|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3481 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kieleckie Panny Młode odsłona nr 10
Dziewczyny tak w ramach informacji, jeśli któraś z was jeszcze nie zdecydowała się na zaproszenia i jest w trakcie poszukiwań, to warto zajrzeć na tą stronę jednej z wizażanek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=329534 Na prawdę robi piękne rzeczy, jest bardzo elastyczna, słowna, ma fajne pomysły - polecam ją bo sama korzystałam z jej usług na swój ślub i wszystko było rewelacyjne wykonane (zaproszenia, winietki, plan rozmieszczenie gości)
|
#3482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bierzecie jakąś dodatkową oprawę muzyczną, czy polegacie na organiście? Wiesz już jak tam cenowo wychodzi?
|
|
|
|
|
#3483 |
|
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny. Jak zaplanować dzień ślubu jeśli ceremonia jest o 17.
O której umówić się do fryzjera, na makijaż, błogosławieństwo? Tak żeby na spokojnie ze wszystkim się wyrobić.
|
#3484 |
|
Przyczajenie
|
Mnie ślubu bedzie udzielać Robert Woszczycki. Z tego co wiem to jest rozchwytywany bo super odprawia msze. Co do oprawy muzycznej to chciałabym jeszcze mieć skrzypce. Jeżeli chodzi o cene to już słyszałam że cena dochodzi nawet do 2000 zł ale to bzdura. Nie pamietam ile dokładnie mi powiedzieli ale ok 600-700 zł.
|
|
|
|
#3485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3486 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ile za nie zapłaciliście?
|
|
#3487 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() W Skorpionie (a przynajmniej w tym na Sienkiewicza) cena jest uzależniona od rozmiaru. W zasadzie wyszło nam duuużo mniej niż zakładaliśmy (początkowo myśleliśmy o dwukolorowym złocie). Ja mam rozmiar 11 - cena 614zł, mój TŻ ma rozmiar 23 - cena 799zł. A... obrączki kupiliśmy od ręki Klasyczne mają na stanie, więc tylko godzinkę czekaliśmy na grawer
Edytowane przez kalolcia21 Czas edycji: 2013-01-22 o 17:29 |
|
|
|
|
#3488 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny w kruku była fajna promocja tylko nie wiem czy nadal trwa. Za nasze obrączki wyszło 2600 zl i dostaliśmy bon o wartości 400 zl na zakupy. Ja również chodzę i ciągle je zakładam
|
|
|
|
#3489 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
#3490 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak jak sobie myślę o tym to już zaczynam się stresować ![]() A co będzie dopiero w dniu ślubu.
|
|
#3491 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No to ja se będę denerwować prze 2,5 pół godz. Też mam ślub na 17 i po umalowaniu przez Olę muszę sobie znaleźć jakieś odstresowujące zajęcie
|
|
#3492 |
|
Zakorzenienie
|
A ja się w ogóle nie denerwowałam... do momentu, aż zobaczyłam przez okno samochód, w którym jechał mój mąż. Od tego momentu ledwo trzymałam się na nogach, było mi słabo.. ale dałam radę
|
#3493 |
|
Zakorzenienie
|
uwierzcie mi nei ma sie co stresowac ja mialam za duzo czasu walnelismy z przyszłym malzonkiem po bombce zrobil mi kanapki i było fajnie
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#3494 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3495 |
|
Raczkowanie
|
Ja to strasznie panikuje, te przygotowania w dniu ślubu martwię się że coś pójdzie nie tak. A o przysiędze w kościele to nawet nie chce myśleć. Czasami to mi się śni dzień ślubu że zamieszanie straszne i do tego ja nie gotowa a tu ta godzina tuż tuż. Zastanawiam się jak inne dziewczyny do tego podchodzą - stres czy na luzie zupełnie.
|
#3496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3497 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaskoczona byłam tym, że się nie rozpłakałam, bo na wszystkich ślubach płaczę. A tu wprost przeciwnie- byłam tak uśmiechnięta, że ludzie w kościele byli pewni, że zaraz parsknę śmiechem.
|
|
#3498 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Miałam podobnie Od rana w ogóle nie wierzyłam, że to ,,już dziś'', tak jakby nie mnie to dotyczyło, wróciłam od fryzjera i kosmetyki, zaczęłam wciskać się powoli w kieckę, starsza już przyjechała pomagała mi, fajnie na luzie śmiałyśmy się z siebie, a tu nagle usłyszałam klaksony z samochodów jak zobaczyłam przez okno limuzynę w której siedział TŻ i tych wszystkich ludzi, którzy stali przed domem to stanęłam i przez chwilę nie wiedziałam co mam robić... Jak wyszłam po TŻ zaczęłam płakać, sama nie widziałam co się dzieje. Mszy prawie w ogóle nie pamiętam, a o kazaniu już nie wspomnę....:/ Dopiero jak dostaliśmy płytę z nagraną całą mszą wszystko wysłuchałam![]() Nie ma co się za wcześnie denerwować, szkoda nerwów Ten stres związany ze ślubem w pewnym sensie jest na prawdę piękny
Edytowane przez belleza_ines Czas edycji: 2013-01-23 o 13:51 |
|
|
|
|
#3499 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
hmmm dobre pytanie, ja fryzjera umowilam sobie na 8 lub 9 (musze zadzwonic, bo nie pamietam juz) a kosmetyczki zaczne dopiero szukac, jak macie sprawdzone osoby to prosze o numery na priv oczywiscie
|
|
|
|
|
#3500 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3501 |
|
Raczkowanie
|
o proszę, nie spodziewałam się takiej szybkiej podpowiedzi
powiedzcie dziewczyny jakie buty kupujecie, jesli szpilka to ile cm? bo ja jestem niska, wiec chcialabym jakies wysokie, tylko sie zastanawiam czy wytrzymam w nich cala noc:P i jeszcze jedno pytanko, najpierw kupujecie buty i do nich dobieracie dlugosc sukni, czy inaczej? jeszcze nie wybieralam sukni, ale juz pytam, bo mi sie takie pytanie nasunelo na mysl
|
|
|
|
#3502 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja kupuje 8 cm I wolałabym zeby buty nie były na takiej mega szpilce Tylko jakiś stabilniejszy obcasik Ale to się jeszcze okaże Mam 100dni do ślubu hihihih
|
|
|
|
|
#3503 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam niestety ten problem z głowy - mój TŻ jest ode mnie niższy..także pozostają białe baletki. Ale przynajmniej będzie mi wygodnie
|
|
|
|
#3504 |
|
Przyczajenie
|
Ja mam fryzjera (Ania Świeboda) o 11.40 czesanie ma potrwać około godziny na 13 jestem umówiona na makijaż (Czarna Kawa
) a ślub o 16. W domu będę o 14.30 Bede miec chyba tylko czas aby wskoczyć w sukienkę ale to dobrze nie bedę mieć czasu na stres. Buciki najlepiej mieć wczesniej żeby można było dopasowac długość sukni idealnie. Ja sobie kupię obcas ok 10 cm bo na takim mi najwygodniej. |
|
|
|
#3505 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Buty musisz już mieć przy doborze długości sukni, nie inaczej
|
|
|
|
|
#3506 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=Sylwia19890;3881420 6]Ja mam fryzjera (Ania Świeboda) o 11.40 czesanie ma potrwać około godziny na 13 jestem umówiona na makijaż (Czarna Kawa
) a ślub o 16. W domu będę o 14.30 Bede miec chyba tylko czas aby wskoczyć w sukienkę ale to dobrze nie bedę mieć czasu na stres. A mogłabyś mi namiary do Ani Świebody bo przeszukuję wątki i coś mi kiepsko idzie oraz cenę za uczesanie ślubne ( może być na priv)
|
#3507 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3508 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pracuje na Nowym Świecie 11?
|
|
#3509 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3510 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuje dziewczynki muszę się tam wybrać jak tylko pozbędę się gipsu , czyli mam nadzieję w pt
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:46.

1 MAJA 2013 

oraz cenę za uczesanie ślubne ( może być na priv)