nowotwora i czeka tylko na operacje ale chciała być w porządku wobec mnie i koleżanek

i być tu człowieku dobry

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
Stary 2013-01-22, 10:27   #1770
Piankka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość
ja też taką wysokość planuję zamierzam kupić porządne buty, nie będę oszczędzać żeby nie musieć zmieniać
Też nie zamierzam na butach oszczędzać, chociaż na tą jedną okazję
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości