Żony, Mamy, Wizażanki - rozgadane koleżanki PM2012 - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-22, 21:07   #151
gawa
Rozeznanie

Dot.: Żony, Mamy, Wizażanki - rozgadane koleżanki PM2012

No nie chwaliłam się wcześniej, ale dostałam wezwanie z CBŚ że mam się wstawić osobiście z dokumentami zakupu ipada i razm z tym ipadem. Co ciekaw kupiłam go w salonie x-kom więc w ogólnopolsce sieciówce. No ale jechać trzeba i stres jej żeby go nie zabezpieczyli mi go jako dowód w sprawie, bo trzy tysiaki pojdzie się je..ć , bo takie sprawy lubią ciągnąć się latami.
gawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-22, 21:15   #152
Malgos_12
Zakorzenienie

Gawa - ale czemu mieli by jako dowód zabezpieczyć? boisz się, że z lewego źródła? no tak ich takie sprawy najbardziej obchodzą, a prawdziwi przestępcy chodzą sobie bezkarnie na wolności ....
Malgos_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-22, 21:22   #153
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość
Gawa - ale czemu mieli by jako dowód zabezpieczyć? boisz się, że z lewego źródła? no tak ich takie sprawy najbardziej obchodzą, a prawdziwi przestępcy chodzą sobie bezkarnie na wolności ....

no jeśli się okaże że pochodzi np z kradzieży czy przemytu(kupujący nic o tym ie wie) to zatrzymają jako dowód rzeczowy i lipa.... Zanim sprawa w sądzie będzie itp to miną miesiące. Nikogo nie interesuje, że masz rachunek- to dowód w sprawie i już. Potem można sobie dochodzić odszkodowań itp a to też trwa
Stary 2013-01-22, 21:22   #154
gawa
Rozeznanie

Gadałam z kumpelą co jest adwokatem i bardzo prawdopodobne że firma która sprowadzała te ipady z usa nie zapłaciła cła. I to juz jest poważne przestępstwo gospodarcze. Takich jak ja mogą być setki. A co najgorsze zamówiłam sobie jakiśczas temu iphona :/ i teraz się dygam czy za jakiś czas historia nie zatoczy koła . Szok że taka poważna firma jak x-kom zamieszana w taką afere. Zrozumiałabym jak bym kupiła go używanego w komisie lub na jakiejś giełdzie, a tu w szanowanym salonie taki numer...
Stary 2013-01-22, 21:29   #155
Malgos_12
Zakorzenienie

O kurcze ... to rzeczywiście nieciekawie, ale życzę pomyślnego rozwiązania sprawy... a ty poważnie mówisz, że ten Ipad kosztował 3tys??? to jakaś masakra z tymi cenami.
Stary 2013-01-22, 21:35   #156
gawa
Rozeznanie

No tak kosztował jak był nowością.. Przekonam się w czwartek. Ale trzymajcie kciuku żeby mi go nie zabrali ...
Stary 2013-01-22, 21:40   #157
Malgos_12
Zakorzenienie

Gawa - pytałam o cenę, bo na polskie warunki jest jednak wysoka... nawet nie wiedziałam, że jest taka różnica... tutaj jednak wszystko jest tańsze, może nie w przeliczeniu na złotówki, ale w porównaniu do zarobków... trzymam kciuki bardzo mocno!

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-01-22, 21:45   #158
gawa
Rozeznanie

No przeliczając na zarobki to ceny w uk czy ir są niższe ale tak faktycznie kwotowo są chyba porównywalne. Jedynie promocje na wyspach są lepsze no i outlety biją na łeb nasze. Ja po osotanim lapku firmy asus obiecalam sobie ze nie kupie już nic podobnego, bo to jakieś g..no, rozleciał się po pół roku. Ja sprawiłam sobie coś apple a tżet dell i mimo że parametry nie dorównują asusom acerom lenowo itd to jakość i przyjemność z korzystania są nieporównywalne.
Stary 2013-01-22, 22:09   #159
Malgos_12
Zakorzenienie

A ja właśnie mam swojego asusa (pierwszego też miałam asusa) i pakard bella i działają super jak dotąd toschiba mojego tż-ta po prawie 6 latach nadal działa (i parametry ma nie najgorsze) jest najbardziej niezniszczalna, ostatnio zaczęło jej brakować pasty na procesorze i przynajmniej rok działa na paście do zębów - nie próbujcie tego na swoich lapkach hahahha Appla nie lubię bo niestety dużo dopłaca się za markę, a poza tym jest mało skorelowany z innymi urządzeniami (chyba, że ktoś ma wszystko tej firmy to już inna historia)... mimo tego że ogólnie to dobry sprzęt, to mnie akurat na to by nikt nie namówił.
Stary 2013-01-22, 22:14   #160
gawa
Rozeznanie

Każdy ma inne doświadczenia, ja spróbowałam tego i tego i wybrałam to co mi bardziej odpowiada po to w końcu tyle marek i modeli aby każdy znalazł coś dla siebie.
Stary 2013-01-22, 22:21   #161
Malgos_12
Zakorzenienie

Gawa - w zupełności się z tobą zgadzam... jednak czasem nawet ten sam model czegoś, jednemu będzie super służył, a inny będzie narzekał.
jednak wiem jedno - już nigdy więcej nie kupię sobie drukarki HP (choć ostatnio też tak mówiłam hahah) ale ostatnim razem prawie wylądowała za oknem, okropnie problemowa, nawet jak nie ma problemu - np potrzebuje tuszu (tylko nie wiem po co), jak coś chciałam zeskanować do kompa... wrrr aż mi się ciśnienie podnosi jak o niej myślę, ale była tania... ehhh

Edytowane przez Malgos_12
Czas edycji: 2013-01-22 o 22:23

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-01-23, 08:29   #162
Viollet87
Zakorzenienie

Gawa, ale jaja z tym x-kom'em... w życiu bym nie pomyślała.

Co do laptopów - mój TŻ od 2 lat używa Della Inspiron, bardzo chwali. Że mój kilkuletni Asus się sypał, to kilka miesięcy temu też kupiłam Della Inspiron, parametrowo prawie takiego samego jak lapek TŻ (a nawet lepszego). I co? I spierdasił się już 2 razy - tak na amen, że musieli mu pół "mózgu" wymieniać reklamowałam go z tytułu ustawy o niezgodności towaru z umową (pierwsza awaria po 10 dniach, druga po 1 dniu od odebraniu z serwisu...) i żądałam wymiany na nowy, ale się nie doczekałam... RTV Euro AGD nie stoi frontem do klienta wkurzyli mnie strasznie, powiedziałam że już nawet baterii u nich nie kupię. Jeśli laptop znowu się spieprzy to pójdę z tym do sądu.

310813
Viollet87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 10:09   #163
mw1986
Raczkowanie

GG do mw1986

Cytat:
Gawa - pytałam o cenę, bo na polskie warunki jest jednak wysoka... nawet nie wiedziałam, że jest taka różnica... tutaj jednak wszystko jest tańsze, może nie w przeliczeniu na złotówki, ale w porównaniu do zarobków... trzymam kciuki bardzo mocno!
Masz racje Malgos. W polsce ceny są identyczne tak jak tutaj w niemczech a zarobki 5 razy mniejsze. Pisze tu o przeciętnym człowieku a co maja powiedziec emerytki które maja 1000zł emerytury. To jest jakis skandal...

http://suwaczki.waszslub.pl/img-2012102700700730.png
mw1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 14:41   #164
monika860902
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mw1986 Pokaż wiadomość
Masz racje Malgos. W polsce ceny są identyczne tak jak tutaj w niemczech a zarobki 5 razy mniejsze. Pisze tu o przeciętnym człowieku a co maja powiedziec emerytki które maja 1000zł emerytury. To jest jakis skandal...
o paliwie nie wspomnę....w ogóle to całe utrzymanie samochodów....jak sobie pomyslę o tym to wrrrrrrr

[img]//www.suwaczki.com/tickers/p19uyx8d6i1d1j97.png[/img]
monika860902 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 16:10   #165
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Viollet87 Pokaż wiadomość
Gawa, ale jaja z tym x-kom'em... w życiu bym nie pomyślała.

Co do laptopów - mój TŻ od 2 lat używa Della Inspiron, bardzo chwali. Że mój kilkuletni Asus się sypał, to kilka miesięcy temu też kupiłam Della Inspiron, parametrowo prawie takiego samego jak lapek TŻ (a nawet lepszego). I co? I spierdasił się już 2 razy - tak na amen, że musieli mu pół "mózgu" wymieniać reklamowałam go z tytułu ustawy o niezgodności towaru z umową (pierwsza awaria po 10 dniach, druga po 1 dniu od odebraniu z serwisu...) i żądałam wymiany na nowy, ale się nie doczekałam... RTV Euro AGD nie stoi frontem do klienta wkurzyli mnie strasznie, powiedziałam że już nawet baterii u nich nie kupię. Jeśli laptop znowu się spieprzy to pójdę z tym do sądu.
no to ładne masz przeboje z tym lapkiem- niech kasę zwracają i już

ja się na tych sprawach nie znam ale małż ma Lenovo - taki na palec. Żaden bajerancki bo mu do pracy potrzebny i kupując patrzył na baterię, wytrzymałość itp.
Ja mam Sony VAIO i jestem mega zadowolona- lekki, zgrabny, bateria długo trzyma no i jest fioletowy

---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ----------

u nas dziś znów cały dzień pada- biało wszędzie a na jezdniach jakaś śliska breja- mało orła nie wywinęłam pod robotą.
Do tego boli mnie kolano- w piątek je wykręciłam jak ze schodów schodziłam i boli do dziś- kurde nie wiem, a jak sobie coś zerwałam....

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-01-23, 17:35   #166
monika860902
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magnusia Pokaż wiadomość
Do tego boli mnie kolano- w piątek je wykręciłam jak ze schodów schodziłam i boli do dziś- kurde nie wiem, a jak sobie coś zerwałam....
na moje idź do lekarza.....z kolanem nie ma żartów

[img]//www.suwaczki.com/tickers/p19uyx8d6i1d1j97.png[/img]
monika860902 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 17:37   #167
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monika860902 Pokaż wiadomość
na moje idź do lekarza.....z kolanem nie ma żartów

no właśnie dojrzewam do tej decyzji.....

ugotowałam sobie gar zupki i wchłonęłam cały talerz- mniam, nie wykluczam dokładki za 20 minut
Stary 2013-01-23, 18:05   #168
justiii87
Zakorzenienie

Witam

Ja od poniedziałku nie wychodzę z domu Podziwiam zimę przez okna
Ja już coraz lepiej się czuję dziś zrobiłam sobie domowe Spa i wysprzątałam całe mieszkanie , a TŻ zrobił mi niespodziankę i wziął sobie dziś urlop i leniuchowaliśmy razem do południa w łóżku uwielbiam takie dni

---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ----------

Cytat:
no właśnie dojrzewam do tej decyzji.....

ugotowałam sobie gar zupki i wchłonęłam cały talerz- mniam, nie wykluczam dokładki za 20 minut
zupka hm... bardzo lubię zupy Moje ulubione zupki to rosołek, pomidorówka, żurek, biały barszcz i czerwony

---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ----------

Cytat:
Napisane przez gawa Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj spędziłam 42 minutyna skrobaniu a raczej kuciu lodu z auta, normalnie szok, a byłam przekonana że to wczorajszy poranek był najgorszy po jutrze jade do CBŚ bo wezwanie dostałam i też jestem lekko wydygana że mi mojego ipada zabiorą bo to o niego chodzi, no i jeszcze dzisiaj dostałam zdjęcie z fotoradaru także niedługo pewnie będę gościem programu "cela"
CBŚ? O kochana niedługo będziemy o Tobie w TV słyszeć

---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ----------

Ja co do sprzętu to się nie wypowiadam bo się kompletnie na tym nie znam dla mnie ważne jest aby tylko chodziło na moje zawołanie jest mi obojętna firma.
justiii87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 18:05   #169
Malgos_12
Zakorzenienie

Hej dziewczynki
Ja wróciłam właśnie z pracy i chyba zaraz pooglądamy sobie jakiś film brak mi pomysłu na resztę wieczoru...
Stary 2013-01-23, 19:36   #170
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Hej dziewczynki
Ja wróciłam właśnie z pracy i chyba zaraz pooglądamy sobie jakiś film brak mi pomysłu na resztę wieczoru...

a ja w domu sama siedzę bo małż wybył na piwo z kolegami zrobiłam sobie oszukane mohito - mniam
Stary 2013-01-23, 21:12   #171
gawa
Rozeznanie

My zamulamy przy wojnie polsko ruskiej, dawno tego nie oglądałam no a film rewelka jak na polske
Stary 2013-01-23, 21:23   #172
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
My zamulamy przy wojnie polsko ruskiej, dawno tego nie oglądałam no a film rewelka jak na polske
a mi ten film jakoś nie podszedł.....
Stary 2013-01-23, 21:23   #173
Malgos_12
Zakorzenienie

Gawa - haha jak mówisz o tym filmie to aż mnie ciarki przechodzą bo takiego badziewia to ja jeszcze w życiu nie oglądałam... wymęczyliśmy do połowy (może)... akurat zupełnie nie moje klimaty i nie znam osoby (no teraz oprócz ciebie), której by się ten film podobał... wciąganie barszczu, wymiotowanie kamieniami... ja chyba zupełnie nie rozumiałam tego filmu i nawet nie wiedziałam czy się śmiać czy co...
a oglądałyście polski film "Dla ciebie i dla ognia"? całkiem niezły, i "Towar" - dwa amatorskie filmy, więc wiadomo funduszy nie było na to wielkich, ale jak któraś ma ochotę zerknąć to polecam.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-01-23, 21:44   #174
gawa
Rozeznanie

No ten film raczej do smiania nie jest, raczej przerysowana patologia i mega dobra gra aktorska głównie szyca i bochosiewicz, roma gąsiorowska też jest tu niezła. To nie jest głupkowata komedia jakiej wszyscy się spodziewają po nazwie. Ale trzeba obejrzec minimum trzy razy żeby zozumieć " co autor miał na myśli"
Stary 2013-01-23, 21:59   #175
Malgos_12
Zakorzenienie

Gawa - jak Szyca lubię, to aż się dziwiliśmy z tż-tem, że zagrał w tym filmie.... o nieeee.... na pewno nie powtórzę mojego błędu i nie oglądnę nawet do końca tego filmu, a co dopiero parę razy. Zupełnie nie dla mnie, zdecydowanie wolę "odmóżdżacze" nawet typu si-fiction
Ja ogólnie nie lubię i rozumiem sztuki nowoczesnej... czasem mam wrażenie, że ci "artyści" myślą, że im bardziej coś skomplikują tym będzie bardziej "wow"... i mówię tu o obrazach, czy rzeźbach (np narządów rozrodczych na krzyżu) itp itd - ja się czasem mam wrażenie, że nie nadaję się do obecnych czasów
Stary 2013-01-23, 22:17   #176
gawa
Rozeznanie

Malgos gadasz dokladnie jak ja kiedy zobaczylam pierwszy raz ten film.
Stary 2013-01-23, 22:24   #177
Malgos_12
Zakorzenienie

Gawa - nie podchodź mnie w ten sposób bo i tak mnie nie przekonasz (straszny uparciuch ze mnie - to był na serio jeden z bardzo niewielu filmów jakie wyłączyłam w połowie i wiedziałam, że do niego nigdy nie wrócę... zresztą po co się mam męczyć.... ale jak chcesz to oglądnij za mnie
Stary 2013-01-24, 01:20   #178
Neave
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez monika860902 Pokaż wiadomość
ta nasza polska służba zdrowia.....po prostu ŻAL!!!!! ja miałam 2 lata temu problemy z kolanem.......tak mnie bolało, że z bólu w nocy ryczałam, ledwo chodziła, a do specjalisty...oczywiście po 2 mies. się dostałam, ogólnie na usg wyszło mi że mam pękniętą łąkotkę i mocne zwyrodnienie kolana....dostałam skier.na kwalifikację do artoskopii.....kiedy po 6 mies. sie dostałam, to lekarz tylko popatrzył na moją nogę (nie zajrzał nawet na zdjęcie usg!!) i powiedział, że nic mi nie ejst....jeszcze przygadał, że ludzie z poważniejszymi problemami przychodzą, a ja taka młoda......wkurzyłam się, wyszłam i do dzisiaj kolano mnie boli-ale chodzę, a do lekarza się nie wybiorę.

co do kolorów...to może powiedz wprost, że Ci się kolory znudziły, może przemalujecie na inny....a jaki bys chciała?? masz coś na oku?
eh, a najlepsze jest to że w przychodni było pusto jak nie wiem to czemu tak odległe terminy normalnie proponują? ja się już nawet boję pytać ile może potrwać zanim wrócę do sprawności...babeczka krio rzuciła mi że trochę mnie jeszcze pomęczą...

pewnie mu powiem, obawiam się tylko że zmiana kolorystyki może być problematyczna myślałam o połączeniu cappuccino+beż albo granat+kremowy... z ciemniejszym nie powinno być źle gorzej z tym jasnym.
mi si marzy remont całego mieszkanka, a zwłaszcza kuchni i łazienki, ale na to brak funduszy niestety...

ja od 5 lat na Toshibie. pierwszą miałam z Lombardu bosko śmigała, pewnie by jeszcze trochę pożyła gdybym nie zrzuciła lapka z komody po przeczytaniu maila od szefowej drugą mam od ciut ponad roku, parametry ok, rozmiar super -13 cali. tylko martwię się o niego bo najpierw się pojawiły problemy z dyskiem (rok temu wyrżnęłam się na lodzie na plecy, potem koleżanka zrzuciła mi plecak z biurka z lapkiemi w wakacje przez szerokość autobusu przeleciał...), a teraz coś mi się mocno grzeje i niestety się wyłącza...

mw - emerytki z 1000zł to mają w sumie dobrze. mój tato dostał rok temu pismo z ZUS że przysługuje mu emerytura w wysokości 100zł!!!

Malgos - takie samo mam zdanie o tym filmie niestety byliśmy na tym z tżtem i sister w kinie. ale Masłowska jakoś nigdy mi nie podchodziła - niby prosta, cichutka myszka, a słownictwo jak z tego filmu (miałam wątpliwą przyjemność ją poznać)
Neave jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-24, 09:58   #179
Malgos_12
Zakorzenienie

Neave - na grzanie się lapka jest sposób, przede wszystkim rozebrać go i wyczyścić i przesmarować procesor taką pastą (można kupić w sklepie - tak jak pisałam jeden nasz laptop śmiga na paście do zębów). U nas doszło do takiej sytuacji, że zaczynał się wyłączać a teraz chodzi bez problemów i ma dobre temperatury i zupełnie się nie grzeje (nawet przy wymagających grach tż-ta), ale dużo kurzu się wyciągnęło i pastę zmieniło.

Ja czekam aż ktoś się wkurzy i wysadzi cały ten ZUS w powietrze.
Stary 2013-01-24, 11:50   #180
kasioonya
Rozeznanie

Dzieńdoberek Właśnie sobie zdałam sprawę, że już od tygodnia siedzę w domu... Oczywiście oprócz poniedziałku, kiedy na szybko odwiedziłam babcie i dziadka z okazji ich dnia. W sumie czuję się już dobrze, tylko ciągle męczy mnie suchy kaszel. Mąż wysyła mnie znów do lekarza, bo mówi, że jeszcze nie słyszał, żebym tak rzęziła ale ja się już do żadnego doktorka nie wybieram, bo nie lubię klimatów przychodniowo-szpitalnych

Cytat:
No nie chwaliłam się wcześniej, ale dostałam wezwanie z CBŚ że mam się wstawić osobiście z dokumentami zakupu ipada i razm z tym ipadem. Co ciekaw kupiłam go w salonie x-kom więc w ogólnopolsce sieciówce. No ale jechać trzeba i stres jej żeby go nie zabezpieczyli mi go jako dowód w sprawie, bo trzy tysiaki pojdzie się je..ć , bo takie sprawy lubią ciągnąć się latami.
Gawa to dziś to "spotkanie? Mam nadzieję, że nie zabiorą Ci Twojego sprzętu i jednak nie będziemy musiały przynosić Ci tego pilniczka w chlebie, jak proponowała magnusia w każdym razie trzymam kciuki, żeby sprawa zakończyła się dla Ciebie szybko i pozytywnie

Cytat:
u nas dziś znów cały dzień pada- biało wszędzie a na jezdniach jakaś śliska breja- mało orła nie wywinęłam pod robotą.
i co - byłaś u lekarza? z tymi kolanami nie ma żartów - lepiej to sprawdzić a stosujesz jakieś maści czy żele łagodzące ten ból?

Cytat:
a co to za zupka taka dobra?

Cytat:
Napisane przez justiii87 Pokaż wiadomość
Witam

Ja od poniedziałku nie wychodzę z domu Podziwiam zimę przez okna
Ja już coraz lepiej się czuję dziś zrobiłam sobie domowe Spa i wysprzątałam całe mieszkanie , a TŻ zrobił mi niespodziankę i wziął sobie dziś urlop i leniuchowaliśmy razem do południa w łóżku uwielbiam takie dni
ale super niespodzianka fajnie, że czujesz się coraz lepiej a do pracki w poniedziałek?

Cytat:
a ja w domu sama siedzę bo małż wybył na piwo z kolegami zrobiłam sobie oszukane mohito - mniam
oszukane?

Cytat:
Napisane przez Neave Pokaż wiadomość
eh, a najlepsze jest to że w przychodni było pusto jak nie wiem to czemu tak odległe terminy normalnie proponują? ja się już nawet boję pytać ile może potrwać zanim wrócę do sprawności...babeczka krio rzuciła mi że trochę mnie jeszcze pomęczą...

pewnie mu powiem, obawiam się tylko że zmiana kolorystyki może być problematyczna myślałam o połączeniu cappuccino+beż albo granat+kremowy... z ciemniejszym nie powinno być źle gorzej z tym jasnym.
mi si marzy remont całego mieszkanka, a zwłaszcza kuchni i łazienki, ale na to brak funduszy niestety...
kurczę, mam nadzieję, że to męczenie szybko przyniesie efekty, a ręka prędko wróci do pełnej sprawności
też się czasami zastanawiam skąd tak odległe te terminy do specjalistów kiedy byłam w czwartek w przychodni, to dowiedziałam się, że moja pani endokrynolog (do której zarejestrowałam się w kwietniu 2012, a wizytę wyznaczono mi na kwiecień 2013) nie ma już kontraktu z tą przychodnią i moje czekanie poszło się bimbać ona jest jedynym endo, który w moim mieście przyjmuje na fundusz - przyjeżdża do nas jeszcze dwóch lekarzy z Wrocka, ale to raz w miesiącu i oczywiście prywatnie... popaprane to wszystko, dlatego ciągle powtarzam, że zdrowie najważniejsze i bardzo współczuję ciężko chorym ludziom, którym przyszło "leczyć się" w naszym kraju choć oczywiście są wkoło też pozytywne przypadki i chyba warto tego się trzymać

co do zmiany kolorów ścian - musiałabym zapytać TŻta, ale wydaje mi się, że jest możliwość przemalowania ciemnej ściany na jaśniejszy kolor tak, żeby ten kolor spod spodu nie przebijał- podejrzewam, że to kwestia jakiegoś specjalnego gruntu albo konkretnego rodzaju farby

ex-Damonowa Aparatka
17.12.2010 - 28.05.2012

Znalazłam Męża: 05.08.2004 r.
Ślubowaliśmy: 07.06.2012 r.

Et si tu n'existais pas
J'essaierais d'inventer l'amour...
kasioonya jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości