wymarzony pierścionek cz. XXIII - czyli nie tylko o pierścionkach ;) - Strona 124 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-18, 09:50   #3691
mademoiselle betti
Wtajemniczenie

Dot.: wymarzony pierścionek cz. XXIII - czyli nie tylko o pierścionkach ;)

Cytat:
Napisane przez sanetka Pokaż wiadomość
Po prostu mi się opatrzyły. Tak samo brązowa ściana w salonie itp. ale to o sobie pisałam

Ale gdyby wybierać między tymi dwoma to raczej beż, nie widać tak brudu. Zależy też jaki kolor ścian, mebli
A może dodatki pozmieniaj?

Highway to Hell
mademoiselle betti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-18, 10:00   #3692
sanetka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mademoiselle betti Pokaż wiadomość
A może dodatki pozmieniaj?
Nie, to chyba po prostu się gusta zmieniają Pewnie jakbym zmieniła to za jakiś czas też bym chciała inaczej.

Zresztą w w łazience mam tylko płytki na podłodze i 2 szafki, ściany 'gołe".
A dół to za 2 lata na gotowe zrobię, teraz nie będę się w koszty wpędzać

sanetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-18, 10:25   #3693
mademoiselle betti
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie, to chyba po prostu się gusta zmieniają Pewnie jakbym zmieniła to za jakiś czas też bym chciała inaczej.

Zresztą w w łazience mam tylko płytki na podłodze i 2 szafki, ściany 'gołe".
A dół to za 2 lata na gotowe zrobię, teraz nie będę się w koszty wpędzać
A to jak tak to rozumiem wytrzymasz jeszcze trochę z nimi

Highway to Hell
Stary 2013-01-18, 14:11   #3694
biia
Wtajemniczenie

W moim pokoju byście się chyba wściekły. Mam każdą ścianę w innym kolorze: biały, żółty, niebieski i brzoskwiniowy. Tej białej nie widać, bo na niej stoi segment. A na każdej kolorowej jeszcze wiszą puzzle w antyramach (obrazek dobrany do koloru ściany- bardzo mi się podoba santorini na brzoskiwniowej i sahara na niebieskiej )
I podobają mi się też wnętrza jasne beżowe. Jedyne czego nie cierpię to czarno-białe.

W ogóle jakie ożywienie na wątku

biia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-18, 19:38   #3695
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
Kotku, ja bym wybrała jasny beż a jakie płytki wybraliście?
Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość
poka płytki

Ja bym na pewno nie wybrała ciemnego brązu - będzie widać syf. Wybrałabym beż
http://www.leroymerlin.pl/szukaj.html?q=tanaka to sa plytki
Cytat:
Ani te ani te Sama mam bezowe i myślę o zmianie ale jeszcze nie wymyśliłam na jakie
ojjj a czemu myslisz o zmianie?

my mamy salon zielony, sypialnie fioletowa a lazienke chcialam wlasnie taka spokojna....mysle o zielonych/limonkowych/seledynowych dodatkach do lazienki
Cytat:
Napisane przez twin--maid Pokaż wiadomość
Kotku, mam w łazience połączenie beżu i ciemnego brązu. Uwielbiam swoją łazienkę. Wcale nie widzę problemów z utrzymaniem w niej czystości.
a podloge masz jasna czy ciemna??

wrzuce Wam fotki mojej starej lazienki wiec moze bedziecie mialy cos do zaproponowania
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg stara lazienka mini001.jpg (78,6 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg stara lazienka mini003.jpg (69,0 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg stara lazienka mini005.jpg (62,6 KB, 27 załadowań)

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować

Edytowane przez kotekk81
Czas edycji: 2013-01-18 o 19:40
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-18, 21:23   #3696
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
http://www.leroymerlin.pl/szukaj.html?q=tanaka to sa plytki

a podloge masz jasna czy ciemna??

wrzuce Wam fotki mojej starej lazienki wiec moze bedziecie mialy cos do zaproponowania
podłogę mam w łazience jasną. Widzę dekory kwiatowe Waszych płytek są podobne do moich

http://www.sklepzplytkami.pl/greta/cat
Stary 2013-01-21, 08:44   #3697
asiuk
Zakorzenienie

Cześć!

Zabieram się za robotę

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-21, 09:41   #3698
mademoiselle betti
Wtajemniczenie

Cześć napisałam długi post i go wcieli

Kotku, ja bym dala jasny dół przypomniało mi się jeszcze, ze podobają mi się łazienki w kolorze szarości z dodatkami z jasnego drewna

Biaa, lubię układać puzzle, odprężają mnie

Ten czas zdecydowanie za szybko leci

W sobotę bylam w kinie, na Django. Film średni. Za długi, gdyby się skończył chociaż 30 min wcześniej, na pewno byłby bardziej dynamiczny i mniej nudny. Ale ratuje go zdecydowanie swietna gra aktorska - szczególnie Dicaprio trochę ironii, trochę fajnych dialogów

Highway to Hell

Edytowane przez mademoiselle betti
Czas edycji: 2013-01-21 o 18:47
Stary 2013-01-21, 14:01   #3699
sanetka
Zakorzenienie

czesc

Znacie jakieś strony internetowe z informacjami o noclegach (o Europę chodzi), gdzie są opinie, podane ceny itp?

Stary 2013-01-21, 14:17   #3700
miskowa
Zakorzenienie

Cześć

---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ----------

Cytat:
czesc

Znacie jakieś strony internetowe z informacjami o noclegach (o Europę chodzi), gdzie są opinie, podane ceny itp?

holidaycheck

Tam masz sporo informacji i opinii o noclegach na całym świecie
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-21, 14:50   #3701
sanetka
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć

---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ----------

holidaycheck

Tam masz sporo informacji i opinii o noclegach na całym świecie
Dzięki

Tak mi się nieśmiało w wakacje marzą austriackie Alpy

Edytowane przez sanetka
Czas edycji: 2013-01-21 o 14:53
Stary 2013-01-21, 15:02   #3702
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki

Tak mi się nieśmiało w wakacje marzą austriackie Alpy
no to postaraj się o realizację marzeń
Stary 2013-01-21, 15:31   #3703
sanetka
Zakorzenienie

Cytat:
no to postaraj się o realizację marzeń

Tak myślę jak by wyglądały niektóre kwestie.
Zakładając np 10-dniową objazdówkę samochodem, kierunek Austria.

Ile taka przyjemność by wyniosła. Bo takie 2 tyg nad Bałtykiem też swoje kosztują Niektórych wydatków nie uniknę tj benzyna, winiety, nocleg. Niektóre mogę ograniczyć np biorąc część jedzenia ze sobą.

Czy to zbyt szalony pomysł spać z 2 dzieci na campingu pod namiotem?Czy szukać noclegów wcześniej czy jechać "w ciemno"?

Stary 2013-01-21, 15:46   #3704
hania811
Zakorzenienie

Cytat:

Ile taka przyjemność by wyniosła. Bo takie 2 tyg nad Bałtykiem też swoje kosztują Niektórych wydatków nie uniknę tj benzyna, winiety, nocleg. Niektóre mogę ograniczyć np biorąc część jedzenia ze sobą.

Czy to zbyt szalony pomysł spać z 2 dzieci na campingu pod namiotem?Czy szukać noclegów wcześniej czy jechać "w ciemno"?
Ja na bank nie zdecydowałabym się na objazdówkę z dwójką dzieci. Córa będzie jeszcze malutka przecież. Tak pakować cały majdan co chwila, rozpakowywać się, jak wykąpać dzieci pod namiotem - na campingu. Chyba jestem za bardzo wygodna jednak i przewrażliwiona.

Ja sie dygam przed wyjazdem teraz- bardzo. Mała jest bardzo ruchliwa. jak w samochodzie nie śpi to po 5 min jest awantura- bo ona nie chce siedzieć Już wiem że jedyna opcja na jazdę - to noc. Musimy wyjechać o 21- to znowu mnie przeraża bo jednak cala noc za kółkiem do najprzyjemniejszych nie należy.

Może wynajmijcie bardziej apartament w Alpach..np w Mayrhofen, Aschau, Kaltenbach....cała dolina piękna, super miasteczka, serce Alp. Tam można wypocząć.
Cenowo jest OK. Nie ma po co targac żarcia z Polski. Masz lidle, Aldiki itp. Ceny normalne- sądze że niektóra spożywka to nawet taniej jak w Polcse. Mięcho tylko drogo wychodzi. My mięcho z polsi zabieramy. Ale nam zimą łatwiej- wrzucamy do trumny na narty i dojeżdża całe i zdrowe No i wiadomo w knajpach drogo. Ale jak będziesz miała apartament z kuchnią to po co knajpy.
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-21, 15:53   #3705
twin--maid
Zakorzenienie

Sanetko, ja podobnie jak Hania nie wyobrażam sobie z dwójką małych dzieci jechać na objazdówkę ani nocować pod namiotem. Jednak myślę, że dużo zależy też od charakteru dziecka.

Haniu, my w sobotę jedziemy do Szczyrku i obawiam się, że jak dojedziemy głowa mi będzie pękać i będę miała dość całej wyprawy. Szymcio w dzień śpi już tylko godzinkę więc będzie wrzask jak nic.
Stary 2013-01-21, 15:54   #3706
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:

wszystko zależy, na jakim standardzie ci zależy i na ile lubisz wszystko wiedzieć wcześniej. Z dwójką małych dzieci to raczej dobrze sobie noclegi wcześniej poszukać, myślę że w necie możesz sporo się dowiedzieć i poszukać informacji, niekoniecznie na tym holidaychecku, ale też na forach, albo jakichś blogach podróżniczych. Koszt benzyny jest zawsze, tam tylko trochę drożej, ale pewnie niewiele. Jedzenie w zasadzie wszędzie kosztuje tyle samo, bo w marketach kupisz tam nawet taniej niektóre rzeczy niż u nas.
Więc zostaje koszt noclegów, który w Polsce pewnie może będzie niższy, ale też nie tak całkiem.
Myślę, że jak się przyłożysz, jesteś w stanie zorganizować ten wyjazd niewiele drożej niż nad polski Bałtyk, a skoro to wolisz i o tym marzysz, to tym bardziej
Stary 2013-01-21, 16:06   #3707
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Sanetko, ja podobnie jak Hania nie wyobrażam sobie z dwójką małych dzieci jechać na objazdówkę ani nocować pod namiotem. Jednak myślę, że dużo zależy też od charakteru dziecka.

Haniu, my w sobotę jedziemy do Szczyrku i obawiam się, że jak dojedziemy głowa mi będzie pękać i będę miała dość całej wyprawy. Szymcio w dzień śpi już tylko godzinkę więc będzie wrzask jak nic.
heh..ja też się zaczynam obawiać że ten tydzień to będzie tylko udręka. Z moj dzieckiem to ostatnio jest jeden wielki horror.
Już nie wiem jak sie nazywam.
Jedziecie pojeździć na nartach? Czy bardziej pospacerować i pooddychać górskim powietrzem.

Sanetko drożej nie powinno wyjść. Nad Bałtykim to chyba noclegi od 50 zł od osoby się zaczynają- i to standard gorzej niż zły.
na szybko znalazłam:
http://www.interhome.pl/polski/austr...l/at6450.100.1

W Solden więc cud miód. Naokoło same 3 tysięczniki. Co rano można ryczeć ze szczęścia jak się widzi okolicę...a wychodzi za osobę 75 zł/noc. Normalna cena.
Stary 2013-01-21, 17:13   #3708
sanetka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
heh..ja też się zaczynam obawiać że ten tydzień to będzie tylko udręka. Z moj dzieckiem to ostatnio jest jeden wielki horror.
Jedziecie pojeździć na nartach? Czy bardziej pospacerować i pooddychać górskim powietrzem.

Sanetko drożej nie powinno wyjść. Nad Bałtykim to chyba noclegi od 50 zł od osoby się zaczynają- i to standard gorzej niż zły.
na szybko znalazłam:
http://www.interhome.pl/polski/austr...l/at6450.100.1

W Solden więc cud miód. Naokoło same 3 tysięczniki. Co rano można ryczeć ze szczęścia jak się widzi okolicę...a wychodzi za osobę 75 zł/noc. Normalna cena.
Cytat:
wszystko zależy, na jakim standardzie ci zależy i na ile lubisz wszystko wiedzieć wcześniej. Z dwójką małych dzieci to raczej dobrze sobie noclegi wcześniej poszukać, myślę że w necie możesz sporo się dowiedzieć i poszukać informacji, niekoniecznie na tym holidaychecku, ale też na forach, albo jakichś blogach podróżniczych. Koszt benzyny jest zawsze, tam tylko trochę drożej, ale pewnie niewiele. Jedzenie w zasadzie wszędzie kosztuje tyle samo, bo w marketach kupisz tam nawet taniej niektóre rzeczy niż u nas.
Więc zostaje koszt noclegów, który w Polsce pewnie może będzie niższy, ale też nie tak całkiem.
Myślę, że jak się przyłożysz, jesteś w stanie zorganizować ten wyjazd niewiele drożej niż nad polski Bałtyk, a skoro to wolisz i o tym marzysz, to tym bardziej
Cytat:

Cytat:
Ja na bank nie zdecydowałabym się na objazdówkę z dwójką dzieci. Córa będzie jeszcze malutka przecież. Tak pakować cały majdan co chwila, rozpakowywać się, jak wykąpać dzieci pod namiotem - na campingu. Chyba jestem za bardzo wygodna jednak i przewrażliwiona.

Ja sie dygam przed wyjazdem teraz- bardzo. Mała jest bardzo ruchliwa. jak w samochodzie nie śpi to po 5 min jest awantura- bo ona nie chce siedzieć Już wiem że jedyna opcja na jazdę - to noc. Musimy wyjechać o 21- to znowu mnie przeraża bo jednak cala noc za kółkiem do najprzyjemniejszych nie należy.

Może wynajmijcie bardziej apartament w Alpach..np w Mayrhofen, Aschau, Kaltenbach....cała dolina piękna, super miasteczka, serce Alp. Tam można wypocząć.
Cenowo jest OK. Nie ma po co targac żarcia z Polski. Masz lidle, Aldiki itp. Ceny normalne- sądze że niektóra spożywka to nawet taniej jak w Polcse. Mięcho tylko drogo wychodzi. My mięcho z polsi zabieramy. Ale nam zimą łatwiej- wrzucamy do trumny na narty i dojeżdża całe i zdrowe No i wiadomo w knajpach drogo. Ale jak będziesz miała apartament z kuchnią to po co knajpy.
Dzięki za odpowiedzi
Mi na wysokim standardzie aż tak nie zależy, byle było gdzie spać i na głowę nie padało Dlatego namiot aż tak mnie nie przeraża, nawet z dziećmi.

Podróży z 8-miesięczną Pati raczej się nie boje, z Bartkiem w tym wieku byliśmy w Karpaczu i było spokojnie. Pewnie Bartek byłby teraz większym problemem
Wałówki na cały wyjazd nie brałabym ale takie np mleko i słoiczki dla młodszej raczej tak.

O samochodzie myślę dlatego że więcej można zobaczyć np zmiedzić Wiedeń czy Bratysławę. Nie muszę maratonu urządzać, mogę rozplanować trasę tak żeby np w jednym miejscu zatrzymać się na 2 dni.

Z rezerwacją jakiegokolwiek noclegu problem byłby taki że ciężko ustalić dokładną datę, TZ zwykle dopiero tydzień przed dowiaduje się że będzie miał urlop.

Muszę się rozeznać w temacie i może się uda coś zorganizować

Edytowane przez sanetka
Czas edycji: 2013-01-21 o 17:16
Stary 2013-01-21, 18:19   #3709
mademoiselle betti
Wtajemniczenie

Cytat:
czesc

Cytat:
Dzięki za odpowiedzi
Mi na wysokim standardzie aż tak nie zależy, byle było gdzie spać i na głowę nie padało Dlatego namiot aż tak mnie nie przeraża, nawet z dziećmi.

Podróży z 8-miesięczną Pati raczej się nie boje, z Bartkiem w tym wieku byliśmy w Karpaczu i było spokojnie. Pewnie Bartek byłby teraz większym problemem
Wałówki na cały wyjazd nie brałabym ale takie np mleko i słoiczki dla młodszej raczej tak.

O samochodzie myślę dlatego że więcej można zobaczyć np zmiedzić Wiedeń czy Bratysławę. Nie muszę maratonu urządzać, mogę rozplanować trasę tak żeby np w jednym miejscu zatrzymać się na 2 dni.

Z rezerwacją jakiegokolwiek noclegu problem byłby taki że ciężko ustalić dokładną datę, TZ zwykle dopiero tydzień przed dowiaduje się że będzie miał urlop.

Muszę się rozeznać w temacie i może się uda coś zorganizować
Trzymam kciuki za powodzenie akcji

Też myślę Sanetko, że autem fajnie, można dużo zwiedzić, zobaczyć Ja choćbym chciała gdzieś jechać pozwiedzać, to niestety nie mamy auta nadającego się w dalszą trasę Mamy dwa malutkie, już dość wiekowe autka - strach się wybrać gdzieś dalej

Highway to Hell
Stary 2013-01-21, 18:30   #3710
sanetka
Zakorzenienie

Cytat:
Trzymam kciuki za powodzenie akcji

Też myślę Sanetko, że autem fajnie, można dużo zwiedzić, zobaczyć Ja choćbym chciała gdzieś jechać pozwiedzać, to niestety nie mamy auta nadającego się w dalszą trasę Mamy dwa malutkie, już dość wiekowe autka - strach się wybrać gdzieś dalej
Też się trochę naszym boję, rocznik '99, niby się nie psuje ale wiadomoZrobi się przed wyjazdem przegląd na wszelki wypadek

Stary 2013-01-21, 21:20   #3711
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie od paru miesięcy jest jeden wielki horror już pozbyłam się złudzeń, że to szybko minie.
W związku z czym moje plany powiększenia rodziny zostały odłożone na nieokreślony termin, bo nie mam sił ani fizycznych ani psychicznych.

Jedziemy pojeździć na nartach Jedziemy razem z moimi rodzicami więc będziemy mogli z TŻ razem pojeździć i spędzić trochę czasu sami
Nigdzie dalej nie chcieliśmy jechać ze względu na Synka, bo to pierwszy dalszy wyjazd więc nie wiadomo jak będzie.
Stary 2013-01-21, 21:47   #3712
kotekk81
Zakorzenienie

Hej

jakos czasu nie mam na nic

w sobote zakupilismy plytki do lazienki a teraz siedze i szukam jakiegos pomyslu na sciane do salonu......jest.....pust a ogolnie w calym salonie nie mamy nic na scianach i tak lyso jest tak samo jak na szafce z tv.....i taki niedokonczony ten pokoj jest i mnie wqrza

widzialam w temacie dzieci horrory u mnie odpukac horror w normie i juz sie przyzwyczailam ze lepiej nie bedzie a kolejne dziecko odlozone w czasie na "niewiadomokiedy"

aaa no i pochwale sie od tygodnia cwicze ten slawetny skalpel jak na poczatku moja kondycja lezala i kwiczala tak teraz jest powiedzmy spoko

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-21, 22:29   #3713
biia
Wtajemniczenie

Cytat:
Hej

jakos czasu nie mam na nic

w sobote zakupilismy plytki do lazienki a teraz siedze i szukam jakiegos pomyslu na sciane do salonu......jest.....pust a ogolnie w calym salonie nie mamy nic na scianach i tak lyso jest tak samo jak na szafce z tv.....i taki niedokonczony ten pokoj jest i mnie wqrza

widzialam w temacie dzieci horrory u mnie odpukac horror w normie i juz sie przyzwyczailam ze lepiej nie bedzie a kolejne dziecko odlozone w czasie na "niewiadomokiedy"

aaa no i pochwale sie od tygodnia cwicze ten slawetny skalpel jak na poczatku moja kondycja lezala i kwiczala tak teraz jest powiedzmy spoko
gratuluję najgorsze są początki, ale tydzień to już spoko. zobaczysz jak szybko wejdzie Ci w krew

za dwa tygodnie mam wolne. marzą mi się jakieś góry

biia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-21, 23:15   #3714
asiuk
Zakorzenienie

Moje koleżanki z roku były dziś w DDTVN: http://dziendobry.tvn.pl/video/czarn...est,74019.html

Fajne dziewczyny, i robią fajne wnętrza!

Ja mam dziś za sobą 14 treningów z Chodakowską - Skalpel i, jak na razie, 1 trening z gwiazdami. Skalpel już mi się nudzi. Ćwiczę od 30.12. Muszę więcej rygoru wprowadzić do diety, bo waga mi się waha. Chodakowska niby "zakazuje" się ważyć, ale jednak sprawdzam się

Ewunia

Staś

bloguję
Stary 2013-01-22, 08:35   #3715
asiuk
Zakorzenienie

Cześć!

Co tu tak cicho?

Chcę zmienić sobie operatora sieci komórkowej - wziąć pakiet bez telefonu na rok i kupić sobie smartfona we własnym zakresie.
Ponoć można złożyć wniosek o przeniesienie już 6 miesięcy przed datą końca umowy ze starym operatorem, ale nie wiem na razie, jak to jest w praktyce i z czym to się wiąże.

W sobotę Ewa ma imprezę urodzinową - kończy 2 latka

Ewunia

Staś

bloguję
Stary 2013-01-22, 09:00   #3716
emi_lka
Zakorzenienie

Cześć!

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Cześć!

Co tu tak cicho?

Chcę zmienić sobie operatora sieci komórkowej - wziąć pakiet bez telefonu na rok i kupić sobie smartfona we własnym zakresie.
Ponoć można złożyć wniosek o przeniesienie już 6 miesięcy przed datą końca umowy ze starym operatorem, ale nie wiem na razie, jak to jest w praktyce i z czym to się wiąże.

Mi się kończy umowa w maju, ale podpiszę kolejną na dwa lata z telefonem.
Nie wiem, jak to jest z przeniesieniem, ale nie powinno być to trudne. Na pewno w salonie wszystko za Ciebie załatwią.

Jaki telefon być chciała?
Mi się marzy samsung galaxy III note

Asiuk,
wiem, że już kiedyś Cię o to pytałam, ale mogłabyś wrzucić info o Teneryfie - ofertę, którą wybraliście na wakacje?

Jak zwykle ogarniam zimą różne opcje, od wyjazdów własnych do zorganizowanych...
emi_lka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-22, 09:09   #3717
mademoiselle betti
Wtajemniczenie

Cytat:
Super

Cytat:
Napisane przez biia Pokaż wiadomość
za dwa tygodnie mam wolne. marzą mi się jakieś góry
Ja chyba wybiorę się do Karpacza, ale dopiero w marcu ale to tak połazić bo nie umiem jeszcze na nartach jeździć

Cytat:
Moje koleżanki z roku były dziś w DDTVN: http://dziendobry.tvn.pl/video/czarn...est,74019.html

Fajne dziewczyny, i robią fajne wnętrza!

Ja mam dziś za sobą 14 treningów z Chodakowską - Skalpel i, jak na razie, 1 trening z gwiazdami. Skalpel już mi się nudzi. Ćwiczę od 30.12. Muszę więcej rygoru wprowadzić do diety, bo waga mi się waha. Chodakowska niby "zakazuje" się ważyć, ale jednak sprawdzam się
Ja się nie ważę ale efekty widzę, lekko luźniejsze portki, bardziej płaski brzuch

Cytat:
Cześć!

Co tu tak cicho?

Do jakiej sieci uciekasz? Ja mam Plusa, ale jak wygaśnie umowa to zmieniam na Play i jaki telefon wybierasz?

Highway to Hell
Stary 2013-01-22, 11:38   #3718
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emi_lka Pokaż wiadomość
Mi się kończy umowa w maju, ale podpiszę kolejną na dwa lata z telefonem.
Nie wiem, jak to jest z przeniesieniem, ale nie powinno być to trudne. Na pewno w salonie wszystko za Ciebie załatwią.

Jaki telefon być chciała?
Mi się marzy samsung galaxy III note

Asiuk,
wiem, że już kiedyś Cię o to pytałam, ale mogłabyś wrzucić info o Teneryfie - ofertę, którą wybraliście na wakacje?

Jak zwykle ogarniam zimą różne opcje, od wyjazdów własnych do zorganizowanych...
Na pewno chcę jakiegoś Samsunga, Galaxy S II wystarczy Taki ma mój mąż.

Wyjeżdżamy 28. lutego, na 15 dni, tutaj: http://www.itaka.pl/wczasy/wyspy_kan...p?SEARCH_HOTEL[duration]=7&SEARCH_HOTEL[wyloty]=KTW&SEARCH_HOTEL[pokoje]=DBL&SEARCH_HOTEL[wyzywienie]=A&SEARCH_HOTEL[month]=01&SEARCH_HOTEL[date]=2013-01-25

Cytat:
Ja się nie ważę ale efekty widzę, lekko luźniejsze portki, bardziej płaski brzuch

Do jakiej sieci uciekasz? Ja mam Plusa, ale jak wygaśnie umowa to zmieniam na Play i jaki telefon wybierasz?
Luźniejszych gaci nie mam, ale brzuch robi się bardziej płaski i trochę bardziej zbity

Mam Orange od wielu lat i też chcę uciec do Play. Płacę teraz 79 zł za 150 minut do wszystkich, umowa na 2 lata i beznadziejny telefon Moja kumpela teraz przeszła z T-Mobile do Play, wzięła sobie ofertę bez telefonu (bo kupiła sobie smartfona sama) i dostała 650 minut do wszystkich za 59 zł... Jak tu się nie wkurzyć?

Ewunia

Staś

bloguję
Stary 2013-01-22, 11:50   #3719
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie od paru miesięcy jest jeden wielki horror już pozbyłam się złudzeń, że to szybko minie.
W związku z czym moje plany powiększenia rodziny zostały odłożone na nieokreślony termin, bo nie mam sił ani fizycznych ani psychicznych.

Jedziemy pojeździć na nartach Jedziemy razem z moimi rodzicami więc będziemy mogli z TŻ razem pojeździć i spędzić trochę czasu sami
Nigdzie dalej nie chcieliśmy jechać ze względu na Synka, bo to pierwszy dalszy wyjazd więc nie wiadomo jak będzie.
Horror dzienny czy nocny? co synek wyrabia?

Superaśnie że jedziecie z rodzicami. Lubię Szczyrk. W sumie to jedyny ośrodek narciarski w Polsce w którym byłam
Kurcze ja mam nadzieję że któregoś dnia koleżanki mnie podratują i zostaną z Manią a ja pojeżdże z mężem

Cytat:
Cześć!

Co tu tak cicho?

Co do telefonów to ja jestem zielona. jak to powiedział kiedyś mój siostrzeniec- "ty to ciocia jesteś taka oldskulowa"
Tyle fajnie że teraz mamy telefony na firmę (mąż w końcu zalegalizował swoją działalność muzyczną) więc jakoś koło kwietnie dostaniemy super ofertę.

Robicie dużą imprezę rodzinną czy skromnie tort i kawa?
--------
Dzizas co się dzieje na drogach to koszmar. Samochód dziś odmrażałam 30 min

No ale i tak kocham zimę

I jeszcze muszę wykrzyczeć- MOJE DZIECKO SPAŁO DZIŚ BEZ POBUDKI DO 4 Nie płakała ani razu, nie kasłała - to chyba była najszczęśliwsza noc w moim życiu. No poza tą kiedy Mania się urodziła.
Stary 2013-01-22, 12:20   #3720
sanetka
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć!

Co tu tak cicho?

Zleciało, prawda? Robicie jakąś większą imprezę?

Cytat:
Horror dzienny czy nocny? co synek wyrabia?

Superaśnie że jedziecie z rodzicami. Lubię Szczyrk. W sumie to jedyny ośrodek narciarski w Polsce w którym byłam
Kurcze ja mam nadzieję że któregoś dnia koleżanki mnie podratują i zostaną z Manią a ja pojeżdże z mężem

Co do telefonów to ja jestem zielona. jak to powiedział kiedyś mój siostrzeniec- "ty to ciocia jesteś taka oldskulowa"
Tyle fajnie że teraz mamy telefony na firmę (mąż w końcu zalegalizował swoją działalność muzyczną) więc jakoś koło kwietnie dostaniemy super ofertę.

Robicie dużą imprezę rodzinną czy skromnie tort i kawa?
--------
Dzizas co się dzieje na drogach to koszmar. Samochód dziś odmrażałam 30 min

No ale i tak kocham zimę

I jeszcze muszę wykrzyczeć- MOJE DZIECKO SPAŁO DZIŚ BEZ POBUDKI DO 4 Nie płakała ani razu, nie kasłała - to chyba była najszczęśliwsza noc w moim życiu. No poza tą kiedy Mania się urodziła.
Gratuluję nocki.
Mnie tak ostatnio Tusia rozpieszcza, śpi od 21 do 8 z jedną krótką pobudką na jedzenie.

Haniu, asiuk pochwaliłybyście się córeczkami

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości