|
|
#8851 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odzież = Allegro
Cytat:
|
|
|
|
|
#8852 |
|
Zakorzenienie
|
ja szukam jakies sexownej bluzeczki najlepiej ladnie wycięta z dlugim rękawem, ale nic znalesc nie moge
ja juz mi sie podoba to ponad 100zł...
|
|
#8853 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie nie, bo czasami komputer mi tak szwankuje, albo wolno się ładuje allegro, więc samo wpisanie kwty i wciśnięcie kup zajmuje ponad te pół minuty
|
|
#8854 |
|
Zadomowienie
|
Szukam ladnych adidaskow z allegro. Pomożecie. Najlepiej orginalne i do 200 zł
|
|
|
|
#8855 |
|
Zakorzenienie
|
ladne adidaski - pojecie wzgledne, zwlaszcza, ze nie wiemy co dla Ciebie jest ladne....
Ktos pokazywal spodniczki - nie moj styl, dziwne takie, ale jesli juz to pierwsza lepsza. Buciki fajne, pewnie jakosc = cena (sama kupilam w tamtym roku balerinki tanio i zaraz sie rozkleily - ale to nie na Allegro) Ja tam z reguly o koncu aukcji pamietam, ale ostatnio jak sie wkurzylam... bardzo zalezalo mi na zakiecie i w ostatnim momencie aukcji moja bezprzewodowa myszka padla. No i po ptokach
|
|
|
|
#8856 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się ostatnio wkurzyłam, bo licytowałam płytę, niedostępną w Polsce. I w ostatniej chwili moja siostra włączyła ściąganie (a my mamy tą samą sieć, tylko ona ma komputer matkę, więc zapycha net i u mnie siada). Przelicytowali mnie o grosze. Ale byłam zła wtedy!
|
#8857 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#8858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#8859 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam prośbę. Szukam sukienek na wesele. Najlepiej do kolana trochę za ale długą też w zasadzie nie pogardzę. Na cienkich ramiączkach lub fason gorsetowy(bez ramiączek). Pomożecie..? Może się Wam trafi coś ładnego. Rozmiar 36/38 (S/M).
Z góry dziękuję |
|
|
|
#8860 | |
|
KWC
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#8861 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
fajne są sama szukam takich, ale najlepiej gdyby były czerwone i najlepiej były w jakimś sklepie a nie na allegro
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#8862 |
|
Zadomowienie
|
Ten allegrowicz ma wystawione te buciki w wielu rozmiarach
![]() Hm.. sama się zastanawiam, tylko dziwna ta numeracja, normalnie nosze 38, a tu rozmiar 39 ma długość wkładki 24,5 a stopa w takim fasonie nie dochodzi do końca, czyli mam wziąć rozmiar 40 czy co? ![]() Czy któraś z Was zakupiła te buciki już? ![]() I to samo pytanie apropo tych bokserek http://www.allegro.pl/item171572536_..._bokserka.html ?
|
|
#8863 | |
|
perfumove love
|
Cytat:
![]() edit: w aukcji rozmiaru 38. jak widzę przy 39 coś pokręcone
|
|
|
|
|
#8864 |
|
Zakorzenienie
|
Spray, w Galerii je znajdziesz. Jest taki sklep prawe na przeciw Empiku (zapomniałam nazwy
), w każdym razie koło Housa. Mnóstwo tych butów tam było. Z resztą w Manu też je znajdziesz, ale nie nakreślę Ci bliżej położenia, bo nie pamiętam.
|
#8865 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.allegro.pl/item170583611_...urtka_s_m.html
kucze widzialam ta kurteczke za 75 zl w Vero Modzie nawet mierzylam
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#8866 |
|
Przyczajenie
|
http://www.allegro.pl/item170581235_...stem_38_m.html
Ostatnio ją licytowalam, na szczescie ktoś dał 140,00, na nastepny dzien siostra mi pokazala to: http://www.bonprix.pl/bp/offer.htm?c...1.3.1&pr=19088 Jest piekna, ale wtedy dziękowałam bogu, ze mnie ktoś przebił . Ciekawe za ile teraz pojdzie
|
|
|
|
#8867 |
|
Konto usunięte
|
bardzo dużo na allegro rzeczy z bonprix :/ widziałam nawet sklep internetowy w którym były rzeczy z bonprix (oczywisćie nikt tego nie napisał) , a rzeczy oczywiscie z przebitką zawsze przynajmniej o 30 zł
|
|
|
|
#8868 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale z ceną nieźle ktoś zaszalał
|
|
|
#8869 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Miałaś okazję im się przyjrzeć? ![]() Jak z jakością?
|
|
|
#8870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#8871 | |
|
Zakorzenienie
|
Przylaczam sie do pytania
![]() Cytat:
![]() Ale pasek swietny ten czarny na niej widziala ktoras taki gdzies? Moze na allegro?
|
|
|
|
|
#8872 |
|
Zakorzenienie
|
Zainteresowały mnie buty,do których link wklejała jedna z wizażanek
http://www.allegro.pl/item173405744_...e_39_nowe.html któraś z Was może już je ma?Chciałabym zobaczyć jak wyglądają na nodze no i jak się sprawują
|
|
|
|
#8873 |
|
perfumove love
|
Wiem, że sporo wizażanek mających problem z allegro prosiło tutaj o radę, więc i ja się wyżalę
![]() Obserwowałam jakiś czas temu aukcję z czerwonymi trampkami - opisane jako nowe, za 25zł, ale przegapiłam jej zakończenie. Napisałam maila do sprzedającej, by wystawiła je raz jeszcze, bo nie zdążyłam zalicytować. Ta odpisała mi, że za chwilę je wystawi i jak tylko zalicytuję - ona zakończy aukcję. Ja wpłacę jej te 25zł + 8zł kosztów przesyłki, a ona wyśle butki. Tak też zrobiłyśmy. Dzisiaj (paczka szła 3 dni) trampki dotarły. ALE Po pierwsze - podeszwa i ta boczna guma mają ślady użytkowania, otarcia, nawet jeśli buty nie były noszone, to na pewno SPORO "w życiu" przeszły, po drugie - podeszwa jest brudnawa, po trzecie - paczka przyszła w pudełku po patelni ( ), nie owinięta w papier (nie wiem, na której poczcie przyjęto takie cudo) i z ceną 6,50zł na nalepce adresowej (nie zaznaczona opcja priorytet).I teraz nie wiem co robić - ogólnie buty są fajne, podeszwa i tak się pobrudzi, otarcia pogłębią - wiadomo. Chodzi raczej o błędny OPIS i wprowadzenie klienta przez to w błąd. Koszty przesyłki też mi odrobinę ciążą, bo w tym wypadku kobieta zapłaciła 6,50 i tylko tyle (zadnego papieru, sznurka, folii itp.), ale OK, było napisane 8zł, zapłaciłam 8zł. Czy powinnam wystawić jej komentarz neutralny? Na razie napisałam maila, że buty nie są NOWE, jak zapewniała (ok, może nowe, ale używane ). Po jej komentarzach widzę, że lubi obdarowywać komentarzem odwetowym, często negatywem za neutrala.Łottudu? To tylko 30zł, ale... edit: Babsko odpisało mi: "Pani raczy żartować, buty są nowe, takie kupiłam w sklepie". To sobie zażartowałam, nie? Zaraz wrzucę fotki podeszwy, może to ja mam coś z oczami i widzę coś czego nie ma...Aha, w środku buty są czyściutkie, w super stanie. Nie wiem co o tym sądzić. Edytowane przez hathayoga Czas edycji: 2007-03-09 o 14:30 |
|
|
|
#8874 |
|
Zakorzenienie
|
Podeszwa wyraźnie brudna a naklejka nie zdarta? Dziwne...
Wysłałaś jej zamieszczone tu zdjęcia? |
|
|
|
#8875 |
|
perfumove love
|
Tak, zaraz po jej "miłej" odpowiedzi na mojego poprzedniego maila...
|
|
|
|
#8876 |
|
Zakorzenienie
|
Hm, wydaje mi się, że to babka będzie Ci pisać, że to Ty je wybrudziłaś, bo ona nowe kupiła i nowe Ci wysłała. Walka z wiatrakami-minus kupowania przez neta. Ja bym sobie na Twoim miejscu dała spokój jak Tobie się podobają...
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
#8877 |
|
Zakorzenienie
|
Zareagowała?
|
|
|
|
#8878 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przeciez widac ze sa uzywane no-zesz chyba ze sklep miescil sie gdzies w oboze jakiejs czy cos i moze jak mierzyla to tam ziemi po pachy prawie ze bylo
|
|
#8879 | |
|
perfumove love
|
Cytat:
![]() Nie widziałam nigdzie w moim mieście takich. Nawet jeśli by były to też za ok. 35-40zł (więc wychodzi na to samo). Poza tym reklamacja kosztowałaby mnie kolejne 8zł (czy raczej 6,50 ), więc odpada.Wkurza mnie jedynie fakt, że ta baba wciska mi kity, zwyczajnie łże. I nie wiem co jej za karę zrobić ![]() Skąd Na razie cisza.
|
|
|
|
|
#8880 | |
|
perfumove love
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:12.

ja juz mi sie podoba to ponad 100zł...

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

sama szukam takich, ale najlepiej gdyby były czerwone i najlepiej były w jakimś sklepie a nie na allegro
), w każdym razie koło Housa. Mnóstwo tych butów tam było. Z resztą w Manu też je znajdziesz, ale nie nakreślę Ci bliżej położenia, bo nie pamiętam.
widziala ktoras taki gdzies? Moze na allegro?
przeciez widac ze sa uzywane