|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#91 | |
|
and cigarettes
|
Dot.: Najgorsze, najgłupsze i najbanalniejsze złote myśli, powiedzenia i przysłowia
Cytat:
W pozostałych trzech nie widzę szczerze mówiąc nic bardzo strasznego. Z tym o nadziei jestem w stanie się zgodzić w 100%. A to ostatnie... Hm, jeśli jest się o kogoś zazdrosnym, to musi być jakaś przyczyna. Chyba że tam chodzi o to, że dopóki się nie jest zazdosnym, to się nie kocha. No - wtedy głupie. Mistrzostwem niezrozumiałych powiedzonek jest dla mnie 'nie kocha się za coś, a pomimo czegoś' - było już wspomniane. Gdyby tak było, to wszyscy ludzie kochaliby wszystkich innych, bo czemu nie? 'Szczęśliwi czasu nie liczą' - nie rozumiem, o co w tym chodzi szczerze mówiąc... Jak jestem szczęśliwa to mogę się spóźniać? Całe gadanie odnośnie tego, że pieniądze są nieważne, bo za nie się zdrowia nie kupi... Mhm, a leki, operacje prywatne (na NFZ bywa, że czeka się długo) rozumiem, że za darmo dla każdego. Może i kiedyś pieniądze nie miały wpływu na zdrowie, ale teraz często właśnie za zdrowie się płaci. 'Zjedz warzywka, bo dzieci w Afryce głodują' - Ta, jak zjem, to i dzieci w Afryce się pożywią.
|
|
|
|
|
|
#92 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Najgorsze, najgłupsze i najbanalniejsze złote myśli, powiedzenia i przysłowia
Z tym kończ waść wstydu,.. to nie wiedziałam nie raz popełniłam gafę. Dobrze wiedzieć
![]() "żyć szybko umierać młodo" w kontekście osób dla których będzie to nie odrobienie pracy domowej na rzecz grania w pasjansa. |
|
|
|
|
#93 | |
|
Pani Mizantrop
|
Cytat:
|
|
|
#94 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
kurczę jak chcę coś Wam wstawić, to akurat znajomi mają jakąś niemoc twórczą
![]() dziś w miarę "Ciekawe" może być np: "przytrzaśnięta wczoraj przez samochód, dziś odczuwa skutki..." "patrze w Twe oczy i wiesz co widzę? Miłość którą darzy się tylko raz, szczęście którego kupić się nie da, wspólne plany i marzenia widzę nas ""Potrafisz tyle ile zamarzysz, marzyć możesz tyle ile potrafisz" jedna znajoma znów ciągle pisze w stylu "jestę studentę" czy "jestę modelę" wtf?? No wiesz, facebook, jestę studentę i to na jakim wydziale! ma tak dobry nastrój, że aż strach! Poszła rozrabiać ![]() Dzień Kubusia Puchatka! Wszystkim Misiom Kubusiom życzę dużo miodku! Wow! Mój tatuaż przepoczwarza się ! Takie mam poczucie że przepoczwarzam się w faceta hehehhehehehhehehheheTrwa dopinanie budżetu, nawet o moim mandacie z przed roku sobie przypomnieli :/ Dzięki Babciu !"Los jest mądry... los wie, kiedy powinien uciec nam pociąg i dlaczego, i dokąd" Człowiek może się zatracić w spełnianiu potrzeb i w tym pędzie ich zaspokajania zagubić to, kim naprawdę jest... W ZYCIU TRACIMY ZAWSZE COS...ALE TO NIE PRZYPADEK...TO DROGA DO ZYSKANIA CZEGOS NOWEGO...DLATEGO NIE BOJ SIE TRACIC, DZIEKI TEMU ZYSKASZ WIECEJ NIZ CI SIE WYDAJE...POZWOL UMRZEC TEMU CO BYLO, A NARODZI SIE TO CO JEST CI PRZEZNACZONE...BO PRZECIEZ ODRADZAMY SIE POPRZEZ SMIERC... ...NIE MUSISZ WALCZYC, NIE MUSISZ WYGRAC... MOZESZ JESLI CHCESZ... ...czlowiek jest istota bardzo krucha, dlatego aby sie nie pokruszyl potrzebuje kogos w swoim zyciu, kto go umocni i napelni sila... NOWE jest w tym Który nas ODNAWIA, w tym który nie liczy naszych win i nie odpłaca według nich. Zapewne inaczej niż my sami to robimy... "Radosc, ktora dobrze czuje sie w milczeniu, wyciszeniu, w wewnetrznym pokoju, w sluchaniu i rozwazaniu..." enjoy mam nadzieję, że choć troszeczkę zrobiłam Wam dzień
|
|
#96 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak dla mnie hasełka młodzieży innej innej niż inni inni rządzą
! Garść przykładów:"Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami". "Wolę umrzeć, niż być cool". "Kiedy się rodziłam wszyscy się śmiali, ja płakałam. Kiedy umrę wszyscy będą płakać, ja będę się śmiała". "Jestem inna i nikt tego nie zmieni". "Gnoją cię za życia, by po śmierci wielbić". I szlag mnie trafia, gdy natrafię na jakiegoś karpedijarza albo "co go nie zabije, to wzmocni". A moje ulubiona złota myśl to: "No, no, tak to jest" i "O to się rozchodzi! |
|
|
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
ja jeszcze uwielbiam
komentarze pod zdjciami typu "pięknie/super/fajnie razem wyglądacie" lub "ale zakochańce" albo "pięknie" kiedy dziewczyna w mojej subiektywnej ocenie urodą nie grzeszy
|
|
#98 |
|
Rozeznanie
|
"Ludzie bowiem to anioły bez skrzydeł, i to jest właśnie takie piękne, urodzić się bez skrzydeł i wychodować je sobie (...)"
Pisownia oryginalna ![]() Oooo, i jeszcze coś, co robiło zawrotną karierę jakiś czas temu wśród panienek, które chciały uchodzić za wrażliwe i tajemnicze: "Myślisz, że patrząc na moje zdjęcie, na moje oczy, włosy, ciało czy twarz - to już mnie znasz? Tak bardzo się mylisz... To tylko chwila uwieczniona na fotografii, ujęcie sekundy mojego życia... Nie wiesz, co wtedy mogłam czuć i kim być..." ...a byłam nimfą unoszącą się nad łąkami posrebrzonymi rosą... Edytowane przez Mick Czas edycji: 2013-01-22 o 18:47 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#99 | |
|
Pani Mizantrop
|
Cytat:
A co do drugiego, to ja się jeszcze spotkałam z "co cię nie zabije, to cię wku*wi" ![]() I na plakatach do filmu "You again" było "what doesn't kill you is going to marry your brother" Ty masz w podpisie "odnajduję pewną głąbię w tym wątku" i ja tutaj właśnie głąbię wyczuwam
|
|
|
#100 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
"☠☠☠***ać policję. Tylko Bóg może mnie sądzić"
![]() "Nie ufam nikomu, kocham tylko tych co na to zasłużyli" "Diament to kawałek węgla, który zmienił swe marzenia w rzeczywistość" "Wśród tandety lśniąc jak diament, być zagadką, której nikt nie zgadnie nim minie dzień" (wstawione przez plastikową barbie pod zdjęciem z dziubkiem )
|
|
|
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
JP na 50%, bo jednak trochę się boję
nie bo tu nie ma nieba jest prześwit między wieżowcami a serce to nie serce to tylko kawał mięsa a życie jakie życie poprzerywana linia na dłoniach a bóg nie ma boga są tylko krzyże przy drogach Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczniem
|
|
|
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
Amor vincit omnia
Vide cul fide Per aspera ad astra i jesteśmy taaaaaacyyyy fajni, bo zaszpanowaliśmy cytatem w łacinie
|
|
|
|
|
#104 |
|
keep calm and contour on
|
kilka z podanych przez was sama lubię
![]() te które mnie wkurzają: gość w dom, bóg w dom ![]() no risk, no fun i skomentowanie każdej krytyki: zazdrości... wiecie ,coś w stylu: internauci napisali,że Justin Bieber jest zniewieściały- co ty na to? zazdroszczą mu po prostu sławy..
|
|
|
#105 | |
|
Pani Mizantrop
|
Cytat:
![]() A teksty o diamentach chyba są standardowe u plastików, bo też się z tym zjawiskiem spotkałam
|
|
|
#106 |
|
Zadomowienie
|
""Lubisz mnie?"
On powiedział "Nie" Myślisz ze jestem ładna? - zapytała. Znowu powiedział "Nie" Zapytała wiec jeszcze raz: "Jestem w twoim sercu?" Powiedział "nie" Na koniec się zapytała: "Jakbym odeszła, to byś płakał za mną?" Powiedział, ze "nie". Smutne - pomyślała i odeszła. Złapał ja za rękę i powiedział: "Nie lubię Cię, kocham Cię.Dla mnie nie jesteś ładna, tylko piękna. Nie jesteś w moim sercu, jesteś moim sercem.Nie płakałbym za Tobą, tylko umarłbym z tęsknoty!" Romantyzm. Rodem z gimnazjum.
|
|
#107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#108 |
|
Pani Mizantrop
|
Mnie się chce rzygać jak widzę linki do strony Sentencje.pl czy jakoś tak, kiedyś mój TŻ coś znalazł z tej strony, co jego kuzyn wrzucił na facebooka i chce mi pokazać i zaczyna: "Wiem, że ty to uważasz za mądrości życiowe gimbusów (...)" a ja w tym momencie padłam
|
|
#109 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#110 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#111 |
|
Raczkowanie
|
Ja bym dorzuciła jeszcze wszystkie cytaty Einsteina, typu:
Dwie rzeczy są nieskończone - Wszechświat i głupota ludzka. Co do tego pierwszego to nie jestem pewien.
|
|
#112 |
|
Zadomowienie
|
"Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę,
ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę. Jestem przy Tobie od pierwszego grama. Tyś mój świat cały, a Ja... Twoja mama" zazwyczaj przy zdjęciu z usg albo na wizażu przy suwaczkach
|
|
#113 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#114 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.rozrywkomania.pl/img/uplo...0506154236.jpg
Zapomniałam o klasyku
|
|
#115 |
|
Zakorzenienie
|
Wyświechtane na wizażu do granic niemożliwosci, z Lema - Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów.
Ja tam do odkrycia tej prawdy objawionej nie potrzebowałam korzystania z internetu
|
|
#116 |
|
Konto usunięte
|
ja trochę z religijnej beczki (mam nadzieję że nikt nie poczuje się urażony)
niedawno na fejsie widziałam status (jakiś cytat) że nie powinniśmy się kierować rozumem ale całkowicie zatracić w Bogu Od razu miałam ochotę zapytać po co koleżanka robiła maturę i kończyła studia ![]() albo: "to, w co wierzysz określa to, jak się zachowujesz" - nie skomentuję nawet
|
|
|
|
|
#117 | |
|
Pani Buka
|
Cytat:
![]() teraz na fejsie mam normalnych (i "przerzedzonych") znajomych i w zasadzie prawie nikt się nie bawi w jakieś cytaty, łańcuszki itd. ale jeszcze z czasów naszej klasy pamiętam, jak rozwalało mnie już wspomniane "Bóg mnie stworzył, a szatan opętał" i zdjęcia dziewczyn robiących dzióbki i ten podpis "Przyjaciele są jak ciche anioły..." i tak dalej, już mi się rzygać chciało jak to widziałam któryś raz
|
|
|
#118 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#119 | |
|
sissy that walk
|
Generalnie uwielbiam "alternatywnych" ludzi i cytaty związane z ich "oryginalnością". Dlatego pasjami połykam wszelkie kretynizmy typu:
W INNOŚCI tkwi ma OrYgiNaLnoŚć. Wtopiłam się w inność jak kropla deszczu uderzająca w kałużę. Najgorsze jest to , kiedy najbliżsi nie są w stanie zaakceptować Twojej inności.. Czasem rodzi się we mnie ta inność,która przeraża mnie i zniewala moje uczucia.Rani,a nawet zabija to,co najcenniejsze i czasami już bezpowrotne. Bo szczęście jest jak delikatny kwiatek na wyboistej drodze życia. ( Za to z jedną "złotą myślą" zgadzam się w stu procentach: Ludzie stają się identyczni w dążeniu do inności.
Edytowane przez mary_poppins Czas edycji: 2013-01-22 o 22:06 |
|
|
|
|
|
#120 |
|
Konto usunięte
|
Ja jeszcze lubię te wszystkie
Vide cul fide?? na każdy taki popełniony tatuaż mam ochotę odpowiadać komentarzem "jak lubisz łacinę to może Vagina dentata następnym razem?"
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:16.

widzę nas