|
|
#2011 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLVII
|
|
|
|
#2012 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() Aczkolwiek w leroju i innych maja dużo podrubczanychlamp dizajnerskich można coś fajnego wychaczyc
|
|
|
#2013 |
|
To ja :)
|
Hej... Chyba Was nie nadrobię... Dopiero mogłam usiąść, a już trzeba iść spać...
Niech mnie ktoś dobiję, nie będę pisac nic więcej, bo mam świadomośc, że nudna się zrobiłam ![]() Idę pod prysznic i może jeszcze zanim zasnę, uda mi się pokonfigurować mój nowy bondowy telefon.. Dziś przybył i aż mi głupio, że mnie nie cieszy...
|
#2014 | |
|
Zakorzenienie
|
kolorowe reflektory zatem idealnie wpisują się w ten klimat
no ale jak masz podłogowo ścienne klimatry rodem z kutra już bardziej druty Orinoko River ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- Cytat:
![]() Murszaf - pisz, choć szkoda że jest kiszka, ale wiesz no to jest tak że człowiek musi wyrzucić z się |
|
|
|
|
#2015 | ||
|
Zakorzenienie
|
nocleg już zarezerwowany (jak co roku, szybka akcja, kilka telefonów i coś wolnego się znalazło
), z nieco niższej półki cenowej ![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2016 | |
|
|
Cytat:
I jestem tak zmęczona, że ledwo na oczy widzę. A właśnie, nie widzę ostatnio w soczewkach Zmieniłam na nowe i... nadal nie widzę, w okularach o tych samych mocach jest OK, a w soczewkach doopa blada...
|
|
#2017 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- Cytat:
współczuję bo nie wim jak pomóc - życzę trafienia na dobrego speca od dziąseł - wyłuskaj tam kogo w tej stolycy |
||
|
|
|
#2018 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Można zrozumieć 0,5-1 h od czasu do czasu,jeśli robota nie została zakończona,ale to co u Ciebie się dzieje nie jest normalne![]() Boszzzz,chore to wszystko |
|
|
|
|
#2019 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2020 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lub sugestii wątkowiczów ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#2021 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2022 | |
|
|
Cytat:
Niedługo dobiję do 2 tygodni... A robię to tak na prawdę, bo mam takie durne poczucie obowiązku, wsparte wrzaskami wielkiego szefa na moją szefową. Natomiast jak przychodzi do mnie mnie opierdzielić, że za mało, za wolno, za mały entuzjazm, wyłącza mi się myślenie i strzykam na oślep jadem.Albo mi kiedyś da za to w pysk, albo mnie zwolni...Tak, czy inaczej -dobrze, że nie ma ulubionej koleżanki, bo ona by go jeszcze przepraszała, a ja go pytam, czy chce nam pomóc, to szybciej pójdzie
|
|
#2023 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2024 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2025 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja bym mu w pysk dała,a potem niech zwolni ![]() Gdzie Ty kobieto pracujesz? W Chinach?Nie macie Związków Zawodowych? |
|
|
|
|
#2026 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie Sobie palę teraz pysznego e fajka truskawkowego ![]() Twarda bądż, nie idż z nim |
|
|
|
|
#2027 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2028 |
|
Zakorzenienie
|
buu... zostalam wykluczona
|
#2029 |
|
Zakorzenienie
|
Betty - ad pasta z suszonymi pomidorcami - robiłaś tak po prostu we oliwie takie sote? czy też może jakiś sosik bardziej? robię liste zakupów chuopinowi na jutro parmezan, rukola, szynka a'la parmeńska lub śchwarzwaldzka była? będę wdzieczna za wskazówki a i co to było - penne? tagiatelle? bez różnicy? bow sumie oba lubię - spaghetti też mam taki przepis ale ciut za ubogo kcę wypas http://zjedz-mnie.pl/2012/07/30/maka...mi-pomidorami/
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-01-24 o 00:34 |
|
|
|
#2030 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję!!! Kobietka została - jutro wkleję Kocham, ale nie tylko ja... Od dziewczyny studiującej na ASP dowiedziałam się, że mają tam studenta, który nic innego nie maluje - to jest miłość! Plagiator! ![]() Karaluch sprzedany! frekwencja nie dopisała, ale były dwie gwiazdy i ...nikt z perfumów nie przyszedł - byłam rozczarowana, bo tylko ja pachniałam wyczuwalnie BO FordaCytat:
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;38817205] Czymam ![]() [/QUOTE] Cytat:
Strasznie współczuję Betty, trzymam za nadgarstek ![]() Mursz
|
|
#2031 | |
|
BAN stały
|
Ja jeszcze nie paliłem dzisiaj, i mnie nie ciągnie w sumie (ale gdybym rzucać chciał, to znając życie, drugiego dnia zbierałbym pewnie pety z chodnika)
![]() Cytat:
![]() Reguł nie ma, zazwyczaj jest to słowo/wyrażenie, które przewija się najczęściej wśród barowej dyskusji i zakwalifikowane zostaje do tagów ze względu na swą popularność ![]() --- Jutro 2 godz. korków, od 10:00
|
|
|
|
|
#2032 |
|
Zakorzenienie
|
Justyno - kongratulacje za Karalucha
ad słupy elektryczne - mam do nich słabość od młodości - od pierwszego zobaczenia Telma i Louise oraz z dzieciństwa na wsi ( aż po dziś dzień ) spacer pod skwierczącymi od prądu kablami w upalny dzień jest w tym coś romantycznego - w słupach - jak ktoś lubi urbanistyczne motywy Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-01-24 o 00:45 |
|
|
|
#2033 | |
|
Konto usunięte
|
Aktualne?
![]() Cytat:
![]() 2. Nie wiem czy Ci współczuć czy nie
|
|
|
|
|
#2034 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)na patelnie na odrobinie oliwy podsmazylam male kawaleczki prosciutto, dodalam czoch, suszony pomidor i oliwki, troche bazylii pocietej nie przyprawialam, bo szynka jest bardzo slona a pomidorki daja kwas pewnie mozna ziol dosypac i pieprzu to byla bardziej pasta z oliwa i dodatkami zadnych plywajacych sosow rukola mi wtedy uwiedla i nie dodalam, ale bardzo pasuje
|
|
#2035 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
daj znac jutro co z tą ręką ![]() jestem amsakrycznie śpiąca ale bieganie do wucetu uniemożliwia mi sen - taki przedsmak @ piję jakieś zioła ale chyba nici ze snu - a jutro sprawunki na wsi i mieście - po prostu bueno Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-01-24 o 00:52 |
|
|
|
|
#2036 | ||
|
Zakorzenienie
|
ała
![]() sama sie nawet nie dotykam, bo boli ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:54 ---------- Poprzedni post napisano o 00:50 ---------- Cytat:
ja mialam na stanie twardy ale szafir, to starlam najlepiej na malenkich oczkach ![]() daj znac jak wyszlo ![]() w sumie nie da sie zepsuc, bo mozna manewrowac proporcjami i przyprawami mi najprostsza wersja najbardziej podeszla
|
|
#2037 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przepraszam,ale ciekawi mnie mechanizm działania,bo nie mam pojęcia
|
|
|
|
|
#2038 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. ano ja nie inaczej ale to za malutkiego dzieciaka - liczyłam też mosty ![]() ---------- Dopisano o 00:57 ---------- Poprzedni post napisano o 00:55 ---------- Cytat:
dam, ale to nie jutro - vide moje problemy - zazwyczaj gromadzę składniki i strzelam jak mnie najdzie chcica - spontan |
||
|
|
|
#2039 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;38823360]Aktualne? [/quote]Jak najbardziej Cytat:
![]() --- U mnie jutro spaghetti bolognese (zawsze zastanawia mnie, jak smakuje spaghetti aglio, czy tam olio, w najprostszej wersji, czyli z czosnkiem podsmażonym na oliwie)
|
||
|
|
|
#2040 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kiedys doszlam do perfekcji z paella myslac ze opatentuje a pozniej znalazlam moj idealny sklad w zwyklej mrozonce ![]() musze wiecej czytac ---------- Dopisano o 01:00 ---------- Poprzedni post napisano o 00:58 ---------- lewa
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:35.

dlatemu pytam czy serio

), z nieco niższej półki cenowej 

w PL albo albo we Frankfurcie ktoś mi ukradł prawie nowego addicta z walizki

to czekamy na relacje