Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część II - Strona 160 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-23, 13:39   #4771
Forget_me
Zakorzenienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część II

Cytat:
Napisane przez natuso Pokaż wiadomość
Tak, ja używam go całym rokiem, fajnie impregnuje buty, a zimą zapomniałam co to są zacieki. Zdecydowanie polecam
Dzięki, muszę go koniecznie kupić
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 13:41   #4772
Lena1209
Wtajemniczenie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część II

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;38809619]S [/QUOTE]

To jak dostaniesz przesyłkę to podaj mi proszę wymiary Ja na razie wstrzymam się z zamówieniem, może jeszcze coś wpadnie mi w oko z nowej kolekcji
Lena1209 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 13:45   #4773
fashionismypassion
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ag4 Pokaż wiadomość
U mnie też nie :|
Cała Polska zasypana

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
Spodnie ostatnie dwie eseczki wisiały, więc chyba na mnie czekały Aż się nie mogę doczekać, kiedy będę je mogła założyć W ogóle jak je wczoraj przymierzyłam, to od razu mi się jakoś tak optymistycznie zrobiło te jasne kolory tak na mnie podziałały
Chciałam niby jeszcze jakąś czarną marynarkę, ale niestety nic fajnego nie znalazłam
Ja też sporo ciuchów w sezonie zimowym kupuję stricte na lato Wyciągają z magazynów co się da, byle tylko sprzedać. Jednak czasami można jeszcze cosik fajnego wygrzebać

W wiosennych kolekcjach królują pastele Podobała mi się strasznie sukienka w mohito, ale podobną kupiłam przed świętami, więc odpuściłam sobie kolejną

Mam jeszcze jedno pytanie do dziewczyny, która pisała o preparacjie na zacieki na butach Byłam wczoraj w CCC i Deichmanie i w obu tych sklepach panie stwierdziły, że dużo osób już o to pytało, ale czegoś takiego nie ma i proponowano mi preparat przeciw wilgoci Jak się nazwya ta pasta zapobiegająca zaciekom solnym?
Ja lubię jesienno-zimowe barwy, ale jak to zazwyczaj bywa przy dłuższym noszeniu zaczynają się najzwyczajniej nudzić.

Ostatnio w ramach odmiany sięgam po jasne, soczyste kolory, żeby sobie tą zimową aurę ubarwić. Zima nadal trwa, słońca brak więc dla poprawienia humoru leczę się kolorem

Masz rację kolor czyni cuda

Ja również poluję na marynarkę.

Dokładnie tak, sklepy porządkują magazyny i czasami można przez przypadek coś fajnego kupić.

Ja przekonuję się do pasteli. Jak byłam ostatnio z mamą na rekonansie sklepowym znalazła sweterki w pastelowych kolorach. Nie było jej rozmiaru i mnie namawiała, a ja nie potrafiłam się zdecydować. Po czasie kiedy się wyprzedały stwierdziłam, że są fajne Ogólnie trzeba się mamy słuchać

Ten tłuszcz do butów i ja chcę kupić.

Cytat:
wyprzedaże się prawie kończą a ja jeszcze nawet nie dotarłam
Spokojnie niech nie płacze jeszcze się załapie na zakupy. Wyprzedaże trwają

Cytat:
Nie wiem właśnie, czy to był tłuszcz do skór, czy jeszcze cosik innego. W Deichamnie kobietka przy kasie powiedziała mi tylko tyle, że takowego produktu żeby nie powstawały zacieki nie ma, a z tłuszczy mają tylko wosk pszczeli, który do butów, które już użytkuję jakiś czas się nie nadaje.
Natomiast w CCC kobietka stwierdziła, że na to, co spią na drogi (jej zdaniem to nawet nie jest sól ) nie ma nic i mam się pogodzić z białymi zaciekami
grunt to wiedza ... o losie .... mam nadzieję, że nie będę musiała biegać od sklepu do sklepu z pytaniem o ten tłuszcz

Edytowane przez fashionismypassion
Czas edycji: 2013-01-23 o 13:47
fashionismypassion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 14:19   #4774
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Lena1209 Pokaż wiadomość
To jak dostaniesz przesyłkę to podaj mi proszę wymiary Ja na razie wstrzymam się z zamówieniem, może jeszcze coś wpadnie mi w oko z nowej kolekcji
dam znać, nie ma sprawy
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 14:23   #4775
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fashionismypassion Pokaż wiadomość
Ja lubię jesienno-zimowe barwy, ale jak to zazwyczaj bywa przy dłuższym noszeniu zaczynają się najzwyczajniej nudzić.

Ostatnio w ramach odmiany sięgam po jasne, soczyste kolory, żeby sobie tą zimową aurę ubarwić. Zima nadal trwa, słońca brak więc dla poprawienia humoru leczę się kolorem

Masz rację kolor czyni cuda

Ja również poluję na marynarkę.

Dokładnie tak, sklepy porządkują magazyny i czasami można przez przypadek coś fajnego kupić.

Ja przekonuję się do pasteli. Jak byłam ostatnio z mamą na rekonansie sklepowym znalazła sweterki w pastelowych kolorach. Nie było jej rozmiaru i mnie namawiała, a ja nie potrafiłam się zdecydować. Po czasie kiedy się wyprzedały stwierdziłam, że są fajne Ogólnie trzeba się mamy słuchać

Ten tłuszcz do butów i ja chcę kupić.

Spokojnie niech nie płacze jeszcze się załapie na zakupy. Wyprzedaże trwają

grunt to wiedza ... o losie .... mam nadzieję, że nie będę musiała biegać od sklepu do sklepu z pytaniem o ten tłuszcz
Ja chyba jednak wolę takie jasne kolorki niż typowo jesienne Choć nie ukrywam, że jsień bardzo lubię, szczególnie taką kolorową i słoneczną Jednak ciuchowo lepiej czuję się w czymś jaśniejszym
Choć podobnie jak Ty kiedyś broniłam się przed pastelami rękoma i nogami Wydawało mi się, że zupłnie one do mnie nie pasują
I też przekonała mnie do noszenia pasteli moja mamunia Ona potrafi mi doradzić najlepij na świecie, a poza tym zawsze wyszuka cosik fajnego Dlatego uwielbiam jeździć z nią na zakupy
Bo małżon się d tego ni nadaje...Robi takie cierpiętnicze miny i tak marudzi w kolejce do przymierzalni, że nie mogę się skupić na oglądaniu rzeczy i tylko wpadam do sklepu, rzucam okiem na pierwszy lepszy wieszak i wychodzę, żeby bedulek się nie męczył A później w drodze powrotnej zła jestem, że nic nie kupiłam, bo on tak marudził Nie wspomnę o tym, że jak sięgam po marynarkę z wieszaka, to słyszę tylko: "ale kotku taką masz w domu" Mama za to zawsze mówi: "kup sobie, młoda jesteś. Kiedy masz w siebie inwestować, jak nie teraz właśnie"
Stary 2013-01-23, 14:28   #4776
Ag4
AGA :)

Ja najbardziej lubię chodzić na zakupy z tatą Uwielbia buszować wśród wieszaków wyprzedażowych i jest przekonany, że zawsze powinnam się słuchać tego co mi doradza bo "jest facetem a faceci to wzrokowcy i dobrze się znają w czym kobieta ładnie wygląda w czym nie'

Planuję wizytę u fryzjera. Mam już dłuuugie włosy, ale smętnie rosną (ostatni raz byłam w lipcu, ale fryzjerka się nie popisała). Mam nadzieję, że teraz trafię do jakieś lepszej. Niestety nie mam żadnej swojej, sprawdzonej.

Aga
Ag4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 14:32   #4777
Lena1209
Wtajemniczenie

Cytat:
Mama za to zawsze mówi: "kup sobie, młoda jesteś. Kiedy masz w siebie inwestować, jak nie teraz właśnie"
Brawa dla mamy Moja ma podobne podejście Zawsze namawia mnie na zakupy Sama ma szafy wypchane po brzegi
Lena1209 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 14:43   #4778
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Planuję wizytę u fryzjera. Mam już dłuuugie włosy, ale smętnie rosną (ostatni raz byłam w lipcu, ale fryzjerka się nie popisała). Mam nadzieję, że teraz trafię do jakieś lepszej. Niestety nie mam żadnej swojej, sprawdzonej.
Ja też planuję wizytę, ale dopiero na marca A co na wiosnę będą zmiany A na poważnie, to chcę jeszcze troszkę podpuścić włosy, żeby fryzjerka miała większe pole manewru, a poza tym chciałabym wycieniować i obawiam się, że teraz za bardzo by mi włosy skróciła Poza tym stwierdziłam, że czas na zmianę koloru i zamierzam przyciemnić włosy Na razie na ziemny blond

---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ----------

Cytat:
Brawa dla mamy Moja ma podobne podejście Zawsze namawia mnie na zakupy Sama ma szafy wypchane po brzegi
Moja też ma ciuchów mnóstwo Jak wracamy ze zakupów, to malżon zawsze zadaje to samo pytanie: "ciekawe gdzie ty to będziesz trzymała?" i odpowiadam, że u mamy w szafie, to słyszę: "przecież tam to już w ogóle nie ma miejsca"
Ale mama ma super podejście W ogóle podczas zakupów (i nie tylko) jest nieoceniona

---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ----------

Dobra, ja się żegnam na dziś Śmigam jeszcze z dokumentami do Starostwa, a później zakupy obidowe i nauka Do jutra Miłego popoludnia
Stary 2013-01-23, 14:52   #4779
Ag4
AGA :)

Cytat:
Ja też planuję wizytę, ale dopiero na marca A co na wiosnę będą zmiany A na poważnie, to chcę jeszcze troszkę podpuścić włosy, żeby fryzjerka miała większe pole manewru, a poza tym chciałabym wycieniować i obawiam się, że teraz za bardzo by mi włosy skróciła Poza tym stwierdziłam, że czas na zmianę koloru i zamierzam przyciemnić włosy Na razie na ziemny blond
Też chciałam się wybrać bliżej wiosny, ale chyba nie wytrzymam :P
Nad zmianą koloru tez się zastanawiam, ale boję się że w ciemniejszych będę brzydko wyglądac :/ w bardzo jasnych też siebie nie widzę i właściwie to sama nie wiem co bym chciała

Aga
Ag4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 15:11   #4780
kasandrrra
Raczkowanie

Cytat:
Ja chyba jednak wolę takie jasne kolorki niż typowo jesienne Choć nie ukrywam, że jsień bardzo lubię, szczególnie taką kolorową i słoneczną Jednak ciuchowo lepiej czuję się w czymś jaśniejszym
Choć podobnie jak Ty kiedyś broniłam się przed pastelami rękoma i nogami Wydawało mi się, że zupłnie one do mnie nie pasują
I też przekonała mnie do noszenia pasteli moja mamunia Ona potrafi mi doradzić najlepij na świecie, a poza tym zawsze wyszuka cosik fajnego Dlatego uwielbiam jeździć z nią na zakupy
Bo małżon się d tego ni nadaje...Robi takie cierpiętnicze miny i tak marudzi w kolejce do przymierzalni, że nie mogę się skupić na oglądaniu rzeczy i tylko wpadam do sklepu, rzucam okiem na pierwszy lepszy wieszak i wychodzę, żeby bedulek się nie męczył A później w drodze powrotnej zła jestem, że nic nie kupiłam, bo on tak marudził Nie wspomnę o tym, że jak sięgam po marynarkę z wieszaka, to słyszę tylko: "ale kotku taką masz w domu" Mama za to zawsze mówi: "kup sobie, młoda jesteś. Kiedy masz w siebie inwestować, jak nie teraz właśnie"
U mnie jest na odwrót. Nie cierpię zakupów z moją mamą, bo jest strasznie wybredna, do wszystkiego się potrafi przyczepić i obrzydzić mi nawet najładniejszy ciuch Poza tym mama kupuje zwykle rzeczy z wyższej półki, a ja na razie tyle nie zarabiam, żeby wydawać czterocyfrowe kwoty na sweter czy sukienkę, więc interesują nas inne sklepy. Za to zakupy z mężem są dla mnie czystą przyjemnością. Nie dość, że potrafi wypatrzeć coś, co przeoczyłam, a co bardzo mi się podoba, to jeszcze cierpliwie chodzi za mną ze stertą ciuchów i grzecznie czeka pod przymierzalnią. Poza tym zawsze, jak go pytam, czy mam sobie kupić upatrzoną rzecz, to mówi, żebym brała Nie wchodzę z nim tylko do sklepów z kosmetykami, bo w takim Douglasie czy Sephorze bierze wszystko do łapy, wącha i się smaruje. Jak dziecko
kasandrrra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 15:19   #4781
fashionismypassion
Wtajemniczenie

Cytat:
Jesień lubię w tym brązy, zgaszoną żółć i pomarańcz, fiolety, zielenie wszystkie kolory odzwierciedlające zmieniającą się przyrodę. Ogólnie lubię kolory każdej z pór roku.

Za pastelami nie przepadam, nie jestem do nich przekonana z prostej przyczyny. Tak jak piszesz mam wrażenie, że do siebie nie pasujemy.
Przy czym z drugiej strony wydaje mi się, że problem tkwi w doborze odpowiednich odcieni.

Właśnie podpowiedź mojej mamy dała mi do myślenia. O to widzę, że mamy podobnie . Ponieważ moja mama również ma oko do wyszukiwania ciekawych rzeczy tyczy się to m.in. ubrań i potrafi doradzić.

Sama bardzo fajnie się ubiera. Czasami mówi tak - słuchaj a ja nie ubieram się zbyt młodzieżowo czym mnie rozbraja. Ja jestem dumna, że mam modną, zadbaną mamę.

Chodzenie na zakupy w towarzystwie mamy to sama przyjemność. Sama to lubi, bo czasami nie ma odwagi wejść do jakiegoś sklepu wychodząc z założenia, że jest zbyt młodzieżowy co ja skutecznie obalam. Ma oko do wyszukiwania ciekawych ubrań, czy dodatków co bardzo sobie z siostrą cenimy. A jakie robi prezenty ubraniowe

Z małżonem również lubię chodzić na zakupy. Obydwoje praktujemy zakupy z potrzeby, nie dla rozrywki, więc nie ma problemu. Obydwoje interesujemy się modą, czym wzbudzam zazdrość u koleżanek bo nie dość, że się fajnie ubiera to jeszcze chętnie chodzi na zakupy, a jak już na takowe idziemy to wspólnie sobie doradzamy ... jak na prawdziwe "galerianki" przystało

---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ----------

Cytat:
Napisane przez kasandrrra Pokaż wiadomość
U mnie jest na odwrót. Nie cierpię zakupów z moją mamą, bo jest strasznie wybredna, do wszystkiego się potrafi przyczepić i obrzydzić mi nawet najładniejszy ciuch Poza tym mama kupuje zwykle rzeczy z wyższej półki, a ja na razie tyle nie zarabiam, żeby wydawać czterocyfrowe kwoty na sweter czy sukienkę, więc interesują nas inne sklepy. Za to zakupy z mężem są dla mnie czystą przyjemnością. Nie dość, że potrafi wypatrzeć coś, co przeoczyłam, a co bardzo mi się podoba, to jeszcze cierpliwie chodzi za mną ze stertą ciuchów i grzecznie czeka pod przymierzalnią. Poza tym zawsze, jak go pytam, czy mam sobie kupić upatrzoną rzecz, to mówi, żebym brała Nie wchodzę z nim tylko do sklepów z kosmetykami, bo w takim Douglasie czy Sephorze bierze wszystko do łapy, wącha i się smaruje. Jak dziecko
m ężczyźni
Stary 2013-01-23, 16:21   #4782
olka900
Rozeznanie

Cytat:
olka900 gratuluję obrony
Cytat:
Napisane przez ohmonique Pokaż wiadomość
Ja też gratuluję obrony!
Również bardzo dziękuję

Cytat:
Za to zakupy z mężem są dla mnie czystą przyjemnością. Nie dość, że potrafi wypatrzeć coś, co przeoczyłam, a co bardzo mi się podoba, to jeszcze cierpliwie chodzi za mną ze stertą ciuchów i grzecznie czeka pod przymierzalnią. Poza tym zawsze, jak go pytam, czy mam sobie kupić upatrzoną rzecz, to mówi, żebym brała Nie wchodzę z nim tylko do sklepów z kosmetykami, bo w takim Douglasie czy Sephorze bierze wszystko do łapy, wącha i się smaruje. Jak dziecko
Haha, niezly ten Twój mąż

Cytat:
Napisane przez fashionismypassion Pokaż wiadomość
Z małżonem również lubię chodzić na zakupy. Obydwoje praktujemy zakupy z potrzeby, nie dla rozrywki, więc nie ma problemu. Obydwoje interesujemy się modą, czym wzbudzam zazdrość u koleżanek bo nie dość, że się fajnie ubiera to jeszcze chętnie chodzi na zakupy, a jak już na takowe idziemy to wspólnie sobie doradzamy ... jak na prawdziwe "galerianki" przystało [COLOR="Silver"]
To w takim razie ja z moim TŻtem też jesteśmy jak galerianki
Stary 2013-01-23, 16:41   #4783
fashionismypassion
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez olka900 Pokaż wiadomość
Również bardzo dziękuję

Haha, niezly ten Twój mąż

To w takim razie ja z moim TŻtem też jesteśmy jak galerianki
Również składam gratulacje

niezłych mamy tych chłopaków
Stary 2013-01-23, 16:57   #4784
Maqua
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez little flavia Pokaż wiadomość
Macie w swoich szafach powtórki jednego ciucha w różnych kolorach?
Mam trochę basicowych rzeczy w różnych kolorach, "góry" głównie I zastanawiam się nad Mizensą Aida w innym kolorze, bo muszę przyznać, że jest to moja ulubiona torebka.
Maqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 17:09   #4785
ZlaZlosliwaZlosnica
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blekitne_niebo Pokaż wiadomość
Ja uwielbiam pastele, mam ich całą szafę i cieszę się że wiosną poszerzę jeszcze swoją kolekcję pastelowych ciuszków Bardzo lubię tez wiosną i latem czystą biel
o tak
Stary 2013-01-23, 17:16   #4786
fashionismypassion
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ZlaZlosliwaZlosnica Pokaż wiadomość
o tak
Ja również. Mogę mieć niezliczoną liczbę białych rzeczy, na wiosnę i lato idealna opcja.

Edytowane przez fashionismypassion
Czas edycji: 2013-01-23 o 17:30
Stary 2013-01-23, 17:46   #4787
ms.Julcia
Wtajemniczenie

Tak nawiasem mówiąc, wiecie co się stało z blogiem P.S. i love fashion???
wyskakuje mi to http://www.indiedays.com/id

I LOVE GREECE

...Fitness...
ms.Julcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 17:49   #4788
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez julka910 Pokaż wiadomość

U mnie znów sypie czuję się tak samo jak wczoraj ale dobrze, że nie gorzej. Dentystę zaliczyłam i była to dla mnie trauma, az mi dzis głupio, że tak się boję.

Olcia - tak, masz rację niedawno byłam chora i pewnie to co się dzieje teraz to kontynuacja... jakbym mogła to porządnie wyleżeć to pewnie byłoby szybciej a tak wiesz... corkę do żłobka, 3 razy dziennie wyjść z psem, zakupy zrobić, mieszkanie ogarnąć... co do porodu to temat rzeka bo każda kobieta ma inne doświadczenia i odczucia. Ja jednak zauważyłam że wśród kobiet nie rodzących krąży wiele mitów na temat porodu, które przedatawiają to tylko jako koszmarne przeżycie. Ja rodziłam małą 25 godzin, w tym 16 godzin bez znieczulenia poród wywoływany, miesiąc przed terminem i po wszystkim czułam się jakby nic się nie stało, kolejnego porodu się nie boję. Za to dentysta... to jest dla mnie koszmar

błękitne niebo - ja Cię kobieto podziwiam za wyszukiwanie takich różnych "nie reklamowanych" cudeniek. Weszłam na tą stronę z kosmetykami rosyjskimi i ... chyba w tajemnicy przed mężem coś tam zamówię może serum - zaciekawiło mnie chyba najbardziej.

Instangram to dla mnie czarna magia z facebooka zrobiłam jak pisało już kilka z Was małą galerię handlową z ulubionymi markami. Znajomych "nie lubię" nie komentuję, nie przeglądam... zła koleżanka jestem

Liczę że Anies na wiosnę wróci ona chyba zajmuje się z tego co pamiętam rozliczaniem jakiś podatków więc ma pewnie gorący okres w pracy.
No to koniecznie musisz wyleżeć te chorobę, z powikłaniami nie ma żartów...
Cytat:
Napisane przez olka900 Pokaż wiadomość
Witam wszystkie
Pewnie już mnie nie pamiętacie, kiedyś udzielałam się troszeczkę, ale niestety nadszedł gorący okres na uczelni, musiałam pisać pracę inżynierską, ale wczoraj już się obroniłam więc w końcu mam trochę więcej czasu żeby się poudzielać. Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie z powrotem

A tutaj nie chodziło o tłuszcz do skór?
I ja przyłączam się do gratulacji!
Cytat:
Uwielbiam pastele Dobrze, że ciągle będą modne, bo to znaczy, że na pewno znajdę coś dla siebie w nowych kolekcjach. Dwa lata temu, kiedy królowały neony, chodziłam po sklepach sfrustrowana, bo nie mogłam nic dla siebie znaleźć
Ja też ostatnio kupiłam trochę rzeczy na wiosnę w Zarze i Mango - gładkie topy, bluzki i dwie jasne marynarki. Takie rzeczy zawsze się przydadzą.

marynarki uwielbiam
Cytat:
Napisane przez little flavia Pokaż wiadomość
Wcale nie powinnam wchodzić na ten wątek, bo też zrobiłam zamówienie z Kaliny... miałam oszczędzać

O środek na zacieki pytałabym u szewca, oni się powinni na tym znać, panie za kasą w sieciówkach orientują się tylko w tym, co mają w ofercie

A ja nic nie znalazłam dla siebie Może nie umiem szukać. Nie lubię tego, co się dzieje w sklepach podczas przecen, szybko wychodzę bo czuję się przemęczona tym zamieszaniem

Bardzo szukałam dużej czarnej torby na a4, ale wszystkie wydają mi się za poważne do mojej osoby. Noszę teraz karmelową mizensę kristy, nie chcę kupować tej samej tylko czarnej Macie w swoich szafach powtórki jednego ciucha w różnych kolorach?
Ja mam tak jak większość - bazowe bluzki w różnych kolorach, marynarki, ostatnio szpilki z h&m różowe i kobaltowe

Ja z chłopakiem mogę chodzić na zakupy, jest cierpliwy. A nawet jak zaczyna się denerwować to stara się tego nie okazywać poza tym czasem się rozdzielamy - on na męski, ja na damski. Za to denerwuje mnie jak on wszystko musi pomacać, koszulka po koszulce, mimo że są takie same

Po co wchodziłam na stronę mango mój kuferek jest już za 49zł...
Olcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 17:54   #4789
kasandrrra
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Olcia Pokaż wiadomość
No to koniecznie musisz wyleżeć te chorobę, z powikłaniami nie ma żartów...

I ja przyłączam się do gratulacji!

marynarki uwielbiam

Ja mam tak jak większość - bazowe bluzki w różnych kolorach, marynarki, ostatnio szpilki z h&m różowe i kobaltowe

Ja z chłopakiem mogę chodzić na zakupy, jest cierpliwy. A nawet jak zaczyna się denerwować to stara się tego nie okazywać poza tym czasem się rozdzielamy - on na męski, ja na damski. Za to denerwuje mnie jak on wszystko musi pomacać, koszulka po koszulce, mimo że są takie same

Po co wchodziłam na stronę mango
mój kuferek jest już za 49zł...
Jaki kuferek? W sumie przydałby mi się kuferek na wiosnę
Stary 2013-01-23, 17:58   #4790
iwona200
Zakorzenienie

Dziewczyny czy widziałyście gdzieś białe i jasnoniebieskie koszule body?
iwona200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 18:00   #4791
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:
Jaki kuferek? W sumie przydałby mi się kuferek na wiosnę
tenhttp://shop.mango.com/PL/p0/mango/wyprzedaz/torby/torebka-typu-bowling-imitacja-skory-krokodyla/?id=73601067_A5&n=1&s=reb ajas_she&ie=0&m=&ts=13589 59130778
a podoba mi się jeszcze ten:
http://shop.mango.com/PL/p0/mango/wy...=1358959130778
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kuferek mango.jpg (50,2 KB, 81 załadowań)
Stary 2013-01-23, 18:08   #4792
kasandrrra
Raczkowanie

Cytat:
tenhttp://shop.mango.com/PL/p0/mango/wyprzedaz/torby/torebka-typu-bowling-imitacja-skory-krokodyla/?id=73601067_A5&n=1&s=reb ajas_she&ie=0&m=&ts=13589 59130778
a podoba mi się jeszcze ten:
http://shop.mango.com/PL/p0/mango/wy...=1358959130778
Oba są bardzo ładne Chyba sobie kliknę ten Twój kuferek
Stary 2013-01-23, 18:10   #4793
Olcia
Zakorzenienie

Dziewczyny, a jak jest z rozmiarami basicowych bluzek w Mango?
przeglądam mangooutlet i parę rzeczy bym zamówiła, ale nie wiem jak z rozmiarem... a zwrotów stacjonarnie nie ma.
Stary 2013-01-23, 18:20   #4794
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ms.Julcia Pokaż wiadomość
Tak nawiasem mówiąc, wiecie co się stało z blogiem P.S. i love fashion???
wyskakuje mi to http://www.indiedays.com/id
Przeniosła się na tą stronę: http://psilovefashion.cosmopolitan.fi/
Jest na okładce cosmo!

Instagram http://instagram.com/paulinamigotka
PaulinaMigotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 18:31   #4795
inga_iga
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zekori Pokaż wiadomość
Szczerze, to ja poczułam się urażona tą wypowiedzią.
Mieszkam na wsi i ani problemów z higieną nie mam, ani z wyczuciem stylu. Moi znajomi (którzy też mieszkają na wsi) z tym problemów nie mają. Chodzę do szkoły w małym miasteczku i owszem zdarzają się osobniki wybitne pozbawione gustu i potrzeb higienicznych, ale to naprawdę skrajne przypadki.
Zekori bo powyższy wpis świadczy tylko o braku kultury osobistej piszącej i o tym, że o tym że zamiast samodzielnie myśleć posila się stereotypami, które być może 50, 60 lat temu miały swoje podstawy, teraz już nie.

---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ----------

Cytat:
przeglądam mangooutlet i parę rzeczy bym zamówiła, ale nie wiem jak z rozmiarem... a zwrotów stacjonarnie nie ma.
standardowa rozmiaówka. Polecam zamawianie online, rzeczy dotarły w ciągu 2 dni.
inga_iga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 18:36   #4796
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez inga_iga Pokaż wiadomość

standardowa rozmiaówka. Polecam zamawianie online, rzeczy dotarły w ciągu 2 dni.
Dziękuję za opinie ale rozumiem, że piszesz o outlecie?
Chyba się skuszę, koszulki za 9zł zawsze się przydadzą

muszę wracać do nauki, ale opornie mi idzie
Stary 2013-01-23, 18:37   #4797
Phoebee
Zakorzenienie

Cytat:
Wg mnie, rozmiarowka standardowa. Co do zwrotów, podpytaj w swoim sklepie, ponieważ coraz wiecej sklepów stacjonarnych przyjmuje zwroty z MNG Outlet. W mojej mieścinie ekspedientki same poinformowały o takiej możliwości.
Phoebee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 18:38   #4798
Maqua
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez inga_iga Pokaż wiadomość
Zekori bo powyższy wpis świadczy tylko o braku kultury osobistej piszącej i o tym, że o tym że zamiast samodzielnie myśleć posila się stereotypami, które być może 50, 60 lat temu miały swoje podstawy, teraz już nie.
Czuję się wywołana do tablicy Niczego mi nie brakuje, nie żyłam i nie obserwowałam 50, 60 lat temu i zapewniam, że jestem jak najbardziej samodzielnie myśląca. A to, że kogoś boli prawda to nie jest moja wina
Maqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 18:39   #4799
julia404
Raczkowanie

Dziękuję za miłe powitanie

Z pastelami mam bardzo mieszane doświadczenia- uwielbiam i noszę cały rok, ale Bozia mnie obdarzyła wybitnie bladą karnacją i w wielu jasnych odcieniach wyglądam dośc trupio. Szczególnie patrząc na moje nogi :/ (w trakcie poszukiwań cielistych szpilek doszłam do wniosku, że chyba muszę kupić białe ).

A na zakupy też lubię zabierać moją mamę, ale właśnie, żeby mnie czasem hamowała. Ma praktyczne podejście, a ja ograniczony budżet- co w efekcie oznacza, że i tak to mama mi wypatrzy każdą niepraktyczną rzecz nawet w poniedziałek byłam w Zarze z twardym postanowieniem obejrzenia żakietów, a przez moja nieocenioną rodzicielkę wyszłam z jasnym płaszczem

...i tak mnie kusi ten szampon z pomarańczą... powiedzcie proszę, że wysusza wlosy albo coś, muszę się powstrzymać
julia404 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 18:59   #4800
inga_iga
Raczkowanie

Cytat:
Dziękuję za opinie ale rozumiem, że piszesz o outlecie?
Chyba się skuszę, koszulki za 9zł zawsze się przydadzą

muszę wracać do nauki, ale opornie mi idzie
nawet nie wiedziałam że mają sklep outletowy online Az weszłam sprawdzić gdzie robiłam zakupy i dopiero odkryłam na dole strony lin do outletu
a pisze o tym "normalnym" sklepie
http://shop.mango.com/PL/mango

---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ----------

Cytat:
Napisane przez Maqua Pokaż wiadomość
Czuję się wywołana do tablicy Niczego mi nie brakuje, nie żyłam i nie obserwowałam 50, 60 lat temu i zapewniam, że jestem jak najbardziej samodzielnie myśląca. A to, że kogoś boli prawda to nie jest moja wina
nie trzeba żyć w owych czasach wystarczy uczyć się historii.
A co do ostatniego zdania, to nawet komentować nie muszę, bo sama sobie wystawiasz laurkę.
Mnie najwyżej co boli to głupota ludzka.
inga_iga jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości