Metamorfoza - twarz - początek zmian - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-01-22, 21:37   #31
Amitri
Zadomowienie

Dot.: Metamorfoza - twarz - początek zmian

Nie wiem, jak dla mnie to tu nie trzeba jakiegoś specjalnego modelingu. I szczerze mówiąc jak przeczytałam o redukcji policzków to myślałam, że mu będziecie tłuszcz odsysać

Kilka kilo mniej= mniej pucołowata twarz, schludny zarost, mniej żelu we włosach i według mnie jest okej. Nos wolę jednak w pierwotnej wersji, bo ten uszczuplony to jednak za mały, szczególnie u faceta
Stary 2013-01-22, 21:38   #32
ARAKSJEL
Hrodebert

Mówisz .....taki pan z buźką gładką jak pupcia niemowlaka O wiele lepiej

Pod warunkiem że się da taki zarost zrobić nie każdy facet ma gęsty zarost i golenie częste może nie pomóc.

Edytowane przez ARAKSJEL
Czas edycji: 2013-01-22 o 21:41
ARAKSJEL jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-22, 21:41   #33
Damayanti
DAMAYANTI TROLLING INC.

Cytat:
Napisane przez niebieskie_oczko Pokaż wiadomość
Ja w ogóle nie kumam sensu tego wątku, no chyba że to jakaś reklama jest A facet wyglądałby według mnie lepiej w fajnej bluzie, z normalnymi włosami, bo tutaj wszystko wygląda na "och jestem taki modny, za☠☠☠isty, gardzę plebsem"

o,to,to!
Damayanti jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-22, 21:42   #34
MagdaBorowiak
Raczkowanie

Biorąc pod uwagę geny - powinniśmy uzyskać taki efekt.

Dzisiaj rozmawiałam ze swoją stylistką i poprosiłam ją o pomoc - cytuje "chłopak jest bardzo przeciętny - wspólnymi siłami zrobimy z niego pociągającego mężczyznę" - będziemy na bieżąco zdawać relacje z tej metamorfozy.

I nie jest to żadna reklama.
Nie podałam nawet nazwy agencji - ani też nazwiska stylistki.

Edytowane przez MagdaBorowiak
Czas edycji: 2013-01-22 o 21:53
MagdaBorowiak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-22, 21:50   #35
Dorix
Raczkowanie

A może postawić na naturalność? Chłopak jest bardzo młody, nie wystarczy po prostu brak zarostu i żelu na włosach?
I zamiast nadmiernie ingerować w wygląd niech popracuje nad pewnością siebie, skoro pochodzenie jest w jego przypadku takie istotne.

Edytowane przez Dorix
Czas edycji: 2013-01-22 o 21:56
Dorix jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-22, 21:56   #36
Amitri
Zadomowienie

Nie wiem dlaczego, ale mnie się to kojarzy z desperacją a nie dobrą zabawą. Rozumiem dbać o siebie, ale żeby młody chłopak zatrudniał specjalistkę od wizerunku... Nie rozumiem po co?
Stary 2013-01-22, 21:59   #37
MagdaBorowiak
Raczkowanie

Dorix - pisałam o swoim pochodzeniu.

To jest dla nas obojga świetna zabawa.
A ja nie jestem specjalistką i nie biorę za to pieniędzy - bez przesady.

Nie oszukujmy się - chłopak jest przeciętny.
Ale w tym przypadku - da się to zmienić.
Więc dlaczego nie - skoro możemy się przy tym dobrze bawić.

Czas edycji: 2013-01-22 o 22:25
Stary 2013-01-22, 22:51   #38
wika82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MagdaBorowiak Pokaż wiadomość
Dorix - pisałam o swoim pochodzeniu.

To jest dla nas obojga świetna zabawa.
A ja nie jestem specjalistką i nie biorę za to pieniędzy - bez przesady.

Nie oszukujmy się - chłopak jest przeciętny.
Ale w tym przypadku - da się to zmienić.

Więc dlaczego nie - skoro możemy się przy tym dobrze bawić.
Nie, nie da się.
Zawsze będzie przeciętny, goslinga z niego nie zrobicie za chiny ludowe.

Może tylko nie będzie wyglądał jak pajac z tymi włosami, ewentualnie bardziej ludzko bez tego zarostu, ale nic więcej.

Co nie znaczy, że chłopak ma się załamać , niech zadba o kondycję dla siebie i ewentualnie zmieni styl odzieżowy, chociaż to może akurat jest ok, nie napisałaś jak się nosi.

Ogólnie: przeciętniak, ale niech nadrabia charakterem, w końcu każda potwora znajdzie swego amatora.

Edytowane przez wika82
Czas edycji: 2013-01-22 o 22:52 Powód: dopisek
wika82 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-22, 22:58   #39
MagdaBorowiak
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez wika82 Pokaż wiadomość
Nie, nie da się.
Zawsze będzie przeciętny, goslinga z niego nie zrobicie za chiny ludowe.
Dlaczego nie ? Oczywiście, że tak. Już po zrzuceniu tych kilkunastu kilogramów - na twarzy będzie ogromna różnica. Potem jeszcze kilka "zabiegów" i mamy mega seksownego faceta.

Wystarczy Mcintyre

Czas edycji: 2013-01-22 o 23:01
Stary 2013-01-22, 23:03   #40
201803290936
Konto usunięte

Wygląd to nie wszystko. Jeżeli ktoś nie ma osobowości, tego czegoś, co magnetyzuje ludzi, to żadnymi sztuczkami, czy stylizacjami się tego nie osiągnie.
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-22, 23:05   #41
MagdaBorowiak
Raczkowanie

To oczywiste - ale nie o tym temat. Nie wpadajmy w skrajność.
To tylko metamorfoza - jakich tysiące znajdziecie w dziale "METAMORFOZY" na forum.

Czas edycji: 2013-01-22 o 23:07
Stary 2013-01-22, 23:10   #42
wika82
Zakorzenienie

Cytat:
Dlaczego nie ? Oczywiście, że tak. Już po zrzuceniu tych kilkunastu kilogramów - na twarzy będzie ogromna różnica. Potem jeszcze kilka "zabiegów" i mamy mega seksownego faceta.

Wystarczy Mcintyre
Albo i nie.
Niektóre osoby mają pucołowate twarze z natury.

Dla mnie ten pan nigdy nie będzie seksowny.
Ale tak, jak pisałam kwestia gustu.

W mojej ocenie wybicia ponad przeciętną nie będzie, choćby stylizował go sam Gok. ;D
Stary 2013-01-22, 23:18   #43
MagdaBorowiak
Raczkowanie

Czemu ?

Pulchne policzki - to tkanka tłuszczowa. Nie ma czegoś takiego jak pulchna twarz z natury. Podczas redukcji - tłuszcz spala się nie miejscowo - ale z całego ciała - w tym z twarzy.
Nie zaprzeczę, że teraz wiele brakuje i nie pocałowałabym takiego faceta. Ale po metamorfozie (schudnie twarz - zmienią i uwidocznią się rysy, do tego konkretny zarost, wyrobiona sylwetka, czysta i matowa cera, wybielone i proste ząbki) dlaczego ma nie być ponad - przeciętnych ?

Czas edycji: 2013-01-22 o 23:22
Stary 2013-01-22, 23:22   #44
wika82
Zakorzenienie

Cytat:
Pulchne policzki - to tkanka tłuszczowa. Nie ma czegoś takiego jak pulchna twarz z natury. Podczas redukcji - tłuszcz spala się nie miejscowo - ale z całego ciała - w tym z twarzy.
Nie zaprzeczę, że teraz wiele brakuje. Ale po metamorfozie (schudnie twarz - zmienią i uwidocznią się rysy, do tego konkretny zarost) dlaczego ma nie być seksowny ?
A co powiesz o Annie Guzik?
http://www.pudelek.pl/artykul/49300/..._coraz_lepiej/

Dieta nie zmienia rysów twarzy, no chyba, że wierzysz Mai Sablewskiej. ;PP

O wytłuszczonym już pisałam.
Stary 2013-01-22, 23:29   #45
MagdaBorowiak
Raczkowanie

Twarz ma kulistą - ale policzki to sam tłuszcz. Jak zaczynałam swoją przygodę z modelingiem - miałam podobne. Po roku intensywnych treningów - pod kontrolą trenera i lekarza - wszystko pięknie zeszło.
A też miałam suchą sylwetkę - a twarz pulchniutką.

Redukcja nie tyle zmienia - co uwidacznia rysy.

Nie - nie odpowiedziałaś na moje pytanie.
Zasłaniając się kwestią gustu.

Czas edycji: 2013-01-22 o 23:31
Stary 2013-01-22, 23:35   #46
Lady_inHeaven
Raczkowanie

Wg.mnie chłopak dobrze wygląda z tymi polikami
Włosy postawione też są ok- kręcą mnie takie fryzury (oczywiście nie można przesadzić z ilością żelu na głowie)
No i tak jak pisze reszta wizażanek- wąsik out. Jest okropny.
Ten zarost tak samo, faktycnie wygląda na niezadbanego chłopaka w takiej wersji.
Natomiast zarost 3 dniowy jak najbardziej by mu pasował )

,, "szalona tle rudych fasolek nad migdałowymi ślepkami, białych jak śnieg skarpetek chociaż nie zawsze białych i pędzelka na ogonku.":love :
Lady_inHeaven jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-22, 23:39   #47
chwast
Zakorzenienie

wg mnie twarz całkowicie zwyczajna, ale gdyby był ubrany bardziej na luźno, zwykła koszulka czy bluza i normalne włosy + pozbycie się tego "zarostu" wyglądałby bardziej znośnie, normalnie.
chwast jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-22, 23:42   #48
ewa102
Zadomowienie

A ja nie rozumiem dziewczyn...

Jak dziewczyna pisze,że ma kompleksy i daje swoje zdjęcie to wszystkie jej radzą co powinna zmienić by lepiej wyglądać. Nie widziałam by któraś pisała,żeby się nie przejmowała bo każda potwora znajdzie swego amatora i nic nie zmieniała... A jak facet chce lepiej wyglądać to od razu po co mu to wszystko... oboje są ludźmi i jak chcą pomocy to nie ma co krytykować tylko się cieszyć że zwiększa się samoświadomość facetów co do swojego wyglądu i chcą nad tym pracować.

Ze zdjęcia może i nie jest seksowny,ale znałam już takich "przciętnych" co posiadali taką charyzmę że dziewczyny za nimi latały - jaki ten chłopak jest nie wiemy i się ze zdjęcia nie dowiemy.Możemy tylko wygląd ocenić.Dla mnie słowo "seksowny" nie obejmuje tylko wyglądu.

Dla mnie chłopak jest przeciętny ale widziałam już kiedys jak "przeciętny" chłopak z długimi włosami je ściął i BACH nagle dziewczyny zaczęły się za nim oglądać.Muszę przyznać,że mi samej się spodobał

Ja chętnie zobacze jakie będą efekty.

A autorko jak wygląda u niego uzębienie? Proste / krzywe , białe/żólte.
Nawet troche krzywe jak ma,to jeśli wybieli [jeśli nie ma bialych ] to będzie pozytywny efekt. Przydałoby się zdjęcie jego w trakcie uśmiechu.

Poza tym nie tylko twarz ale i ciało? Poza dietą ćwiczy by mieć ładną sylwetke? Ładny brzuch i barki również przyciągają wzrok,szczególnie na plaży

Akcja "pokaż kolana!"

czas: do maja

cel: ćwiczyć,ćwiczyć,ćwiczyć !

15km

Edytowane przez ewa102
Czas edycji: 2013-01-22 o 23:43
ewa102 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-22, 23:51   #49
wika82
Zakorzenienie

Cytat:
Twarz ma kulistą - ale policzki to sam tłuszcz. Jak zaczynałam swoją przygodę z modelingiem - miałam podobne. Po roku intensywnych treningów - pod kontrolą trenera i lekarza - wszystko pięknie zeszło.
A też miałam suchą sylwetkę - a twarz pulchniutką.

Redukcja nie tyle zmienia - co uwidacznia rysy.

Nie - nie odpowiedziałaś na moje pytanie.
Zasłaniając się kwestią gustu.
Anna Guzik też trenuje i jakoś u niej nie zeszło.

I cóż, odpowiedziałam. Twoim zdaniem kwestia bycia seksownym nie jest kwestią gustu?

A co do przeciętności, to zależy od "tła". W moim otoczeniu 3/4 facetów uprawia sport, ma zdrową cerę, zęby i czyste, jako tako dobrane ubrania, więc Twoja metamorfoza nie sprawi, że pan ze zdjęcia wybije się ponad przeciętność.
W moim środowisku zdecydowanie wyróżniają się przystojni faceci, albo mający to "coś", co kompletnie nie jest zależne od wyglądu.

Może Twój znajomy gdzieś by się wyróżnił, ale porównując do mężczyzn, których widuję na co dzień, stwierdzam, że nie w moim otoczeniu.

edit.: I nie, nie pracuję w modelingu. ;D

Edytowane przez wika82
Czas edycji: 2013-01-22 o 23:52 Powód: dopisek
wika82 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-22, 23:59   #50
Damayanti
DAMAYANTI TROLLING INC.

Cytat:
Napisane przez ewa102 Pokaż wiadomość
A ja nie rozumiem dziewczyn...

Jak dziewczyna pisze,że ma kompleksy i daje swoje zdjęcie to wszystkie jej radzą co powinna zmienić by lepiej wyglądać. Nie widziałam by któraś pisała,żeby się nie przejmowała bo każda potwora znajdzie swego amatora i nic nie zmieniała... A jak facet chce lepiej wyglądać to od razu po co mu to wszystko... oboje są ludźmi i jak chcą pomocy to nie ma co krytykować tylko się cieszyć że zwiększa się samoświadomość facetów co do swojego wyglądu i chcą nad tym pracować.

Ze zdjęcia może i nie jest seksowny,ale znałam już takich "przciętnych" co posiadali taką charyzmę że dziewczyny za nimi latały - jaki ten chłopak jest nie wiemy i się ze zdjęcia nie dowiemy.Możemy tylko wygląd ocenić.Dla mnie słowo "seksowny" nie obejmuje tylko wyglądu.

Dla mnie chłopak jest przeciętny ale widziałam już kiedys jak "przeciętny" chłopak z długimi włosami je ściął i BACH nagle dziewczyny zaczęły się za nim oglądać.Muszę przyznać,że mi samej się spodobał .

Poza tym nie tylko twarz ale i ciało? Poza dietą ćwiczy by mieć ładną sylwetke? Ładny brzuch i barki również przyciągają wzrok,szczególnie na plaży
tak było z moim tz - ja osobiscie nie lubię długowłosych mężczyzn, nigdy mi się żaden nie spodobał. ale jak zobaczyłam X w krótkich to ach i och!

autorko, a jakiego wzrostu jest ten chłopak?czy dobrze obstawiam, że mniej niż 1.80?
Stary 2013-01-23, 00:04   #51
MagdaBorowiak
Raczkowanie

Celem metamorfozy jest to, żeby z przeciętnego chłopaka - stać się przystojnym mężczyzną (dorównać w ten sposób do charakteru). Myślę, że to najlepsze określenie - bo rzeczywiście atrakcyjność - to nie tylko rysy twarzy.

Co do Anny Guzik - trenuje co ? Treningi siłowe nie spalają tłuszczu - tylko długie i żmudne aeroby, na które wątpię, żeby miała czas.

Nie sport, styl ubioru, ładne ząbki i czysta cera mają sprawić, że będzie ponad przeciętnych - tylko rysy twarzy.

Ząbki ma proste - ale nie idealnie.
Prostujemy je metodą clear aligner - jest bardzo szybka i skuteczna.

---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ----------

Damayanti - 188 cm i 110 w klatce.
Ewa - tak trenuje.

Nie jest to terapia kompleksów.
W życiu każdego przychodzi czas, że chcemy coś zmienić - i jest to fajne.

Ja zawsze lubiłam oglądać w telewizji różne metamorfozy - nie raz efekt był zaskakujący.

Czas edycji: 2013-01-23 o 00:11
Stary 2013-01-23, 00:04   #52
eae59dc78e1e9e84c064a10ad74dde2dd7f297a0_6313dc73a6c64
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Doris1981 Pokaż wiadomość
Wygląd to nie wszystko. Jeżeli ktoś nie ma osobowości, tego czegoś, co magnetyzuje ludzi, to żadnymi sztuczkami, czy stylizacjami się tego nie osiągnie.
Tak, i dodam, ze te stylizacje moga narobic wiecej szkod niz pozytku.

Powiem tak: robisz z chlopaka wariata Znalazlas sobie taka zywa lalke i jak mala dziewczynka chcesz jej wlosy upinac, tu pomalowac, tam zmyc... Infantylna mi sie wydajesz i jakas sfanatyzowana na punkcie: charakter to nie wszystko, wyglad ma bardzo duze znaczenie. - powtarzasz to w prawie kazdym poscie. Dziwie sie, ze chlopak sie temu dobrowolnie poddaje, bo to takie... niemeskie. Dwie baby beda stroic chlopa, golic go, przebierac, itd. o, rany, tego jeszcze nie grali na Wizazu

Edytowane przez eae59dc78e1e9e84c064a10ad74dde2dd7f297a0_6313dc73a6c64
Czas edycji: 2013-01-23 o 00:05
eae59dc78e1e9e84c064a10ad74dde2dd7f297a0_6313dc73a6c64 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-23, 00:15   #53
MagdaBorowiak
Raczkowanie

Od lipca startuje w National Geographic program LiveEarth - w którego ekipie jest mój przyjaciel - jest fotografem podróżniczym. Teraz zakłada stowarzyszenie o działalności podobnej do NG - pod jego patronatem. Będzie zajmować się organizowaniem ekspedycji do innych krajów, tworzeniem fotoreportaży, dokumentów filmowych (które będę emitowane w LiveEarth), ukazujących wybrane aspekty życia ludzi innych kultur (codzienność, historia, wierzenia, tradycje, obrzędy), organizowaniem wystaw fotograficznych, poświęconych tej tematyce - w dużym skrócie.

Czy to wystarczający powód ?

Zresztą, od kiedy powód jest potrzebny do tego, żeby coś zmienić w swoim wizerunku ?

Czas edycji: 2013-01-23 o 00:38
Stary 2013-01-23, 00:26   #54
Damayanti
DAMAYANTI TROLLING INC.

[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;38802843]Tak, i dodam, ze te stylizacje moga narobic wiecej szkod niz pozytku.

Powiem tak: robisz z chlopaka wariata Znalazlas sobie taka zywa lalke i jak mala dziewczynka chcesz jej wlosy upinac, tu pomalowac, tam zmyc... Infantylna mi sie wydajesz i jakas sfanatyzowana na punkcie: charakter to nie wszystko, wyglad ma bardzo duze znaczenie. - powtarzasz to w prawie kazdym poscie. Dziwie sie, ze chlopak sie temu dobrowolnie poddaje, bo to takie... niemeskie. Dwie baby beda stroic chlopa, golic go, przebierac, itd. o, rany, tego jeszcze nie grali na Wizazu [/QUOTE]

zgadzam się.
jeszcze rozumiem, chłopak może ma potencjał (tzn wzrost) , prosi kumpelkę o pomoc w kwestii wyglądu ale aż takie akcje urządzać, łącznie z zabiegami ujędrniającymi? dziwne dla mnie.

Cytat:
Od lipca startuje w national geographic program liveerath - w którego ekipie jest mój przyjaciel - jest fotografem podróżniczym.
nie rozumiem tego - to on jest fotografem czy jego będą fotografować?
Stary 2013-01-23, 00:30   #55
MagdaBorowiak
Raczkowanie

Cytat:
nie rozumiem tego - to on jest fotografem czy jego będą fotografować

Kamerować, jako prowadzącego dokumenty.
Coś jak Martyna Wojciechowska (redaktorka National Geographic, jak ktoś nie zna) - tyle, że w tym programie będą poruszane trochę poważniejsze tematy niż życie kangurów w dzikiej Australii.

Czas edycji: 2013-01-23 o 00:35
Stary 2013-01-23, 00:32   #56
Damayanti
DAMAYANTI TROLLING INC.

Cytat:

Kamerować.

no to on będzie kamerować (śmieszne słowo,btw) czy jego będą kamerować?

aha,ok.
Stary 2013-01-23, 00:36   #57
eae59dc78e1e9e84c064a10ad74dde2dd7f297a0_6313dc73a6c64
Konto usunięte

A bawcie sie Tylko my tu po co? Zeby moc kontrolowac przebieg metamorfozy i dzielic sie spostrzezeniami? A ten chlopak to tak faktycznie zle sie czuje w swoim ciele, ze az tyle zmian chce przejsc, lacznie z tym ujedrnianiem? No nie wiem, dla mnie to taki maly cyrk. Nie chcialabym miec tak wypacykowanego, przerobionego i wymuskanego chlopca.

A jego wzrost, to fakt - duza zaleta poczatkowo obstawialam, ze ma 170cm.

Edytowane przez eae59dc78e1e9e84c064a10ad74dde2dd7f297a0_6313dc73a6c64
Czas edycji: 2013-01-23 o 00:38
eae59dc78e1e9e84c064a10ad74dde2dd7f297a0_6313dc73a6c64 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-23, 00:41   #58
MagdaBorowiak
Raczkowanie

Gwarantuje, że efektem nie będzie wymuskana lalka - ślicznotka z żelem we włosach. Tylko normalny, atrakcyjny i przystojny facet.

---------- Dopisano o 00:41 ---------- Poprzedni post napisano o 00:40 ----------

[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;38803039]A bawcie sie Tylko my tu po co? .[/QUOTE]

Myślę, że odpowiedź na to pytanie znajdziesz w dziale "metamorfozy" na tym forum.
Nie tyle kontrolować - co owszem dzielić się spostrzeżeniami. Wyobrażasz sobie, jakbym wrzuciła ten temat na jakieś męskie forum o modzie ? Gdzie sami faceci są.

A ujędrnianie jest konieczne podczas szybkiej (lecimy 1 kg na 2/3 tygodnie) redukcji (odchudzania) - bo zostaje nadmiar skóry. Nie tylko na brzuchu - ale i na twarzy. Co daje taki efekt:

Czas edycji: 2013-01-23 o 00:47
Stary 2013-01-23, 00:43   #59
ARAKSJEL
Hrodebert

Nie no przystojny to on raczej nie będzie

Ale skoro ma wyglądać korzystniej i przy tym dobrze się z tym czuć ,to do dzieła.
ARAKSJEL jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-23, 02:43   #60
MagdaBorowiak
Raczkowanie

Exclamation Dot.: Metamorfoza - twarz - początek zmian

Czemu nie ?

Moim celem (metamorfozy) jest zrobić z przeciętnego chłopaka - przystojnego i seksownego faceta.

Dorzucam jeszcze jedną (starą) fotkę (profil) - za zgodą oczywiście.

http://img833.imageshack.us/img833/1...219234800s.jpg

Blond pasemka są naturalne - nie barwione.

Na dniach wrzucę fotki dziewczyn z moich poprzednich metamorfoz - powoli wchodzę w to na poważniej.

A na koniec tej metamorfozy - zrobimy sesje zdjęciową w realiach Spartacus'a.

http://www.youtube.com/watch?v=ptX_pjz5s2k

---------- Dopisano o 02:43 ---------- Poprzedni post napisano o 00:50 ----------

Aktualnie na TOP'ie jest Marc Fitt - jest pewnego rodzaju wyznacznikiem atrakcyjności dla wielu kobiet. W moim zamierzeniu - bohater naszej metamorfozy - w efekcie będzie równie przystojny - a może nawet jeszcze bardziej.

Czas edycji: 2013-01-23 o 01:04
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości