Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 7 - Strona 81 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-23, 10:20   #2401
201604190949
Konto usunięte

Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 7

Ja wczoraj jechałam autobusem i skasowałam w nim bilet jednorazowy. Na którymś przystanku musiałam wysiąść żeby wypuścić ludzi wysiadających, oni wyszli, ja weszłam i stanęłam tam gdzie wcześniej.
I w tym momencie kanar do mnie 'bilecik'. Podaję mu, on go sprawdza a potem... usiłuje wmówić mi oszustwo, bo on był skasowany 15 minut temu a ja dopiero wsiadłam. Tłumaczę mu, że tylko umożliwiałam innym wyjście z autobusu, wstawiła się za mną jakaś kobieta i jakiś chłopak ale kanar był twardy, chciał mnie zmusić do wyjścia, położył rękę na moim ramieniu i mnie popchnął.
No i wtedy zaczęło się małe piekiełko Bo nie dość, że ja zrobiłam zbolałe "ała!" to jeszcze ta kobieta, która się za mną wstawiła zaczęła robić niezłą aferę. Jak się wydarła, że będzie w sądzie świadczyć na moją korzyść to kanar odpuścił.
I ok, rozumiem, jemu wydawało się, że jakiś przekręt chciałam zrobić, może ktoś wysiadający podał mi bilet, serio rozumiem, to jest jego praca.
...Gdyby nie to, że potem starsza kobieta siedząca przy drzwiach uświadomiła mnie, że on jechał tuż obok mnie trzy przystanki i na pewno mnie widział bo po pierwsze musiał odginać rękę żeby trzymać się rurki nie waląc mnie przy tym łokciem w głowę a po drugie wysiadł tuż za mną by wypuścić ludzi i po ponownym wejściu do autobusu to mnie jako pierwszą sprawdził :|
No cóż, H G W wymyśliła sobie, że mandaty zasilą budżet i muszą być bezlitośni, ale to już było zwyczajne chamstwo.

Pozdrawiam pasażerów 190 w stronę Woli, którzy się za mną wstawili, szczególnie tę panią w płaszczu Pumy
201604190949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 10:49   #2402
a40adf61f4fa839fc99377457d0e94ddcb8a5d57
Konto usunięte

Szczerze i bardzo mocno nienawidzę PEWNYCH kanarów w moim mieście. Wyjątkowo paskudne typy i wręcz chamowate. Chociaż nawet nie wiem, czy jeszcze jeżdżą... bo dawno nie korzystałam z komunikacji. Są też na pewno normalni kontrolerzy, no praca jak praca ale... do czego zmierzam?

A no do tego, że jakim prawem kanar bierze od czternastolatka legitymację szkolną do ręki (mówiąc że chce sprawdzić czy mu ulga na bilet przysługuje), po czym zaczyna z tej legitymacji spisywać dane do mandatu, bo niby nie ma biletu na przewożony przez siebie przedmiot?! Przedmiot podłużny 1,70 - nie wiem jak teraz, te x lat temu trzeba było bilet na coś takiego o długości od 2m. Tak w ogóle kanar miał miarkę? Wolne żarty! Na oko sobie ocenił. Chłopak raczej cichy i spokojny, nie z tych "co to nie ja" - mandat przyjął z pokorą bo co miał robić? Pojechał potem do siedziby odwołać się od mandatu, a tam niespodzianka... mandat cofnięty ale opłatę manipulacyjną 10zł trzeba było opłacić... No ręce opadają. Nie o głupie 10 zł chodzi, chociaż też pieniądz. Nerwy, stracony czas, bezsilność, głupota ludzka...
a40adf61f4fa839fc99377457d0e94ddcb8a5d57 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 11:05   #2403
BioIvO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez amelsss Pokaż wiadomość
Dziwi mnie pogrom w WORDach, ZORDach i innych PORDach na nowych testach teoretycznych. Aż takie trudne, czy ludzie tak niedouczeni?
Zdecydowanie stawiam na niedouczenie, ale to wina nie tylko kursantów ale też szkoleniowców, którzy uczyli po łebkach.

Nikt nie śledzi tak bacznie postępowania innych jak ten, komu nic do tego. (V.Hugo)

Kobieta nigdy nie wie czego chce, ale nie spocznie, dopóki nie osiągnie celu.
BioIvO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 11:09   #2404
dacn
Zakorzenienie

Mnie dziwi to co słyszę w mediach na temat Grycanek, niech sobie bedą sławne, bogate i niemiłosiernie otyłe, ich sprawa, ale dziwi mnie to ze coraz częściej pada argument że mają zły wpływ na dzieci, bo te nie chca jeść zdrowo i wygladac szczupło. Podobno modne teraz jest obżeranie sie po to zeby wyglądać jak Grycanki bo jest to fajne. WTF??

Znacie kogoś dla kogo Grycanki są wzorem( poza wzorem obciach bo jako taki symbol juz funkcjonuja), albo kogos kto mówi że tez chce byc gruby jak Grycanki?
dacn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 11:10   #2405
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3880732 7]Szczerze i bardzo mocno nienawidzę PEWNYCH kanarów w moim mieście. Wyjątkowo paskudne typy i wręcz chamowate. Chociaż nawet nie wiem, czy jeszcze jeżdżą... bo dawno nie korzystałam z komunikacji. Są też na pewno normalni kontrolerzy, no praca jak praca ale... do czego zmierzam?

A no do tego, że jakim prawem kanar bierze od czternastolatka legitymację szkolną do ręki (mówiąc że chce sprawdzić czy mu ulga na bilet przysługuje), po czym zaczyna z tej legitymacji spisywać dane do mandatu, bo niby nie ma biletu na przewożony przez siebie przedmiot?! Przedmiot podłużny 1,70 - nie wiem jak teraz, te x lat temu trzeba było bilet na coś takiego o długości od 2m. Tak w ogóle kanar miał miarkę? Wolne żarty! Na oko sobie ocenił. Chłopak raczej cichy i spokojny, nie z tych "co to nie ja" - mandat przyjął z pokorą bo co miał robić? Pojechał potem do siedziby odwołać się od mandatu, a tam niespodzianka... mandat cofnięty ale opłatę manipulacyjną 10zł trzeba było opłacić... No ręce opadają. Nie o głupie 10 zł chodzi, chociaż też pieniądz. Nerwy, stracony czas, bezsilność, głupota ludzka...[/QUOTE]
Raz we Wrocławiu dostałam mandat za... nieodbicie karty miejskiej. Były to pierwsze miesiące istnienia tej karty w mieście. Podobną miałam wcześniej ze swojej rodzinnej miejscowości, którą po prostu ładowałam w jednym punkcie i odbijałam wchodząc do autobusu. Kartę wrocławską można było ładować przez internet, a nie było gdzie jej odbijać, bo czytniki mieli tylko kontrolerzy. Założyłam (błędnie a nie mogłam doczytać na stronie www), że jak załaduję sobie przez internet kartę, to nie będę musiała nic więcej z nią robić. Jeździłam tak miesiąc. Pod koneic miesiąca kanar do mnie z czytnikiem a tutaj bilet nie załadowany . Do mnie z ryjem oczywiście, że czemu nei mam biletu a ja, że mówię, że ładowałam internetowo etc. i czy nie wie, jak to można sprawdzić, że bilet jest. A on "ja nie wiem, jak się to obsługuje i mnie to nie interesuje" . Dostałam mandat na 120zł (czy jakoś tak). Potem się dowiedziałam, że tą kartę trzeba pierwszy raz po doładowaniu, odbić w biletomacie w tramwaju/autobusie. Mandat mi koniec końców anulowali, ale musiałam płacić 15zł kosztów manipulacyjnych . A przez to, że jasno na stronie nie było wyszczególnione, że trzeba kartę odbić po doładowaniu. Teraz pewnie jest inaczej, bo takich przypadków było sporo.
MonikaFaustyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 11:11   #2406
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez _Tinkerbell Pokaż wiadomość
Ja wiem, że strasznie często najeżdżam na matki, ale ciągle spotykam je po prostu dziwne ;|siedzę wczoraj u lekarza, paskudnie się czuję, podchodzi do mnie dziecko, i zaczyna klepać w kolano. Trochę mnie wysztywniło, bo jak wiadomo dzieci nie lubię, ale uśmiechnęłam się do malucha i zaczęłam wzrokiem poszukiwać mamusi. Znalazłam - na oko z 2 lata starsza ode mnie. Dziecko mnie zaczepia, a ta gada przez telefon. I nic. Okej, dziecko poszło zaczepiać kogoś innego, nic się nie stało, jest dobrze, siedzę dalej. Po chwili przychodzi ten sam chłopczyk i zaczyna mnie ciągnąć za bluzę, żebym gdzieś z nim poszła. Tutaj już mi się troszkę ciśnienie podniosło, ale przecież to tylko dzieciak. Nie wstałam, popatrzyłam na matkę, ona na mnie, i zaczęła wołać "ksawciu! ksawciu zostaw DZIEWCZYNKĘ". Ksawcio nic sobie nie robił z nawoływań mamusi, i zaczął mi włazić na kolana. No ej, jeśli zaczepianie jestem w stanie znieść, to po prostu zapytałam, czy mogłaby go wziąć, a ona na to pełna oburzenia podeszła wolnym krokiem, wzięła Ksawcia i usiadła trochę dalej.
mnie też wkurzają takie matki. Dziecko sobie lata, zaczepia ludzi, a ona ma to gdzieś, bo TO PRZECIEŻ DZIECKO.

Cytat:
Napisane przez paulinka1128 Pokaż wiadomość
ohhh u mnie jest to samo....
Normalnie w szoku byłam jak zobaczylam jakie walki są u mnie w bibliotece... a zaznacze, że ja tam chodziłam w listopadzie, październiku co jeszcze sesji nie było.... Raz nawet foto zrobiłam....godina 7.55 cyli 5 minu przed otwarciem.....i wyobraźcie sobie jakie są walki o miejsce
A o tym co sie dzieje podczas sesji słyszałam aby z opowieści... ja nie mam cierpliwości
I ttak jak pisałyście większość ludzi zajmuje się głupotami niż nauka....90% ludzi z laptopami siedzi na fb
A najbardziej to mnie wkurza zajmowanie miejsc dla znajomych, którzy czasami przychodzą po kilku godzinach.....raz obok mnie była dziewczyna i myślałam, że trzyma komuś miejsce...nawet kilka osób pytało a ona mówiła, że zajęte....potem poprostu zrozumiałam,że miała tyle notatek, że potrzebowała dwa miejsca.... co za tupet.....
ech, u mnie w czytelni na szczęście dostaje się numerek i nie możesz się rozsiąść na kilku siedzeniach.

Dziwią mnie ludzie, którzy wpychają się do kolejki. Nie obchodzi mnie to, że oni coś chcą, ja byłam pierwsza i może mi się spieszy. A później wielkie oburzenie, jak zwracam uwagę, że teraz jest moja kolej. No ale przecież on jest starszy/wyższy/ładniejszy/spóźniony.

Wkurzają mnie kobiety w jednym ksero. Spieszyło mi się na zajęcia, chciałam wydrukować pracę, ale oczywiście w tym dniu babka musiała się spóźnić 20 minut, otworzyła ksero i wlazła do kanciapy, żeby zrobić sobie kanapki i kawę. A ja czekam i patrzę sobie jak mi upływa czas.
A ona jeszcze z łaską bierze ode mnie pendrive'a i robi taką minę jakby za karę musiała mi wydrukowac pracę. No matko, skoro nie lubisz ludzi to zostań księgową, albo kimś kto nie ma kontaktu z ludźmi
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 11:12   #2407
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Moda na bycie otyłym, jak Grycanki? Nadaje się do rozwalaczy modowych . Że niby waga staje się kluczem do sporej sumki na koncie, czy co? Jak tak, to już wiem, czemu u mnie bida .

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-01-23, 11:15   #2408
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez MonikaFaustyna Pokaż wiadomość
Moda na bycie otyłym, jak Grycanki? Nadaje się do rozwalaczy modowych . Że niby waga staje się kluczem do sporej sumki na koncie, czy co? Jak tak, to już wiem, czemu u mnie bida .
szkoda tylko, że najstarsza Grycanka schudła. I jakim ona jest teraz "autorytetem" dla grubych?
Stary 2013-01-23, 11:17   #2409
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SamaraMorganx Pokaż wiadomość
szkoda tylko, że najstarsza Grycanka schudła. I jakim ona jest teraz "autorytetem" dla grubych?
Schudła, bo jej kasa uciekła z konta. Pewnie córki poszalały .
Stary 2013-01-23, 11:21   #2410
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
Schudła, bo jej kasa uciekła z konta. Pewnie córki poszalały .
pewnie stwierdziła, że chudsza jest bardziej sexy, ale jak to się ma do tego, jak w wywiadzie mówiła, że akceptuje siebie taką, jaka jest.

Kurczę, tyle jest otyłych gwiazd, ale nie są sławne przez swoją wagę, tylko przez swój talent. A one co wnoszą do show biznesu?
Stary 2013-01-23, 11:22   #2411
pendraiw
Zakorzenienie

Mnie wogóle dziwi ten cały popyt na Grycanki. Nie interesują mnie one wcale.....gdy pierwszy raz usłyszałam o grycankach ,przez długi czas myślałam ze chodzi o jakieś Greczynki nie zgłebiałam się w to. Nawet nie wiem jak wyglądają, podobno grube

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-01-23, 11:27   #2412
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Mnie zdziwiło, że one z lodami Grycan mają tyle wspólnego, co nic.
Stary 2013-01-23, 11:28   #2413
pendraiw
Zakorzenienie

Cytat:
pewnie stwierdziła, że chudsza jest bardziej sexy, ale jak to się ma do tego, jak w wywiadzie mówiła, że akceptuje siebie taką, jaka jest.

Kurczę, tyle jest otyłych gwiazd, ale nie są sławne przez swoją wagę, tylko przez swój talent. A one co wnoszą do show biznesu?
Ciekawy wątek zaczęłaś Zauważyliście że teraz zeby być sławnym to wystarczy być?

Ostatnio głosno bylo o czlowieku . który był animatorem Reksia, zrobił coś wspaniałego, każda z nas tą bajke kojarzy i pewnie swoim dzieciom tez puszcza. Człowiek ów na starość i do końca już żył w nędzy
media się nim nie interesowały, bo teraz gwiazdami są właśnie nic nie robiące, nic nie umiejace celebrytki
Stary 2013-01-23, 11:31   #2414
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pendraiw Pokaż wiadomość
Ciekawy wątek zaczęłaś Zauważyliście że teraz zeby być sławnym to wystarczy być?

Ostatnio głosno bylo o czlowieku . który był animatorem Reksia, zrobił coś wspaniałego, każda z nas tą bajke kojarzy i pewnie swoim dzieciom tez puszcza. Człowiek ów na starość i do końca już żył w nędzy
media się nim nie interesowały, bo teraz gwiazdami są właśnie nic nie robiące, nic nie umiejace celebrytki
To jest smutne i żenujące. Wręcz mam wrażenie, że jak ktoś coś umie i ma trochę oleju w głowie, to jest zrównywany z glebą przez sztab pustaków i pseudo-dziennikarzy z brukowców .
Stary 2013-01-23, 11:35   #2415
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
Mnie zdziwiło, że one z lodami Grycan mają tyle wspólnego, co nic.
a dlaczego mają mieć? Teść się od nich odciął i bardzo dobrze zrobił.
Ale one chyba nawet nie odnosza się do tych lodów...
Cytat:

Ja słyszałam, że to nie jest prawda, że żył w nędzy. No, ale szkoda, że takie osoby są często zapominane. Szkoda, że telewizja nie interesuje się ikonami kina sprzed 40-50 lat.
Stary 2013-01-23, 11:36   #2416
cholernarejestracja
Copyraptor

No ale jeżeli on nie tworzył nic nowego, to co mieli o nim pisać? Robić mu wjazd na chatę i relację z tego, jak gotuje sobie w niedzielę zupę?
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 11:41   #2417
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
No ale jeżeli on nie tworzył nic nowego, to co mieli o nim pisać? Robić mu wjazd na chatę i relację z tego, jak gotuje sobie w niedzielę zupę?
nie, ale przeprowadzić z nim ciekawy wywiad. Mógłby się wypowiedzieć na temat historii polskiej kinematografii, jak ona się zmieniła.
Przecież przedstawienie takich osób to nie tylko zaproszenie ich do "Dzień Dobry TVN" i obejrzenie jego sypialni
Stary 2013-01-23, 11:47   #2418
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

No racja, nic nie powinny mieć wspólnego, poza nazwiskiem. Ale, jak pierwszy raz o nich usłyszałam, od razu skojarzyłam z lodami. Nie wiedziałam, kto konkretnie stoi za ich produkcją, więc myślałam, że ta babeczka .

W ogóle mi się wydaje, że ludzie będący ikonami polskiej kultury, powinni być doceniani przez państwo. Skoro jest dom aktora-emeryta, czy tam księdza-emeryta, to czemu nie można zadbać o artystów, którzy znacząco się odznaczyli?
Stary 2013-01-23, 11:55   #2419
201604200942
Konto usunięte

W ogóle ostatnio chciałam się czegoś więcej dowiedzieć na temat Violetty Kołakowskiej, bo zastanawiałam się, czy nie jest czasem spokrewniona z Leszkiem Kołakowskim, a tu się okazało, że ona zmieniła sobie nazwisko, bo kiedyś nazywała się.... Wiola Kołek
Tak się wszyscy czepili Frytki i jej zmiany imienia, ale Violetty vel Wioli nikt się nie przyczepił

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-01-23, 11:56   #2420
kasztanka3
Pani Mizantrop

Cytat:
To jest smutne i żenujące. Wręcz mam wrażenie, że jak ktoś coś umie i ma trochę oleju w głowie, to jest zrównywany z glebą przez sztab pustaków i pseudo-dziennikarzy z brukowców .
Całkowicie się zgadzam, największe "wzięcie" mają rozkrzyczane pustaki z parciem na szkło, jak Siwiec, Rutowicz czy inne tego typu kwiatki
Stary 2013-01-23, 12:17   #2421
Ruby Invicta
Zadomowienie

Cytat:
W ogóle ostatnio chciałam się czegoś więcej dowiedzieć na temat Violetty Kołakowskiej, bo zastanawiałam się, czy nie jest czasem spokrewniona z Leszkiem Kołakowskim, a tu się okazało, że ona zmieniła sobie nazwisko, bo kiedyś nazywała się.... Wiola Kołek
Tak się wszyscy czepili Frytki i jej zmiany imienia, ale Violetty vel Wioli nikt się nie przyczepił
Takich przypadków jest więcej Kiedyś trafiłam na artykuł na ten temat, a tam:

Violetta Arlak - Violetta Zmarlak
Dorota Chotecka - Dorota Kapusta
Violetta Villas - Czesława Gospodarek
Jerzy Połomski - Jerzy Pająk
Czesław Niemen - Czesław Wydrzycki
Anna Jantar - Anna Szmeterling
Olivier Janiak - Piotr Janiak

Za granicą jest tego więcej, np. Charlie Sheen to Carlos Irwin Estevez, a Nicolas Cage to Nicolas Copolla, ale tam to ma jakieś w sumie uzasadnienie czasem też

Ostatni notek: Pięć kątów i jeden róg
Ruby Invicta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 12:18   #2422
pendraiw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ruby Invicta Pokaż wiadomość

Za granicą jest tego więcej, np. Charlie Sheen to Carlos Irwin Estevez, a Nicolas Cage to Nicolas Copolla, ale tam to ma jakieś w sumie uzasadnienie czasem też
łoł, a ja myślałam że on to fajne imię ma od urodzenia
Stary 2013-01-23, 12:20   #2423
Ruby Invicta
Zadomowienie

Cytat:
łoł, a ja myślałam że on to fajne imię ma od urodzenia
Ma, ale na drugie dopiero

Ostatni notek: Pięć kątów i jeden róg
Ruby Invicta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 12:22   #2424
mm444
Władca Wizażu

Treść usunięta
mm444 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 12:25   #2425
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Olivier to Piotr? ... w ogóle nie lubię jego maniery w głosie

A Miss Euro 2012 pochodzi z mieścinki pod moją rodzinną miejscowością. W sumie to ze wsi będącej w spółce z inną wsią miasteczkiem. Znajomi mieszkają kilka bloków od jej rodzinnego domu. Szkoda, że dziewczyna nic sobą nie reprezentuje prócz nadmuchanych ust i piersi.
Stary 2013-01-23, 12:25   #2426
kasztanka3
Pani Mizantrop

Cytat:
Napisane przez mm444 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Bardzo, ale to bardzo mnie to razi.
Pamiętam, jak moja przyjaciółka mi opowiadała, w jakim szoku była, kiedy się dowiedziała, że jej bratanica to nie Wiktoria, a Victoria. Oczywiście nazwisko bardzo swojskie
Stary 2013-01-23, 12:27   #2427
pendraiw
Zakorzenienie

Cytat:
Ma, ale na drugie dopiero
Acha

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-01-23, 12:32   #2428
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez dacn Pokaż wiadomość
Mnie dziwi to co słyszę w mediach na temat Grycanek, niech sobie bedą sławne, bogate i niemiłosiernie otyłe, ich sprawa, ale dziwi mnie to ze coraz częściej pada argument że mają zły wpływ na dzieci, bo te nie chca jeść zdrowo i wygladac szczupło. Podobno modne teraz jest obżeranie sie po to zeby wyglądać jak Grycanki bo jest to fajne. WTF??

Znacie kogoś dla kogo Grycanki są wzorem( poza wzorem obciach bo jako taki symbol juz funkcjonuja), albo kogos kto mówi że tez chce byc gruby jak Grycanki?
A gdzie słyszałaś o tej modzie? Ciekawa jestem.

Mnie dziwi, że jak ktoś się czepia ludzi otyłych to zawsze pada argument o zdrowiu. Ciekawe co tak wszyscy cudzym zdrowiem zainteresowani...:brzydal :
Zdrowie, zdrowie ale własnemu dziecku daję drobne na zakupy w sklepiku, bo mi się mu nie chce zrobić mu dobrego posiłku na 2 śniadanie

Nie można powiedzieć, że ktoś kogoś przeraża swoim wyglądem; trzeba to już ukrywać pod płaszczykiem troski o zdrowie

Można o kimś napisać, że kości mu wystają ale napisz, że ktoś nie ma szyi, tylko podbródek z tułowiem się mu łączy, zaraz się obrońcy zlecą...

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 12:34   #2429
201604190949
Konto usunięte

Cytat:

Charlie to dlatego, że jego ojciec Martin wybrał Sheen by nie być obsadzanym w rolach Latynosów (wow, to się wielką literą pisze ).
Nicolas nie chciał jechać na nazwisku znanego wujka tylko na talencie (taa...).
I to rozumiem. Ale żeby brzmiało bardziej "światowo"? Weird.
201604190949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 12:38   #2430
201604200942
Konto usunięte

Cytat:

jakbym była gwiazdą to bym sobie wzięła nazwisko szlacheckie (np. Lubomirska, Czartoryska) albo jakieś historyczne (np. Piłsudska, Dmowska)

Cytat:
Olivier to Piotr? ... w ogóle nie lubię jego maniery w głosie

A Miss Euro 2012 pochodzi z mieścinki pod moją rodzinną miejscowością. W sumie to ze wsi będącej w spółce z inną wsią miasteczkiem. Znajomi mieszkają kilka bloków od jej rodzinnego domu. Szkoda, że dziewczyna nic sobą nie reprezentuje prócz nadmuchanych ust i piersi.
z miejscowości na W.?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości