|
|
#571 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: MARZEC-nasze wiosenne zakupy
mi sie chyba te balerinki pdoobaja bardziej niz te z h&m
a cena ta sama chyba musze czesciej do tego sklepu zagladac
|
|
|
|
#572 |
|
Przyczajenie
|
Witam,ja jestem z pod Oławy i tu są dwa na krzyż sklepy a w nich tragedia.
Grzebałam sobie na allegro oczywiście,znalazłam fajną moim zdaniem torebusie,a zresztą nie jedną.Piękne teraz te torebki są a ceny to poezja.
|
#573 |
|
Zadomowienie
|
ja w nastepnym tygodniu ide na zakupy wiec podziele sie z wami moimi zdobyczami
![]()
|
|
|
|
#574 |
|
Wtajemniczenie
|
ja sobie kupiłam wczoraj brązową torebkę z orsaya, gatki do kolan w cocomore, rurki lee i pasek z cwiekami na ryku heh ale zdjęć nie mam
|
|
|
|
#575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#576 |
|
Zadomowienie
|
Dziś kupiłam trampeczki moro - proszę nie śmiejcie się ze mnie- lubię taki motyw
|
|
|
|
#577 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#578 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#579 |
|
po prostu Em :)
|
Nicoletta, fajne.
Gdzie i za ile?
|
|
#580 |
|
Zakorzenienie
|
zakupy H&Mowe
slynna juz torebka w grochy z dzieciecego i z mysla o lecie - japonki (39.90zl)
|
|
|
|
#581 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#582 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#583 |
|
|
lain, wygodne są te japonki? Oglądałam je, ale wydawało mi się, że nie są najlepszej jakości, a nie chciało mi się mierzyć. A na Twoim zdjęciu wyglądają bardzo ładnie.
I gratuluję torebki.
|
|
#584 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#585 |
|
Zadomowienie
|
NiEBiE, Megaan, witch_18, yeah... To może inaczej zapytam, kto nie jest z Olsztyna?
Co do Alfy, początkowo myślałam, że będzie tam więcej ciekawych sklepów. Z perspektywy czasu myślę, że dobrze, że ich nie ma. Z drugiej strony dziwnie tak, niby miasto, może nie olbrzymich rozmiarów, ale wystarczająco duże, żeby pokazywali na mapie w prognozie pogody [ok, nie zawsze ], no więc jest całkiem spore, ale brak w nim istotnego dla mnie zaplecza handlowego...no tak, ale zawsze jest jeszcze C.H Manhattan anies5, mam tego grzyba, mam! Powiem tylko, że z Twojej strony był to świetny zakup! Co do ryżu, ja przyznaję się, że nie przeszkadza mi jedzenie na okrągło owsianki i siemienia, ale ciii. Wybaczcie, że tak nie na temat, zaraz to zrekompensuje wstawiając swoje nowe peep'y. |
|
|
|
#586 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wykonanie jest ok. siostra ma japonki H&Mowe (podobne do tych tylko bez kamyczkow i obcasa) i trzymaja sie wzorowo. pospieszylam sie z kupnem, bo tradycyjnie 'normalne' rozmiary szybko znikaja i zostaja same 41
|
|
|
|
|
#587 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pamiętam jeszcze czasy, kiedy na całym wizażu z Olsztyna byłam tylko ja jedna jedyna! |
|
|
|
|
#588 |
|
Zakorzenienie
|
Przeglądam te wątki zawsze z ciekawości i podziwem
, w końcu odważyłam siępokazać moje zakupy, nic specjalnego, ale mnie siępodobają ![]() *beleriny peep toe w paski, 59zł-Allegro *peep toe czerwone, 59zł, All *peep toe rózowe+torebka [dziwna sprawa, bo nienawidzę różowego *jeansy, 140 zł, All *torebka jasna i taka sama czarna, 30zł zasztukę, All *spodnie, 50zł, All Wszytskie zdjęcia zapożyczone z Allegro, do wszystkich cen dochodzi jeszcze koszt przesyłki.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() Edytowane przez layla_lbn Czas edycji: 2007-03-10 o 11:35 |
|
|
|
#589 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Japonki fajnie sie prezentuja
|
|
|
|
|
#590 |
|
Zakorzenienie
|
I jeszcze dziś kupione, 2 komplety bielizny, cena 59zł za 1komplet+koszt przesyłki, Allegro,zdjęcie z All, mam nadzieję, że fotki nikogo nie zgorszą, ale nie miałam jak wyciąć tych pań
, nie mam IrfanView u siebie na kompie , a w paintcie nie mogłam sobie poradzić ![]() A i jeszcze pytanie do Olsztynianek, są u Was w H&M torebki duże, czerwone, nie chcę przepłacać na All, a mam znajomych w Olsztynie to ich wyślę do Alfy o ile dobrze pamiętam, bo tam chyba jest H&M ![]() Chodzi mi o takie: http://www.allegro.pl/item171532542_...em_od_1zl.html
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
#591 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#592 |
|
Raczkowanie
|
anies5 czy byly jeszcze jakies inne balerinki w inne wzorki? czy tylko pepitka ? ktora oczywiscie jest piekna
|
|
|
|
#593 |
|
Zakorzenienie
|
Layla_lbn- nie widziałam tych torebek.
|
|
|
|
#594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, wyslalam kolezanke tydzien temu chyba i nie bylo, myslalam, ze teraz juz sa , no, nic szkoda, mam nadzieje, ze sie zjawia w najblizszym czasie
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
|
#595 |
|
Zakorzenienie
|
kupiłam na dziale dziecięcym w H&M takie dwie tuniczki, sama nie wiem czy dobrze zrobiłam ale obie bardzo mi się podobały, cena 39 zł jedna
ps. balerinki te z dziecięcego są super, ale nawet 39 są dla mnie sporo za małe..
|
|
|
|
#596 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#597 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Uuuuff udało się. Pani była bardzo miła i "zmiksowała" mi z dwóch różnych par. podobno przy parowaniu producent coś namieszał. Cytat:
Nigdy nie połączyłabym zieleni z pomarańczem! Cytat:
Grzyba czarnego mam, ale innego, ooo właśnie, przecież masz takiego samego z H&M! Poza tym brązowy z Vero, pepitkowy z H&M, w kratkę z Bershki i hmm...chyba tyle. Były identyczne w kolorze czarnym i szarym. Zieleń w rzeczywistości jest mniej intensywna. Dzisiaj prawdopodobnie będę w Sosnowcu, więc pamiętam o prośbie! ![]() A dziękuję Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#598 |
|
Zakorzenienie
|
Oglądałam te tuniki - fajne
Wygląda na to że wizażanki opanowały działy dziecięce w H&M
|
#599 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#600 |
|
|
Możesz podać linka do tej aukcji?
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:54.

a cena ta sama 

) orsay 59.9zl 

], no więc jest całkiem spore, ale brak w nim istotnego dla mnie zaplecza handlowego...