|
|
#2041 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XLVII
Nie, ręcznie trzeba wklepać (ktoś, kto zakłada nowy wątek, albo moderator, ma opcję "edytuj tagi" u dołu strony)
![]() Reeejcz! Cytat:
|
|
|
|
|
#2042 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie mów że z Frosty? dawno już nie jadłam - ale na razie akcja odgruzowanie zamrażalnika a mam 116 litrów zapełnione po brzeg---------- Dopisano o 01:03 ---------- Poprzedni post napisano o 01:02 ---------- ufff - a my znów jesteśmy an stronie 69 - jak ten czas leci Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-01-24 o 01:07 |
|
|
|
|
#2043 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w kazdym razie u mnie tylko krewety mrozone trafialy, reszta swiezutka o to chodzi, pomidorki drobno pociachac i oliwki tylko czarne uwazam ![]() jeszcze od chuopa musze wyciagnac przepis na chorizo z cieciorka ![]() bo ciasta robi wylacznie Nigelli
|
|
#2044 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2045 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2046 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2047 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2048 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ostre bo robione po paru piwach ![]() dzis sie skusilam na Goralki mleczne, fuj przeslodzone, nie da sie zjesc nawet pol ![]() ale ciacha od cukrzyka to troche inna sprawa kazdy wegiel odmierzony ![]() a i tak za miesiac bedzie mnie katowal swiezymi sokami sokowirowke pod chujka znalazl ![]() Cytat:
|
|
#2049 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. 3. no niby tak, ale ja preferuję wytrawne smaki 4. ale w sumie boy-on-boy action mnie się podoba czemuś ![]()
|
|
|
|
|
#2050 | |||
|
BAN stały
|
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;38823487]1. To zapraszam
[/quote]Paliłem we oknie, mróz zelżał (a niby od jutra atak taki straszliwy ma być) ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() --- Dobranoc |
|||
|
|
|
#2051 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2052 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
![]() Ogólnie firma jest super, jak pracowałam w innym dziale i skończyła mi się umowa, robiłam wszystko, żeby w tej firmie zostać. Nie podejrzewałam, że w innych działach może być tak... No ale nic to, świeża i wypoczeta po 4 godzinach snu, zaczynam kolejny dzień kieratu ![]() Nie umiem nowego telefonu... Piszę i piszę ten post. Miłego dnia
|
|
#2053 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2054 |
|
BAN stały
|
Czeci?!
|
|
|
|
#2055 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() To już nie modne Cytat:
Betty jak nadgarstek?
|
|
#2056 |
|
Piers do przodu
|
|
#2057 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam sporo znajomych w korpo ale wszyscy mają rejestrowany elektronicznie czas pracy i ściśle kontrolowaną ilość nadgodzin, które są oddawane lub wypłacane U Was tak nie ma, czy jakoś to obchodzą? Cytat:
![]() Cytat:
Ja również ![]() ostatni dzień "chorobowego", jutro do roboty, dobrze że jutro już piątek
|
|||
|
|
|
#2058 | ||
|
perfumowy zawrót głowy
|
![]() nie wkleję, że macham znad kawy z maszyny, bo kawa do maszyny się skończyła i piję fuu rozpuszczalkę rano skończyłam antybiotyk... masakra, jest niewiele lepiej, serio mam dość tych zatok idę w weekend wygrzać się do sauny co do addicta, wkurzyła mnie ta kradzież, już nie tyle chodzi o to, że 200zl poszło się iebać, mam wku.... bo na tych delegacjach ciągle straty mam, ale najgorzej wkurza mnie sam fakt, że ktoś mi grzebał w walizce nic to, muszę zapolować na kolejnego, ale o te w starej wersji coraz trudniej... Cytat:
no szkoda, a pochwal się jakie gwiazdy? jak nie tu, to pisz w ploteczkach w Tró ![]() Cytat:
|
|
#2059 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2060 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
|
|
|
|
#2061 | ||||||
|
Panaroja
|
Znad czerwonej herbatki z malutkim patykiem
![]() ![]() Cytat:
to było tylko stłuczenie , tydzień unieruchomienia na desce i cześć . normalnie cherbate dla samobójcuf oficjalnie sprzedawają a do pracy sobie kupie - jak mi sie skończy aktualana zwykła czerwona - czerwonego earl greya z płatkami róży , ależ to musi być ohydka , czerwony earl grey sam z siebie jest syfny , a z różą Cytat:
sądze , że dostanie ostrej wysypki skunks jeden i spuchnie na ryju Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() 2.ten karaluch był straszny - wspaniały ale dla mnie karaluch to zuo i trauma ![]() musisz następny wernisaż prędko robić Cytat:
Odpollizowali żel Palomy wanilia z Madagaskaru
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||
|
|
|
#2062 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Betty wklejała czyjeś rozterki odnośnie arabskiej piosenki ze słowami "yalla yalla yalla yalla eee", znalazłam ją KLIK
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2013-01-24 o 12:58 |
|
|
|
|
#2063 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2064 |
|
Zakorzenienie
|
Starałam się nadrobić co nie co (średnio sie udało):
TRU: Gratulacje z powodu pracy! SZATĄ: odnośnie baz: - najlepsza baza jaka kiedykolwiek miałam jest TooFaced Eye Shadow Inshurance (cena zabójcza), nastepna w kolejce jest PaintPot Mac (ochre – cielisty cena tez zabójcza), - Joko i Inglot – dla mnie okazały się porankowe, Inglot się wałkuje a Joko po miesiecu była twarda jak pomadka do ust i na dodatek ciagnaca się a nie kremowa, - w miare OK wg. mnie sa: baza z Catrice, cienie w kremie z Catrice, cienie w kredce NYX Jumbo, JUSTYNKO: Autoportret fantastyczny (pędzelki wymiatają). SZATĄ, RACHEL, SPOO, PINIA, RED, EWUŚ: Fajnie ze ktoś mnie rozumie w moim wqurfie AGNES: A niech temu kradziejowi ten addict w postaci wysypki wyjdzie ![]() MURSZ: ----------------- Fitam! Kawy dziś nie było wstałam dziś z rana o 11 (rana wg mojej sis). Śniadanie zjedzone ![]() I chciałam coś napisać ale jak to mam w standardzie po nadrobieniu zapomniałam co.
|
#2065 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2066 |
|
Nindżopesz
|
Agnes, ale chamstwo i prostactwo
A moze po prostu nie mozna przewozic takich ilosci plynu? Mursz, wspolczuje Ci strasznie Betty, jak nadgarstek? |
|
|
|
#2067 | ||||
|
BAN stały
|
Znad fanty
Cytat:
Cytat:
No właśnie, jakim prawem masz jeszcze takie uprawnienia? ![]() Ty mnie rozumiesz, wiem Dzisiaj miałem ochotę strzelić go w łeb czymś ciężkim (nie omieszkałem powiedzieć o tym jego mamie, która ochoczo przystała na tę formę pedagogicznej dyscypliny), znowu nie umiał odmiany haben i sein, a proszę się o to od dwóch miesięcy chyba ![]() Cytat:
![]() --- Nie mam oregano, wrrr! ---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- [1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;38830246]1. Ile kasujesz za godzinę? [/quote]Wystarczająco dużo ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#2068 |
|
Piers do przodu
|
Słucham sobie półlegalnie (na jedną słuchawkę) już drugiego albumu Linkin Park
|
#2069 |
|
Zakorzenienie
|
tak an szybko pewnie nikt nei odpowie - czy olej kokosowy z BU różni sie czymś od tego Efavit z Allegra?
|
|
|
|
#2070 |
|
BAN stały
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:12.

dawno już nie jadłam - ale na razie akcja odgruzowanie zamrażalnika a mam 116 litrów zapełnione po brzeg