|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1831 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Łognisty jeździec,kinder bueno szklanka,chodź mężu miły,jam Twoja wybranka!PM20
Moja wzmarzona
|
|
|
|
#1832 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Łognisty jeździec,kinder bueno szklanka,chodź mężu miły,jam Twoja wybranka!PM20
Wróciłam do pracy po chorobie i nie daje rady was nadrabiać
![]() Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#1833 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mam jednego typu, mam ich kilka. Moje typy:
Mori Lee 1.jpgMori Lee 1a.jpgMori Lee 1b.jpg suknia.jpg suknia 1.jpgsuknia 2.jpg suk1.jpgsuk2.jpgsuk3.jpg Edytowane przez magdalenka_w_86 Czas edycji: 2013-01-22 o 18:13 |
|
|
|
#1834 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Śliczne są te wasze suknie! A tak w ogóle to właśnie wróciłam z trasy i warunki na drodze to jakaś tragedia! Edytowane przez Bacardi_ Czas edycji: 2013-01-22 o 18:32 |
|||
|
|
|
#1835 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Cytat:
![]() Cytat:
myślę, że będą pasować a sala piękna! też chcę!wioliix pochwal się nową pracą! ![]() magdalenka_w_86 gratuluję znalezienia sali ![]() Co za pogoda ![]() A co do wymarzonej sukni to zaraz oblukam je znowu i wrzucę
|
|
#1836 |
|
Zakorzenienie
|
Niulka, a w jakim bank pracujesz?
Wkuwam
|
#1837 |
|
Zakorzenienie
|
Kopnijcie mnie w dupę, żebym się zabrała dalej do roboty
![]() jeszcze mi zostały tylko, a raczej aż do spakowania ciuchy. Najgorsze |
|
|
|
#1838 |
|
Zakorzenienie
|
Shiruvii też powinnam się teraz uczyć, ale jakoś nie mogę się za to zabrać
wcinam fistaszki ![]() Pysia łap kopa! i
|
#1839 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Chyba muszę Was trochę nadgonić, bo kompletnie nie wiem o czym gadulicie na wątku ![]() Spadam Was poczytać troche
|
|
#1840 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1841 |
|
Zakorzenienie
|
Ciekawe jak tam wyniki Pianki
![]() ---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- Dziś TŻ miał kolędę i sam z siebie pytał księdza o nauki przedmałżeńskie
|
|
|
|
#1842 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajnie że technika poszła tak do przodu i można mieć takie piękne zdjęcie dzidzi! ![]() Cytat:
Wasza sala ma moze stronkę www? ![]() Cytat:
W ogóle przypomniało mi sie także dobra rada W dobie tv ledowych, lcd, plazm i tak dalej polecam wybrać film hd
|
|
|
#1843 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
może pójdę w najbliższym czasie pomierzyć suknie, żeby się zmotywować do odchudzania też jestem ciekawa !! okropne suknie fuj |
|||||||
|
|
|
#1844 |
|
BAN stały
|
Zgadzam się z agu, myślę, że teraz HD to podstawa, ja dodatkowo jeszcze jedną plytę BLUERAY dostanę, choć nie wiem co to jest...
W ogóle wczoraj TŻ zadzwonił do kamerunów i powiedzieli, że jeśli będziemy przejeżdżać w przyszłym miesiącu przez Mrągowo to mogą nam do 1 marca przetrzymać wstępną rezerwację, żebyśmy nie musieli podpisywac w ciemno |
|
|
|
#1845 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój TŻ ostatnio pytał kolegów o fotografa, zespół, także też się garnie ![]() Cytat:
|
|
#1846 |
|
Winter is coming
|
hej
![]() niulka śliczna kiecka! Ja mam jakieś wizje, ale jeszcze nic nie powaliło mnie na kolana, zresztą w necie to se mogę oglądać :/ I małe pytanko do dziewczyn 25+ - jakich używacie kremów na noc? Bo szukam czegoś porządnego, co by nie kosztowało 200 zł, ale też nie chcę, żeby to był lekki krem nawilżający, bo to się mija z celem im więcej czytam i szukam, tym większy mam zamęt A na składach to się nie znam Do szału mnie to już doprowadza, a nie ma co udawać, że mam ciągle 18 lat i byle ziajka będzie ok :/
Edytowane przez velika Czas edycji: 2013-01-22 o 20:08 |
|
|
|
#1847 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak już będę wiedziała w czym mi dobrze to wtedy się pochwalę Ale chętnie pooglądam Wasze wymarzone
|
|
|
|
|
#1848 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam w lapku napęd blueray i to się różni tym, że jest jakiś niebieski laser, zamiast czerwonego. A ten niebieski laser ma jakieś inne specyfikacjei dzieki temu na płytkach blueray można zapisać większe pliki, chyba nawet do 100gb, albo i więcej a czy to ma wpływ na jakość np. filmu to nie mam zielonego pojęcia... super z tymi kamerunami, zawsze jednak lepiej wiedzieć dokładnie co sie bierze, w ońcu to nie mała kasa jest i na dodatek pamiątka z najważniejszej uroczystości w życiu
|
|
|
#1850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc z chęcią też się dowiem. Odkryłam pierwsze zmarszczki.
|
|
|
|
|
#1851 |
|
Rozeznanie
|
To moje upatrzone, ale jaką wybiorę okaże się jak zacznę coś przymierzać
|
#1852 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I chociaż to to samo osiedle, na którym mieszkają moi rodzice to nie policzę ile kursow zrobiliśmy. Tż jeździł w kółko po swoje rzeczy. Ja po swoje. Normalnie jak jacyś cyganie z walizkami. Wpakować, wypakować. A najlepiej wspominam jak zadzwonili do nas, że nasze łóżko jest już gotowe i możemy odebrać. Nie chcieliśmy czekać kolejnych dni na dowóz. Facet w magazynie rozłożył nam je na 2-3 części, zapakowaliśmy do mojego samochodu. Z tyłu wystawało, boczne szyby na maksa otwarte bo też wystawało. Jak samolot ze skrzydłami Cytat:
U nas jest dużo pracowników,a i tak grafik ułożony tak,że jak kierowniczki nie ma to jedna robi dzień w dzień po 11 godzin. Jeden grafik leży dla nas, a drugi dla inspekcji pracy ![]() Wczesniej pracowałam ja+szefowa i nie było mowy o L4,a urlop miałam wtedy kiedy mi dała,najczęściej mówiąc o tym 2-3 dni wcześniej. Cytat:
![]() Cytat:
W tym tygodniu ma na rano i wychodzi wcześniej niz ja, więc odśnieża swój, potem mój. Jak wraca z nocy to też mi zazwyczaj odśnieży
|
||||
|
|
|
#1853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- EDIT: nie doczytałam że tu chodzi o piątek jesli to piątek to się zgadzam musi być dyspenza ale u nas wystarczy że udzieli jej proboszcz parafii
|
|
|
|
|
#1854 |
|
BAN stały
|
agu, wiem, że na całe dwie nasze rodziny tylko siostra TŻta ma odtwarzacz blueray, ale może za kilka lat będzie to popularne
![]() no fajnie, bo zaliczka 4 stówki, a TŻ obiecal wziąć dwa dni wolnego żebyśmy pojechali na Mazury velika, ja wstyd się przyznać ale na dzień i na noc smaruję się kremem dla dzieciaczków... tak bardzo się boję wysypu, wreszcie po 4. latach (taaak, zaczął mi się dopiero na studiach) zwalczyłam trądzik... A to jedna z niewielu rzeczy, która mnie nie zapycha... choć zdaję sobie sprawę, że może już powinnam używać czegoś... |
|
|
|
#1855 |
|
Rozeznanie
|
magdalenka gratuluję umowy z salą
![]() niulka śliczna sukienka, a z tym bolerkiem musi wyglądać super ![]() rom4ntyczk4 ta sukienka jest śliczna
|
#1856 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Udało mi się w końcu dorwać mojego brata, który jakiś czas temu był w zakonie i z jakichś jego dokumentów wynika, że nie ma postu mimo, że to piątek ![]() Z internetu z kolei wyczytałam, że lewobrzeżna Warszawa ma zakaz ślubu w piątki i nie ma możliwości dyspensy (ale skoro to uroczystość i nie ma postu, to może i zakazu nie ma).Jutro idziemy do proboszcza i dam znać jak to ostatecznie wygląda. |
||
|
|
|
#1857 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
naprawde skóra rano jest po nim bardzo ładna, napięta itd (nie widze tego kremu w katalogu walentynkowym ), ale ostatnio od Mamci dostałam Nivea Q10 przeciwzmarszczkowy na dzien i pod oczy i tez bardzo fajny
|
|
|
|
|
#1858 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Miałam wczoraj wejść na neta, ale po obiedzie położyłam się na łóżku i zasnęłam... C. mnie obudził przed 22 i stwierdziliśmy, że idziemy spać. Rano włączyłam laptopa, bo musiałam sprawdzić czy książki są w bibliotece dostępne (i oczywiście są wypożyczone Teraz nadrobiłam te posty z dzisiejszego dnia i już wiem co pisałyście ![]() Bacardi, witaj ![]() Blondi, gratuluję mieszkania i poniekąd zazdroszczę ![]() klaudia, gratuluję piątki z kolokwium ![]() tajik girl, z tego co ja wiem to jeśli w piątek przypada jakaś uroczystość kościelna to post jest zniesiony, więc wg mnie 15 sierpnia nie będzie postu Motylek, gratuluję córeczki Śliczna Co do koloru przewodniego to u mnie będzie ciemny fiolet + szary +biel ![]() A butelki z napojami wolałabym wielkości 1l, bo takie najładniej wyglądają i w miarę się opłacają (w porównaniu do tych 0,5l). Oczywiście mam na myśli te plastikowe. magdalenka, gratuluję znalezienia sali i ustalenia daty ![]() niulka_1985, ślicznie wyglądasz w tej sukni ![]() mala_czarna, świetny pomysł z tym zestawieniem sukni Zaraz wrzucę moje wymarzone suknie ![]() misiadelko, z tego co słyszałam to BlueRaya na zwykłym DVD nie odtworzysz, więc nie wiem po co oni to dają... Ja też wiele ofert widziałam, gdzie oprócz 3 płyt DVD, dają 1 płytę BlueRay. Co do wzrostu to ja mam 158cm i ważę 49 kg. Więc wróciłam do swojej dawnej wagi
|
#1859 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A na noc Retimax, bo u mnie nawilżanie to podstawa |
|
|
|
|
#1860 |
|
Raczkowanie
|
Pierwsza wymarzona, ale chyba już niedostępna
![]() Drugą aktualnie mam na celowniku
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:32.

), a potem ubrała balerinki i już było ok. Tak nawiasem mówiąc, nigdy w życiu nie widziałam sukni z tyloma warstwami tiulu - była przeogromna. Jak szli do ołtarza, to zajmowała całe przejście
Na długość jest ok, jednak gdy podepnę tren, to tył jest dłuższy i ciągnie się po ziemi.... Trzeba będzie chyba podnieść podpięcie trenu i jeszcze zrobić dodatkowe wiązanie na bokach (warstwa spodnia jest podwiązywana na 1 sznureczek na środku, ale to jest mało i będę chciała, aby były 3). Koronka jest zapinana na 1 guziczek i też będę chciała, aby doszyli mi jeszcze ze 2 - tak dla pewności
nie wiem czemu ja to przegapiłam :|
się przydadzą

im więcej czytam i szukam, tym większy mam zamęt