![]() |
#2431 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dzieci grudniowo-styczniowe 2006/7
I jeszcze kilka
![]() Edytowane przez schatzsi Czas edycji: 2007-03-19 o 10:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#2432 |
Rozeznanie
|
Hehe Zuzanka i jej mata
A potem jak dostaje kwiatki od tatusia...naturalnie pierwszy odruch:chciala poodrywac listki ![]()
#2433 |
Konto usunięte
|
Maciek,faktyczniesuper gość aż w suwaczek zerknęłam ile on ma że tak wysoko się podnosi
![]() Pierwsza noc bez wózka przebiegła rewelacyjnie! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2434 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2435 |
Wtajemniczenie
|
[1=1d36bece409c03b7a589597 7e3eaa07c69f6d3f6_6423717 1b1711;3880319]Maciek,faktyczniesuper gość aż w suwaczek zerknęłam ile on ma że tak wysoko się podnosi |
![]() ![]() |
![]() |
#2436 |
Rozeznanie
|
ja mialam nivea sensitive w szpitalu i bylam zadowolona bo byly fajne grubiutkie
pampersa nie lubie zapach mnie drazni teraz mam penatena ale srednie a od znajomej dostalam dzidziusia sensitive i rewelka za mala kase ![]()
#2437 |
Zadomowienie
|
Kasiu,dziekuje za zyczenia dla Juliana
![]() ![]() ![]() Calusy dla Niny ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2438 |
Zakorzenienie
|
Eluteż gratuluję! Jasiek pojętny chłopak i już!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2439 |
Zadomowienie
|
Kawy nie pije, bo jak sie raz napilam, to potem Toska caly dzien i pol nocy nie spala, ma to chyba po mnie, bo ja tez tak na kawe reaguje jak ja rzadko pije.
![]() ![]() Schatzsi Colin ma cudny ksztalt glowki, taka fajna okragla i wogole przeslodki z niego bobas do Ciebie podobny!! Marti profile Laurki i TZta troche podobne, ale ja i tak obstawiam, ze Laura to z Ciebie skora zdarta!! A co do naszego rodzinnego podobienstwa, to nosami jestesmy podobni, wszyscy mamy taki dluuugi, chudy, na dol ![]() ![]() Yaira gratulacje zrechabilitowanego TZta ![]() A ja wlasnie troche posprzatala, umylam w kuchni, lazience, wypralam, wytarlam wreszcie szklana lawe, bo juz mozna bylo nr tel. na niej zapisywac ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2440 |
Rozeznanie
|
a pieluszki?:uzywałam pampersow tylko potem TZ kupil hugies ale te z kubusiem i byly troche zaduze ale fajne teraz kupil hugiesy z myszka miki ale jakies dziwne bo twarde
A wiecie ze w sklepach typu geant trzeba uwazac na date waznosci...bo oni promocyjne maja z krotkim terminem...i zgadza sie bo te co kupil Tz sa tylko do konca kwietnia...
#2441 |
Zakorzenienie
|
Colin to książkowy niemowlak! Okrąglusi, pogodny i do tego fotogeniczny!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2442 |
Zadomowienie
|
A ja jak zwykle z opoznieniem, bo zawsze zapomne strone odswiezyc
![]() Elu gratulacje udanej nocki!! Oby tak dalej!! Yaira alez ta Twoja Zuzia ma fryzurke, fajowa!! Co do chusteczek to ja uzywam pampers, tylko denerwuje mnie w nich to, ze te z koncowki opakowania bardzo mokre sa, ale takie prawo fizyki!! Pampers sensitiv troche dziwnie mi pachna. Bardzo lubie tez Penaten (mam probke ze szpitala). A pieluchy?? U nas nie ma Huggis, wiec nie znam. Pampersy sa moim zdaniem najlepsze, niesamowiche chlonne i pupa sie nie odparza. Czasem kupuje pieluchy z drogerii DM. A to moja Tosia z Tatusiem, w szelkach, o poranku w moim lozku, minka na przwijaku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2443 |
Rozeznanie
|
a uzywal ktos pieluszek bella happy?bo one sa czesto w promocji ale nie wiem czy warto kupic..
#2444 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczeta
![]() Mam nadzieje, ze link sie przyda ![]() http://www.dbamozdrowie.pl/index.php...t=dzial&var=14 i jeszcze jeden ![]() http://www.dbamozdrowie.pl/index.php...=artyk&var=392
#2445 |
Zakorzenienie
|
Ja używałam Bella Happy bo dostałam paczkę 38sztuk. Są o wiele sztywniejsze od Pampersów czy od HUGGIES, szersze w kroku - czyli dobre na stawy biodrowe. Laurę to drażniło i wyła mi! Poza tym wydawały mi się mniej chłonne przez co częściej je wymieniałam, za to lepiej chłonęły kupkę. Poza tym każde dziecko inaczej reaguje na pieluszki. Laura nie miała od nich żadenj krostki a Julka kilka lat temu jak jej zalożyłam to całą pupę w krostach miała!
kamilko ale Tosia ma cudne usta - takie do śmiechu idealnie wygięte kąciki do góry yaria - mała śliczności i co za włosy....Mojej Laurce jak pociągne to coś zaczynają te dłuższe wychodzić... Tysiak7 - ale fajne to czarno-białe zdjęcie schatzsi- ale Colinek rośnie1 Niedawno jak się urodziła teraz normlanie kawał chłopaka co się śmieje pełną gębą, że tak powiem - bardzo pogodny ten twój synuś! No i jaką ma fajową koszulkę Pampersa? Jak ją zdobyłaś? Będzie na pamiątkę!
![]() |
#2446 |
Wtajemniczenie
|
Dziekuje za komplementy dla Colinka
![]() Aranko koszulke pampersa zamówiłam sobie, jak byłam w szpitalu to tam leżały takie kartki z pampersa właśnie z zamówieniami trzeba było wpisać:Imie,date i miejsce urodzenia ,wage i wzyrost(czyli po prostu tekst koszulki ![]() ![]() Kamilka Tośka ma przecudne oczy po mamusi,śliczna. Yaira Zuziolek ma super czuprynke. A propo chusteczek to mi najbardziej odpowiadaja te Penatena. A co do pieluch to z pampersów jestem bardzo zadowolona i dupcia Colinka też ![]() Hugis u nas nie ma. A bella happy kiedyś tż dostał karton od przedstawiciela i dał bratowej, ona używała i tak jak pisze Aranka beznadziejne przeciekją,sztywne.Są tansze ale zuzyje się ich więcej więc na to samo wyjdzie. |
![]() ![]() |
![]() |
#2447 |
Rozeznanie
|
kamilka23 Antosia swietna...mam taka sama podusie do karmienia
![]() ![]()
#2448 |
Raczkowanie
|
Anitko, Twój królewicz jest coraz bardziej podobny do Ciebie i jaki już duży!
Marti, chyba już pisałam, że mała Laurka urodę odziedziczyła po mamie ![]() Schatzsi, Colinek to już naprawdę duży i śliczny mały facecik, a jakiego ma fajnego towarzysza zabaw ![]() Kamilko, Antosia coraz ładniejsza, a oczka ma cudne. Yaira, Zuzia śliczna i ma piękne włoski! Ja czasami używam pieluszek Happy, wedlug mnie są nawet ok. Są szersze między nóżkami niż inne pieluchy, ale Tymkowi to absolutnie nie przeszkadza. Z chusteczek najczęściej mam bambino albo pampersy s. Kawę pije jedną dzienniem, Tymkowi nic się po niej nie dzieje i dobrze, bo chyba trudno byłoby mi bez niej funkcjonować ![]() Dzisiaj w nocy postanowiłam zacząć uczyć Tymka spania w jego łóżeczku, trochę się pomęczyłam, co chwilę musiałam wstawać, bo wypluwał smoka i wtedy był ryk, mam nadzieję, że z czasem będzie lepiej. Dzisiejszy Tymek |
![]() ![]() |
![]() |
#2449 |
Rozeznanie
|
Zuzia fryzurke moze i ma ale z tylu jej sie wloski wycieraja
![]()
#2450 |
Rozeznanie
|
kochane jak Wy sie organizujecie, ja nie mam na nic czasu, teraz karmie wiiec mam 1 reke wolna... wiktor jest bardzo niegrzeczny (jak mamusia przez pierwsze 2 lata zycia) wstaje o 7h30 je zasypia i okolo 9 zaczyna swoja arie konczac ją o 15, mowie wam jestem wykonczona, caly czas placze, potem troche spi, na szczescie w nocy spi, budzi sie 2 razy na jedzenie, ale je i zasypia,
z karmieniem tez mam problem, mam strasznie obolale pogryzione piersi, 1 marca podalam malemu bebilon bo nagle zanikl mi pokarm, tzn byl ale bardzo malo, 40ml z 2 piersi odciagane 30 minut, wtedy wlasnie wiktor zmasakrowal mi piersi, mleko nie lecialo a on sie wkurzal i ciagnal, pokarm wrocil ale nie tylo co bylo, na razie nie dokarmiam ale karmienie jest dla mnie meczarnią, probuje sciagac pokarm z prawej piersi bo nie dam rady go z niej karmic, ale nie jest to wszystko tak jak byc powinno, pozdrawiam sliczne te wasze bobasy |
![]() ![]() |
![]() |
#2451 |
Raczkowanie
|
mały bokser
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2452 |
Rozeznanie
|
mamusia i jej rozdarciuch
|
![]() ![]() |
![]() |
#2453 |
Rozeznanie
|
A oto zrehabilitowana wiazanka TZ
oraz popoludniowa Zuzanka i jej jabłko...oraz fryzura a"la znowu jak chlopiec?
#2454 |
Rozeznanie
|
cleorozdarciuszek swietny...ale prosze zmien suwaczek bo nie wiem ile maly ma
![]() pozatym wiesz potrzeba troche czasu zeby zrozumiec i nauczyc sie sprostac w nowej roli
#2455 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2456 |
Raczkowanie
|
spiacy tymek
|
![]() ![]() |
![]() |
#2457 |
Wtajemniczenie
|
Cleo rozdrciuch super,śliczny !!!
Adriana Tymek przeuroczy naprawde śliczny . I ma taką samą bluzeczke jak Colin:Mumys Little Hero ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2458 |
Zadomowienie
|
Adriano Tymek super i widze, ze i jego ulubionym zajeciem jest ciumkanie piastek
![]() Cleo sliczna fotka!! Yaira ale piekny bukiet, Zuzia oczywiscie tez!! schatzsi dobrze, ze mi przypomnialas o tej koszulce z Pampers, ja dostalam ta kartke w materialach edukacyjnych od mojego gina na poczatku ciazy i wlasnie ja wygrzebalam z szafki, wypelnila i zaraz ide wrzucic do skrzynki, dzieki ![]() Uciekam, bo moja Antonia nie lubi sie sama bawic, tzeba ciagle przy niej byc jak nie spi. Gadac, spiewac, robig glupie miny, albo zwczajnie ja obserwowac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2459 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny wasze dzieciaczki są fajowe i śliczne, bez wyjątku.
Dziękujemy bardzo wszystkim za komplementy, Anitko ja mam tyle szczęścia, że fryzjerka przyjeżdża do mnie, więc nie muszę robić ekstra wyprawy, a co do formy to zostało mi jeszcze do zrzucenia sporo kilogramów, tych z okresu ciąży i z przed ciąży. Aranko jak karmię małą piersią i do tego dokarmiam NANem HA, bo jak karmiłąm tyko piersią to ona się nie najadała i była wiecznie marudna i głodna, a teraz karmię ją z jednej piersi, później z drugiej, a jak po chwili nadal jest głodna, to daję jej flasię (60-90ml) i mamy spokój, bo mała albo idzie spać, albo leży grzeczine w wózku albo łóżeczku. Kamilko tą sukienkę kupiliśmy całkiem przypadkiem, bo ja chciałam sobie coś kupiś, a skoro nic ciekawego sobie nie wypatrzyłam, to wypatrzyliśmy Asi sukienkę, zresztą jest to pierwsze ubranko jakie jej kupiliśmy, bo tak, to mamy całą szafkę ubranek od znajomych i rodziny. A to zdjęcia przed dzisiejszym spacerkiem ze mną i z bratem, a to ostatnie to z moja siostrą na pierwszym spacerku. |
![]() ![]() |
![]() |
#2460 |
Rozeznanie
|
ehm ehm na str 81 o 12:02 napisalam cos...
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:22.