![]() |
#811 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXV
Gucia superowy obraz
![]() ![]() gratuluje poszerzania horyzontów w pracy ![]() Choć powiem Ci, że ja u siebie już ledwo daję radę ![]() ![]() ![]() Cytat:
niestety dopadło mnie osłabienie, dziś ledwo przemówiłam, gardło boli okropnie i na dodatek wyruszam z zupełnego zaskoczenia ![]() wczoraj na naszym seminarium dla seniorów były bezpłatne badania no więc przy okazji poszłam zbadać sobie cukier, no i wyszło mi 170 ![]()
![]() |
#812 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Gucia podołasz, podołasz. Samba super ![]() Jak mam wybór, to wolę ciasto pieczone samodzielnie (przez kogoś) niż kupne. |
![]() ![]() |
![]() |
#813 |
Zakorzenienie
|
Z wiadomości co u mnie to jestem padnięta... dzisiaj miałam obserwację w pracy, o której dowiedziałam się wczoraj...
Dzień babci, dziadki czyli w rozjazdach, niestety nie wszystko poszło po naszej myśli... ;/ W niedzielę kolejne egzaminy, a ja nic nie umiem i mam załamkę ![]() A z dobrych wieści to kotka ma zdjęte szwy ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#814 |
Wtajemniczenie
|
cześć
gucia fajny obraz samba no to tylko spokojnie czekać do następnej wizyty marta no ja chyba też będę musiała się wybrać z Dominikiem do okulisty , bo ja teoretycznie noszę i tż też więc pewnie będzie trzeba to skontrolować india no to trzeba to skontrolować , mykaj do lekarza ania20m na jakie stanowisko ? jezu nie da się chodzić po tych chodnikach tyle śniegu , jazda samochodem też masakra Dominik miała bal karnawałowy wczoraj , dałam aparat ale słabo im te zdjęcia wyszły , ale parę jest, był strażakiem i bardzo mu się podobalo, były tańce dzisiaj muszę posprzątać łazienkę , ale tak mi się nie chce, wogóle nie mam siły na nic
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
![]() ![]() |
![]() |
#815 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymam kciuki więc za wizytę u nowego gina! ![]() Cytat:
Co do podwyżki to na razie nie ![]() Cieszę się, że u lekarza ok! Cytat:
![]() ![]() Mam nadzieje, że z oczkami Pata będzie wszystko dobrze! ![]() A już teraz będę pamiętała, że duża wódka to tylko w poniedziałek! Cytat:
![]() ![]() O kasę na razie krzyczeć nie chcę, zobaczymy jak się wszystko potoczy. Doceniają mnie za dotychczasową pracę więc na razie sobie odpuszczę ![]() Ekstremalne warunki mówisz? chciałabym ich widzieć w poniedziałek na tym lodzie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Co do zarobków to na razie na spokojnie do tego podchodzę, tak jak napisałam Iwce jestem doceniana jeśli chodzi o dotychczasowe obowiązki, więc daję im wolną rękę, Nie oczekuję niczego ![]() A czy podołam - niby to wszystko co już robię, tylko zaczyna obejmować większy zakres, więc po prostu mogę się nie wyrabiać, no ale zobaczymy ![]() Mam nadzieje, że u Ciebie w końcu się ockną i dostaniesz podwyżkę! Należy Ci się!!! Sprawdź ten cukier, koniecznie! ![]()
![]() |
#816 |
Zakorzenienie
|
dobry!
Ana to dobrze że kotka sie tak zachowuje ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#817 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#818 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#819 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Brak weny ![]() Marcelinka wczoraj skończyła zastrzyki, dzisiaj idziemy na kontrolę. Jeszcze jej coś furczy, ale mam wrażenie, że to pomiędzy nosem a gardłem, kataru nie ma, kaszlu też nie. Mam nadzieję, że niedługo będziemy mogły wyjść z domu ![]() Wczoraj włączyłam płytę z naszego ślubu, Marcelina jak zaczarowana, nie chciała odejść od komputera ![]() A dzisiaj idąc za ciosem obejrzałam od rana płytę z wesela kuzyna i uryczałam się jak bóbr, ich ślub był tak wzruszający, że ryczę za każdym razem ![]() Samba moim zdaniem to tam dzidzię widać, ale ja się nie znam ![]() Guciu bardzo ładny obraz ![]() Marta ![]() Bzyczko ja też jestem za domowym ciastem. Aczkolwiek jak chcę coś do kawy tylko dla nas dwojga to kupuję dwa kawałki w cukierni(kwadraciki 10x10) po 3,50 i to się bardziej opłaca. |
![]() ![]() |
![]() |
#820 |
Zakorzenienie
|
czesc
wlasnie Tom sie obudzil z garaczka gryyyyy a jeszcze rano szalelismy na sniegu |
![]() ![]() |
![]() |
#821 | |||
Zakorzenienie
|
Sliwenko no jasne, że sambiątko, cozby innego hahah
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() nie ma co rozmyślać jutro idę do niego to zobaczymy czy cos tam rosnie i sie rozwija... jutro juz wg tego terminu z usg powinien być 6 tydz. 5 dzien wiec cos juz powinno byc widac ![]() Mam nadzieje ze lekarz stwierdzi ze z Marcelutka wszystko ok i bedziecie mogly wreszcie isc na polko ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#822 |
Zakorzenienie
|
mały ruch tu dziś
#823 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#824 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#825 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja w sumie u siebie też nie mogę narzekac, ale skoro zwiększyła mi się odpowiedzialność to też wolałabym sobie zagwarantowac wieksze pieniądze na stałe, a nie tylko premie ![]() no i mnie dopadło przeziębienie ![]() ---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ---------- Cytat:
![]() ![]() A jak tam Twoja koleżanka? Moja codziennie mnie "zaskakuje" i niestety wykańcza moją cierpliwość. ![]()
![]() |
#826 |
Zakorzenienie
|
Bzyczko kiedyś wrzuciłaś link do ebooka bajek terapeutycznych pisanych przez studentów jakie wydano na twojej uczelni. Podrzucisz raz jeszcze?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#827 |
Zakorzenienie
|
Bajuś wrzucę w klubie
![]()
![]() |
#828 |
Wtajemniczenie
|
India - nawet nie wiem, jak to podsumować ... wrociłam po świętach i czego się nie dotknęłam było do poprawy, do dzisiaj znajduję niespodzianki. Ale znalazłam sposób, wydzieliłam jej rzeczy tylko do robienia przez nią, ja się nie tykam, powiedziałam jej, że jak ma pytania to ja bardzo chętnie odpowiem ... i niech sobie radzi. Jak przychodzą "zwroty" to kieruję ludzi do niej i w końcu mam czas na swoje obowiązki plus pomagam drugiej dziewczynie, która wróciła po macierzyńskim i musi na nowo poogarniać rzeczy.
Przykro mi, że dalej masz problemy z koleżanką, wiem jakie to jest frustrujące.
#829 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Na stanowisko podinspektora w dziale gospodarowania mieniem komunalnym. Przygotowywałam sie do tej rozmowy 3 dni czytałam o tych pbowiązkach na tym stanowisku. A na rozmowie było 5 osób sekretarz miasta, naczelnik wydziału, kierownik referatu i jeszcze 2 jakieś babki. Jedna z tych babek zadawała pytania, było ich 5. cytowała ustawe i z tej ustawy trzeba bylo opowiedzieć, nie pamiętam już nawet tych pytań takie trudne były. niby czytałam tą ustawe o finansach publicznych ale to przecież nie zapamięta sie szczegółów. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#830 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#831 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#832 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Zaczęliśmy z mężem oglądac serial Granitury. polecam ![]() Laski znowu chodzi mi po głowie wymiana mebli w salonie. nie mogę sobie wybic tej kolekcji http://www.szynaka.pl/system-206-meb...kojowe-115.htm juz jakiś czas temu mi się spodobała ![]()
![]() |
#833 |
Zakorzenienie
|
India bardzo ładne meble.
|
![]() ![]() |
![]() |
#834 |
Zakorzenienie
|
No i zostaję w domu...
![]() ![]()
#835 |
Zakorzenienie
|
India bardzo ładne meble, mam nadzieję że szybko ci przejdzie choróbsko
#836 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() buuu, to lecz się kochana! ![]() Witajcie Wysiadła mi lampa w biurze i mam ciemno.. męczy mnie to przeokropnie - wrrrr! nie znoszę ciemności ! ![]()
![]() |
#837 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#838 |
Zadomowienie
|
Cześć, przeczytałam Was, ale miałam takie zaległości, że już nie pamiętam co mam której odpowiedzieć.
W skrócie torty super, obrazy jeszcze lepsze, a i Scio Twoja to super gada ![]() ![]() Wszystkim choruszkom zyczę zdrówka ![]() No i chyba mamy zażegnaną sytuację ![]() No i co jeszcze do tego wypadku: my też mamy całą chemię zamkniętą w szafce w łazience albo wc. Ale ten płyn akurat był w kuchni i pech chciał, że rączka się oderwała z garnka jak tż odcedzał ziemniaki i zaczęliśmy ratować sytuację, żeby Łucja się nie poparzyła gorącymi kartoflami. A ona wykorzystała sytuację i wyciągnęła ten płyn. No ale już, było minęło. Płynu już dawno w koszu, szafka wysprzątana, oparzenie zagojone. A oczy zwielokrotniły nam się 10-krotnie ![]() U nas taki śnieg, że idziemy na sanki, tylkoi się ogarnę i mieszkanie ![]()
#839 |
Zakorzenienie
|
my dzis idziemy na bilans
![]() jeszcze na obiad cos musze wymyslic i tez weny nie mam ![]() ssr to dobrze ze wszytsko ok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#840 |
Zakorzenienie
|
Cześć Babeczki
![]() Sambuś ![]() Celutka już zdrowa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:32.