|
Notka |
|
Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1081 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 867
|
Dot.: W³osy na blond farbujemy i o ¿yciu dyskutujemy. Czê¶æ XXII
Ale masz piekne wlosy!!! Ten miedziany byl zaraz po sciagnieciu czarnego koloru? Jasno Ci i tawyszlo. Wlosy masz w super kondycji. Mowisz ze e przeciagu pol roku mozna miec ladny blond i to motywuje do dzialania, jak Twoje zdjecia
![]() ![]() A piszecie ze syossy wychodza dobrze tyle ze moga przesuszac, mialam inne zdanie o syosach, ale wowczas far owalam na ciemne kolory. Nie wiedzialam ze syoss tak dobry jest ---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- CZEKOLADOWOO, A jakimi farbami dochodzilas do najjasniejszego blondu od tego miodowego blondu? Moim zdaniem wcale nie byl to ciemny blond ? Pamietasz jakie fsrbh kladlas? Edytowane przez Emilia1 Czas edycji: 2013-01-22 o 09:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#1082 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 586
|
no w³a¶nie nie ... ta dziewczyna trzyma psiaka u babci i ja te¿ nie mam czasu podjechaæ po pracy bo pracuje do 18,musia³abym po nocy jechaæ, a ona mówi³a ze przyjedzie tu w pi±tek zeby pogadaæ i sie umówiæ co i jak, choæ ja wola³abym wcze¶niej a nie na ostatni± chwile no ale jak tak chce... mo¿e dzi¶ do niej napisze ze chcia³abym zobaczyæ psiaka
#1083 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 886
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1084 | |||
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 1 463
|
Witajcie
![]() Ale naskroba³y¶cie, mam z 10 stron do nadrobienia ![]() Rozchorowa³am siê razem z synkiem. Na szczê¶cie ju¿ jest troszkê lepiej. Cytat:
shizaxa moim lokom to serum nie szkodzi, a nawet lepiej siê po nim skrêcaj±. wklejam analizê tego eliksiru z olejkiem arganowym ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() na razie tyle, idê zrobiæ synkowi co¶ do jedzenia, w koñcu apetyt mu wróci³ ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1085 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 611
|
Hej mam nadziejê, ¿e pomo¿ecie. Znudzi³y mi siê ciemne w³osy i mam ochotê na jaki¶ naturalnie wygl±daj±cy blond.
Po k±pieli rozja¶niaj±cej (rozja¶niacz Joanny z utleniaczem 9%) mam piêkna marchewê, w miare jasn± ale do blondu temu daleko. Jak± farbê na to mog³abym po³o¿yæ ¿eby zej¶æ z tej marchewy do jakiego¶ blondu?ciep³y, ch³odny byle blond. Czy Londa 12/9 albo 18(19?) sobie z tym poradzê czy strata kasy i czasu i nic z tego nie wyjdzie? Mo¿e co¶ innego jeszcze albo co¶ zmieszaæ? Czyta³am o Palette ale za bardzo siê jej bojê:p wola³abym co¶ Londy czy Joanny bo tych farb kiedy¶ u¿ywa³am i lubi³am je, kolor wychodzi³ niez³y i w³osy w dobrym stanie by³y.
Fenris ![]() Przepraszam za ewentualny brak polskich znaków - kwestia pisania na urz±dzeniach przeno¶nych Edytowane przez Irisfeal Czas edycji: 2013-01-22 o 10:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#1086 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 526
|
Irisfael
Popatrz co u naszej Exclusive siê dzieje, bo chyba jeste¶cie w podobnej sytuacji. Kilka-kilkana¶cie stron wstecz siê temat krêci. Co do Palette, du¿o blondyn z w±tku u¿ywa³o/u¿ywa i nawet nie pamiêtam,czy która¶ p³aka³a po niej. ![]() Cze¶æ i czo³em i dobranoc ![]() ![]()
01.03-Palette c10 Edytowane przez novelove Czas edycji: 2013-01-22 o 10:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#1087 |
Zakorzenienie
|
to du¿y psiak ja to zakochana jestem w malcach, dzisiaj taki ma³y ratler prawie nam pod ko³a wskoczy³ bo lata³ przed czyim¶ domem
![]()
#1088 | |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 611
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1089 | ||||
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 1 463
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- By³am kilka dni temu na zakupach, i zakupi³am kilka od¿ywek i masek ![]() 1. https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...jedwabiem.html 2. https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...-rumianek.html 3. https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...iwych-len.html 4. https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...a-therapy.html Ciekawe jak siê bêd± sprawdzaæ. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1090 | |||||
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 195
|
Witam siê z kawk± i pierniczkiem
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ciekawe jak siê sprawdzi ![]() Cytat:
![]() A na ebayu nie ma alfaparfu? Na allegro mo¿na napisaæ do sprzedawcy spytaæ siê czy wy¶le za granicê, mo¿e a nu¿ siê jako¶ dogadasz ![]() Czym farbujesz? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez exclusivee Czas edycji: 2013-01-22 o 11:50 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1091 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 18 974
|
cze¶æ
![]() wypróbowa³am hakuraka do konturowania - boski, najlepszy, idealny ![]() ![]() a teraz jadê na ko³o, paa |
![]() ![]() |
![]() |
#1092 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1093 | ||
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 942
|
hej!
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() o ciekawe jak na mnie zadzia³a ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- widzia³am dzi¶ w rosku te maski do farbowania ale cena to ponad 26z³ a nie tak jak tu pisze ![]() ![]()
blonding ![]() ![]() by³o - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podciêciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm ![]() aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening ca³ego cia³a Edytowane przez asiabb1983 Czas edycji: 2013-01-22 o 12:15 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1094 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 18 974
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1095 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny od dzi¶ bêdê bra³a Calcium Pantothenicum, muszê od¿ywiæ te w³oski bo rok bra³am suplementy i we wrze¶niu co¶ nie posz³o i do tej pory nie bra³am, a rezultaty mia³am ¶wietne! wiec biorê sie za siebie ¿eby o tym nie zapominaæ ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1096 | |||||||
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 27 236
|
Cytat:
![]() Pomy¶le i jak sie zdecyduje w 100 % na przyciemnianie to wtedy na³o¿e Syossa ![]() Musia³abym juz teraz k³a¶æ a pewna to wcale nie jestem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
1. czarny - k±piel rozjasniajaca, na to naturalny blond z joanny - efekt ciemny miedziany blond 2. po miesi±cu gdzie¶ Palette a10 - lekko pojasnilo i och³odzi³o kolor ale delikatnie 3. 2x k±piel rozja¶niaj±ca(musia³o byæ 2 razy bo mi wysz³o nierówno) na to srebrny py³ z Joanny - i tu w³a¶nie efekt jest na 1 zdjêciu które da³am, potem widaæ ![]() Czym farbowa³am... Po tym Srebrnym Pyle to potem da³am Viking 9.1, z L'oreala, Wellaton 8.1+9.0, potem ju¿ sobie da³am na ca³o¶æ garnier e0 rozja¶niaj±cego ![]() ![]() Potem ju¿ tylko odrosty, nie pamiêtam co po kolei ale wiem ¿e robi³am c10, a10, 219, c12 z Palette, Wellaton 12/1, mieszanki Palette (ale u mnie sie np nie sprawdzi³y tak jak u Bunny czy Kylie ![]() ![]() A ostatnie pare miesiêcy to Palette Salon Colors 10-2 - nie polecam, wysuszaj±ce gowno, ale kolor owszem piêkny, Garnier 111, no i teraz ju¿ Wella Koleston 12/96 - wszystko na wodzie 12 %. Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Gdzie kupi³a¶ t± ostatni±? Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1097 | |||
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 011
|
Cytat:
![]() a ten eliksir ju¿ testowa³a¶?? Cytat:
Cytat:
![]() Czeko ¶liczne w³oski ![]() Przysz³a mi dzi¶ farba ![]() ![]()
"Adoptuj±c jednego psa nie zmienisz ca³ego ¶wiata, ale zmienisz ¶wiat tego psa" Zapuszczam w³osy: by³o (styczeñ '13)-40cm ![]() jest (pa¼dziernik'13)-50cm ![]() bêdzie-55cm ![]() Farbujê: wella koleston 12/89 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1099 | |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 007
|
Cytat:
![]() Poki co, wciskam kilka fotek mojego wczorajszego farbowania. Kolor wyszedl cieplejszy na fotach, bo mam ciemno w mieszkaniu jak w jaskini i nie radze sobie z aparatem ![]() W realu jest to taki bezowy popiel. W sumie jest ok, przy skorze nie ma roznicy, ale nastepnym razem do mieszanki uzyje 12.16 zamiast 12.11 ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1100 | |
Marcelover ♥♥♥
Wiadomo¶ci: 19 577
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1101 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1102 | |
Zakorzenienie
|
Muszê go obczaiæ na necie
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja pozniej odrost tez bede musiala na 12 robic bo mam ciemny blond, no ale ja juz wybiegam tak w przod hehe, ale nic na to nie poradze ze mysle juz o nlondzie ;-) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1104 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 011
|
guacamole fajny masz kolor
![]() ![]() ![]() w jakim Pañstwie Ty mieszkasz ¿e w³oskich farb tam nie ma jak wys³aæ?
"Adoptuj±c jednego psa nie zmienisz ca³ego ¶wiata, ale zmienisz ¶wiat tego psa" Zapuszczam w³osy: by³o (styczeñ '13)-40cm ![]() jest (pa¼dziernik'13)-50cm ![]() bêdzie-55cm ![]() Farbujê: wella koleston 12/89 |
![]() ![]() |
![]() |
#1105 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 293
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1106 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Mieszkam w Szwecji i jak chce cos kliknac w polskich sklepach, kosztuje to strasznie drogo albo nie wysylaja. Za to koleston kosztuje mnie nieduzo i kupuje go w sklepie w UK lub w Niemczech - online of koz ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ---------- Cytat:
![]() ![]() Moj kolor wyjsciowy to naturalna mysia szostka. A farbowalam lacznie 60 ml farby, gdzie polowe stanowila rozjasniajaca 12.11 a do tego w roznej proporcji 10.96, 9.8 i odrobine 9.7, by nieco bezu dolozyc. Woda 9 proc. ---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ---------- dzieki ![]() Edytowane przez guacamole Czas edycji: 2013-01-22 o 13:31 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1107 |
Zakorzenienie
|
Guacamole piekny kolor i londycja wlosow. A co do dlugosci- w³osy nie zêby- urosn±
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1108 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tego 12.16 normalnie nie od¿a³uje ![]() I teraz sama nie wiem czy robiæ nim dalej, przyciemniaæ, przerzuciæ sie na alfe? ![]() Przy przyciemnianiu chcia³am daæ 9.16 na odrost i 9.38 na dlugosc ![]() Albo same 9.38 jakbym nie mia³a odrostu i potem 9.16 robic odrost. Ale nie wiem czy to by rowno wychodzi³o. Chyba po prostu do fryzjera pójde i wsio ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1109 | |
Wtajemniczenie
|
Mam nadzieje, ze szybko urosna, bo ja juz bym chciala sobie je upinac, bo ta dlugosc i ksztalt takie srednio ladne
![]() Tak, nie zeby ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ---------- Cytat:
Widzialam 12.16, ale w necie. Wiem, ze nie chesz klikac po zagranicznych sklepach i ibejach, ale na ibeju widzialam u jakiegos supersprzedawcy, ze sprzedawal bez kosztow przesylki i wychodzilo tak po maks 30 zlotych. 12.96 mozesz zmieszac, jesli masz jej nadmiar. Po prostu, krzywdy nie zrobisz, jak dasz jej 1/3 do farby 12.11 czy 12.16, a zuzyjesz tubke ![]() ---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- Tez mam w skladziku 12.96, ale tez 12.89. Tej drugiej jestem strasznie ciekawa. Ponoc przy wodzie 12 wychodzi niemal biel ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1110 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Obecnie na stanie ¿adnej farby nie mam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale jak mam z hong kongu zamawiaæ to wole ju¿ spróbowaæ alfe ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:23.