Łognisty jeździec,kinder bueno szklanka,chodź mężu miły,jam Twoja wybranka!PM2014cz7 - Strona 66 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-23, 10:37   #1951
alloffkowa
Zakorzenienie

Dot.: Łognisty jeździec,kinder bueno szklanka,chodź mężu miły,jam Twoja wybranka!PM20

ja nie mam określonego typu nawet, nie wiem co by mi pasowało i w ogóle, cholernie podobają mi sie koronki ale widzę że przeważnie są to suknie na szprychy
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 10:41   #1952
monikkad
Wtajemniczenie

Dot.: Łognisty jeździec,kinder bueno szklanka,chodź mężu miły,jam Twoja wybranka!PM20

Hej kobitki ja sie zaraz zabieram za nayke ;/ a co do osemek to usuwam pierwsza 11 lutego
Stary 2013-01-23, 10:43   #1953
Tycikata
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Angel_21_ Pokaż wiadomość
nie stresuj się mój też za bardzo nie jest zaciekawiony ciągle tylko powtarza że mam chorą głowę że tyle razy patrze się na to samo i wybieram takie szczegóły co są mało ważne (dla niego ) faceci tak maja nie ma co się stresować tylko wybierać po swojemu bo jak by mój zorganizował wszystko to bym się bała przyjść na własny ślub
nie no, racja, tylko, że jak chcę zobaczyć jakąś salę która się znajduje za miastem(ale max do 15km), to mam pojechać sama ją oglądać? bo jemu się nie chce taaaak daleekooo jechać(szkoda paliwa).
Ja nie mam swojego auta, autem rodziców nie jeżdżę, a autobusem nie da się tak łatwo dojechać w takie miejsca wiadomo....

- Loesje
Tycikata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 10:43   #1954
Kate Noir
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tajik girl Pokaż wiadomość
Bardzo ładna sala

My się zastanawiamy nad przyjęciem na świeżym powietrzu nad wodą, ale jak wiadomo pogoda w pl bywa różna

A co myślicie o połączeniu fioletu i błękitu?
ślicznie

Cytat:
Napisane przez wioliix Pokaż wiadomość
Pracuje w Mc Donaldzie co tu dużo mówić
fajnie bo wreszcie znalazłam coś na umowe o prace i myśle ze tak z 1000zł co miesiąc bede odkładać
Rozumiem, że masz pół etatu? Czy stawki tak im poszły w górę?

Tycikata spokojnie oddychaj! a później tż'a.
Mój też chciał wesela na 120 osób a mi wystarczyłby obiad z rodziną. Jednak przejawia jakieś zainteresowanie. Nawet jak szukałam dj i foto, to chciał bym dała mu numer by mógł zadzwonić bo nie może być tak, że ja wszystko załatwiam. Może postrasz swojego, że jak się nie ogarnie to robicie obiad na 20 osób i tyle bo Ty nie będziesz latać i załatwiać za niego.

Piankka super!
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 10:44   #1955
kwiatuszek10031989
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Piankka Pokaż wiadomość
Królisiu, wczoraj nie weszłam już Wam napisać, bo z pracy urwałam się do gina i zaś wróciłam spowrotem pracować

A więc wyniki mam dobre, gin powiedział, że nie mam się czym martwić przez najbliższe lata, bo czegoś tam nie było napisane w tych wynikach więc nie ma HPV. Dzwoniłam do niego w piątek, aby mu przypomnieć o wynikach, bo był na urlopie, ale widział wynik i był dobry i nawet nie dzwonił Zaś dostałam znowu tabletki na 12dni(bez seksu ) i jeszcze jedne po tych raz na tydzień i następna cytologia za pół roku

Boże ile ta moja picza mnie kosztuje
Super, że wszystko dobrze wyszło Nie potrzebnie się tak denerwowałaś
Cytat:
Przetrzepać takich mój bez gadania bedzie zapie###ł ze mną, tam gdzie musi... resztę wybiorę sama(przynajmniej będzie po mojemu )

Pojedzie ze mną wybrać salę, kościół, foto, zespół/dj, garnitur, buty, alkohol itp, tort, jakieś formalności... nie wiem co tam jeszcze
Kamerzyste mam wybranego, ale jemu tylko pokażę i poczekam na opinie, jeśli powie, że mu się podoba /może być to zaklepuje - ale o cenie mu nie powiem
A resztę będę sobie załatwiać sama z przyjemnością, a on jeśli będzie chciał to pojedzie, a raczej pojedzie bo wszędzie jeździmy razem
Mój TŻ ze mną też jeździ, a nawet sam się umawia na spotkania, bo ja wybieram, pokazuję mu czy mu odpowiada, jak tak to daję mu telefon i dzwoni Ja za to piszę maile z pytaniem o cenę itp.

Nie mogę się doczekać tych targów ślubnych bo chcę już wybrać kamerzystę, a wciąż mamy tylko jednych na oku i żeby przyszła teściowa nie mówiła, że się uparliśmy na jednych (w dodatku jej zdaniem drogich jak cholera - 3000 zł za dwóch operatorów, nagrywane lustrzankami ) to przejrzymy tych co będą na targach a znając życie i tak wybierzemy tamtych upatrzonych A jeśli chodzi o wybór garnituru to myślę, że w tym względzie będzie problem, bo TŻ mi powiedział, że jeśli ja go nie wezmę na mierzenie sukienki to on nie weźmie mnie na wybieranie garniaka I sama nie wiem co zrobić W sumie nie wierzę w przesądy i nie zależy mi aż tak, żeby mnie nie widział w sukience aż do dnia ślubu, ale z drugiej strony chciałabym zobaczyć wtedy w jego oczach to WOW! Więc to jest kolejna sprawa do przemyślenia

Wczoraj kupiliśmy z TŻ-tem PC Mat Dance z 3 grami i będziemy dzisiaj szaleć

kwiatuszek10031989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 10:44   #1956
Piankka
Zadomowienie

Cytat:
UWIELBIAM JEJ SUKNIE te najbardziej ale niestety cena sprawiła że ładnie im zrobiłam papa i wybrałam moją jako trochę podobną , a Ty jak zamierzasz je zdobyć ...będziesz szyć ? bo ja się tego akurat boje raz szyłam suknie u krawcowej i nigdy więcej
Szyć nie zamierzam kupić używaną choćby nie wiem co... do 2015 ją zdobędę
Piankka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 10:48   #1957
Angel_21_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Tycikata Pokaż wiadomość
nie no, racja, tylko, że jak chcę zobaczyć jakąś salę która się znajduje za miastem(ale max do 15km), to mam pojechać sama ją oglądać? bo jemu się nie chce taaaak daleekooo jechać(szkoda paliwa).
Ja nie mam swojego auta, autem rodziców nie jeżdżę, a autobusem nie da się tak łatwo dojechać w takie miejsca wiadomo....
rozumiem u mnie pojechał 60 km bo tak się nasza sala znajduje tzn ode mnie 60 km od niego 25 km ale jakoś powiedziałam że musi bo jedziemy z moim tata i żeby obory nie robił haha obiecałam mu później pizze haha pojechał zadowolony był ale jak tata wypytywał o najmniejsze szczegóły to miał już dość
Stary 2013-01-23, 10:50   #1958
Bacardi_
Wtajemniczenie

Cytat:
Pacz http://www.preownedweddingdresses.co...an-Size-0.html

---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ----------

Widziałam na fb, że będziesz się starać o wizę jak już będziesz po to napisz mi jak było, co gadali i czy dostałaś bo mam zamiar się wybrać w przyszłym roku
Cudeńko, ale cena też niczego sobie

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
ja nie mam określonego typu nawet, nie wiem co by mi pasowało i w ogóle, cholernie podobają mi sie koronki ale widzę że przeważnie są to suknie na szprychy
Ja nie noszę 36 nawet 38, mi również podobają się koronki.
Wydaje mi się, że są one przeznaczone tylko dla chudziutkich panien młodych
Bacardi_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 10:55   #1959
Angel_21_
Rozeznanie

Piankka tego nie wzięłam pod uwagę a wiesz już w jakiej cenie są używane

---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ----------

kwiatuszek10031989 ja z moim na pewno pójdę po garnitur bo tu będzie mega ciężka sprawa bo mój w żaden nie może wejść przez te jego mięśnie =/ i tylko szycie na miarę wchodzi w grę i mnie potrzebuje do pomocy ale ja mu za nic w świecie nie pokaże sukni on to wie i nawet się nie domaga
Stary 2013-01-23, 10:56   #1960
Piankka
Zadomowienie

Ja jestem ciekawa czy mój tż pójdzie ze mną na targi (w przyszłym tyg) bo to przecież taki obciach jest
Stary 2013-01-23, 10:57   #1961
Kate Noir
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bacardi_ Pokaż wiadomość
Chyba nie bo ja mam 36 i jestem za chuda do takich . Myślę, że trzeba po przymierzać wszystko i zobaczyć co i jak.
Stary 2013-01-23, 11:01   #1962
Bacardi_
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
Chyba nie bo ja mam 36 i jestem za chuda do takich . Myślę, że trzeba po przymierzać wszystko i zobaczyć co i jak.
Widzisz w jakiej człowiek niewiedzy żyje, zawsze wydawało mi się, że koronka pogrubia
Stary 2013-01-23, 11:02   #1963
tajik girl
Raczkowanie

Cytat:
A mój chce wpłacić zaliczkę fotografowi BEZ SPOTYKANIA się z nim wcześniej ;/;/;/ w ogole nie dość, że to ja wszystko wyszukuję, to jeszcze mu się nie chce pojechać na tą czy inną salę, bo za daleko dla niego jest, albo jest zmęczony po pracy.

No to kur........na po jaką cholerę mi dał pierścionek, skoro najwidoczniej nie chce wesela. Samo się przecież nic nie zrobi.

Pierdziele to wszystko
Mój miał tak samo, aż nagle nastąpiła magiczna przemiana i już się nie buntuje (ale sam też jakoś szczególnie nie wychodzi z inicjatywą).

Cytat:
Śliczna jest ta sala!

Hejka

No ja teraz myślę nad fioletem i zielonym jabłuszkiem, albo fioletem i tą żółcią.. hmm..

Brawa

Najlepszym sposobem by go nie zapominać jest noszenie go non stop, tak jak robię to ja

Super, gratuluje bardzo dobrego wyboru
Ja mam tyle modeli sukien ślubnych zapisanych na dysku, że będę wybierała pewnie kolejne 2 lata :P

wygarnąć mu to wszystko i pogonić do roboty, razem bierzecie ślub, to jest wasz dzień nie tylko twój..

Ta druga, przepiękna!!!!
Chyba bym oszalała, jakbym się obudziła z pierścionkiem odciśniętym na środku twarzy A przy moim zdolnościach to jest pewne
tajik girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 11:05   #1964
Piankka
Zadomowienie

Cytat:
Piankka tego nie wzięłam pod uwagę a wiesz już w jakiej cenie są używane
znalazłam taką tajną stronę amerycką, tam pmki wystawiają swoje sukienki, tylko w tych rozmiarach się połapać nie mogę czy patrzyć na label czy street size Może się wybierzemy do USA, teść tam ma brata, namówię ich nieświadomie na odwiedziny, a wstąpię na przymiarki marzenia...

Edytowane przez Piankka
Czas edycji: 2013-01-23 o 11:06
Stary 2013-01-23, 11:07   #1965
Bacardi_
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tajik girl Pokaż wiadomość

Chyba bym oszalała, jakbym się obudziła z pierścionkiem odciśniętym na środku twarzy A przy moim zdolnościach to jest pewne
Ja raczej nosić muszę, bo bym go zgubiła. Na początku gdy nosiłam go tylko parę godzin dziennie ciągle mi się gdzieś zawieruszał
Stary 2013-01-23, 11:19   #1966
larys__a
Rozeznanie

Dzień dobry

kobitki macie jakieś dobre strony z których korzystałyście szukając foto, video albo dekoratorstwa?
larys__a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 11:20   #1967
Kate Noir
Zakorzenienie

Cytat:

[/COLOR]kwiatuszek10031989 ja z moim na pewno pójdę po garnitur bo tu będzie mega ciężka sprawa bo mój w żaden nie może wejść przez te jego mięśnie =/ i tylko szycie na miarę wchodzi w grę i mnie potrzebuje do pomocy ale ja mu za nic w świecie nie pokaże sukni on to wie i nawet się nie domaga
oj mój też ma zawsze problem z garniturami. Jest za szeroki w barkach w stosunku do pasa, a na pierwszy rzut oka nie wygląda.

Cytat:
znalazłam taką tajną stronę amerycką, tam pmki wystawiają swoje sukienki, tylko w tych rozmiarach się połapać nie mogę czy patrzyć na label czy street size Może się wybierzemy do USA, teść tam ma brata, namówię ich nieświadomie na odwiedziny, a wstąpię na przymiarki marzenia...
podzielisz się linkiem ?

Pierścionka nie noszę cały czas bo przeszkadza mi na siłowni i również staram się nie kąpać się z nim i zmywać naczyń. Mam 2 miejsca w które go odkłam, raz odłożyłam w inne i to był błąd

Edytowane przez Kate Noir
Czas edycji: 2013-01-23 o 11:22
Stary 2013-01-23, 11:53   #1968
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Cytat:
Byliśmy dzisiaj oglądać sale.......kur.na dziewczyny tak szczerze to mam już tego serdecznie dość, z niczego nie jestem do końca zadowolona, przede wszystkim ceny są nieziemskie......bo OD 200zł i to nie zawierają tortu, ciasta czy jeszcze czegoś. Ja nie wiem jak Wy znajdujecie coś poniżej 200, bo u mnie to chyba niemożliwe
a te wszystkie sale już mi się pieprzą w głowie.

Pjer.dziele już to całe organizowanie wesela. Po prostu mi się odechciało.
Znam ten ból, zwiedziłam kilkanaście miejsc, tym bardziej w jakiś małych miejscowościach. Ceny od 190 zł- 200 zł/ os i jeszcze brakuje a to ciasta, a to tortu i owoców. Odechciało mi się wszystkiego. Ostatecznie kuzynka poleciła mi miejsce dość przystępne 160 zł /os (ale też bez ciasta i torta), Jadłam tam, więc nam smakowało i się zdecydowaliśmy, ale też byłam już u kresu sił.

Na tę chwilę mamy:
- restaurację
- zespół
- fotografa i kamerzystę

W niedzielę wybieramy się na kolejne Targi

2014

Edytowane przez magdalenka_w_86
Czas edycji: 2013-01-23 o 12:07
magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 11:58   #1969
mala_czarna_21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ane3kaa Pokaż wiadomość
Dałam rade Nadrobiłam

Z nowości to mam obrone 31 stycznia o 10:20
Najgorsze w tym wszystkim jest to że w komisji będzie dziekan
dasz rade

Cytat:
mala czarna a co do sukienek to zdjęcie na modelce czy moje w niej?

Jutro muszę wysłać umowe do barmana i zrobić przelew w sumie nas wyszło 3470 ( 1000zł barman + 1560 pakiet z alkoholami+160 owoce do drinków + 750 pokaz).
Mieliśmy brać tańszy pakiet ale tam mało tych drinków było a tak wzieliśmy złoty i będzie duży wybór

Jak szaleć t szaleć
jak chcesz jak chceszna sobie to super a jak wolisz na modelce to też bedzie

a nam powiedział barman 2200zł full ze wszystkim i myślałam,że to dużo
Cytat:
UWIELBIAM JEJ SUKNIE te najbardziej ale niestety cena sprawiła że ładnie im zrobiłam papa i wybrałam moją jako trochę podobną , a Ty jak zamierzasz je zdobyć ...będziesz szyć ? bo ja się tego akurat boje raz szyłam suknie u krawcowej i nigdy więcej
ja też wlasnie raz szyłam i była tragedia

Cytat:
Ja jestem ciekawa czy mój tż pójdzie ze mną na targi (w przyszłym tyg) bo to przecież taki obciach jest
ciotka mojego Tz uwaza, ze to tylko naciągacze się tam reklamuja

2015 - 38
mala_czarna_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 12:15   #1970
Piankka
Zadomowienie

Cytat:
podzielisz się linkiem ?
Podzielisz

---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ----------

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość
ciotka mojego Tz uwaza, ze to tylko naciągacze się tam reklamuja
Trochę prawdy w tym na pewno jest, bo jeśli ktoś jest porządany to się nie musi reklamować na targach. Na targach przeważnie są Ci co im nie idzie, bądź młode talenty zobaczymy co u mnie będzie... oprócz Ibisza
Stary 2013-01-23, 12:19   #1971
Bacardi_
Wtajemniczenie

Cytat:
Podzielisz
Ja też poproszę o link, a tymczasem biegnę na siłownię troszkę pomaszerować

Edytowane przez Bacardi_
Czas edycji: 2013-01-23 o 12:22
Stary 2013-01-23, 12:38   #1972
kwiatuszek10031989
Wtajemniczenie

Cytat:
Podzielisz

---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ----------

Trochę prawdy w tym na pewno jest, bo jeśli ktoś jest porządany to się nie musi reklamować na targach. Na targach przeważnie są Ci co im nie idzie, bądź młode talenty zobaczymy co u mnie będzie... oprócz Ibisza
No tak nie do końca My właśnie na targach znaleźliśmy naszą fotograf, która ma terminy pozajmowane już na 2015 rok, a mimo wszystko się wystawia na targach bo to zawsze jest możliwość pokazania swojego talentu większej ilości osób Także różnie bywa. Chociaż faktycznie po co ma się pojawiać na targach ktoś kto i tak ma mnóstwo klientów

kwiatuszek10031989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 12:40   #1973
ane3kaa
Zakorzenienie

Witam sie

Wyspałam się w końcu i od razu musiałam za łopate chwycić i odgarnąć snieg bo masakra tyle napadalo )
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 12:43   #1974
Piankka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kwiatuszek10031989 Pokaż wiadomość
No tak nie do końca My właśnie na targach znaleźliśmy naszą fotograf, która ma terminy pozajmowane już na 2015 rok, a mimo wszystko się wystawia na targach bo to zawsze jest możliwość pokazania swojego talentu większej ilości osób Także różnie bywa. Chociaż faktycznie po co ma się pojawiać na targach ktoś kto i tak ma mnóstwo klientów
Oczywiście, nie przeczę
Stary 2013-01-23, 13:14   #1975
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Można i w 2000tysiące za barmana i bez pokazu

ja mam 1600 brutto to gdzieś około 1200 na ręke myśle a muszę sobie odliczyć tylko na paliwo do pracy
a no to fajnie bo ja gdybym tyle zarobiła to nie dość, żebym nic nie odłożyła to nawet na wszystkie moje zobowiązania by nie starczyło

Cytat:
Napisane przez niulka_1985 Pokaż wiadomość
bardzo dobry wybór, piękna

Cytat:
A mój chce wpłacić zaliczkę fotografowi BEZ SPOTYKANIA się z nim wcześniej ;/;/;/ w ogole nie dość, że to ja wszystko wyszukuję, to jeszcze mu się nie chce pojechać na tą czy inną salę, bo za daleko dla niego jest, albo jest zmęczony po pracy.

No to kur........na po jaką cholerę mi dał pierścionek, skoro najwidoczniej nie chce wesela. Samo się przecież nic nie zrobi.

Pierdziele to wszystko
nie przejmuj się, Mój też tak trochę ma. Byliśmy oglądać dwie sale bo wielkich namowach, mimo, że jedna sala jest po drugiej stronie ulicy od TŻ, a ta druga jakies 8km od Niego i też Mu było ciężko. On w ogóle jak słyszy ślub to już nie może taki typ ja wiem, że On najlepiej chciałby żyć na kocią łapę bo on twierdzi, że ślub i wesele to jest niepotrzebna szopka, ale się nie dam na szczęście On juz o tym wie

Cytat:
To możemy sobie podać ręce - mam tak samo

Dziękuję ale dzięki tej halce, którą mam teraz suknia wygląda jeszcze lepiej i przede wszystkim nie ma koła http://moda.allegro.pl/halka-slubna-...937677526.html Tak dobrej jakości halki nie widziałam jeszcze (a mam 2 - w spadku po koleżankach dostałam ) Ma tak sztywny tiul, że jak ją postawię, to sama stoi i koło okazało się zbyteczne.
halka rewelacja nawet nie wiedziałam, że takie są

Cytat:
Królisiu, wczoraj nie weszłam już Wam napisać, bo z pracy urwałam się do gina i zaś wróciłam spowrotem pracować

A więc wyniki mam dobre, gin powiedział, że nie mam się czym martwić przez najbliższe lata, bo czegoś tam nie było napisane w tych wynikach więc nie ma HPV. Dzwoniłam do niego w piątek, aby mu przypomnieć o wynikach, bo był na urlopie, ale widział wynik i był dobry i nawet nie dzwonił Zaś dostałam znowu tabletki na 12dni(bez seksu ) i jeszcze jedne po tych raz na tydzień i następna cytologia za pół roku

fajnie, że wszystko ok a to na biało

Cytat:
Napisane przez klaudia1534 Pokaż wiadomość
Mój P. to ucieka z pokoju jak zacznę do niego mówić "Kochanie a jeśli chodzi o kolor przewodni to.." Wszystkie umowy mamy już podpisane i wszędzie jechał z wielką ochotą, aż dziwne

Piankka to świetnie, że wszystko jest dobrze

Ja dzisiaj na 13 mam wizytę u ginekologa. I P. oczywiście mnie zawozi Zgodził się nawet bez żadnego problemu, ale to może dlatego, że mu nie powiedziałam, że później chcę jeszcze do paru sklepów wejść
ja też zawsze stosuję tą sztuczkę ale ostatnio już się na mnie poznał i nie zawsze mogę Go oszukać

Cytat:
mojemu też szkoda paliwa. Jak Mu mówie, że w takim razie ja Mu zatankuje to wjeżdżam Mu na ambicje i działa zawsze spróbuj

Cytat:
mój dokładnie uważa tak samo ale już mi obiecał, że pójdzie. Niech spróbuje się wykręcić

Cytat:
Cudeńko, ale cena też niczego sobie

oby nie, bo moje marzenia o koronce pójdą w niepamięć ja słyszałam tylko, że do rybek czy w podobnym stylu trzeba mieć dobre proporcje, czyli napewno nie nada się na figure z b.dużym biustym i wąskimi bioderkami, albo na typową gruszkę. Ja na szczęście jestem w miarę proporcjonalna (ale gruba ), więc cały czas się łudzę

Cytat:
oj mój też ma zawsze problem z garniturami. Jest za szeroki w barkach w stosunku do pasa, a na pierwszy rzut oka nie wygląda.

podzielisz się linkiem ?

Pierścionka nie noszę cały czas bo przeszkadza mi na siłowni i również staram się nie kąpać się z nim i zmywać naczyń. Mam 2 miejsca w które go odkłam, raz odłożyłam w inne i to był błąd
a mój ma za duży brzuch do ramion więc też albo będzie musiał szyć, albo schudnąć ale od 1 lutego idziemy na dietę to może coś z tego będzie

właśnie przyjechałam. Przewieźliśmy wszystkie już moje rzeczy do TŻ, ale jade do Niego dopiero jutro bo musze jeszcze pare spraw załatwić
i tak patrze na tej mój opustaszały pokój i jakoś tak smutno

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 13:21   #1976
wenedka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
pjona, mnie już od tygodnia rośnie i boli franca
W dodatku dolna i usunąć ją mogę tylko na chirurgii, ciekawe kiedy.
Mnie bolą z przerwami od 2 lat
Dentystka mówi, że one wciąż rosną, a zdrowe są, więc nie chce usuwać. Poza tym mam problem z żuchwą, więc niezbyt mi się to uśmiecha..
W sumie może teraz trzeba będzie coś z nimi zrobić, bo inne zęby się nieco przez nie poprzesuwały...

Cytat:

Pierdziele to wszystko

Witaj w klubie
Z tym, że mój wykorzystuje fakt, że nie mówi po polsku i nigdy nie był na polskim weselu, więc się nie zna. Nie zmienia to jednak faktu, że czeka na mnie, aż o wszystkim zdecyduje.
Nie zapytał nawet, czy zadzwoniłam do tego zespołu, o którym Wam pisałam.
Cytat:
To możemy sobie podać ręce - mam tak samo
Jak wyżej

Cytat:

Super wieści
Co do białego->

EDIT: Zamykają jeden z odddziałów w pracy :/ Mają otwierać nowy w jego miejsce, ale kij wie, kiedy to się stanie.
Ciekawe jak będzie z godzinammi (pracuję na kontrakcie 0 ze względu na to, że jeszcze studiuję)
- Może pan także wziąć ze sobą skrzypce.
- Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie
piją!

PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ

Edytowane przez wenedka
Czas edycji: 2013-01-23 o 13:23
wenedka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 13:42   #1977
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Mój TŻ nie potrzebuje żadnych sztuczek, chodzi ze mną na każde Targi, rok temu, gdy nawet nie byliśmy narzeczeństwem sam zaproponował wyjście na Targi. Byliśmy na jednych, teraz w niedzielę na drugich. Jak potrzebuję skoczyć do centrum handlowego na 4-5 godzin, chodzi ze mną, doradza i nie marudzi Chwilo trwaj zawsze
W organizację też się zaangażował, szuka, pisze, dziś już mnie poinformował, że jedzie wypłacić pieniądze na piątkowe zaliczki. Chce się spotykać przed podpisaniem umów, oglądać portfolio. Byliśmy w kilkunastu restauracjach/ salach, wszędzie zawoził nas po pracy. Nie jadł obiadu i wracaliśmy po 19, a nawet raz wziął dzień wolny. Szok w trampkach

2014

Edytowane przez magdalenka_w_86
Czas edycji: 2013-01-23 o 13:51
Stary 2013-01-23, 13:52   #1978
wioliix
Rozeznanie

Cytat:
aż Ci zazdroszcze
Moja wisi w salonie bo nie miałabym jej gdzie trzymać dopiero przed weselem odbiorę

Fajna ta halka

To zależy od sukienki bo moja bez koła wyglądała by beznadziejnie i mam do niej halkę aż na trzech kołach bo mierzyłam różne i w takiej wygląda najlepiej
Ale jak ją kilka razy przymierzyłam to już bez problemu w niej chodzę siedzę i najważniejsze to jest dobra na długość bo chyba najgorzej jak się przydeptuje suknie.

---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ----------

Cytat:

Pierdziele to wszystko
Ja wczoraj też wybrałam pakiet od barmana a on tylko przytaknoł przez telefon faceci już tak mają

Jak mu kiedyś coś wspomniałam o sukni( ale nie pokazałam mojej) to on że dla niego to wszystkie te suknie wyglądają jednako białe i długie no może krótkie trochę inne

Albo o jakiś prezencikach dla gości to że dla niego to mogło by wogóle tego nie być bo nikt nie zwróci na to uwagi ważne że ty będziesz ale jak Ci to sprawi przyjemność to mam sobie wziąść

---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ----------

---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ----------

Cytat:
ślicznie

Rozumiem, że masz pół etatu? Czy stawki tak im poszły w górę?

Tycikata spokojnie oddychaj! a później tż'a.
Mój też chciał wesela na 120 osób a mi wystarczyłby obiad z rodziną. Jednak przejawia jakieś zainteresowanie. Nawet jak szukałam dj i foto, to chciał bym dała mu numer by mógł zadzwonić bo nie może być tak, że ja wszystko załatwiam. Może postrasz swojego, że jak się nie ogarnie to robicie obiad na 20 osób i tyle bo Ty nie będziesz latać i załatwiać za niego.

Piankka super!
Mam cały etat
wioliix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 13:53   #1979
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Cytat:
aż Ci zazdroszcze
Moja wisi w salonie bo nie miałabym jej gdzie trzymać dopiero przed weselem odbiorę

Fajna ta halka

To zależy od sukienki bo moja bez koła wyglądała by beznadziejnie i mam do niej halkę aż na trzech kołach bo mierzyłam różne i w takiej wygląda najlepiej
Ale jak ją kilka razy przymierzyłam to już bez problemu w niej chodzę siedzę i najważniejsze to jest dobra na długość bo chyba najgorzej jak się przydeptuje suknie.

---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ----------

Ja wczoraj też wybrałam pakiet od barmana a on tylko przytaknoł przez telefon faceci już tak mają

Jak mu kiedyś coś wspomniałam o sukni( ale nie pokazałam mojej) to on że dla niego to wszystkie te suknie wyglądają jednako białe i długie no może krótkie trochę inne

Albo o jakiś prezencikach dla gości to że dla niego to mogło by wogóle tego nie być bo nikt nie zwróci na to uwagi ważne że ty będziesz ale jak Ci to sprawi przyjemność to mam sobie wziąść

---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ----------

Za to mój TŻ miał dużo do powiedzenia w kwestii sukienki. Oglądał tak przykładowo kilka - "Taką zabudowaną chcesz?"; "ta ładna"; "ta mi się nie podoba"; "jakoś dziwnie z tyłu wygląda"... Przez to mam teraz stres, czy jak wybiorę to Mu się spodoba. Najchętniej wybrałabym z Nim, ale nie będzie niespodzianki.

2014

Stary 2013-01-23, 14:00   #1980
Angel_21_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez magdalenka_w_86 Pokaż wiadomość
Za to mój TŻ miał dużo do powiedzenia w kwestii sukienki. Oglądał tak przykładowo kilka - "Taką zabudowaną chcesz?"; "ta ładna"; "ta mi się nie podoba"; "jakoś dziwnie z tyłu wygląda"... Przez to mam teraz stres, czy jak wybiorę to Mu się spodoba. Najchętniej wybrałabym z Nim, ale nie będzie niespodzianki.
mój też się wypowiadał i wiem ze koronki mu się nie podobają, zabudowane na dekolcie albo plecach też nie i w stylu greckim odpadają tylko duże i księżniczkowate haha więc chyba trafiłam w jego gust

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości