|
|
#541 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: firemountaingems - są chętni?
Ja jestem za tym, żeby zamawiać
|
|
|
|
|
#542 |
|
Zakorzenienie
|
Jesli więcej osób jest za, to poproszę o maile z listą rzeczy zamawianych. Proszę by lista rzeczy zamawianych była podzielona na dwie grupy. W pierwszej rzeczy, które bierzecie same. W drugiej rzeczy składkowe. Przy rzeczy składkowej proszę o to by było określone co to jest obok linka.
PRZYKŁAD: http://www.firemountaingems.com/deta...p?PN=H203563GS agat blue lace 6mm biorę 10 sztuk z X Mail do mnie: loverynka@gmail.com O maile proszę do soboty. Mam nadzieję, że to nie jest niezgodne z regulaminem wizazu. Jeśli jest, to proszę o info. Zdecydujcie co robimy. Edytowane przez loverynka Czas edycji: 2007-03-08 o 11:17 Powód: aktualizacja |
|
|
|
|
#543 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny wytłumaczy mi któraś na priv na jakiej zasadzie odbywa sie zamawiane przez was z tej strony-bardzo podobają mi się tam niektóre gwiazdkowe koraliki i bardzo chciałabym je kupić-a z racji tego że jestem tu nowa to trzeba mi wszystko łopatologicznie wytłumaczyć
|
|
#544 |
|
Zakorzenienie
|
przeczytaj cały wątek. Wszystko jest tutaj opisane.
|
|
|
|
|
#545 |
|
www.dulcedo.pl
|
Ja jestem za zamawianiem tylko obawiam się, że sznurki składkowe ulegną zmianie, bo nie wiem czy dotrzemy do wszystkich osób. Proponuje zrobić do niedzieli nowego Exela na bazie tego co mamy, bedzie rozsądnie. Piszę się do pomocy przy obliczaniu, segregowaniu i rozdzielaniu.
|
|
#546 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko pamiętajcie że credit cards to nie karty płatnicze tylko kredytowe
|
|
#547 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wyslałam
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jest ;lista koralików do podziału, na którą możesz się wpisac - wtedy np. jeden sznur biora dwie osoby ![]() zamówienie pójdzie jako jedno - wtedy mamy niższe ceny - z czwartego przedziału
|
|
|
|
|
|
#549 |
|
Zakorzenienie
|
lawenda: ja mam taką card :P
Dziewczyny, chciałabym to zrobić w weekend, bo inaczej nigdy te korale do nas nie dotrą. Jeśli ktoś nowy chce dołączyć do zamówienia to wszystko wypisuje najlepiej w exelu z linkami. Niektóre rzeczy będą składkowe, ale zamawiamy tylko pełne sznurki. Pamiętajcie, że nie można zamówić mniej niż cały sznurek. Podałam maila. Zajmę się tym najszybciej jak się da. W oddzielnym pliku bedę na bierząco umieszczać sznurki składkowe. Wysyłajcie a ja będę liczyć
|
|
|
|
|
#550 |
|
Zakorzenienie
|
Loverynko
|
|
|
|
|
#551 |
|
Zakorzenienie
|
nie mam pojęcia, ale mam taką nadzieję, jeśli nie to będzie problem jak bum cykcyk, ważne żeby przekroczyć czwarty przedział. W zależności od tego ile będziemy zamwaić to taka będzie wartość kosztów przesyłki która jest liczona od wagi paczki. Dopiero wtedy będzie można policzyć cło i vat.
|
|
|
|
|
#552 |
|
Zadomowienie
|
Ja też, ja też!
![]() Przejżę sobie FMG i policzę, jesli będzie mnie stać to się dołącze do zamówienia, ok?
|
|
#553 |
|
Zakorzenienie
|
Loverynko- żyjesz?
![]() trzeba chyba wielkimi literami napisać - W WEEKEND OSTATECZNE ROZLICZENIE!!!!!! |
|
|
|
|
#554 |
|
Zakorzenienie
|
Mam razem ze swoim 4 zamówienia. Więc mało, ale szansa realna na 4 przedział jest. Biorę się za liczenie ale może potrwać, dziś raczej nie zdążę do końca tego co mam zliczyć.
W poniedziałek chcę wysłać maila do firemountain żeby nam podali koszt wysyłki UPSem lub FEDEXem. W tej chwili, bez składkowych mamy 143 pozycje. Żeby liczyć składkowe potrzebuję więcej meili bo na razie mam właściwie jedną osobę ze składkowymi! Edytowane przez loverynka Czas edycji: 2007-03-08 o 23:22 |
|
|
|
|
#555 |
|
Zakorzenienie
|
ja się postaram, ale musze troszke zmniejszyć moje zamówienie, jutro postaram sie wysłać
|
|
|
|
|
#556 |
|
Zadomowienie
|
Ale ten FMG się wlecze, wkurza mnie, chociaż tyle tam śliczności. Jutro policzę czy opłaci mi się ten interes i ew. wyślę maila.
|
|
#557 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się postaram jutro wysłać.
|
|
#558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale widzę tu mały problem, jeśli my zamówimy i Canela napisze,że też zamówiła? Na takie same dwa zamówienia mnie nie stać ![]() Loverynko, ja jak najbardziej się przyłączę, bo Canela tak długo się nie odzywała, a zaraz połowa osób zrezygnuje, bo ile można czekać nawet na zwykłą informację: 'tak, zamawiamy' lub 'niestety nie' Wyślę zamówienie dzisiaj, najpóźniej jutro. Nie wiem tylko, co robić ze składkowymi - podawaj jakoś może tutaj jakie sznury składkowych już masz i ile zajętych koralików? Jeśli nie wyjdą składkowe, to chociaż te indywidualne
|
|
|
|
|
|
#559 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie to się po prostu za długo ciągnie. Zresztą nie sądzę, żeby Canela zamówiła bez informacji zwrotnej od nas. Nie odzywa się już prawie od tygodnia, więc to zaczęło mnie martwić. Składkowych na razie jest mało. Jak dostanę przynajmniej od kilku osób składkowe to będę mogła podać te które zamówimy na pewno.
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#560 |
|
www.dulcedo.pl
|
Ja myśle, że w sobote zamkniesz sprawe zamówień. To jak się uda wrzuć składkowe na forum jeśli będą braki na sznurkach ja np. swoich może dobiore. I myśle, że trzeba zamawiać niech Canela wejdzie i zainteresuje się tym co się dzieje, takie jest moje zdanie.
|
|
#561 |
|
Raczkowanie
|
Loverynka, przed chwilą wysłałam Ci moje zamówienie. Podpisuję się pod tym co napisała Lubomirka: składkowe wrzuć na forum i będziemy dobierać, co się da.
|
|
|
|
|
#562 |
|
Zakorzenienie
|
Robię powoli plik składkowy w exelu. Umieszczę go na swoim serwerze żeby można było ściągać. Zapełnione sznurki będę odnotowywać na forum.
UWAGA! Jeśli będzie brakowało do końca sznurka 2-3 korali to bierzecie! Chcemy to zrobić jak najszybciej. Jeśli będzie brakowało do końca sznurka dużo korali to nie bierzemy! I nie szukamy na siłę kogoś kto weźmie. Inaczej to się będzie ciągnęło w nieskończoność! Lubomirka i Patsy, onydwie zamawiacie http://www.firemountaingems.com/deta...p?pn=H206286GS Leopardskin jasper oval 14x12mm do pełnego sznurka brakuje mi jednej sztuki. Która z was weźmie o jeden kamyk więcej? Edytowane przez loverynka Czas edycji: 2007-03-09 o 10:08 |
|
|
|
|
#563 |
|
www.dulcedo.pl
|
ja biiore
|
|
#564 |
|
Zakorzenienie
|
Już Ci dopisuję!
Niniejszym obwieszczam, że ten sznurek już jest zamknięty ![]() http://www.firemountaingems.com/deta...p?pn=H206286GS Leopardskin jasper oval 14x12mm Dziewczyny, TU można ściągnąć plik exelowy ze sznurkami składkowymi. Sznurki zamknięte będę oznaczać kolorem czerwonym, te które raczej na pewno zostaną zamówione na zielono, gdzie jest dużo kamieni wolnych nie mają kolorku
Edytowane przez loverynka Czas edycji: 2007-03-09 o 10:50 |
|
|
|
|
#565 |
|
www.dulcedo.pl
|
http://www.firemountaingems.com/deta...p?pn=H202150PB
Z tego co pamiętam te koraliki z carolinascotties bierzemy na spółe Czyli sznurek zamknięty by był
|
|
#566 |
|
Zakorzenienie
|
tak, tak - zgadza się-
Ja mam tylko dwa sznurki do podziału - jeden z Loverynką, a drugi z Lubomirką
|
|
|
|
|
#567 |
|
Zakorzenienie
|
Jest zamknięty
Już kilka jest zamkniętych :P Patrzcie i mówcie co chcecie i wysyłajcie zamówienia
|
|
|
|
|
#568 |
|
Zakorzenienie
|
Jest okazja do modyfikacji zamówienia
![]() Loverynko, dodaj moje składkowe do pliku: Naila składkowe: - 12szt Malachite round beads, 12mm, A grade. http://www.firemountaingems.com/deta...p?PN=H207448GS Sznur malachitu ma 34szt - zostaje komuś do wzięcia: 22szt (proszę!! )- 20szt Bead, black agate (Dyed), round, 10mm, sold per 16-inch strand. http://www.firemountaingems.com/deta...p?PN=H205786GS sznur agatu ma 41szt zostaje 21 do wzięcia ![]() - 14szt Glass bead, red, oval, approximately 12x8mm http://www.firemountaingems.com/deta...p?PN=H208538GB - 14szt Glass bead, color coated, yellow/amber, oval, approximately 12x8mm http://www.firemountaingems.com/deta...p?PN=H208544GB W tych szklanych jest po 34szt, do wzięcia zostaje z każdego sznura po 20szt koralików. Tanie są ![]() Najbardziej zależy mi na malachicie zielonym |
|
|
|
|
#569 |
|
www.dulcedo.pl
|
Jakby brakowało do 4 przedziału mam 2 rzeczy w zapasie do wzięcia.
|
|
#570 |
|
Zakorzenienie
|
Naila, słońce, szklanych w kolorze bursztynu nie ma. Można je zamawiać, ale wówczas będziemy długo czekać. Chyba niestety nie mogę ich dodać do zamówienia, za to czerwone dodaję.
Dzisiaj do 14 uzupełniam na bierząco plik. Jutro od 16 będę znowu to robić Po pracy nie będę miała dostępu do netu
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:35.

Mam nadzieję, że to nie jest niezgodne z regulaminem wizazu. Jeśli jest, to proszę o info.

jestem również
)