|
|
#1771 |
|
Piers do przodu
|
Dot.: Scent Bar XLVII
Oj jak lubię takie herbatki Winterio - ano widzisz jak to z tymi farbami jest - ja chciałam rudy mam winny - Ty chciałaś śliwkowy, masz rudy (poka poka )
|
#1772 | ||||
|
BAN stały
|
![]() Cytat:
Vesence będzie przykro ![]() Ale miłośnik kuchni, który jest zarazem miłośnikiem kotów, iść musi na kompromis ![]() Cytat:
Azaliż bynajmniej od groma ![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#1774 |
|
Wtajemniczenie
|
Baru jak pachną Rasasi co maja_02 rozbiera?
Katty - z takich najlepsiejszych mam jeszcze z pigwą, z granatem, z imbirem i cytryną pomarańczowa ulubiona fogle policzyłam herbaty i 12 różnych mam
|
#1775 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2. 3.rzucenie analogów - skóra lepiej dotleniona , odzywiona , ukrwiona to i napięta i nawilżona . Cytat:
![]() 2.Ty mnie tutaj konfidencją nie strasz , bo jak Ci indemnizację zrobię to Ci impedancja opadnie ![]() 3.jak zwykle manipulacja faktami i to jaka beszczelna , żadnego ptastwa tam nie było , a rzuciła się z urwiska , co zresztą sprawdze w tekście źródłowym z ilustracjami znaczy w spółce Makuszyński-Walentynowicz ![]() 4.na sh.aczkę ?
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#1776 |
|
BAN stały
|
Przyszła etorebka, którą zamówiłam... wczoraj
![]() Chyba mam więcej szczęścia niż eFlo
|
|
|
|
#1777 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
na szczęście raz tylko się nacięłąm na taką, co z niczym nie była pijalna ale i jej nie wyrzuciłam .... czeka na koncepcję
|
|
#1778 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zioła, owoce, mieszanki, czerwone, białe, zielone (których nie mogę za bardzo pić )jak widzę coś ciekawego, to nie wyjdę bez ![]() w domu krzywo patrzą, tylko dzieci mnie rozumieją i podzielaja bzika, codziennie wybierając po zapachu inny smak
|
|
#1779 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
oooo też mam taką, chuop spija więcej mieć nie mogę, bo nie mam gdzie trzymać, a chętnie codziennie przynosiłabym nowe, bo cukiernia niedaleko ma fajne mieszanki
|
|
#1780 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Dobry
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#1781 |
|
Nindżopesz
|
Rejcz ostatnio na wszystkich od razu krzyczy, c'nie
|
|
|
|
#1782 | |||||
|
BAN stały
|
Różnie, każdy zapach inaczej
Tak serio, to bardzo nierówne zapachy robią, jedne mnie absolutnie oczarowały ![]() Cytat:
Gluta pija się też przed/po operacjach hemoroidalnych ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- Postanowiłem poszukać u źródła, czyli na ichniejszych stronach, bez polskich pośredników i agencji ![]() No bo widziałaś, jaka ciągle zła chodzi I w ogóle to mi wygląda na chorą ![]()
|
|||||
|
|
|
#1783 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziewczyny jakie bazy pod cienie używacie? muszę kupić nową bo mi sie moja kończy i nie wiem jaką
Edytowane przez SzatAnka71 Czas edycji: 2013-01-22 o 15:06 |
||||
|
|
|
#1784 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#1785 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale olej jest wstręęętny, a glut smaczny nawet ![]() Olej lniany piłam kiedyś przez kilka dni, ze 3 chyba i dałąm spokój sobie ![]() Cytat:
![]() Nie...chyba jakbym miała przytyć po siemienu, to po ponad miesiącu już by coś przybyło, pewnie nawet wcześniej. Może to tycie posiemieniowe zależy od organizmu... Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- Bazy żadnej nie używam, maluję na mokro i jest super. Kiedyś robilam sama baze - kropla gliceryny plus 3 krople wody i było jeszcze bardziej super, ale mi sie już nie chce. Takiego mixa wodno glicerynowego można w malym pojemniczku trzymać do dwóch tygodni. O...chyba se zrobie baze, akurat mam składniki ![]() Podobno daje taki sam efekt jak baza z Maca, ale pewna nie jestem bo Mac'owej nigdy nie miałam. w necie tak pisali
|
||||
|
|
|
#1786 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale próbowałam![]() Bazę też kiedyś robiłam ale jednak taka mazia ze słoiczka wygodniejsza, ale ze mnie leń
|
|
#1787 |
|
Piers do przodu
|
Szatą - ja nie narzekałam nigdy na bazę pod cienie Artdeco
|
#1788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1789 | ||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Może ![]() Ale dlaczemu tak często?Co planujesz? ![]() Cytat:
Cytat:
Największy wybór mam chyba w Rossmannie ![]() A fogle drogi Baru to:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
|
|
|
#1790 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1791 |
|
Zakorzenienie
|
No jak to ![]() Rano,zeby sprawdzić czy przypadkiem przez noc ciut nie schudłam, a wieczorem,żeby sprawdzić czy nie przytylam w ciągu dnia ![]() A poważnie...no jakoś pewniej się czuje ja skontroluje wagę 2 razy dziennie. Wiem,że to bez sensu ale jak widze że nic nie przybyło, to mi lepiej ![]() Dobra, pijemy. Tylko zanim otworze winko, to pochwal sie co będziemy świętować ![]() Dziewczyno, ale Ty sie nakombinujesz z tymi włosami. Nie boisz się,że zniszczysz je w końcu? Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2013-01-22 o 17:20 |
|
|
|
#1792 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
co oblewamy?
|
|
|
|
|
#1793 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1794 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1795 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na szczęście ten rozjaśniacz, którego używam, nie jest tak agresywny. |
|
|
|
|
#1796 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Przyszły moje nowe liquidy teszczę bananaI bombka różana z wymianki przyszła ![]() Czy może boleć brzuch od e-papierosa?
|
|
#1797 | |||||
|
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||||
|
|
|
#1798 |
|
Zakorzenienie
|
Edytowane przez SzatAnka71 Czas edycji: 2013-01-22 o 18:08 |
|
|
|
#1799 |
|
|
Odwiedziłam parę drogerii i w to zwątpiłam
A tych z górnej półki nie liczę, bo wtedy nie miałam na nie kasy, w jakimś MACu pewnie by się znalazłaWciąż w Krakowie A bliższe dane na PW
|
|
|
#1800 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Obyś miała rację ![]() Cytat:
I jak? Nie...chyba nie może bolec od fajki , tak myślę ![]() Gratuluję Bombki ![]()
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:44.

(poka poka
)

pomarańczowa ulubiona 

ale i jej nie wyrzuciłam .... czeka na koncepcję 

Największy wybór mam chyba w Rossmannie
dzie teraz bedziesz pracować?
k laski:dzie teraz bedziesz pracować?