|
|
#181 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Śląskie Panny Młode cz.III
Cytat:
Co do fryzjera to może się wypowiem jak coś wybiorę My robimy drobne podziękowania dla gości po tym jak wejdą na salę - w takich pudełkach http://allegro.pl/podziekowania-pude...957552950.html Do środka albo rafaello dla pań i ferrero dla panów, albo po dwie krówki z wedla - te łaciate, z napisami w środku A na pożegnanie po poprawinach kilka kawałków ciasta w pudełku, na drogę no i wódeczka. Nie mamy wielkiego wesela - ok. 60 osób, więc jakoś super drogo za wszystko nie wyjdzie. ---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ---------- Cytat:
Próbowałam kiedyś sprzedac sukienkę siostry na all, ale po paru miesiącach spasowałam - 3 rok wisi jej w szafie a sama nie ma zapału, żeby jeszcze ją wystawic. Proponuję Ci wystawic swoją jeszcze na inne serwisy, gdzie ogłoszenia są darmowe, np gumtree, ☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠, we-dwoje, tablica.pl itd. Ja na jednym z tych właśnie serwisów odkupiłam od kogoś suknię - z tego samego miasta, przyjechałam przymierzyc no i mam
|
||
|
|
|
|
#182 |
|
Zakorzenienie
|
Ja płaciłam za makijaż 40zł za próbny (dojechałam sama), 40zł za właściwy (mąż przywiózł panią do mnie, bo miał czas
) - na profesjonalnych kosmetykach Fryzura próbna 100zł, właściwa 100zł - na właściwą pani przyszła do mnie. Ja zmyłam podkład z twarzy po weselu, bo by mnie obsybało pryszczami, gdybym tego nie zrobiła... ale zostawiłam oczy (miałam kępki) i rano myłam je patyczkiem, że jakoś to było na śniadanie ![]() Moja suknia też wisi na kilku portalach.. Na tablicy ma już 1100 odsłon
|
|
|
#183 |
|
Zadomowienie
|
Mojej nigdzie nie ma na sprzedaż,muszę ją dać w końcu do pralni aby wyprali i potem sprzedam,chodz szkoda mi bardzo...
|
|
#184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#185 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny pokazujcie te suknie na sprzedaż, ja jeszcze nie mam może odkupię od którejś
|
|
|
|
|
#186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a fotki można pooglądać w wątku, wklejałam kiedyś ślubne zdjęcia
|
|
|
#188 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() fajne sale tu wypisujecie, pooglądałam strony wszytskich, które miały, ale troszkę za daleko ode mnie już do Dworku w Szonowicach jedzie się ode mnie 0,5 h a to już trochę za długo jak dla mnie, w moich rejonach królują bravo, perła (krzanowice), rege (bieńkowice), złota iglica (pogrzebień), dworek śląski i właśnie szonowice a co sądzicie o dj: http://www.mateuszidzik.pl/ i o foto: http://www.bartekwoch.pl/ , któraś ma jakieś doświadczenia z wyżej wymienionymi? bo rozważam...
|
|
|
|
|
|
#189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mój kolega prowadzi imprezy i jest w tym świetny![]() Tańczą, mają boskie oświetlenie POLECAM http://www.imprez.org/ !!!
|
|
|
#190 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja nie mówię ze specjalistki z dużym doświadczeniem nie mogą tego robić dłużej, tylko nie warto też ulegać propagandzie ze to MUSI trwać po 2-3 godziny bo to ŚLUBNE, bo jeśli ktoś ma wprawę to równie profesjonalny makijaż i fryzurę może zrobić w dużo krótszym czasie całe szczęście p Joanna mnie o tym poinformowała, że nie potrzebuje Bóg wie ile czasu bo jakbyśmy się umówiły na rano to bym się później zanudziła już gotowa czekając ja też ja normalnie zmyłam makijaż, rozpuściłam,rozczesałam i umyłam włosy i na drugi dzień już sie sama malowałam i czesałam. Może już nie wyglądałam jak z katalogu ale przynajmniej byłam czysta ![]() Cytat:
to Twój kolega? który? Tomek?![]() jaki ten Śląsk mały ![]() oczywisćie polecam serdecznie, super chłopaki, robią dekoracje światłem, tańczą break dance, prowadzą super zabawy, zupełnie inne niż na wszystkich weselach |
||
|
|
|
|
#191 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tomek mieszka kilka domów obok mnie![]() Szkoda, że na moje wesele termin mieli zajęty ale był ich znajomy
|
|
|
#192 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- Cytat:
Ja płaciłam za: makijaż próbny: 120,00 zł makijaż ślubny: 150,00 zł fryzura próbna: 80,00 zł fryzura ślubna 100,00 zł W moim rejonie koszt makijażu ślubnego docelowego na prof.kosmetykach wynosi 120-200,00 zł (z kępkami). |
||
|
|
|
|
#193 |
|
Wtajemniczenie
|
Moje podziękowania dla gości
|
|
|
|
|
#194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#195 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#196 |
|
Zadomowienie
|
nie poddawaj się
ja odkupiłam swoją sukienkę od dziewczyny, która wystawiła ją trochę ponad rok temu. Mogłabyś mi wysłac na pw swoje ogłoszenie? Przejrzałam chyba pół internetu w poszukiwaniu używanej sukni i nie dziwiło mnie, że niektóre nie wzbudzały zainteresowania. Nie było potrzebnych informacji lub zdjęcia były tragiczne - mi od razu przechodziło zainteresowanie takim ogłoszenie. Może coś mogłabym Ci podpowiedziec, żeby było lepiej
|
|
|
|
|
#197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#198 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, może Wy jeszcze doradzicie. W sobotę jedziemy oglądać po raz pierwszy obrączki, chciałabym też dobrać jakąś biżuterię. Mój gorset jest dość strojny ale z drugiej strony chciałabym dobrać coś na szyję.
Wklejam zdjęcie gorsetu, suknię na modelce no i kilka wzorów kolczyków, które mi się podobają. Nie wiem jednak co z tym naszyjnikiem. Myślicie, że jak wezmę do jubilera zdjęcie sukni to pomogą mi coś dobrać? Boję się tylko, że na siłę będą mi chcieli polecić naszyjnik, a będzie już wszystkiego za dużo. Pytałam już kiedyś na wątku biżuteryjnym ale słaby odzew był. Tą szarfę na kiecce mam w kolorze ivory a nie jak na zdjęciu złotą.Poradzicie?
Edytowane przez madziocha Czas edycji: 2013-01-23 o 19:49 |
|
|
|
|
#199 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
perełki jakoś mi się gryzą z tymi świecidełkami na gorsecie
|
|
|
|
#200 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a i makijaż i fryzurę tego samego autorstwa, p. Joanna jest świetna, wygląda na to, że na ślub siostry też mnie będzie malowała, bo siostra już zarezerwowała termin ![]() Cytat:
|
|
|
#201 |
|
Zakorzenienie
|
madziocha musisz być asertywna jeśli będą chcieli Ci na siłę sprzedać naszyjnik
![]() kolczyki numer 4 boskie w aparcie dostaniesz coś takiego
Edytowane przez XxXJuSstiii Czas edycji: 2013-01-23 o 21:22 |
|
|
|
|
#202 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() W sobotę sobie pooglądam. Chyba faktycznie zrezygnuję z naszyjnika. Może zamiast tego bransoletka... |
|
|
|
|
|
#203 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
cieszę się na samą myśl, że znów mnie będzie szykować ![]() a w ogóle co tam u Ciebie? coś sie dawno nie odzywałaś
|
||
|
|
|
|
#204 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Tomek jest świetny i ma mega talent - nie tylko imprezowy ale i plastyczny
|
|
|
#206 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#207 |
|
Zakorzenienie
|
A ja powoli się poddaje nie mam już siły na aukcje i ciągle wystawianie, spróbuje jeszcze kilka miesięcy ją potrzymać i odpuszczam
|
|
|
|
|
#208 |
|
Zadomowienie
|
Jak są wysprzedaże w salonanach to się kiecek nie opłaca wystawiać na sprzedać,lepiej poczekać aż się skończą
|
|
#209 |
|
Zadomowienie
|
a dużo rzeczy na głowie, właśnie kończę kolejne studia, nowe obowiązki w pracy i tak jakoś ciężko być na bieżąco, szczególnie z wątkiem PM2012. Na Śląsku łatwiej mi się odnaleźć, bardziej kameralnie, choć tęsknię za naszym ogólnym....
|
|
#210 |
|
Raczkowanie
|
Maadziallena - Tak jesteśmy z Piekar a ślub mamy 3 sierpnia
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:54.

i byłam w salonie

) - na profesjonalnych kosmetykach

już do Dworku w Szonowicach jedzie się ode mnie 0,5 h a to już trochę za długo jak dla mnie, w moich rejonach królują bravo, perła (krzanowice), rege (bieńkowice), złota iglica (pogrzebień), dworek śląski i właśnie szonowice
który? Tomek?

Boję się tylko, że na siłę będą mi chcieli polecić naszyjnik, a będzie już wszystkiego za dużo. Pytałam już kiedyś na wątku biżuteryjnym ale słaby odzew był. Tą szarfę na kiecce mam w kolorze ivory a nie jak na zdjęciu złotą.