W³osy na blond farbujemy i o ¿yciu dyskutujemy. Czê¶æ XXII - Strona 44 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury

Notka

Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2013-01-23, 17:41   #1291
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 458
Dot.: W³osy na blond farbujemy i o ¿yciu dyskutujemy. Czê¶æ XXII

Cytat:
Napisane przez Carolajn Poka¿ wiadomo¶æ
a no wiadomo im d³u¿sze tym lepiej takie do talii to marzenie! Póki co jednak muszê siê skupiæ na bardziej realnym do osi±gniêcia celu wiêc stawiam sobie wyzwanie do cycków Ty bêdziesz mia³a do talii pierwsza to mi opowiesz jak to jest
Jasne,¿e sie podziele wrazeniami
ale mam wrazenie,ze pomiedzy nami nie ma duzej roznicy w dlugosci
Poki co przeszkadzaja mi jedynie podczas snu, bo zaczynaja coraz bardzie sie przygniatac
A ja nie umiem spac w zwiazanych

Ej dziewczyny macie jakies swoje ulubione sklepy z bielizna?
Musze kupic sobie stanis³awa i nie wiem gdzie sa w miare dobre gatunkowo.
xXxKYLIExXx jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-23, 17:50   #1292
Kotka17
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 586

Cytat:
Napisane przez xXxKYLIExXx Poka¿ wiadomo¶æ
dzieki
No pozmienialy nam sie wlosy i faktycznie to moze byc zacheta dla zaczynaj±cych dbac o wlosy,¿e pomimo farbowania na blond moga byn piekne
A tak w temacie suplementow to moze wiecie cos o zaleznosciach pomiedzy suplementami, a tabletkami antydzietnymi?
dok³adnie a tabletki antydzidzia chyba nie ma nic wsolnego z suplementami

Cytat:
Napisane przez shizaxa Poka¿ wiadomo¶æ
wcze¶niej mia³am ale z pó³ roku wczesniej jak jad³am skrzyp potem przesta³am i nie widzia³am, no i teraz znowu baby hair zaczynaj± siê pojawiaæ

Zafarbowa³am tym alfaparf 9.21

Wra¿enia na ju¿...piecze i przy myciu farby suchsze ni¿ po garnierze ale nie najgorsze po garnierze to mam jak po od¿ywce
teraz siê same susz±, jutro Wam kolor poka¿ê
super ze sie pojawiaj±

Cytat:
Pozazdro¶ci³am Wam i te¿ siê pochwalê a co mi tam! moje zmagania od kwietnia zesz³ego roku
jaka ró¿nica na koñcach! niesamowita

Cytat:
Napisane przez Irisfeal Poka¿ wiadomo¶æ
Kotka17 ja bym na twoi miejscu pieska bra³a. Rok ma czyli odchowany ju¿ trochê (nie trzeba uczyæ za³atwiania na dworze itp) ale to nadal m³ody psiak wiêc siê ³atwo zaaklimatyzuje u Was i bêdzie pe³en energii Ja mia³am trzy psiaki od szczeni±t i ju¿ wiêcej szczeniaka nie wezmê Pierwszy to by³ najm±drzejszy i najukochañszy pies pod s³oñcem, a dwa nastêpne...-jeden wariat na prochach który chwili nie usiedzi cicho i w spokoju a drugi to ¶wiêta krowa która ma wszystko gdzie¶ tylko by jad³a i spa³a a na nasz widok siê cieszy jak jest g³odna albo my¶li ¿e mamy co¶ dla niej w rêce xd
U takiego pieska jak Ty piszesz ju¿ trochê charakter widaæ wiêc wiesz co bierzesz a przywi±¿ecie siê do niego na pewno. Ja siê przywi±za³am do psa którego wziêli¶my jako staruszka ze schroniska a on siê przywi±za³ do nas
.
ja to bym bra³a szczeniaka jak by byly tu a najbli¿ej s± 150km st±d, a to spad³o na mnie jak grom z jasnego nieba tak niespodziewanie, nie wiem jak to odbieraæ , mam nadzieje ze wszystko sie dobrze u³o¿y
od¿ywianie w³osków
Kotka17 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-23, 17:50   #1293
Carolajn
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 930

Cytat:
Jasne,¿e sie podziele wrazeniami
ale mam wrazenie,ze pomiedzy nami nie ma duzej roznicy w dlugosci
Poki co przeszkadzaja mi jedynie podczas snu, bo zaczynaja coraz bardzie sie przygniatac
A ja nie umiem spac w zwiazanych

Wiesz co jest ró¿nica na pewno moje siê wydaja na foto ciut d³u¿sze bo robione z r±si to wiesz musia³am siê trochê powychylaæ ¿eby je ca³e z³apaæ a jeszcze ¶wiat³o ¶wirowa³o to ju¿ gimnastyka totalna na balkonie by³a. Poproszê T¿ albo mamê to mi cykn± jakie¶ foto od tylca to bêdzie widaæ dok±d siêgaj± ale jestem pewna ¿e masz d³u¿sze co do stanis³awa to nie pomogê bo ja zwykle kupuje gdzie popadnie

Zapuszczam w³osy

blond <3

Alfaparf
Carolajn jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-23, 17:53   #1294
shizaxa
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 011

Cytat:
Napisane przez Irisfeal Poka¿ wiadomo¶æ
Kotka17 ja bym na twoi miejscu pieska bra³a. Rok ma czyli odchowany ju¿ trochê (nie trzeba uczyæ za³atwiania na dworze itp) ale to nadal m³ody psiak wiêc siê ³atwo zaaklimatyzuje u Was i bêdzie pe³en energii Ja mia³am trzy psiaki od szczeni±t i ju¿ wiêcej szczeniaka nie wezmê Pierwszy to by³ najm±drzejszy i najukochañszy pies pod s³oñcem, a dwa nastêpne...-jeden wariat na prochach który chwili nie usiedzi cicho i w spokoju a drugi to ¶wiêta krowa która ma wszystko gdzie¶ tylko by jad³a i spa³a a na nasz widok siê cieszy jak jest g³odna albo my¶li ¿e mamy co¶ dla niej w rêce xd
U takiego pieska jak Ty piszesz ju¿ trochê charakter widaæ wiêc wiesz co bierzesz a przywi±¿ecie siê do niego na pewno. Ja siê przywi±za³am do psa którego wziêli¶my jako staruszka ze schroniska a on siê przywi±za³ do nas

To poka¿ê moje efekty z blondem
Pierwsze zdjêcie stan wyj¶ciowy-w rzeczywisto¶ci trochê cieplejszy kolor, sprany jasny br±z Londy(który wyszed³ jako bardzo ciemny br±z..)
Nastepne po k±pieli rozja¶niaj±cej z rozja¶niaczem Joanny Super Blond, ciê¿ko by³o trochê kolor uchwyciæ z lamp± i wychodza jak zielone. Ale marchewka by³a równomierna.
Trzecie zdjecie po C10 Palette. My¶la³am ¿e bardziej zbije t± marchewê:/ a on w sumie tylko rozja¶ni³ j± trochê.. Jako ¿e nie mog³am tak chodziæ u¿y³am dzisiaj Palette 219 i efekt na ostatnich zdjêciach Trochê rozjasni³o i ostudzi³o kolor. Wyszed³ taki karmelowy blond, lepiej odcieñ oddaje pierwsze zdjêcie ale kolor nie jest tak jasny.(obydwa zdjêcia w ¶wietle dziennym)
W³osy trochê przesuszone(dziwiê siê ¿e tylko tyle) ale jutro ¶cinam koñcówki i zaczynam od¿ywianie Dziêki wam za pomoc
Za jaki¶ czas chcia³abym go jeszcze och³odziæ ale nie wiem czemu farby daj± taki niewielki efekt.
i tak szybko ostudzi³a¶ marchewkê do ³adnego blondu trzeba z 5farbowañ popielami ¿eby rudy odcieñ znikn±³, wszystko zale¿y od w³osów, mo¿e Tobie mniej bo widzê, ¿e ³adnie ch³on± kolor

Zapuszczam w³osy:
by³o (styczeñ '13)-40cm
jest (pa¼dziernik'13)-50cm
bêdzie-55cm

Farbujê: wella koleston 12/89
shizaxa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-23, 17:54   #1295
Carolajn
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 930

Cytat:
Napisane przez Kotka17 Poka¿ wiadomo¶æ
Niestety dopiero teraz to do mnie dotar³o kiedy zrobi³am sobie porównanie ale mia³am "w³osy"

Zapuszczam w³osy

blond <3

Alfaparf
Carolajn jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-23, 17:55   #1296
shizaxa
Wtajemniczenie

Cytat:
Wiesz co jest ró¿nica na pewno moje siê wydaja na foto ciut d³u¿sze bo robione z r±si to wiesz musia³am siê trochê powychylaæ ¿eby je ca³e z³apaæ a jeszcze ¶wiat³o ¶wirowa³o to ju¿ gimnastyka totalna na balkonie by³a. Poproszê T¿ albo mamê to mi cykn± jakie¶ foto od tylca to bêdzie widaæ dok±d siêgaj± ale jestem pewna ¿e masz d³u¿sze co do stanis³awa to nie pomogê bo ja zwykle kupuje gdzie popadnie
ja samowyzwalaczem robiê jak chce ty³ zobaczyæ

kurcze, ¶mierdza mi w³osy po tej alfie, farb±
ale kolor ³adny, w ¶wietle ¿arówkowym

Zapuszczam w³osy:
by³o (styczeñ '13)-40cm
bêdzie-55cm

Stary 2013-01-23, 17:58   #1297
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Cytat:
dok³adnie a tabletki antydzidzia chyba nie ma nic wsolnego z suplementami

super ze sie pojawiaj±

ja to bym bra³a szczeniaka jak by byly tu a najbli¿ej s± 150km st±d, a to spad³o na mnie jak grom z jasnego nieba tak niespodziewanie, nie wiem jak to odbieraæ , mam nadzieje ze wszystko sie dobrze u³o¿y
to sobie jakies kupie tylko nie wiem jeszcze jakie.
Moze Skrzypowite
Cytat:
ja napewno juz 50 cm przekroczylam, tak mi sie bynajmniej wydaje jak ostatnio mierzylam

---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ----------

Cytat:
ja samowyzwalaczem robiê jak chce ty³ zobaczyæ

kurcze, ¶mierdza mi w³osy po tej alfie, farb±
ale kolor ³adny, w ¶wietle ¿arówkowym
Poka
Stary 2013-01-23, 18:14   #1298
Irisfeal
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 607

Cytat:
i tak szybko ostudzi³a¶ marchewkê do ³adnego blondu trzeba z 5farbowañ popielami ¿eby rudy odcieñ znikn±³, wszystko zale¿y od w³osów, mo¿e Tobie mniej bo widzê, ¿e ³adnie ch³on± kolor
No to za jakie¶ 3 tygodnie nastêpne farbowanie Mam nadziejê na wiosnê mieæ ju¿ ³adny popielaty blond
Narazie co spojrzê w lustro to mam wielkie :O bo zapominam ci±gle, ¿e nie mam ju¿ ciemnych Kiedy¶ mia³am bardzo jasne ale ju¿ nawet nie pamiêtam jakie to uczucie mieæ tak jasne w³osy przez 1,5 roku farbowa³am na ciemno i nagle stwierdzi³am ¿e chce blond(chocia¿ parê dni wcze¶niej mówi³am ¿e w ciemnych mi jednak lepiej)

Przepraszam za ewentualny brak polskich znaków - kwestia pisania na urz±dzeniach przeno¶nych
Irisfeal jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-23, 18:31   #1299
kitkulka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 18 958

Cytat:
ja uwielbiam Atlantica, teraz siê poprawili i maj± naprawdê ³adne fasony, ekstra dopasowane i jako¶ te¿ bardzo na plus intimissimi i esotiq te¿ wielbiê

cze¶æ Dziewczyny
prawdziwa sesja zaczyna siê 25 stycznia, a ja mam ju¿ wszystko zaliczone, oprócz jednego egzaminu, który mam w poniedzia³ek i jak go zaliczê to bêdê mia³a miesi±c wolnego, juhuuuuuuuuuuu
kitkulka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-23, 18:31   #1300
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Juz chyba wiem co kupie
http://blogcaskady.blogspot.com/2012...z-biotyna.html
Stary 2013-01-23, 18:38   #1301
Leae
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 791

Cytat:
W takim razie ns razem na godzine przed myciem sprobuje
dziekuje
Nmzc

Leae jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-23, 18:39   #1302
asiabb1983
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 942

no widze, ¿e w±tek od¿y³

Cytat:
Napisane przez Eveline1000 Poka¿ wiadomo¶æ

Dziewczynki a czy która¶ z was mo¿e mi pomóc?Bo nie ma naszej Bunny mo¿e która¶ z was mi pomo¿e.Chodzi o to ¿e ostatnio farbowa³am odrosty Garnierem color naturals 111.I kolor trochê siê odcina od reszty.Teraz mam ju¿ niewielkie odrosty i my¶lê jak bêdê malowaæ odrosty i bêdê trzymaæ farbê 30 min na odrostach to na ile mogê po³o¿yæ j± na te odrosty ostatnio farbowane (te które kolor trochê siê odcina od reszty bo jest nieco ciemniejszy).I tak siê zastanawiam czy farbowaæ tym Garnierem bo mam go w domu czy kupiæ palette c10 bo mnie korci
na³ó¿ na ten poprzedni odrost i nowy na 50 minut powinno wyrównaæ
Cytat:
Napisane przez czekoladowoo Poka¿ wiadomo¶æ
Sk±d wiedzia³a¶?

Teraz my¶le czy na 12 % robiæ czy na 9%, ale jakby odpukaæ na 9 co¶ wysz³o nie tak to nie bede wiedzia³a czy to wina utleniacza czy farby Nie wiem sama kurcze
Wellaton na 9 % w sumie dawa³ rade By³o troche ¿ó³tawo na odro¶cie ale bez tragedii

Wymy¶le co z w³osami mojej mamy to zamawiam Londe i heja

no widzisz jak ja Ciê ju¿ znam
zrób na 9%
Cytat:
Dzieñ dobry dziewczyny
Dzisiaj rozmawia³am z t± dziewczyn± co chce oddaæ psa... hmm dziewczyna ma depresje z powodu z przed laty zmar³ego ch³opka na bia³aczkê, bardzo jej wspó³czuje, ale mam nadzieje ze my¶li racjonalnie i nie chce oddaæ psa tak od kaprysu. Pisa³a mi ze psinka ju¿ nie raz siedzia³a po domach jej kole¿anek i kuzynek po pare dni i oczywi¶cie ze sie przywi±za³a do ka¿dej z nich i jest towarzyska,jest tak transportowana od domu do domu i chyba nie do koñca wie który jest ten prawdziwy, zastanawiam sie teraz znów czy wszystko bedzie dobrze, martwie sie bo znajoma powiedzia³a mi ze pies mo¿e umrzeæ z z tesknoty za by³ym w³a¶cicelem,tylko ze je¶li to jest taka w³a¶cicielka która zostawia ja ró¿nych miejscach to mo¿e pies nie jest tak przywi±zany bo wie ze zaraz mo¿e zmieniæ miejsce zamieszkania ... Proszê porad¼cie co¶, mo¿e wz±¶c psiaka i jak bedzie strasznie sprawia³ problem oddaæ w³a¶cicielce? Co my¶leæ,co robiæ? proszê o szczere rady
bie¿ go i rozpie¶æ, a na pewno bêdzie szczê¶liwym pieskiem
Cytat:
Jak juz wszystkie pokazuja metamorfozy to i ja pokaze.
Ostrzegam to dla ludzi o mocnych nerwach
I niech mi ktos powie ze Palette niszczy wlosy to pogryze
no super
Cytat:
Pozazdro¶ci³am Wam i te¿ siê pochwalê a co mi tam! moje zmagania od kwietnia zesz³ego roku
prosze jaka zmiana

widzicie jak nasz wiza¿ pomaga wszystkie mamy piêkne w³oski

by³o - 1 czerwiec 2013 -36 cm
jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm
po podciêciu 5 marzec - 47 cm

CEL 60 cm

aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening ca³ego cia³a
asiabb1983 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-23, 18:42   #1303
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Wiadomo¶ci: 19 569

Cytat:
Napisane przez kitkulka Poka¿ wiadomo¶æ
ja uwielbiam Atlantica, teraz siê poprawili i maj± naprawdê ³adne fasony, ekstra dopasowane i jako¶ te¿ bardzo na plus intimissimi i esotiq te¿ wielbiê

cze¶æ Dziewczyny
prawdziwa sesja zaczyna siê 25 stycznia, a ja mam ju¿ wszystko zaliczone, oprócz jednego egzaminu, który mam w poniedzia³ek i jak go zaliczê to bêdê mia³a miesi±c wolnego, juhuuuuuuuuuuu
zazdroszczê i jednocze¶nie gratulujê

buahhot jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-23, 18:43   #1304
shizaxa
Wtajemniczenie

Kylie jutro w dziennym zrobiê bo zaraz idê na fitness

Zapuszczam w³osy:
by³o (styczeñ '13)-40cm
bêdzie-55cm

Stary 2013-01-23, 18:46   #1305
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Cytat:
Kylie jutro w dziennym zrobiê bo zaraz idê na fitness
Trzymam za s³owo
Stary 2013-01-23, 18:47   #1306
kitkulka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 18 958

Cytat:
Napisane przez buahhot Poka¿ wiadomo¶æ
zazdroszczê i jednocze¶nie gratulujê
powodzenia Kochana mnie to sporo kosztowa³o, dawno siê tak nie narobi³am, 2 tygodnie nauki non-stop
kitkulka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-23, 18:50   #1307
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kitkulka Poka¿ wiadomo¶æ
powodzenia Kochana mnie to sporo kosztowa³o, dawno siê tak nie narobi³am, 2 tygodnie nauki non-stop
Wspolczuje Wam dobrze, ¿e ja juz nie musze

---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ----------

Bunny,Bunny,Bunny...
Stary 2013-01-23, 18:55   #1308
blond bunny
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 9 067

Hej wredoty, tesknilyscie?
wpadlam na chwile, nie dam rady was nadrobic, troche fotek przelecialam tylko- sliczne wlosy i super poprawa jestem z was taka dumna

kylie moja kochana dziekuje ci za wsparcie
zajrzyj sobie na stronke bielizny kinga, ja mam na poczcie do odbioru kolejny ich staniczek i uwielbiam je juz szykuje sie na jeszcze nastepny

a co u mnie... lepiej sie czuje, tz prawie zdrowy juz. tylko gardlo wciry mi daje jutro czeka mnie bardzo ciezki dzien- musze pojezdzic z tz i dziadkiem bo bede zalatwiac refundacje na aparat sluchowy...nie wiem czy mi sie to uda, no ale musze sprobowac bo mnie dziadzius prosil bardzo to pomoge ile sie da

buziaki moje kochane! za jakis czas znowu wpadne do was
Stary 2013-01-23, 19:24   #1309
asiabb1983
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blond bunny Poka¿ wiadomo¶æ
wpadlam na chwile, nie dam rady was nadrobic, troche fotek przelecialam tylko- sliczne wlosy i super poprawa jestem z was taka dumna

zajrzyj sobie na stronke bielizny kinga, ja mam na poczcie do odbioru kolejny ich staniczek i uwielbiam je juz szykuje sie na jeszcze nastepny

a co u mnie... lepiej sie czuje, tz prawie zdrowy juz. tylko gardlo wciry mi daje jutro czeka mnie bardzo ciezki dzien- musze pojezdzic z tz i dziadkiem bo bede zalatwiac refundacje na aparat sluchowy...nie wiem czy mi sie to uda, no ale musze sprobowac bo mnie dziadzius prosil bardzo to pomoge ile sie da

no jasne ¿e têskni³y¶my
dobrze, ¿e lepiej ze zdrówkiem
oby tak dalej

CEL 60 cm

Stary 2013-01-23, 19:48   #1310
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Cytat:

zawsze wesprê Cie cieplym s³owem i pozytywnym my¶leniem
zreszta sama wiesz...
Stary 2013-01-23, 20:08   #1311
anias2
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 119

Kylie gdzie moge poczytac o kremowaniu wlosow tym kremem isana z maslem shea?? bo co tam widzialam wspominalas
anias2 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-23, 20:20   #1312
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anias2 Poka¿ wiadomo¶æ
Kylie gdzie moge poczytac o kremowaniu wlosow tym kremem isana z maslem shea?? bo co tam widzialam wspominalas
Ja wyczta³am na kilku blogach i na KWC,ze dziewczyny k³ada to maslo na kilka godzin/godzine przed myciem i potem normalnie szamponem zmywaja.
Mam juz polowe tego mase³ka ale jeszcze na w³osy nie k³ad³am.
W niedziele, jak bede mia³a wolne spróbuje

Edytowane przez xXxKYLIExXx
Czas edycji: 2013-01-23 o 20:24
Stary 2013-01-23, 20:31   #1313
exclusivee
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 195

Cze¶æ i czo³em

Wróci³am w³a¶nie z m³odym od t¿ i zaraz idê po jak±¶ kolacyjkê Jutro w drodze do ginki kupujê farby i wieczorem dzia³am Oby ta marchewa siê jako¶ och³odzi³a

Cytat:

Witaaaaj Fajnie ¿e wpad³a¶ Duu¿o zdrówka dla Ciebie i t¿, ¿eby¶cie wyzdrowieli ju¿ do koñca, i trzymam kciuki za jutro! Oby siê uda³o

Cytat:
Jak juz wszystkie pokazuja metamorfozy to i ja pokaze.
Ostrzegam to dla ludzi o mocnych nerwach
I niech mi ktos powie ze Palette niszczy wlosy to pogryze
Cytat:
Ale metamorfozy!! Piêkne macie w³osy

Jasny popielaty br±z
exclusivee jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-23, 20:34   #1314
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez exclusivee Poka¿ wiadomo¶æ
Cze¶æ i czo³em

Wróci³am w³a¶nie z m³odym od t¿ i zaraz idê po jak±¶ kolacyjkê Jutro w drodze do ginki kupujê farby i wieczorem dzia³am Oby ta marchewa siê jako¶ och³odzi³a

Witaaaaj Fajnie ¿e wpad³a¶ Duu¿o zdrówka dla Ciebie i t¿, ¿eby¶cie wyzdrowieli ju¿ do koñca, i trzymam kciuki za jutro! Oby siê uda³o

Ale metamorfozy!! Piêkne macie w³osy
Dzieks
jakie farbki kupujesz?
Stary 2013-01-23, 20:37   #1315
exclusivee
Zakorzenienie

Je¶li wszystko pójdzie zgodnie z planem, to od wakacji bêdê mog³a w lokalizacji wpisaæ sobie moje wymarzone UK Ale siê cieszê

---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ----------

Cytat:
Dzieks
jakie farbki kupujesz?
Mieszanka syossa 8.52 i 9.1

Jasny popielaty br±z

Edytowane przez exclusivee
Czas edycji: 2013-01-23 o 20:38
Stary 2013-01-23, 21:56   #1316
Agatau88
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 12 995

Ale sie rozpisalyscie juz nie wiem co komu mialam napisacjak zwykle

---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ----------

Powiem Wam jedno teraz ogladam zdjecia wlosow po roznych farbach. I wella koleston po prostu wymiata! wlosy sa b³yszczace piekne i nie wiem co ja wtedy sie czepialam ze zolto, nie tak itd.: D mam zdjecia i po 10/16 i po 12/11 i innych. Wychodzi³y super
jak kiedys znowu jasny blond to koleston

---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ----------

Powiem Wam jedno teraz ogladam zdjecia wlosow po roznych farbach. I wella koleston po prostu wymiata! wlosy sa b³yszczace piekne i nie wiem co ja wtedy sie czepialam ze zolto, nie tak itd.: D mam zdjecia i po 10/16 i po 12/11 i innych. Wychodzi³y super
Agatau88 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-23, 21:58   #1317
asiabb1983
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Poka¿ wiadomo¶æ
Ale sie rozpisalyscie juz nie wiem co komu mialam napisacjak zwykle

---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ----------

---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ----------

co¶ czuje ,¿e w niedalekiej przysz³o¶ci

CEL 60 cm

Stary 2013-01-23, 22:04   #1318
Agatau88
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 12 995

Cytat:
Napisane przez asiabb1983 Poka¿ wiadomo¶æ
co¶ czuje ,¿e w niedalekiej przysz³o¶ci
Nie Asiu na razie jestem mega zadowolona i na pewno co postamowilam przez kilka mcy nic nie kombinuje
Juz sie zawzielam w sobie.
Tamten kolor by³ piekny, ale jednak zapuszczam trochê naturale. Postanowienie
Agatau88 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-23, 22:18   #1319
guacamole
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 1 995

Ja to stara Kolestoniarka Kiedys mnie na pokazach fryzjerskich, tak bylam kroliczkiem testowym u Welli, smarowali roznosciami i cieli i dopieszczali tak wlosy, ze jeszcze wysylali do domu z wielkim pakietem pielegnacji za free. Mialam i headlines, Koleston, Color Touch i nawet zielona Magme (superrozjasniajace pasemka od razu ze wscieklym kolorem) I zawsze kondycja miala sie super.

Jak raz polozylam rozjasniajacego Graniera to nie wiedziala, czy smiac sie czy plakac. Podobnie z jakims Lorealem drogeryjnym. A smrodek farbowania zabijal apetyt, jak bylam ze swoim miskiem na indyjskiej wyzerce. A indyjska ma to do siebie, ze jest mega smaczna i pachnie ostro.... Loreal niezle dawal jeszcze przez kilka myc

---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ----------

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Poka¿ wiadomo¶æ
Nie Asiu na razie jestem mega zadowolona i na pewno co postamowilam przez kilka mcy nic nie kombinuje
Juz sie zawzielam w sobie.
Tamten kolor by³ piekny, ale jednak zapuszczam trochê naturale. Postanowienie
Kciuki za wytrwalosc
guacamole jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-23, 22:26   #1320
exclusivee
Zakorzenienie

A mnie korci garnier 111 W tym roku go chyba jeszcze wypróbujê
Kolestonu nigdy nie mia³am wiêc siê nie wypowiem, alfaparf na tyle mi podpasowa³ podczas ostatniego farbowania, ¿e nie zamierzam narazie kombinowaæ z innymi fryzjerskimi farbami

Jasny popielaty br±z
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów i fryzury

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:10.

© 2000 - 2026 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.