|
|
#811 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013 Cz.3
Cytat:
Ja mam wizytę 7 lutego, to też będzie 13tc. Również liczę na to, że poznam płeć ![]() Trzymam kciuki za Twoje maleństwo, żeby uchyliło rąbek tajemnicy ![]() Na kiedy masz termin porodu? |
|
|
|
|
#812 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tytuł tej książeczki to "Pierwszy rok w życiu dziecka". I już widzę, że sporo się z niej nauczę I myślę że ta książka rozwieje wszystkie moje wątpliwości Nawet są obrazki np. w jakiej pozycji karmić dziecko itp. Wydaje się super. Chyba zaraz zasiądę do czytania ![]() Cytat:
O pampersach też muszę pomyśleć nie musiałabym ciągnąć za sobą nocnika ![]() Perse na problem nr 2 wypróbuj pieczone jabłko. A jak nic z naturalnych sposobów nie pomoże to kup w aptece czopki glicerynowe. Mi ginka je polecała na zaparcia (ale na szczęście obyłam się bez nich). |
||
|
|
|
#813 |
|
Zakorzenienie
|
Ide cosik przekąsic i legnąc bo słaba jestem.A Wy kombinujcie nad biznesem
|
#814 |
|
Zakorzenienie
|
Hahaha jak Cie jakis prof wkurzy i nie bedzie chcial czegos zaliczyc to tez mu wyszczelisz
mysle ze sie nie oprze lol hahah
|
|
|
|
#815 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#816 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#817 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#819 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#820 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wogole moj TZ jest dobry ...Ma na imie Marcin i caly czas mowi ze jak bedzie syn to bedzie Marcin Junior Moj tata nawet sie smieje ze bedzie do niego DZIUNIOR mowil lol hahah W nocy poszlam sikac po raz ktorys i mowi do mnie Tz-co Ty tak chodzisz czesto sikac? Ja-Uciska mi na pecherz i caly czas mi sie sikac chce.. Tz-Aaa Marcinek Ci uciska pecherz ... hahahahahahhahaahahah:coj est: ---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#821 |
|
Zadomowienie
|
możliwe że głowa cie boli bo za długo śpisz lub leżysz ja tak mam co niedzielę jak sobie poleżę dłużej w ten 1 wolny dzień od pracy/
|
#822 |
|
Zadomowienie
|
ja też od wczorajszego popołudnia odczuwam bóle głowy , nie mam pojęcia z czego to wynika ale mam nadzieję ze to nic groźnego, może ciśnienie jest niskie na zewnątrz sama nie wiem
|
|
|
|
#823 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#824 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#825 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
ale wy gonicie - nie mam czasu was nadrobic przy Marysi wchodze na chwile na wizaz i musze uciekac, bo to diabel nie dziecko.U mnie dzis na obiad barszcz bialy ![]() w nocy spac nie moglam napilam sie wody bo mi sie pic chcialo i bolal mnie zoladek. Mmarysia usnela ide i ja poleniuchowac, bo jak wstanie - armagedon.
|
#826 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() napisz do domciatko na priv, żeby wrzuciła Cie na naszą listę |
|
|
|
|
#827 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#828 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;38789201] Ale takim już 100% dla mnie sposobem jest... stresik Jak się czymś zestresuję, to od razu mnie brzuch zaczyna boleć. Normalnie to niedobrze, ale (poza ciążą, bo tu staram się być spokojna) aż czasami się wpędzam w jakieś czarne myśli, żeby ruszyło. Chyba powinnam pójść do lekarza.....[/QUOTE]no powiem Ci Perse że hardcore ![]() A ja nawet jakiś reportaż kiedyś oglądałam, w Galileo chyba jakoś to do mnie nie przemawia
|
|
|
|
|
#830 |
|
Wtajemniczenie
|
aa i jeszcze musze Wam powiedziec, ze dzisiaj mialam dziwny sen, snilo mi sie, ze moja mama urodzila dziecko bez jednej raczki... tak sie tym snem zaniepokoilam, ze szok, chociaz ostatnio gin pokazywal mi raczki i nozki
|
|
|
|
#831 |
|
Raczkowanie
|
A propo próbowania mleczka przez tż. To mój stwierdził, że raczej nie będzie chciał, bo kolega mu mówił, że jest niedobre
![]() Śmiał się tylko, bo ten sam kolega stwierdził, że najbardziej mu się podobało jak mógł sobie mleko ręką odciągnąć i leciało jak u krówki. Faceci... Przesłałam tż zdjęcie laktatora, który ściąga mleko od razu z dwóch piersi, a on do mnie "Przez tą Twoją dojarkę to mi się wszystkie strony pozamykały". |
|
|
|
#832 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Kiedyś nawet zakładałam wątek na wizażu o książkach właśnie o "obsłudze" dziecka i dziewczyny polecały mi to i jeszcze Język niemowląt. Zapomniałam dodać: do lekarza od głowy :P |
|
|
|
|
#833 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zostawić was na trochę, a już 2 strony do nadrabiania |
|
|
|
|
#834 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hm.. ogladacie sekrety chirurgi? Ostatnio pokazuja baby ktore przychodza z cyckami i brzuchami takimi ze dramat ... zwisajacymi i wogole... i ida pod noz wyciac sobie kawalek brzucha zeby miec plaski i ladny ( wiem ze sa skrajne przypadki ale bez jaj) i wszystkie zrzucaja taki wyglad na ciaze.. jak dla mnie to jest zaniedbanie ( no wsumi elepiej isc pod noz niz pocwiczyc czy miec diete..)znam duzo osob ktore rodzily ...pare dziewczyn nawet po 20-30 kg przytyly i maja ladne piersi i brzuch ( nie mowie o figurze modelki czy jak przed ciaza ) ale jednak nie az tak jak pokazuja w tym np programie.. |
|
|
|
|
#835 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja tam tłuszczyku nie widzę |
|
|
|
|
#836 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Wróciłam właśnie z laboratorium. Krew oddana, siuśki też, a teraz idę stracić siódme poty przy ugniataniu ciasta drożdżowego. Bo o pizzy była mowa i u mnie dziś na obiad jest ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#838 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bardzo ładnie się zaokrągla Organizm wie, czego potrzebuje
|
|
#839 | |
|
Zadomowienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;38789903]To ponoć bardzo dobra książka
Kiedyś nawet zakładałam wątek na wizażu o książkach właśnie o "obsłudze" dziecka i dziewczyny polecały mi to i jeszcze Język niemowląt. Zapomniałam dodać: do lekarza od głowy :P[/QUOTE] Dobrze wiedzieć bo ja ją trochę w ciemno kupiłam szukałam na allegro jakiejś książki właśnie o "obsłudze" dziecka przez pierwszy rok i wpadła mi ta w oko właśnie bo była wyprzedaż Normalnie kosztuje jakoś 35zł (taka cena na książce jest), a ja zapłaciłam za nią niecałe 20zł. Jak przeczytam tą to może sobie zamówię jeszcze "Język niemowląt".Jak znacie jeszcze jakieś dobre książki godne polecenia to podajcie tytuły, chętnie z nich skorzystam ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#840 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A ja mam na obiadek ziemniaczki, kotlety sojowe i surówka
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:10.

na poczatku będziemy mieszkać z moimi rodzicami (Tż po urodzeniu maleństwa będzie miał jeszcze 1,5 roku studiów) więc dopiero jak skończy studia będziemy kombinowac żeby zamieszkać samemu, a razie jednak mimo wszystko pasuje mi mieszkanie z mamą bo namówiła mnie żebym od razu po maturze poszła na studia a ona jako ze nie pracuje w czasie moich zajęć będzie zajmowac się maluszkiem, to duzo ułatwi
?
mysle ze sie nie oprze lol hahah

nieodległe od siebie terminy.
przy Marysi wchodze na chwile na wizaz i musze uciekac, bo to diabel nie dziecko.
napilam sie wody bo mi sie pic chcialo i bolal mnie zoladek. Mmarysia usnela ide i ja poleniuchowac, bo jak wstanie - armagedon.

Jak się czymś zestresuję, to od razu mnie brzuch zaczyna boleć. Normalnie to niedobrze, ale (poza ciążą, bo tu staram się być spokojna) aż czasami się wpędzam w jakieś czarne myśli, żeby ruszyło. Chyba powinnam pójść do lekarza.....[/QUOTE]
Ja tam tłuszczyku nie widzę