Żonki 2009 cz. XXXV - Strona 28 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-22, 20:15   #811
india83
Zakorzenienie

Dot.: Żonki 2009 cz. XXXV

Gucia superowy obraz i wiem, że nieastety zdjęcia nie oddają rzeczywistości, więc jestem sobie w stanie wyobrazic, że na własne oczy jakbym wszystko zoabaczyła to na pewno bym padła z wrażenia mam nadzieję, że w przyszłości jak uzbieram siły na kolejny obraz nie będziesz miała nic przeciwko żeby wasz stał się moją inspiracją

gratuluje poszerzania horyzontów w pracy i życzę wyzszych zarobków,a jeśli chodzi o Ciebie to nawet nie biore pod uwagę, że mogłabys nie podołać

Choć powiem Ci, że ja u siebie już ledwo daję radę ostatnio nie wiem w co ręce włożyć, a tu co chwilę dokładka z czegoś nowego i jeszcze o artykuł mnie ścigają tylko o podwyżce nadal nikt nie pamięta - mimo moich przypomnień

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
Byłam dzisiaj na rozmowie kwalifikacyjnej w urzędzie miasta. Masakra takie pytania zdawali że szok.

---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ----------

Prała któraś z Was suknie ślubną w pralce sama??
Aniu na jakie stanowisko? i np jakie pytania?

niestety dopadło mnie osłabienie, dziś ledwo przemówiłam, gardło boli okropnie i na dodatek wyruszam z zupełnego zaskoczenia

wczoraj na naszym seminarium dla seniorów były bezpłatne badania no więc przy okazji poszłam zbadać sobie cukier, no i wyszło mi 170 no i mam przykazane wybrac sie do przychodni na badania na czczo
Stary 2013-01-22, 20:17   #812
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cześć

Gucia podołasz, podołasz.

Samba super

Jak mam wybór, to wolę ciasto pieczone samodzielnie (przez kogoś) niż kupne.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-22, 23:28   #813
Ana***
Zakorzenienie

Z wiadomości co u mnie to jestem padnięta... dzisiaj miałam obserwację w pracy, o której dowiedziałam się wczoraj...
Dzień babci, dziadki czyli w rozjazdach, niestety nie wszystko poszło po naszej myśli... ;/

W niedzielę kolejne egzaminy, a ja nic nie umiem i mam załamkę

A z dobrych wieści to kotka ma zdjęte szwy dzisiaj byliśmy... wiecie co wyprawia??? jakby się szaleju najadła biega z prędkością błyskawicy szaleje!!!
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 07:46   #814
kasiaher
Wtajemniczenie

cześć
gucia fajny obraz
samba no to tylko spokojnie czekać do następnej wizyty
marta no ja chyba też będę musiała się wybrać z Dominikiem do okulisty , bo ja teoretycznie noszę i tż też więc pewnie będzie trzeba to skontrolować
india no to trzeba to skontrolować , mykaj do lekarza
ania20m na jakie stanowisko ?

jezu nie da się chodzić po tych chodnikach tyle śniegu , jazda samochodem też masakra
Dominik miała bal karnawałowy wczoraj , dałam aparat ale słabo im te zdjęcia wyszły , ale parę jest, był strażakiem i bardzo mu się podobalo, były tańce

dzisiaj muszę posprzątać łazienkę , ale tak mi się nie chce, wogóle nie mam siły na nic
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 08:06   #815
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Obraz jest super
Nie byłam jeszcze u endo, trochę trudno mi się szybko dostać gdzieś na wizytę, dzwoniłam do dobrej lekarki ale najbliższy termin PRYWATNIE na 20 marca. Do gin-endo też pech bo przyjmować będzie dopiero w kwietniu teraz robi jakaś specjalizację i nie przyjmuje pacjentek. Został jeszcze jeden niezbyt dobry lekarz, ale nie ide do niego, bo szkoda kasy. Pod koniec miesiąca idę do nowego gina zobaczymy co mi powie, bo te dodatkowe badania wyszły mi dobrze,więc nie wiem czy nadaję się do leczenia. Musiałabym znów powtórzyć TSH, ale to dopiero po wizycie u nowego gina.
Termin faktycznie zabójczy... i to prywatnie!
Trzymam kciuki więc za wizytę u nowego gina!

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
kochany maz no powiem Ci, ze na zdjeciach to wyglada jak ciekawe i odwazne polaczenie \ pewnie kwestia przyzwyczajenia... mnie wlasciciel niemieckiego mieszkania zmusil do mieszkania w bieli wiec dla mnie to juz w ogole szok jest tyle kolorow ale ladnie

jest podwyzka?? bo samych nowych obowiazkow i braku Guci to my nie chcemy....
cieszę się, że Ci się podoba

Co do podwyżki to na razie nie Ale na razie nawet na to nie liczę. Zobaczymy jak się wszystko potoczy.

Cieszę się, że u lekarza ok!

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
przede wszystkim jeszcze raz gratuluje
po drugie obraz super!!!
po trzecie ja nic nie opijałam - co poniedzialkowe wyjscie z dziewczynami
po czwarte cudownie mi sie z tobą piekło sernik więc nie narzekaj!
po piate super że już lepiej u was i że ciagle przegadujecie temat
no i na koniec oczy Pata - nic profilaktyczna wizyta - my mamy oboje astygmatyzm a moja pediatra jest bardzo skrupulatna więc rodzicow dzieci chorych na oczy wysyła po 2 roku na wizytę profilaktyczną do okulisty
no to lubię! Jak na spowiedzi!

Mam nadzieje, że z oczkami Pata będzie wszystko dobrze!
A już teraz będę pamiętała, że duża wódka to tylko w poniedziałek!

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
Gucia - poszukaj sobie na YT jak studenci na miasteczku na łyżwach jeżdżą bo na chodniku i ulicy sam lód. Student potrafi
Obraz bardzo fajny ale jak dla mnie z tą tapetą to trochu za dużo (ale ja mam białe ściany i nic nie wisi więc wiesz)
Krzycz o kasę!

Taka ciekawostka - nie sypie, w sumie spadło może z 15 cm śniegu, jest kilka stopni mrozu a w gazetach i wiadomościach - ekstremalne warunki pogodowe żeby chociaż wiało, a tu piękna pogoda Ludzie chodzą w strojach narciarskich, z kijkami, a obok nich nastolatki w tenisówkach i oczywiście sino-białe bo jak to zapiąć kurtkę Lans musi być.
widziałam ich! Nie wpadłabym na to
O kasę na razie krzyczeć nie chcę, zobaczymy jak się wszystko potoczy. Doceniają mnie za dotychczasową pracę więc na razie sobie odpuszczę

Ekstremalne warunki mówisz? chciałabym ich widzieć w poniedziałek na tym lodzie A lans? Kochana, przeca to najważniejsze!!!

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
Gucia superowy obraz i wiem, że nieastety zdjęcia nie oddają rzeczywistości, więc jestem sobie w stanie wyobrazic, że na własne oczy jakbym wszystko zoabaczyła to na pewno bym padła z wrażenia mam nadzieję, że w przyszłości jak uzbieram siły na kolejny obraz nie będziesz miała nic przeciwko żeby wasz stał się moją inspiracją

gratuluje poszerzania horyzontów w pracy i życzę wyzszych zarobków,a jeśli chodzi o Ciebie to nawet nie biore pod uwagę, że mogłabys nie podołać

Choć powiem Ci, że ja u siebie już ledwo daję radę ostatnio nie wiem w co ręce włożyć, a tu co chwilę dokładka z czegoś nowego i jeszcze o artykuł mnie ścigają tylko o podwyżce nadal nikt nie pamięta - mimo moich przypomnień

niestety dopadło mnie osłabienie, dziś ledwo przemówiłam, gardło boli okropnie i na dodatek wyruszam z zupełnego zaskoczenia

wczoraj na naszym seminarium dla seniorów były bezpłatne badania no więc przy okazji poszłam zbadać sobie cukier, no i wyszło mi 170 no i mam przykazane wybrac sie do przychodni na badania na czczo
A maluj i to koniecznie!!!! Jestem ciekawa Twojego kolejnego obrazu!
Co do zarobków to na razie na spokojnie do tego podchodzę, tak jak napisałam Iwce jestem doceniana jeśli chodzi o dotychczasowe obowiązki, więc daję im wolną rękę, Nie oczekuję niczego
A czy podołam - niby to wszystko co już robię, tylko zaczyna obejmować większy zakres, więc po prostu mogę się nie wyrabiać, no ale zobaczymy Cieszę się, że dają mi możliwość rozwoju

Mam nadzieje, że u Ciebie w końcu się ockną i dostaniesz podwyżkę! Należy Ci się!!!

Sprawdź ten cukier, koniecznie!

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 08:41   #816
bzyczka1
Zakorzenienie

dobry!

Ana to dobrze że kotka sie tak zachowuje Tylko ciekawa jestem dlaczego miała zwykłe szwy zakładane a nie rozpuszczalne...:rolleyes : jak ja bym miała iść ze swoją kotką na ściąganie szwów to by wet widząc nas zamykał drzwi przy podawaniu znieczulenia podrapała mnie, moją mamę, żonę weta i weta a na koniec zwiała do kanciapki z lekami

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 09:56   #817
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-01-23, 10:00   #818
celi25
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
wrocilam od lekarza... wszystkie wyniki krwi super... pani powiedziala ze az za dobre na ciaze? nie wiem co to mialo znaczyc.... jak wyniki moga byc za dobre :P no ale oczywiscie tsh mi juz skoczylo... mialam 1,06 w listopadzie, a teraz juz 2,86... musze zwiekszyc przyjmowana dawke... poza tym to nasiedzialam sie ze szok wsrod zarazkow i ledwie tam dojechalam tyle sniegu wszedzie...
samba jeszcze nie miałam okazji pogratulować małej kropki w brzuchu to zakładanie wątku chyba rzeczywiście przynosi szczęście

celi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 10:25   #819
ktosia86
Zakorzenienie

Cześć

Brak weny
Marcelinka wczoraj skończyła zastrzyki, dzisiaj idziemy na kontrolę. Jeszcze jej coś furczy, ale mam wrażenie, że to pomiędzy nosem a gardłem, kataru nie ma, kaszlu też nie. Mam nadzieję, że niedługo będziemy mogły wyjść z domu
Wczoraj włączyłam płytę z naszego ślubu, Marcelina jak zaczarowana, nie chciała odejść od komputera Jeszcze nie widziałam, żeby cokolwiek w tv czy na kompie tak ją zainteresowało i to przede wszystkim na tak długo.
A dzisiaj idąc za ciosem obejrzałam od rana płytę z wesela kuzyna i uryczałam się jak bóbr, ich ślub był tak wzruszający, że ryczę za każdym razem

Samba moim zdaniem to tam dzidzię widać, ale ja się nie znam

Guciu bardzo ładny obraz

Marta za oczka Pata!

Bzyczko ja też jestem za domowym ciastem. Aczkolwiek jak chcę coś do kawy tylko dla nas dwojga to kupuję dwa kawałki w cukierni(kwadraciki 10x10) po 3,50 i to się bardziej opłaca.
Stary 2013-01-23, 13:48   #820
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

czesc

wlasnie Tom sie obudzil z garaczka gryyyyy
a jeszcze rano szalelismy na sniegu
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 14:24   #821
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Sliwenko no jasne, że sambiątko, cozby innego hahah

Cytat:
Napisane przez celi25 Pokaż wiadomość
samba jeszcze nie miałam okazji pogratulować małej kropki w brzuchu to zakładanie wątku chyba rzeczywiście przynosi szczęście
noooo... dlatego nastepny ty zakladasz

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Cześć

Brak weny
Marcelinka wczoraj skończyła zastrzyki, dzisiaj idziemy na kontrolę. Jeszcze jej coś furczy, ale mam wrażenie, że to pomiędzy nosem a gardłem, kataru nie ma, kaszlu też nie. Mam nadzieję, że niedługo będziemy mogły wyjść z domu
Wczoraj włączyłam płytę z naszego ślubu, Marcelina jak zaczarowana, nie chciała odejść od komputera Jeszcze nie widziałam, żeby cokolwiek w tv czy na kompie tak ją zainteresowało i to przede wszystkim na tak długo.
A dzisiaj idąc za ciosem obejrzałam od rana płytę z wesela kuzyna i uryczałam się jak bóbr, ich ślub był tak wzruszający, że ryczę za każdym razem

Samba moim zdaniem to tam dzidzię widać, ale ja się nie znam

Guciu bardzo ładny obraz

Marta za oczka Pata!

Bzyczko ja też jestem za domowym ciastem. Aczkolwiek jak chcę coś do kawy tylko dla nas dwojga to kupuję dwa kawałki w cukierni(kwadraciki 10x10) po 3,50 i to się bardziej opłaca.
no wlaśnie po mojemu też by tak było, ale doktor powiedział, że to jeszcze bardzo młoda ciąża bo wyliczył, że 6 tydzień a usg pokazało 5 tydz. 3 dzien i że na razie jest tylko ciałko żółte i pęcherzyk, nie ma zarodka i serduszka... a dopiero w domu jak wyciągłam zdjęcie dopatrzyliśmy się z mezem tego "czegos" poniżej ciałka żółtego i nie wiem czy to tylko jakieś szmery czy rzeczywiście coś tam jest... ale z drugiej strony lekarz powinien też to zobaczyć... wczoraj się nawet śmialiśmy z mężem, że może to drugie ciałko żółte i będą bliźniaki nie pogniewałabym się, chociaż w rodzinie nie było takich przypadków no ale nie znam się, myślałam, że może coś podpowiedzie, bo lepiej wiecie jak to po kolei wszystko powinno wygladac
nie ma co rozmyślać jutro idę do niego to zobaczymy czy cos tam rosnie i sie rozwija... jutro juz wg tego terminu z usg powinien być 6 tydz. 5 dzien wiec cos juz powinno byc widac

Mam nadzieje ze lekarz stwierdzi ze z Marcelutka wszystko ok i bedziecie mogly wreszcie isc na polko

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
czesc

oj... mam nadzieje ze to nic groznego
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 16:16   #822
śliweńka
Zakorzenienie

mały ruch tu dziś

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 16:58   #823
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2013-01-23, 17:27   #824
iwka28
Wtajemniczenie

Cytat:

India - bo łatwiej obiecać niż na papier przelać Ja ciągle czekam na swoją rozmowę, a tu ciągle kogoś nie ma Chyba drzwi dechami zabiję i powiem, że nikt nie wyjdzie aż nie dostanę co mi obiecali

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Z wiadomości co u mnie to jestem padnięta... dzisiaj miałam obserwację w pracy, o której dowiedziałam się wczoraj...
Dzień babci, dziadki czyli w rozjazdach, niestety nie wszystko poszło po naszej myśli... ;/

W niedzielę kolejne egzaminy, a ja nic nie umiem i mam załamkę

A z dobrych wieści to kotka ma zdjęte szwy dzisiaj byliśmy... wiecie co wyprawia??? jakby się szaleju najadła biega z prędkością błyskawicy szaleje!!!
Widzisz - a tak się martwiłaś

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Termin faktycznie zabójczy... i to prywatnie!
Trzymam kciuki więc za wizytę u nowego gina!

cieszę się, że Ci się podoba

Co do podwyżki to na razie nie Ale na razie nawet na to nie liczę. Zobaczymy jak się wszystko potoczy.

Cieszę się, że u lekarza ok!
no to lubię! Jak na spowiedzi!

Mam nadzieje, że z oczkami Pata będzie wszystko dobrze!
A już teraz będę pamiętała, że duża wódka to tylko w poniedziałek!

O kasę na razie krzyczeć nie chcę, zobaczymy jak się wszystko potoczy. Doceniają mnie za dotychczasową pracę więc na razie sobie odpuszczę

Ekstremalne warunki mówisz? chciałabym ich widzieć w poniedziałek na tym lodzie A lans? Kochana, przeca to najważniejsze!!!

Co do zarobków to na razie na spokojnie do tego podchodzę, tak jak napisałam Iwce jestem doceniana jeśli chodzi o dotychczasowe obowiązki, więc daję im wolną rękę, Nie oczekuję niczego
A czy podołam - niby to wszystko co już robię, tylko zaczyna obejmować większy zakres, więc po prostu mogę się nie wyrabiać, no ale zobaczymy Cieszę się, że dają mi możliwość rozwoju

Mam nadzieje, że u Ciebie w końcu się ockną i dostaniesz podwyżkę! Należy Ci się!!!

Gucia - za moich czasów próbowaliśmy na sankach zjeżdżać ze schodów wejściowych do akademika (wcześniej usypaliśmy "górkę" ze śniegu) i obowiązkowa bitwa na śnieżki między akademikami. Na łyżwach nikt nie jeździł.

Never regret something that once made you smile
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 18:23   #825
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
T

Najważniejsze, że robi się to co się lubi a no i jak cały czas czujesz się doceniana to też miłe.
Ja w sumie u siebie też nie mogę narzekac, ale skoro zwiększyła mi się odpowiedzialność to też wolałabym sobie zagwarantowac wieksze pieniądze na stałe, a nie tylko premie ale jak widać na to nie mam już wielkiego wpływu

no i mnie dopadło przeziębienie ledwo żyję... nos i gardło zawalone. a jutro czeka mnie poprowadzenie imprezki na 200 osób, obym nie straciła głosu

---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ----------

Cytat:
India - bo łatwiej obiecać niż na papier przelać Ja ciągle czekam na swoją rozmowę, a tu ciągle kogoś nie ma Chyba drzwi dechami zabiję i powiem, że nikt nie wyjdzie aż nie dostanę co mi obiecali

.
Wiesz, ale jestem z siebie dumna, że powiedziałam jakie mam odczucia i w sumie oczekiwania, a co oni dalej z tym zrobia to juz nie wiem cały czas czekam... I dlatego, że nic do tej pory się w mojej sprawie nie zmieniło nawet chciałam wrócić do rozmowy tuż po nowym roku, ale jednak stwierdziłam, że kolejny raz sobie odpuszczę (to trochę uderzające w moją dumę) No może to trochę głupie, ale... mam tylko nadzieję, że mi motywacja do pracy nie spadnie
A jak tam Twoja koleżanka? Moja codziennie mnie "zaskakuje" i niestety wykańcza moją cierpliwość.
Stary 2013-01-23, 18:27   #826
baja_86
Zakorzenienie

Bzyczko kiedyś wrzuciłaś link do ebooka bajek terapeutycznych pisanych przez studentów jakie wydano na twojej uczelni. Podrzucisz raz jeszcze?
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 19:15   #827
bzyczka1
Zakorzenienie

Bajuś wrzucę w klubie

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 19:17   #828
iwka28
Wtajemniczenie

India - nawet nie wiem, jak to podsumować ... wrociłam po świętach i czego się nie dotknęłam było do poprawy, do dzisiaj znajduję niespodzianki. Ale znalazłam sposób, wydzieliłam jej rzeczy tylko do robienia przez nią, ja się nie tykam, powiedziałam jej, że jak ma pytania to ja bardzo chętnie odpowiem ... i niech sobie radzi. Jak przychodzą "zwroty" to kieruję ludzi do niej i w końcu mam czas na swoje obowiązki plus pomagam drugiej dziewczynie, która wróciła po macierzyńskim i musi na nowo poogarniać rzeczy.
Przykro mi, że dalej masz problemy z koleżanką, wiem jakie to jest frustrujące.

Stary 2013-01-23, 19:26   #829
ania20m
Wtajemniczenie

Cytat:

Ania - a z czego ta suknia? Z koronkami albo aplikacjami? bo jak tak, to szkoda niszczyć, a jak nie to zawsze możesz wyprać na najniższej tem. i w jakimś delikatnym programie. Jak leżała od ślubu to pasowało by dół zaprać, zwłaszcza jak jakimś błotem albo trawą przybrudzona.
.
Ma naszyte troche koronki z koralikami. chciałam ją sprzedać ale szkoda mi 150zł na pralnie wydać.

Cytat:
Na stanowisko podinspektora w dziale gospodarowania mieniem komunalnym. Przygotowywałam sie do tej rozmowy 3 dni czytałam o tych pbowiązkach na tym stanowisku. A na rozmowie było 5 osób sekretarz miasta, naczelnik wydziału, kierownik referatu i jeszcze 2 jakieś babki. Jedna z tych babek zadawała pytania, było ich 5. cytowała ustawe i z tej ustawy trzeba bylo opowiedzieć, nie pamiętam już nawet tych pytań takie trudne były. niby czytałam tą ustawe o finansach publicznych ale to przecież nie zapamięta sie szczegółów.

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 19:40   #830
iwka28
Wtajemniczenie

Cytat:
Ma naszyte troche koronki z koralikami. chciałam ją sprzedać ale szkoda mi 150zł na pralnie wydać.

Na stanowisko podinspektora w dziale gospodarowania mieniem komunalnym. Przygotowywałam sie do tej rozmowy 3 dni czytałam o tych pbowiązkach na tym stanowisku. A na rozmowie było 5 osób sekretarz miasta, naczelnik wydziału, kierownik referatu i jeszcze 2 jakieś babki. Jedna z tych babek zadawała pytania, było ich 5. cytowała ustawe i z tej ustawy trzeba bylo opowiedzieć, nie pamiętam już nawet tych pytań takie trudne były. niby czytałam tą ustawe o finansach publicznych ale to przecież nie zapamięta sie szczegółów.
Ania - to wrzuć ją do pralki, możesz wcześniej zaprać najbrudniejszy dół, daj delikatny program i min. wirowanie.

Stary 2013-01-23, 20:05   #831
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Witam

Stary 2013-01-23, 20:19   #832
india83
Zakorzenienie

Cytat:
India - nawet nie wiem, jak to podsumować ... wrociłam po świętach i czego się nie dotknęłam było do poprawy, do dzisiaj znajduję niespodzianki. Ale znalazłam sposób, wydzieliłam jej rzeczy tylko do robienia przez nią, ja się nie tykam, powiedziałam jej, że jak ma pytania to ja bardzo chętnie odpowiem ... i niech sobie radzi. Jak przychodzą "zwroty" to kieruję ludzi do niej i w końcu mam czas na swoje obowiązki plus pomagam drugiej dziewczynie, która wróciła po macierzyńskim i musi na nowo poogarniać rzeczy.
Przykro mi, że dalej masz problemy z koleżanką, wiem jakie to jest frustrujące.
oo dobrze, że znalazłaś takie rozwiązanie u mnie niestety tak się nie da. Ale już ćwiczę oddechy

Cytat:

Ania, a może wcale nie poszło źle? Nie wiem jak inni odpowiadali. a kiedy wyniki i ile etapów trzeba przejsc?

Zaczęliśmy z mężem oglądac serial Granitury. polecam

Laski znowu chodzi mi po głowie wymiana mebli w salonie. nie mogę sobie wybic tej kolekcji http://www.szynaka.pl/system-206-meb...kojowe-115.htm
juz jakiś czas temu mi się spodobała no ale właśnie wymiana mebli wiązałaby się z małym bałaganem w salonie, bo rzeba jeszcze przeniesc scianke tv. Tz juz prawie dał sie przekonać
Stary 2013-01-23, 20:30   #833
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

India bardzo ładne meble.

Stary 2013-01-24, 05:41   #834
india83
Zakorzenienie

No i zostaję w domu... choroba zwyciężyła
Stary 2013-01-24, 07:18   #835
śliweńka
Zakorzenienie

India bardzo ładne meble, mam nadzieję że szybko ci przejdzie choróbsko

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-24, 08:01   #836
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
czesc

a jak dzisiaj? lepiej już?

Cytat:
Gucia - za moich czasów próbowaliśmy na sankach zjeżdżać ze schodów wejściowych do akademika (wcześniej usypaliśmy "górkę" ze śniegu) i obowiązkowa bitwa na śnieżki między akademikami. Na łyżwach nikt nie jeździł.
buhaha! Też nieźle!

Cytat:
Laski znowu chodzi mi po głowie wymiana mebli w salonie. nie mogę sobie wybic tej kolekcji http://www.szynaka.pl/system-206-meb...kojowe-115.htm
juz jakiś czas temu mi się spodobała no ale właśnie wymiana mebli wiązałaby się z małym bałaganem w salonie, bo rzeba jeszcze przeniesc scianke tv. Tz juz prawie dał sie przekonać
bardzo ładne To kiedy remoncik??

Cytat:
No i zostaję w domu... choroba zwyciężyła
buuu, to lecz się kochana!

Witajcie

Wysiadła mi lampa w biurze i mam ciemno.. męczy mnie to przeokropnie - wrrrr! nie znoszę ciemności !

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-24, 08:12   #837
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-01-24, 08:46   #838
SSR
Zadomowienie

GG do SSR

Cześć, przeczytałam Was, ale miałam takie zaległości, że już nie pamiętam co mam której odpowiedzieć.
W skrócie torty super, obrazy jeszcze lepsze, a i Scio Twoja to super gada Gdzie tam moja, 3 miechy starsza a ani 1/50 tego nie wypowie
Wszystkim choruszkom zyczę zdrówka

No i chyba mamy zażegnaną sytuację Wczoraj byliśmy na kontroli i wszystko ok. Śladu prawie nie ma po oparzeniu, jednak ten silol działa cuda. Jeszcze w poniedziałek obudziła się z takimi czerwonymi licami, że myslałam, iż coś jest nie tak, albo coś postępuje, albo ją choroba bierze. Ale w końcu doszliśmy do tego, że ogórki konserwowe ją uczuliły, a i nawet sama gorczyca, bo wyczytałma że alergegn i trzeba podawać na opakowaniu jak jest w składzie.
No i co jeszcze do tego wypadku: my też mamy całą chemię zamkniętą w szafce w łazience albo wc. Ale ten płyn akurat był w kuchni i pech chciał, że rączka się oderwała z garnka jak tż odcedzał ziemniaki i zaczęliśmy ratować sytuację, żeby Łucja się nie poparzyła gorącymi kartoflami. A ona wykorzystała sytuację i wyciągnęła ten płyn. No ale już, było minęło. Płynu już dawno w koszu, szafka wysprzątana, oparzenie zagojone. A oczy zwielokrotniły nam się 10-krotnie I niestety takei sytuacje się zdarzają, ale i też uczą. Widzę po tż, że kiedyś coś zlewał a teraz strasznie Ł. pilnuje.

U nas taki śnieg, że idziemy na sanki, tylkoi się ogarnę i mieszkanie

23.11 2006 r.
03.10.2009 r.
08.03.2011 r.
SSR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-24, 09:08   #839
kliwia
Zakorzenienie

my dzis idziemy na bilans hihih troche mi sie nie chce.

jeszcze na obiad cos musze wymyslic i tez weny nie mam

ssr to dobrze ze wszytsko ok
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-24, 09:10   #840
ktosia86
Zakorzenienie

Cześć Babeczki

Sambuś

Celutka już zdrowa Teraz tylko musimy odbudować jej odporność po antybiotykach. Powoli też możemy wychodzić na dwór, ale ostrożnie, nie między ludzi, bo jednak tych wirusów krąży jeszcze mnóstwo, ale to i tak ogromny postęp
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości