|
|
#961 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Facet prawiczek
Cytat:
A teraz przekładając to na kobietę, wolę nawet nie myśleć jakie było by oburzenie i hejt gdyby nie daj Boże, jakiś facet napisał gdzieś, że ma wątpliwości czy wiązać się z kobietą która w wieku 30 lat nie uprawiała nigdy seksu, to jest takie niezrównoważone przecież, pewnie jakaś psychiczna babka to jest. Już widzę posty typuJakie to traktowanie kobiety przedmiotowe. Kup sobie sztuczną ci*kę lepiej. A jest wręcz przeciwnie, kobieta z dziewictwem jest bardzo pożądana, żeby to widziałem ostatnio aukcję na której jakaś 40-latka sprzedawała dziewictwo, ceny niemal kosmiczne. Ale to już tak odbiegając od tematu. Cytat:
Stereotyp o tym że faceci myślą wyłącznie o seksie, został już wiele razy obalony, na prawdę nie jest to dla faceta najważniejsza rzecz na świecie. Co więcej są miliony przykładów facetów którzy nigdy nie uprawiali seksu, robić tego nie będą a nawet nie zaspokajają się seksualnie w żaden sposób. Mowa oczywiście o księżach. Tutaj głęboki dekolt czy machanie dupą nic nie zdziała, facet będzie jak skała. Czyli oni też są psychiczni? Edytowane przez IMOPan Czas edycji: 2013-01-23 o 17:16 |
||
|
|
|
|
#962 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ---------- Cytat:
Zdziwiłbyś się jak wielu wielu facetów idzie do seminarium już po swoim pierwszym razie, również przy problemach psychicznych (jakby bóg miał ich uzdrowić) i jak wielu homoseksualistów jest wśród nich.
|
|
|
|
#963 |
|
Zakorzenienie
|
czyli wychodzi na to że facet prawiczek musi udawać takiego co to już ma seks za sobą bo inaczej kobieta weźmie go za chorego psychicznie czy jakiegoś innego wariata
|
|
|
|
|
#964 | |
|
Zakorzenienie
|
idź dziecko nudzić się gdzie indziej.
|
|
|
|
#965 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Raz w życiu miałem dziewczynę przez miesiąc gdy miałem ok. 20 lat. Do niczego nie doszło. Uznałem karierę za ważniejszy aspekt życia od 10 lat z nikim nie żyję i bardzo dobrze mi z tym. Nie wyobrażam sobie życia z kimś kto będzie mi dyktował jak mam żyć. Niezależność to słowo klucz. Aha, nie uważam się za geja ani za osobę chorą psychicznie, serio. Jak jest jakaś ładna dziewczyna, potrafię zawiesić oko ale nic po za tym. Cytat:
Dokładnie.Aha, zapomniałeś napisać o geju. Edytowane przez IMOPan Czas edycji: 2013-01-23 o 18:10 |
|||
|
|
|
|
#966 |
|
BAN stały
|
Tez tak myślę że single dużo nie tracą.
|
|
|
|
|
#967 | |
|
Zakorzenienie
|
Jak już odpisujesz - sprawdzaj płeć.
Nie zamierzam dalej dyskutować, bo jak dla mnie jesteście kolejnymi trollami próbującymi zrobić szum. My swoje, wy swoje, przekręcacie nasze słowa i najlepiej wyzwać.
|
|
|
|
#968 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cóż, kobiety zawsze widzą lepiej na temat seksualności faceta, lepiej nawet niż sam facet wie o sobie ![]() P.S Po za nieumyślnym przekręceniem płci, nigdzie cię nie obraziłem, jeżeli jednak tak się poczułaś to nie było to moim celem |
|
|
|
|
|
#969 |
|
Przyczajenie
|
Witamy w XXI wieku gdzie o wartości człowieka decyduje tak prozaiczna czynność jak wkładanie i wyjmowanie pewnego podłuznego przedmiotu do pewnego otworu. Gratulacje.
PS. Bardzo prosze Sz. P. moderatorke o przepuszczenie mojej wypowiedzi mimo iż prezentuje ona (wypowiedz) punkt widzenia odmienny od większości tutaj. |
|
|
|
|
#970 |
|
Raczkowanie
|
nikt tu cie nie obrazil, nikt nie zmienia twojego zdania, nikt nie trolluje...
facet napisal swoje zdanie, ktore jest jak najbardziej odpowiednie do tego, co ty piszesz przeciez kobiety wszystko wiedza lepiej... tak, faceci wola miec kobiete, ktora jest dziewica niz taka, ktora miala juz z 10... a jesli facet nie mial kobiety, to wcale nie oznacza, ze jest wyrzutkiem... czesc z was przeciez miala kilka "milosci" - smieszy mnie jedynie fakt, ze podobno milosc to jedyne uczucie, ktore nie przemija... brak ci argumentow, to konczysz dyskusje, typowe dla kobiet czy to tak ciezko zrozumiec, ze facet tez woli miec przez zycie tylko jedna jedyna kobiete, ktorej byl pierwszym i ostatnim, a ona jego pierwsza i ostatnia...? nie wszystkich ciesza glupie "liczby" a co do ksiezy, wierze, ze masz jakies ciekawe zrodlo, ktorym sie z nami podzielisz... duzo latwiej isc i zaliczac wszystko co sie da niz miec swoje zasady i sie ich trzymac, tylko po to, aby w przyszlosci sobie nie powiedziec, ze bylo sie materacem dla tak wielu osob, czy tylko przedmiotem do zadowolenia... a coz to za chora filozofia, aby zadowalac jakies nieznane kobiety, niektorzy naprawde wola dawac przyjemnosc tylko jednej kobiecie... ale przeciez, coz ja wiem o facetach, przeciez to ty z nimi spalas - nie ja ...jesli myslisz, ze facet jest na tyle glupi, aby zrobil wszystko dla jakiejs kobiety, co wystawia tylek, to sie grubo mylisz |
|
|
|
|
#971 | |
|
Przyczajenie
|
Ja tak szybko. Nie czytałam wszystkich wpisów- proszę o wybaczenie, ale zajęłoby mi to trochę czasu. Ale zastanawiam się nad tym, jaki związek z czymkolwiek ma to, że facet jest prawiczkiem, a kobieta dziewica, czy nie jest... A o czym to świadczy? Można to interpretować na 1000 różnych sposobów: to nie nie była ta, nie był ten, nie było okazji itd. Dajcie spokój, facet jak będzie chciał to to zrobi. To samo z każdą Panią. I czy któraś czuła się przez to lepsza/gorsza? Patrząc z perspektywy czasu( skoro mam synka, to nie było niepokalane poczęcie) to na serio, nie ma to żadnego znaczenia, czy facet miał już kobietę czy nie, a znaczenie ma czy kobieta chce z nim być, chce go wszystkiego nauczyć, bo jej zależy, czy też woli zawracać sobie głowę,że on tego nie robił i opowiedzieć o tym koleżankom. Można mieć 5 różnych facetów, a być dalej totalną "kłodą" - używam tu męskiego określenia ( to oni mnie zepsuli w tej kwestii
). Stąd fajnie by mieć kiedyś prawiczka - można się poczuć pewniej i go czegoś nauczyć, fajnie mieć dojrzałego mężczyznę , można korzystać z jego doświadczenia do woli, ale jakie to ma znaczenie, skoro ważny jest człowiek, i to co z nim robimy przez większość czasu, niż bzykanie - nawet z wytrawnym kochankiem, w złym momencie może być po prostu beznadziejnie, stąd nie wiem ciągle w czym rzecz Pozdrawiam tych doświadczonych i tych nie - wszystko przed Wami )---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- Cytat:
Przepraszam, że się wtrącę - kobieta co miała już innych mężczyzn jest gorsza do dziewicy? Nie znam wcześniejszych wypowiedzi( przepraszam, ale piję drinka i nie chciało mi się zagłębiać w 35 stron forum ) stąd jeśli mylnie wyciągnęłam wnioski to przepraszam. Ale ktoś tu coś pisał o materacach... :P
|
|
|
|
|
|
#972 | ||
|
Zakorzenienie
|
Kończę, bo nie rozmawiam z kimś kto obraża i przekręca moje słowa. Jeśli nie wiesz gdzie obraziłeś, to przeczytaj milion razy aż znajdziesz. Jeśli dalej twierdzisz, że mówię o liczbach, to twój intelekt jest wiadomo na jakim poziomie.
---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#973 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#974 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sam fakt bycia prawiczkiem nie czyni kogoś niedojrzałym psychicznie. Ale powody, z których nim jest- owszem, mogą. Napisałam wyraźnie, że 30letniego prawiczka-romantyka prędzej bym uznała za niedojrzałego ze swoim podejściem. Bo tak mi się kojarzą ci wielcy romantycy. Jasne, mogę się mylić. Ale taki typ faceta nie dla mnie- w sensie romantyk. A romantyk trzymający cnotę kilkadziesiąt lat dla tej jedynej- tym bardziej.
|
|
|
#975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#976 |
|
Przyczajenie
|
No panie nie mozecie tego zniesc, że faceci wolą nieprzechodzony towar ?
Zona jak samochód - najlepsza nieuzywana Pogódzcie sie z tym
|
|
|
|
|
#977 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Można też założyć, że zawiódł się partnerkach zanim do czegokolwiek doszło. Generalnie samo założenie, że facet w okolicach 30 powinien nie być prawiczkiem jest nieco śmieszne, ja rozumiem, że teraz mam ponoć lepsze "wyzwolone czasy" i nieraz już w gimnazjum nie ma dziewic, no ale bez przesady. Cytat:
A co do tego szukania dziewic - było to przecież nawet w filmie: ,,Zróbmy sobie wnuka". W sumie to nawet chciałbym dziewice, ale z moim zapłonem nikłe szanse. Jestem z tych, którzy najpierw chcą się ustatkować, a dopiero potem się tym martwić ( no chyba, że trafi się jakaś konkretna kobieta w międzyczasie ). |
||
|
|
|
|
#978 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Z moich obserwacji wynika, że sporo kobiet to lubi. No ale za chwile dochodzi słynna teza: "oh ja taka nie jestem, nie ma takich kobiet a jak są to tylko jakieś żałosne itd", którą widać wyżej. Cały czas utwierdzam się w przekonaniu, że psychika kobiety jest prosta jak konstrukcja cepa ( generalizuje - wiem, ale wszyscy tutaj to robią więc who cares? ). |
|||
|
|
|
|
#979 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie to tam zwisa, czego chcą faceci, których opisałeś. Ja np. takimi gardzę. No i nie wiem, z czego się cieszysz. Dziewica raczej nie odda swojej cnoty facetowi, który traktuje kobiety przedmiotowo ![]() ---------- Dopisano o 23:59 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ---------- Cytat:
Rozsądkiem przy uprawianiu seksu jest przede wszystkim porządne zabezpieczenie, a nie stabilna sytuacja życiowa. Nie uważam, że seks jest tylko dla ludzi mających stałą pracę i mieszkanie. I nie równa się automatycznie rozmnażanie. Jak ktoś nie myśli w najbliższym czasie o dzieciach? Cytat:
Nikt nie mówił, że nie powinno się być prawiczkiem w określonym wieku. Jak chce, to niech sobie będzie i szuka takiej partnerki, która to zaakceptuje, która będzie miała podobne poglądy. Śmieszne to jest założenie, że dla każdej kobiety 30letni prawiczek powinien być skarbem.
|
|
|
#980 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pogódź się więc,że możesz dostać przechodzony towar,a nie będziesz o tym wiedział. żona jak auto-ważne ,że sprawna
|
|
|
|
|
|
#981 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Mimo wszystko uważam, że bardziej komfortowa jest świadomość, że ten obiekt jest "only for ya". |
|
|
|
|
|
#982 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczęta, mam wrażenie, że dajecie się podpuszczać trollowi/trollom z karachana czy innych, pełnych znudzonych gimnazjalistów, zakątków internetu.
Edytowane przez Melanchton Czas edycji: 2013-01-24 o 00:43 Powód: literówka |
|
|
|
|
#983 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#984 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dlaczego? Prawiczek za kilka minut a czasem i sekund kończy a my? Chcemy dalej i co? Zdecydowanie jestem za doświadczeniem.
|
|
|
#985 |
|
BAN stały
|
TmargoT odnośnie tego czy facet wie czy towar przechodzony czy nie to powiem ci tak, mieszkam w 50 tys. mieście gdzie 1/3 to przedmieścia reszta to blokowiska i domki jednorodzinne, można założyć ( nigdy nie zaglębiałem się w statystykę więc tak sobie dyrdymale ;D), że jest około 3 tys. kobiet w wieku 16-22, należy odliczyć nieatrakcyjne więc zostaje pewnie około 2 tys. i teraz niech ktoś mi powie, że jeżeli jakaś dziewczyna jest puszczalska to prędzej czy później się nie dowiem ( okres około miesiąca) To jest czysta abstrakcja oczywiście ale jestem na 99.9 % pewny, że bym się w tym czasie dowiedział. Dodam jeszcze, że w sumie są 3 dyskoteki. I chyba każdy facet się zgodzi, że wolałby kobietę z mniejszym licznikiem.
---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- i jeszcze taki żarcik na rozładowanie atmosfery ;p "Im bardziej poznaje się kobiety, tym więcej wskazuje na to, że Ewa wtranżoliła nie tylko jabłko, ale i węża..." |
|
|
|
|
#986 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
.Jakby faceci z doświadczeniem nie mieli problemów z przedwczesnym finiszem czy innymi problemami.Poza tym moze i u prawiczka ten pierwszy raz trwa krótko ,ale koleś jest tak podjarany odkryciem nowego ,"dziewiczego" dla niego lądu ze za chwilę jest znowu gotowy do akcji ,a potem jeszcze raz i jeszcze raz....a z każdym razem jest lepiej i dłużej
|
|
|
|
|
|
#987 |
|
Raczkowanie
|
no bo jak ona moze to wiedziec? przeciez ten doswiadczony juz sie taki urodzil...
a co do tego prawiczka, gdyby to nie byla znajomosc na numerek, a taka w powaznym zwiazku, to dowiedzialabys, ze czlowiek sie uczy i nalezy mu dac czas, zreszta, jak to jest milosc, to chyba logiczne, ze to sie wszystko lepiej ulozy... kobieca logika... faceci, ktorzy wyrazaja swoje prawdziwe zdanie sa nazywani gimbusami i trollami... a moze przyszla pora, aby to przeczytac ze zrozumieniem? jesli chodzi o kobiete, ktora w swoim zyciu miala kilku facetow, zalezy to od jednego, czy to byli tylko tacy na raz, bo przeciez prawiczek sie nie sprawdzil (jakbyscie wy byly we wszystkim od razu idealne ), czy ktos kolejny raz konczy swoja milosc do konca zycia... napisalem tam, ze sa kobiety, ktore maja jeden zwiazek, drugi, trzeci, czwarty i tak dalej... to wcale nie swiadczy, ze potraficie ulokowac swoje uczucia a bardziej pokazuje to, ze strzelacie jak kula w plot... na szybko, aby miec faceta, o, to na pewno ten do konca zycia...wiekszosc facetow, ktorzy szukaja milosci i prawdziwego zwiazku powie, ze nie chce kobiety, ktora juz miala 5 narzeczonych, ani takiej, co na kazdej dyskotece sobie poznaje nowego faceta... jesli bys potrafila ulokowac swoje uczucia, to bys zrobila to raz, a dobrze... dlaczego czesc z was jest z facetami, ktorzy w ogole was nie szanuja? taki jest wasz ideal faceta? watpie, pewnie okladka byla ladna, ale szybko, szybko i sie okazuje, ze to zwykly ch.. a nie facet do wspolnego zycia |
|
|
|
|
#988 | |
|
Zakorzenienie
|
O i właśnie to jest wasz, trolli, problem, nie robicie tego.
|
|
|
|
#989 |
|
Raczkowanie
|
cos jeszcze ciekawego masz do napisania? mylisz osoby... najpierw twierdzilas, ze obrazil cie "IMOPan" a pozniej do tych slow wlaczasz mnie, zdecyduj sie
dalej czekam na zrodlo informacji, ze do seminarium tak duzo osob idzie juz z doswiadczeniem a sam fakt, ze co ja wiem, przeciez ty z nim spalas idealnie pokazuje, jak ty rozumujesz... nie zrozumiesz fecetow lepiej niz facet, nigdy... my mozemy sie postawic w sytuacji takiego dupka a nastepnie w romantyka, wy tez to potraficie, ale dla swojej plci... oczywiscie, myslec i czytac takze nie potrafimy... twoje rozumowanie jest banalne... w wiekszosci jest oparte na chorych bredniach spoleczenstwa, tak, chocby to, ze facet, ktory nie potrzebuje kobiety to gej - no a jak faceta tez nie potrzebuje to moze lesbijka? troche zastanowienia to samo z duchownymi, nic o nich nie wiesz, ale oczywiscie, wiekszosc do seminarium idzie z doswiadczeniem... choc plus dla ciebie, potrafisz pisac po polsku Edytowane przez zbulwersowany Czas edycji: 2013-01-24 o 11:26 |
|
|
|
|
#990 |
|
Raczkowanie
|
Czasami z prawiczkiem może być lepiej jak z doświadczonym
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:45.

idź dziecko nudzić się gdzie indziej.

...
). Stąd fajnie by mieć kiedyś prawiczka - można się poczuć pewniej i go czegoś nauczyć, fajnie mieć dojrzałego mężczyznę , można korzystać z jego doświadczenia do woli, ale jakie to ma znaczenie, skoro ważny jest człowiek, i to co z nim robimy przez większość czasu, niż bzykanie - nawet z wytrawnym kochankiem, w złym momencie może być po prostu beznadziejnie, stąd nie wiem ciągle w czym rzecz