|
|
#541 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: MARZEC-nasze wiosenne zakupy
nie lubię pepitki, ale ten płaszcz jest rewelacyjny Cytat:
Praline masz świetną fryzurkę |
|
|
|
|
#542 |
|
Zakorzenienie
|
Oba plaszcze w pepitke swietne!
|
|
|
|
#543 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie ma za co. Życzę powodzenia w polowaniu. Ja też jutro idę po jedne, zielone, dla pewnej Wizażanki. ) Mam nadzieję, że jeszcze będą!
|
|
|
|
|
#544 |
|
Zadomowienie
|
Kupiłam sobie muchy w H & M za 24,90 zł ale nie wiem czy nie wyglądam w nich ---->
Moge tak wyjść na ulicę? Dodam że normalnie noszę jeszcze grzywkę ale dzisiaj nie chciało mi się prostować włosóe
|
#545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ŻARTUJĘ! - wyglądasz świetnie a z grzyweczką to już w ogóle będzie miodzio A tak na marginesie to sliczna z Ciebie wizażanka
|
|
|
|
|
#546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Piekna dziewczyna z Ciebie
|
|
|
|
|
#547 |
|
Raczkowanie
|
Jedno małe pytanie
. Nie denerwujcie się, że tutaj , ale w sumie po co miałam zakładać nowy wątek.Dysponuje kwota 100 zł i ani zł więcej, bo mam długi u siostry nie mówiąc juz o rodzicach . No i musze sobie kupią jakąć letnią kurteczke. Moja ukochana kurteczka z house'a... moge pomarzyć za droga . Czy jest w ogóle możliwość kupienia fajnej kurteczki do 100 zł? ( all odpada niestety). Może polecicie mi jakiej sklepiki w ŁODZI , gdzie mogę kupić coś za taką cene?
|
|
|
|
#548 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziekuje
|
#549 |
|
Zadomowienie
|
Przy pomyslnych wiatrach, jutro zawitam w h&m'ie. Mam nadzieje, ze beda jeszcze te balerinki, szczegolnie zalezy mi na czarnych, chociaz fioletowe i zielone tez sa śliczne. Czarne przydadza sie na mature i ogolnie, sa uniwersalne. Tylko nie wiem wlasnie, czy je kupic, bo wydaja mi sie troche nie praktyczne, ze wzgledu na ten material z ktorego sa zrobione.. Jak myslicie?
|
#550 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wlasnie o takim marzylam jak zobaczylam u agnieszki włodarczyk![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#551 |
|
Zakorzenienie
|
ja dzis wpadlam do Vero Mody
![]() dluzszy treczo-plaszczyk 150zl 2 welurowy dresy spodnie+ bluza szary i czarny 70zl za komplet (-50% przecena) sukienka srebrna satynowa wiazana w pasie 45zl 2 bluzeczki po 25 zl, granatowa i czerwona lakierowany pasek czarny 25zl i znow jestem bez kasy ;( |
|
|
|
#552 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#553 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mia22, znam to a potem muszę jeść owisiankę i siemię lniane na śniadanie, obiad i kolacje do końca miesiąca bo tylko na to mi starcza hahaha |
|
|
|
|
#554 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Macie racje w naszym mieście nie ma fajnych sklepów. W Alfie zupełnie nic nie ma, hm bez rewelacji (nigdy nic tam nie kupiłam). Podobno mają w następnym roku rozbudować nasze CH...może wtedy coś się pojawi. Dlatego podobnie jak Wy od lat jezdze na zakupy do Warszawy
|
|
#555 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
))
|
|
|
|
|
#556 |
|
Zakorzenienie
|
Niebie, ooo kupiłaś te balerinki
. Bardzo ładne, udany zakup. Wygodne?Yeah, . Ciągle jem ryż, bo lubię, a rodzice oczywiście widzą w tym formę oszczędności! Fakt....czasami kilka dni muszę żerować na zapasach TŻ .
|
#557 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie sa wygodne.
Dużo wygodniejsze, niż dwie pary, które tez mam z H&M dziecięcego. Ale niektóre dziewczyny w wątku o tych butach piszą, że jak mierzyły, to były dla nich bardzo niewygodne.. Wydaje mi się, że może dlatego, że te buty są bardzo ciasne 'w palcach' i ja musiałam brać większy rozmiar.Jestem baaaaardzo z nich zadowolona! Mam trochę fioletowych ciuchów i będą świetnie się komponować.
|
|
|
|
#558 |
|
Rozeznanie
|
NiEBiE, ha, takze zastanawilam sie nad fioletowymi balerinkami z h&m, ale w koncu wzielam czarne (choc nie jest powiedziane, ze na fioletowe takze sie skusze
). dla mnie bucki sa bardzo wygodne, ciekawe tylko ile wytrzymaja.wklejam moje ostatnie zakupy: tuniko-sukienka z golfem (troche pognieciona ) orsay 59.9zl torebka z klodka 23zl all czarne baleriny hm 39.9zl zielona bluzka all 16zl zlota torebka z breloczkiem 26zl all azurowy sweter-long z golfem miss selfridge (w rzeczywistosci kolor jest lososiowo-rozowy) 24zl all Edytowane przez kociolek Czas edycji: 2007-03-09 o 12:46 |
|
|
|
#559 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a cena za ażurowy golfik - miodzio
|
|
|
|
|
#560 |
|
Rozeznanie
|
katia84, dziekuje
. azurowy long z golfem w rzeczywistosci fajniej wyglada, na zdjeciu wyszedl jak landrynka
|
|
|
|
#561 |
|
Zakorzenienie
|
Akszeingo Pewnie, ze mozesz
![]() Ostatnio mam wrazenie, ze mysle tak jak CzarownicaGosia i tez pierwsze co mi sie nasunelo to gwiazda filmowa ![]() Tez sobie kupilam okulary w H&M ale nie mam aparatu w tym momencie, wiec pokaze innym razem ![]() No i kolejny zakup to ta wyslawiona na wszystkie strony zygzakowata torebka z dzieciecego H&M Kociolku bardzo ladny azurowy 'golfik' Miss Selfridge to jednoczesnie nazwa sklepu? czy tylko firma z metki? Interesuje mnie w jakim sklepie mozna taki kupic i to jeszcze za taka cene...
|
|
|
|
#562 |
|
Rozeznanie
|
gaga87, golfik mozna standardowo kupic w UK
, ja swoj kupowalam na allegro (pojedyncza sztuka). miss selfridge to nazwa firmy
|
|
|
|
#563 |
|
Zakorzenienie
|
kociolek balerinki i golfik ażurowy
|
|
|
|
#564 |
|
Zakorzenienie
|
heh ja nie gloduje, ale jakbym mogla zgarniac kase na jedzenie to pewnie bym tez ja inaczej gospodarowala :P
kociolek sliczny golfik azurowy
|
|
|
|
#565 |
|
Rozeznanie
|
witch_18, Mia22, dziekuje
hehe, anies, ja takze baaardzo lubie ryz , ale jeszcze bardziej przepadam za platkami muesli i owsianka tj yeah i caly dzien moglabym przezyc na takim 'menu'. no coz, ale maz mnie pilnuje i jestem przez to miesozerna. koniec OT
|
|
|
|
#566 |
|
Zakorzenienie
|
Kociolek, świetne zakupy. Zwłaszcza szary golf
Przed chwilą wybyłam do Galerii po prezent urodzinowy dla Taty, w efekcie sobie również kupiłam małe prezentki :
|
#567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przepraszam za offtopa ![]() anies5 balerinki
|
|
|
|
|
#568 |
|
po prostu Em :)
|
anies5, balerinki piękne.
|
|
#569 |
|
Zakorzenienie
|
anies5 swietne te balerinki
![]() a co do grzyba to ostatnio kupilam torebke w h&m w tym kolorze i zastanawiam sie z jakim go laczyc - granat? jak myslisz?
|
|
|
|
#570 |
|
Rozeznanie
|
anies, dziekujemy, ja i moje zakupy
. golf jest minimalnie 'przyozdobiony' brokatem, wolalabym bez, ale tak fajnie lezal...grrr, pamietasz moja prosbe ? moj plan oszczednosciowy poszedl juz niesttey w odstawke . grzyb bardzo fajny (choc ja nie moge przekonac sie do tak intensywnego zielonego koloru, masz chyba taki czarny?), ale balerinki cudo... juz mnie korci, zeby jutro skoczyc do NY (hm, ale w planach mam tez zakup czarnych legginsow z guziczkami w promodzie, wiec chyba jeszcze troche poczekam z innymi zakupami)mia, zielony najlepiej pasuje do szarego, zoltego, czerni i bieli/ecru |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:26.

! Szarości mmm....żółte dodatki do szarości to bardzo dobry pomysł! Sukieneczki sa urocze! Za mną teraz chodzi połączenie garnatu z czerwienią 

( all odpada niestety). Może polecicie mi jakiej sklepiki w ŁODZI , gdzie mogę kupić coś za taką cene?

wlasnie o takim marzylam jak zobaczylam u agnieszki włodarczyk

a potem muszę jeść owisiankę i siemię lniane na śniadanie, obiad i kolacje do końca miesiąca
, ale i tak od lat jeżdzę na zakupy do stolicy. Dokładam tylko do biletu, a mam kompleksowo wszystkie sklepy i pewność, że po powrocie nie spotkam moich klonów
Niby jest Alfa, ale tam tylko H&M zasługuje na uwagę.. Dobrze, że chociaż jest duży i 2 poziomowy. Chociaż nie ma w nim wielu fajnych rzeczy, które pojawiają się w sklepach w innych miastach.